Soccer
41 feliratkozó
több mint 5 éve
Kibaszott hentesA labdát akarta elrúgni. Ettől még szerintem: 11-es.
Kenny
több mint 5 éve
Koulibalynak honnan a faszból kéne gondolnia hogy be fog lépni oda az idióta Messi, ebbe nem tudom mi lenne a 11-esEz mondjuk elég rossz érvelés. Messi megelőzte, ő pedig a lábába rúgott egy hatalmasat.
Heisman Trophy
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Koulibalynak honnan a faszból kéne gondolnia hogy be fog lépni oda az idióta Messi, ebbe nem tudom mi lenne a 11-es
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nálam elment a hang. Hol vagy Jenő?Visszajött. Nagyon köszönöm!
nagylaza
több mint 5 éve
Nálam elment a hang. Hol vagy Jenő?
több mint 5 éve
Hudson-Odoi lőtt egy gólt amit elvettek. Közvetítésben még mindig nem derült ki miért pedig már több mint 5 perc elteltLes volt
csebi
több mint 5 éve
Hudson-Odoi lőtt egy gólt amit elvettek. Közvetítésben még mindig nem derült ki miért pedig már több mint 5 perc eltelt
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Gyorsan eldőlt...
több mint 5 éve
Messi lovesere a kapus nem szamitott, de ott mar felig fekve Messi sem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Crazytől mondjuk nem vár mást az ember 😀Úristen, Crazy Jenő 2 perc alatt körbeszopkodta a Barcát, hogy világ legjobb csapata, Messit senki sem tudja megállítani....nemá, blazers-clippers után akartam nézni, de knézivel nemtom
Asszem ez is jobb lesz angol vagy spanyol nyelven streamen
kapitnono
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Úristen, Crazy Jenő 2 perc alatt körbeszopkodta a Barcát, hogy világ legjobb csapata, Messit senki sem tudja megállítani....nemá, blazers-clippers után akartam nézni, de knézivel nemtom
Asszem ez is jobb lesz angol vagy spanyol nyelven streamen
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Nem fogjaLenglet lökésével 2 nápolyi védőt kiszedett de megadták 😀Remélem, a Nápoly visszakapja a Sorstól. Nem szeretem az ilyet. Pedig a Barcának drukkolok.
Heisman Trophy
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Lenglet lökésével 2 nápolyi védőt kiszedett de megadták 😀Remélem, a Nápoly visszakapja a Sorstól. Nem szeretem az ilyet. Pedig a Barcának drukkolok.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 510
Lenglet lökésével 2 nápolyi védőt kiszedett de megadták 😀A szoglet az mindig necces,mert fogjak es huzzak egymast, de ez itt egyertelmu volt h ellokte.vicc.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
Lenglet lökésével 2 nápolyi védőt kiszedett de megadták 😀
több mint 5 éve
Ezt nem láttam jönni. Nem mintha bánnám.Hát, az ismétlés alapján nem biztos, hogy szabályos Barca-gól volt.
nagylaza
több mint 5 éve
Gnabry milyen labdát adott a tizi előtt
több mint 5 éve
Ezt nem láttam jönni. Nem mintha bánnám.
több mint 5 éve
Úristen, Crazy Jenő 2 perc alatt körbeszopkodta a Barcát, hogy világ legjobb csapata, Messit senki sem tudja megállítani....Asszem ez is jobb lesz angol vagy spanyol nyelven streamen

több mint 5 éve
Nem azt mondtam h top ligas a szinvonal csak h elvezheto. Voltak helyzetek, par szep megoldas, megÚgy érted, az utolsó 90 percre?Megfaradtak a sracok a 30 fokos melegben a vegere.Amugy kajak elvezheto ez a meccs, mar 2-1 a Gyornek.A 70.percben kapcsoltam oda, konkrétan volt egy győri ziccer, azon kívül emberiség ellen elkövetett bűntett 😀
Borbinho
#JC6
Borbinho
slowmotion
Foleg a 2 honvedos egesz jol nyomta 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Úgy érted, az utolsó 90 percre?Megfaradtak a sracok a 30 fokos melegben a vegere.Amugy kajak elvezheto ez a meccs, mar 2-1 a Gyornek.A 70.percben kapcsoltam oda, konkrétan volt egy győri ziccer, azon kívül emberiség ellen elkövetett bűntett 😀
Borbinho
#JC6
Borbinho
több mint 5 éve
Az igen, ezzel a kezdovel meg paddal orulhetunk ha megusszuk 6 alatt...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Megfaradtak a sracok a 30 fokos melegben a vegere.Amugy kajak elvezheto ez a meccs, mar 2-1 a Gyornek.A 70.percben kapcsoltam oda, konkrétan volt egy győri ziccer, azon kívül emberiség ellen elkövetett bűntett 😀
Borbinho
#JC6