NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
hihetetlen arak mozognak.nehogymá
Liverpool are said to have agreed a £45million fee with Porto to sign Algerian winger Yacine Brahimi, according to press reports in Portugal.
ZoliMP
45 millióért világsztárt illik igazolni, még euróban is.
több mint 8 éve
YoungZeeZee
8 567
hihetetlen arak mozognak.Liverpool are said to have agreed a £45million fee with Porto to sign Algerian winger Yacine Brahimi, according to press reports in Portugal.
több mint 8 éve
Mignonnal idén hosszabbított a klub (már Klopp alatt ha jól emlékszem) Nem várom a belga távozását, és így inkább lehet két kezdő kapusa a csapatnak. Anno a BVBbe is a legvégén már kettő kezdő kapusa volt Kloppnak.
Btw Mignon a beadások kezelését leszámítva egy piszok jó kapus. Reflexei kivállóak lábbal és kézzel is, ráadásul meg is tudja játszani a labdát.
Én csak örülni fogok, ha lesz két jó kapusunk. Sajnos mióta a T-Home kiszedte az EU2 a kínálatból nem láttam bundásligát, de örülök Kariusnak. Az 5M alatti árnak pedig különösen. A nyilatkozatában is rögtön leszögezte, hogy nem a padra akar jönni, a versenyből pedig ilyen esetben a szurkoló és a klub lehet az igazi győztes.
Akikel klopp beszélni fog a jövőjükkel kapcsolatban az eddigi hírek szerint: Skrtel, Lucas, Allen, Ibe, Benteke, (Balo?), Ádám pedig elvileg már tudja, hogy el lesz adva.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
XD ManU a köcsög argentín védőt vinné az Evertonból - aki lesérítette Origit. Egyébként a Copa America keretben is benne van Funes MoriNem köcsög ő..ilyen a sport
Heisman Trophy
több mint 8 éve
így van. ő az új Neuer.lol. Karius kezdőszintű kapus, aki Németországban bárhova beférne a Bayern, BVB, Lever kapuját kivéve. Kloppo a kezdőbe vitte őt.Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Felkészül Bogdán és Mignolet?
Coolearie
Karius jön a padra, de olyan minőségben mint amit Bogdánnal is megpróbáltak, hogy egy kis pressinget helyezzen Mignonra, és ha elkapja a rosszabb széria akkor legyen akit Klopp nyugodt szívvel betesz nem csak a "B-keretes" meccsekre.
Ward pedig esélyes, hogy jövőre is kölcsönbe lesz küldve. (Szerintem ugyan olyan visszahívási opcióval mint most is volt, ha ég a ház).
alatriste
Amadeus91
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
XD ManU a köcsög argentín védőt vinné az Evertonból - aki lesérítette Origit. Egyébként a Copa America keretben is benne van Funes Mori
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
mindegy. a beadásokat ne nézze be, nekem ennyi már elég is.lol. Karius kezdőszintű kapus, aki Németországban bárhova beférne a Bayern, BVB, Lever kapuját kivéve. Kloppo a kezdőbe vitte őt.Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Coolearie
Karius jön a padra, de olyan minőségben mint amit Bogdánnal is megpróbáltak, hogy egy kis pressinget helyezzen Mignonra, és ha elkapja a rosszabb széria akkor legyen akit Klopp nyugodt szívvel betesz nem csak a "B-keretes" meccsekre.
Ward pedig esélyes, hogy jövőre is kölcsönbe lesz küldve. (Szerintem ugyan olyan visszahívási opcióval mint most is volt, ha ég a ház).
alatriste
Amadeus91
több mint 8 éve
Ja szerintem is.lol. Karius kezdőszintű kapus, aki Németországban bárhova beférne a Bayern, BVB, Lever kapuját kivéve. Kloppo a kezdőbe vitte őt.Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Coolearie
alatriste
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
lol. Karius kezdőszintű kapus, aki Németországban bárhova beférne a Bayern, BVB, Lever kapuját kivéve. Kloppo a kezdőbe vitte őt.Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Coolearie
alatriste
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Én pont az ellenkezőjét látom. Karius kezdőnek érkezik, de akkor egy olyan kaliberű kapus mint Mignolet ő biztos nem fog padozni ezért inkább elmegy. Ward ha el is megy kölcsönbe, vagy esetleg Bogdán, akkor az egyik játékosnak ott a padozási lehetőség esetleg a kupaszereplés.Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Coolearie
alatriste
több mint 8 éve
Én a Goal.com transfer talk-ot/transfer live-ot ajánlom, van magyar is már, de international jobb
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz.Bogdán már nemhogy fél, de két lábbal is kint van Liverpoolból.
Coolearie
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Kampman
28 353
valahogy mindig a vesztesek szarnak a kupákra, sok megismételt v hosszabbításos meccs után. 😊Mondjuk a ligakupáról készséggel elhiszem, hogy Championshiptől felfele mindenki szarik bele
ozibozi
több mint 8 éve
"Az Everton 40 millió fontot ajánlat fel a Manchester City csapatának Joe Hartért. A liverpooli alakulat 200 ezer fontos heti fizetéssel csábítja az angol válogatott portást." Jó vicc. Őt meg Agüerot semmiért nem adjuk.
több mint 8 éve
Közbe Loris Karius hivatalosan is aláírta a Liverpoolhoz. Felkészül Bogdán és Mignolet?
több mint 8 éve
ozibozi
17 209
valahogy mindig a vesztesek szarnak a kupákra, sok megismételt v hosszabbításos meccs után. 😊
több mint 8 éve
Közeleg a döntő.... 😛
több mint 8 éve
A FA kupának rohadt nagy hagyománya van, talán az egyik legpatinásabb kupa széria. A probléma ott van, hogy rengeteg meccs lett Angliában és tényleg az elején nem igazán érdekli őket illetve nem szakadnak meg. Egyrészt egy kis csapat ellen jó a lehet a "B" csapat is, illetve örülnek a sztárok, hogy 2 BL meccs és esetleg húzós otthoni rangadó előtt pihenhetnek.Aminek tényleg nincs komoly rangja, az az olasz és a spanyol kupa.
De annak ellenére mindenhol a szurkolók ezen a hétvégén csurig töltötték a stadionokat😊
több mint 8 éve
ennek ellenére csak behúzott Paul is 3 FA kupát a nagy szarások közepette 😊@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes.Hát mondjuk én az FA-kupás győzteseket inkább annak tudom be, hogy az első pár körben B-csapattal állnak ki a jobbak, de még az is elég a sokadosztályú ellenfelekkel szemben. Mire az izgi részhez megérkezünk, általában már letisztul a kép, kinek nem pálya a bajnokság megnyerése, meg a BL, aztán a sokadik körtől persze egyre több jobb játékos kerül pályára. Ettől függetlenül elég gyakran van, hogy még ilyen negyed-, meg elődöntőkben is tele vannak fiatalokkal a jobbak, meg közel nem a legjobb felállás megy fel a pályára.
sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.
csebi
De az nyilván más, hogy azért az utolsó két-három körtől már komolyan veszik, de általában azok, akiknek más tényleg nem maradt.
Egyébként Scholes nyilatkozta egy nappal az MU FA-kupa-sikere előtt, hogy jó poén ez, de a Ferguson-csapat nagy ívben szart az egészre, mert nekik mindig ott volt a bajnokság és Európa. Sokatmondó.
Stez
jó persze értem, hogy mit mondasz, de azért nem annyira egyértelmű ez. minden évben akad 1-2 nagyobb csapat, aki ezzel akar vigasztalódni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes.Hát mondjuk én az FA-kupás győzteseket inkább annak tudom be, hogy az első pár körben B-csapattal állnak ki a jobbak, de még az is elég a sokadosztályú ellenfelekkel szemben. Mire az izgi részhez megérkezünk, általában már letisztul a kép, kinek nem pálya a bajnokság megnyerése, meg a BL, aztán a sokadik körtől persze egyre több jobb játékos kerül pályára. Ettől függetlenül elég gyakran van, hogy még ilyen negyed-, meg elődöntőkben is tele vannak fiatalokkal a jobbak, meg közel nem a legjobb felállás megy fel a pályára.
sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.
csebi
De az nyilván más, hogy azért az utolsó két-három körtől már komolyan veszik, de általában azok, akiknek más tényleg nem maradt.
Egyébként Scholes nyilatkozta egy nappal az MU FA-kupa-sikere előtt, hogy jó poén ez, de a Ferguson-csapat nagy ívben szart az egészre, mert nekik mindig ott volt a bajnokság és Európa. Sokatmondó.
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Man Utd és Mourinho? Zsák meg a foltja. 😊
több mint 8 éve
Klopp, Conte, Műringyó s Pep egy ligában, szíp baleset. Majd megint Ranieri nevet a végén 😊
dande
több mint 8 éve
Klopp, Conte, Műringyó s Pep egy ligában, szíp baleset. Majd megint Ranieri nevet a végén 😊
több mint 8 éve
@Stez: írtam hosszabbat, de mostanában már naponta van itt áramszünet Egyiptomban, el is veszett. sztem a Fa kupát igen is komolyan veszik a nagy csapatok is.1995 óta egyetlenegyszer nyert a Wigan amúgy mindig a legjobb csapatok közül került ki a győztes. sztem amúgy Mou nem a kerethez való edző, de gondolom megint kifizettek 150 misit.