NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.félelmetes amit Egerváriról írnak, kész csoda, hogy az U20-al sikeres tudott lenni (feltéve, hogy velük is így "bánt")
index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
Matthew99
Szerkesztette: gamerkr
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
nem olvastad el a cikket.pinyo nincs benne😊, sot nincs minden dokumentalva.
több mint 8 éve
Na erre kíváncsi leszek. Főleg a töketlen egervárira meg Pinyöööre.index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Gündogan már meg is van a Citynek, persze ő is sérülten kb októberig....
több mint 8 éve
Kampman
28 359
Az ultimate pechvogelNincs más választás, menni kell a Bayernbe
iktriad
több mint 8 éve
Lewa -> Real Madrid. Nem gondoltam volna hogy a Bayern hajlik erre. A Madrid jól járna vele. Benzema helló...nagyon remélem hogy kacsa, mint minden a Real-t érintő átigazolási hír
Matthew99
több mint 8 éve
dugo93
4 233
Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.Martial a szezon háromnegyedében nem is azon a poszton játszott ahol Rashford. Nagyon jól elfértek egymás mellett, Anthony bal szélről betörve, Marcus pedig center poszton. Egyébként nyilván ebben a korban sokat számít 2 év, de én előbbit érzem a nagyobb tehetségnek.
De Martialról sem gondolom, hogy bármelyik top csapatban megoldás lenne, olyannyira, hogy nem jósolok neki nagy jövőt az MU-ban, mindezt úgy, hogy a 18 éves Rashford lesz az egyik, aki kiszorítja.
Martial nálam inkább egy középcsapat jó támadója, mint teszem azt egy Huntelaar. Amúgy meg a Citynél ott van Iheanacho, akiről már most sejtem, hogy Guardiola elkótyavetyéli a fenébe, pedig simán jobb Martialnál. Óriási tehetség, csak meg kéne adni neki a lehetőséget.
Stez
több mint 8 éve
Lewa -> Real Madrid. Nem gondoltam volna hogy a Bayern hajlik erre. A Madrid jól járna vele. Benzema helló...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
A manchesterevening oldal lehozta hogy már most baja van Pepnek Iheanachoval..Mi lesz később? Félek hogy itt hatalmas rendezkedés lesz. Már csak az lesz a kérdés hogy bejön vagy kudarc lesz.Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie
slowmotion
De Martialról sem gondolom, hogy bármelyik top csapatban megoldás lenne, olyannyira, hogy nem jósolok neki nagy jövőt az MU-ban, mindezt úgy, hogy a 18 éves Rashford lesz az egyik, aki kiszorítja.
Martial nálam inkább egy középcsapat jó támadója, mint teszem azt egy Huntelaar. Amúgy meg a Citynél ott van Iheanacho, akiről már most sejtem, hogy Guardiola elkótyavetyéli a fenébe, pedig simán jobb Martialnál. Óriási tehetség, csak meg kéne adni neki a lehetőséget.
Stez
több mint 8 éve
Plusz általában sokra mennek azok a csapatok, amelyek kb. egyetlen igazán gólerős játékosra építenek, láttuk a Real ellen. Egy csapatba kell minimum két gólerős támadó, az az ideális, és akkor nem említettük, hogy Agüero emellett, hogy egyedül van, üveg is. Ha Guardiola valamit akar, akkor nem Bonykkal fog számolni Kun mellett, és szerintem ő is tudja ezt.mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie
slowmotion
több mint 8 éve
mert Agüero is üvegből van, és nincs aki helyettesítseMinek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Coolearie
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
erdekes dokufilmindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/01/meg_50_perc_film_a_futballvalogatottrol/
több mint 8 éve
Minek nekünk Martial ha van egy Agüeroooooooo? (Amúgy tetszik a srác játéka, nagyon jól bánik a labdával.)Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
davemayer
Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
Igen... : DMég mindig nem tudom elhinni...ilyen egyszerűen nincsen... 😕 😕 😕Hogy kimaradt Torghelle?
Nincs igazság......
ZoliZoltán
Én sem tudom túltenni magam rajta.
Kenny
Amúgy az Atletiről volt szó. : )
több mint 8 éve
Amiről tudok, ott van.Egyébként ez mindig is érdekelt akárhányszor találkozok ilyen hibàkkal ( meg sokkal súlyosabbakkal) az nso-n meg a többi helyen hogy aki online cikket ír az átolvassa amit csinált?többet nem linkelek be ilyet. Azért örülnének a City drukkerek nem ?lol..XD index gratindex.hu/sport/futball/2016/eb/2016/05/31/eb-kerethirdetesek_2016/#csoport_a"Anthony Martial (Manchester City)" No comment...
Heisman Trophy
davemayer
Coolearie
Heisman Trophy
davemayer
több mint 8 éve
Eszméletlen jól néznek ki:www.espnfc.com/european-championship/74/blog/post/2880373/euro-2016-team-posters-for-all-24-participants
több mint 8 éve
Egy Bese Dilaver cserét bármikor aláírnék,Dilaver kicsit beleszürkült a bajnokságokba,pedig remekül kezdett.Ha igazak a hírek akkor jövőre már nálunk szaladgál.várható hogy az összes értelmes játékosunk elmegy sanyin és józsikán kívül, évek óta ez megy, illetve az is hogy a fradi leigazol egy rakat játékost aki konkurenciát jelenthet, még akkor is ha náluk keretbe se kerül az illető. Most a Vidi is ezt fogja csinálni, annyira bucira verték őket idén.
Kenny
eaglesmcnabb
több mint 8 éve
Ilyet tolhatna az EB-n is 😀biztos jó szorzó volt a máltai gólra 😊
cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/i81l.mp4
empty taxi
több mint 8 éve
Ilyet tolhatna az EB-n is 😀cdn.streamable.com/video/mp4-mobile/i81l.mp4
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
semmi kritika a magyar keretet illetően? mivé lett a 10 millió szövetségi kapitány országgal?Bödőcsöt idézve: "Alapvetően jó!"
csebi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Ha igazak a hírek akkor jövőre már nálunk szaladgál.várható hogy az összes értelmes játékosunk elmegy sanyin és józsikán kívül, évek óta ez megy, illetve az is hogy a fradi leigazol egy rakat játékost aki konkurenciát jelenthet, még akkor is ha náluk keretbe se kerül az illető. Most a Vidi is ezt fogja csinálni, annyira bucira verték őket idén.
Kenny
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
semmi kritika a magyar keretet illetően? mivé lett a 10 millió szövetségi kapitány országgal?Szvsz nincs olyan lemaradt ember a keretben aki beférne és nem mondta le a válogatottságot...
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
semmi kritika a magyar keretet illetően? mivé lett a 10 millió szövetségi kapitány országgal?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Sztem nincs az a pénz amiért odaadják a citynekNyugodtan linkelj nem kötsögösködni akartam csak ez nálam egy kicsit gáz 😊vagy lehet, hogy ők már tudnak valamit...
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal