NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Ilyen öngólt, édes jó Istenem...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nem, őt nem kezdőnek veszi Klopp, hanem biztonsági tartaléknak, ha Sakho és/vagy Matip lába nem jön rendbe a rajtig.Nagyon kiváncsi leszek a Poolra idén.Klopp mindig zseniálisan nyúlt a fiatalokhoz illetve a kevésbé ismert játékosokhoz.ezzel most azt akarod mondani, hogy ő lesz az észt Hummels? 😊 www.goal.com/hu/news/21062/nemzetk%C3%B6zi-%C3%A1tigazol%C3%A1si-h%C3%ADrek/2016/07/20/25780272/hivatalos-augsburgb%C3%B3l-er%C5%91s%C3%ADt-a-liverpool?ICID=HP_BN_7
Kenny
dr0725
más részről a csávónak Bundesliga- és EL-rutinja van, Klopp csapatai ellen többször is játszott (csak tavaly kétszer), szóval nem ismeretlen, és sose lehet tudni, mit fog karcolni.
több mint 8 éve
dr0725
482
Nagyon kiváncsi leszek a Poolra idén.Klopp mindig zseniálisan nyúlt a fiatalokhoz illetve a kevésbé ismert játékosokhoz.ezzel most azt akarod mondani, hogy ő lesz az észt Hummels? 😊 www.goal.com/hu/news/21062/nemzetk%C3%B6zi-%C3%A1tigazol%C3%A1si-h%C3%ADrek/2016/07/20/25780272/hivatalos-augsburgb%C3%B3l-er%C5%91s%C3%ADt-a-liverpool?ICID=HP_BN_7
Kenny
több mint 8 éve
Amit Mikey említett, az ma már hivatalos lett! Bogdán a Wiganben van a szezon végéig!Közbe Pogba meg szeretne távozni a Juventusból. Hogy hova az még nem 100%..
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Valószínűbb forgatókönyv, hogy véglegesen nem kell senkinek.Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
szerk.: most olvasom, hogy csak loan deal. Ezt viszont nem értem.
Mikey
Coolearie
több mint 8 éve
ingyé jött szal nem hiszem h túl sokat akarnánk rajta szíktaniÉs az nem lehet hogy picit irreális árat szabtak rá?Lehet, de ha valakinek nem kell egy játékos akkor minél előbb túl ad rajta az az ember..Kloppnak eddig még nem sikerült.Jó vicc...Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
Mikey
Coolearie
Matthew99
Coolearie
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
És az nem lehet hogy picit irreális árat szabtak rá?Lehet, de ha valakinek nem kell egy játékos akkor minél előbb túl ad rajta az az ember..Kloppnak eddig még nem sikerült.Jó vicc...Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
Mikey
Coolearie
Matthew99
Coolearie
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Lehet, de ha valakinek nem kell egy játékos akkor minél előbb túl ad rajta az az ember..Kloppnak eddig még nem sikerült.Jó vicc...Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
Mikey
Coolearie
Matthew99
több mint 8 éve
Jó vicc...Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
Mikey
Coolearie
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.Lehet még bízik Klopp benne.
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 758
Bogdán Ádám orvosi vizsgálaton van ma Wiganben, szóval itt a vége. Amennyire nem értettem a szerződtetését, legalább annyira örülök hogy távozik. Az már csak plusz hogy magyar nyelvű közvetítés alkalmával -- amennyiben marad Digisporton, mert a hörcsög tévéjén nem fogom nézni -- nem kell többet hallgatnom hogy Ádám így, meg Ádám úgy.szerk.: most olvasom, hogy csak loan deal. Ezt viszont nem értem.
Szerkesztette: Mikey
több mint 8 éve
Jaj, hagyjad már. Mikor volt már a bl, el csoportkör. A jövőre gondolni, és előre tervezni nem magyar emberhez méltó. 😀Miből? Hun a lóvé a bl, el csoportkörből?Debrecenben mi az Isten folyik? Gyakorlatilag minden épkézláb focistát eladtak. A maradékból pedig Tisza jön az nb2-be Nyíregyházára, már csak az a kérdés, hogy most vagy a téli átigazolási szezonban.Állítólag komoly pénzügyi problémáik vannak
Szokol
Kampman
Ja tudom, az akadémián. Gondolom nincs köze a kaszinós matekozáshoz... 😀
peach
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 8 éve
Miből? Hun a lóvé a bl, el csoportkörből?Debrecenben mi az Isten folyik? Gyakorlatilag minden épkézláb focistát eladtak. A maradékból pedig Tisza jön az nb2-be Nyíregyházára, már csak az a kérdés, hogy most vagy a téli átigazolási szezonban.Állítólag komoly pénzügyi problémáik vannak
Szokol
Kampman
Ja tudom, az akadémián. Gondolom nincs köze a kaszinós matekozáshoz... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kampman
28 362
Debrecenben mi az Isten folyik? Gyakorlatilag minden épkézláb focistát eladtak. A maradékból pedig Tisza jön az nb2-be Nyíregyházára, már csak az a kérdés, hogy most vagy a téli átigazolási szezonban.Állítólag komoly pénzügyi problémáik vannak
Szokol
több mint 8 éve
Debrecenben mi az Isten folyik? Gyakorlatilag minden épkézláb focistát eladtak. A maradékból pedig Tisza jön az nb2-be Nyíregyházára, már csak az a kérdés, hogy most vagy a téli átigazolási szezonban.
több mint 8 éve
meg a tankonyvbiznisz kapcsan ViktorralDe Pécsett nem fogyott el a pénz, csak ellehetetlenítették a Matyit.az, hogy Tarsoly bűnöző vagy nem, az teljesen mindegy. elment a (nem létező) pénze a klub mögül, a klubnak reszeltek. Pécsen elment Matyi pénze a klub mögül, a Pécsnek reszeltek. most hogy ez könyveléstechnikailag hogy néz ki, az teljesen mindegy.a Pécs mögül kiszállt Matyi, szevasz. a Győr mögül kiszállt Tarsoly, szevasz. a Szpari mögül mondjuk az MLSZ szállt ki, a Kaposvár mögül meg a szerencse.Azért ezt így nagyon leegyszerűsítetted.
slowmotion
A Szparit jogtalanul zárták ki, Tarsoly gyakorlatilag bűnöző, a Kaposvár pedig saját "jogon" esett ki.
A Pécs helyzete egészen extrém volt, mert igazából a csapat simán működött, csak a Matyi kft-i kevertek be. A sport kft tulajdona volt a klub és ez kapott kölcsönt egy másik szintén Matyi által tulajdonolt kft-től, amit a kedves Dezső csődbe akart vinni. Jogszerűen nem kapott licenszet a Pécs, de a szezon után akkora összeget kapott a Szerencsejáték Zrt.-től minden klub, hogy abból ez a belső tartozás simán kifizethető lett volna és ment volna tovább a PMFC. De ugye véletlenül akkor jött a nagy ötlet a 12 csapatos nb1-ről amibe ezek a dolgok (Szpari, Pécs) pont kapóra jöttek.
Senkinek ne legyen kétsége, ha nem kellett volna hirtelen (kb. 2 hónap az ötlettől a megvalósításig) csökkenteni a létszámot vagy még inkább Pécsnek lett volna egy közepesen fontos kormányembere, akkor most is nb1-es lenne.
zinedine5
Kaposváron nem is volt soha pénz, az olcsón veszek-drágán eladok modellre épült a klub, amióta az összes helyi valamire való vállalkozás (cukorgyár, buszgyár) kihátrált a sportból. egy évben nem jött be a mutatvány, a Rákóczinak reszeltek - főleg, hogy Szita Karesz már régóta nincs jó nexusban Vityával.
ezért mondom: itt a pénz meg a kapcsolatok a minden. ha Leisztinger kiszállna a Diósgyőr mögül, ha Szima kiszállna a Loki mögül, akkor ők is mennének a levesbe.
egyedül a Szpari az, akinek még ott kellene lennie - na majd pár év múlva csinálnak belőle egy Boavista 2-t, aztán kész.
slowmotion
Összeveszett a Csányival és reszeltek a Pécsnek.
zinedine5
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 8 éve
az a bizonyos "szakma" egy dióhéjban:24.hu/sport/foci/2016/07/19/detari-lajos-hu-tukre-a-magyar-futballvalosagnak/
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Nagyon rossz dontest hoztam annak idejen, h nem lettem megelhetesi focista bakker😊eb jegy sem olcsó, ha nem nyertél a sorsoláson, mondjuk a Taliga sem az + utazás
Igaz tavlyi hir, de ezek, mikent tortenhetnek meg?
"Bölöni László pályaedzője lesz Szentes Lázár, aki legutóbb az NBII-es Gyirmótnál volt sportigazgató."
Vicc:😀
Bakker, ki akartam menni az Europa FC - AIK Europa Liga visszavagora. 20 font egy ilyen meccsre a jegy😀
Ar ertek aranyban nekem nem er ennyit. Olcsobb volt az EB-re, sot La Ligaban is van olcsobb jegy😀
ZoliMP
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Nagyon rossz dontest hoztam annak idejen, h nem lettem megelhetesi focista bakker😊Azért EB-meccsből több van, mint gibraltári csapat hazai EL meccséből. Az unikalitást mindig meg kell fizetni. 😉
Igaz tavlyi hir, de ezek, mikent tortenhetnek meg?
"Bölöni László pályaedzője lesz Szentes Lázár, aki legutóbb az NBII-es Gyirmótnál volt sportigazgató."
Bakker, ki akartam menni az Europa FC - AIK Europa Liga visszavagora. 20 font egy ilyen meccsre a jegy😀
Ar ertek aranyban nekem nem er ennyit. Olcsobb volt az EB-re, sot La Ligaban is van olcsobb jegy😀
ZoliMP
több mint 8 éve
Vagy összekeverték Comannal, és a szerződés aláírása után jöttek rá, hogy pigmenthiányos kollégáját igazolták le. 8)coman torok elso osztalyba igazolt...akarom mondani Komankifizetődik a jó eb szereplés, már azokat a játékosainkat is viszik külföldre akik be se fértek a válogatottba
hogy tudtak eladni!?
ZoliMP
dr0725
több mint 8 éve
dr0725
482
coman torok elso osztalyba igazolt...akarom mondani Komankifizetődik a jó eb szereplés, már azokat a játékosainkat is viszik külföldre akik be se fértek a válogatottba
hogy tudtak eladni!?
ZoliMP
több mint 8 éve
mert felbontották közös megegyezésselLejárt a szerződésecoman torok elso osztalyba igazolt...akarom mondani KomanTudnak valamit a Diósgyőrnél.
hogy tudtak eladni!?
ZoliMP
Coolearie
gordon
több mint 8 éve
Lejárt a szerződésecoman torok elso osztalyba igazolt...akarom mondani KomanTudnak valamit a Diósgyőrnél.
hogy tudtak eladni!?
ZoliMP
Coolearie
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
Nagyon rossz dontest hoztam annak idejen, h nem lettem megelhetesi focista bakker😊Igaz tavlyi hir, de ezek, mikent tortenhetnek meg?
Szerkesztette: YoungZeeZee