NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
243
33
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Mourinho 3 évre írt alá a Vörös Ördögökhöz. Helló Mata.
több mint 8 éve
Azért talán ne hasonlítsuk már össze Simeonét, akinek karrierje legerősebb csapata trénerként az Atlético volt egy Guardiolával, aki Messiket, Xavikat, Iniestákat, Ribéryket, Lewandowskikat (és sorolhatnánk napestig a sztárokat) kapott a csapatába.nem kell sztem ezt a mostani Atléticót annyira lesajnálni, mint páran teszik. nézzük a müncheni kezdőt
Meg kellene nézni, Simeone miből építette fel a csapatát, és ebből a keretből mit hoz ki évek óta. Aki azt mondja, hogy a pali nem zseni, azt kiröhögöm. Abszolút nem érdekel, ki varázsol a pályán, meg ki milyen stílust erőltet, ha egyszer az eredmények jönnek. Ilyen téren egy pillanatig sem érdekel Mourinho buszleparkolása, Ancelotti unalmas, brusztolós focija, Simeone favágó hozzáállása, és Guardiola tiki-takája sem.
A trófeák meg mérvadóak, igen, csak éppen a Bayern Münchenhez odapakolhatsz tízezer edzőt, megnyeri a német bajnokságot, a Barcának mondjuk nehezebb dolga van a Real miatt, ez biztos, de a Milan nem emelkedett ki az olasz bajnokságból a Juve és a korábbi Inter mellett, hogy tök természetesnek lehetett vélni a bajnoki címeket például. Szóval Guardiola bizonyított a Bayernben, mert kupát és bajnokságot nyert? Háát, kinek mi.
És igen, kérdésedre válaszolván, NÁLAM egy pillanatig sem kétséges, hogy Mourinho jobb szakember, mint Guardiola. Egy paraszt, szar focit játszat, de mint szakember, az.
Stez
Oblak (nagyon jó kapus, sztem Barca és Real kapuvédőinél is jobb). Juanfran (spanyol válogatott kezdő jobb hátvéd), Godín (őt inkább nem részletezem), Giménez (21 évesen a legtehetségesebb középhátvéd jelenleg sztem), Filipe Luis (brazil válogatott), Fernandez (argentin válogatott játékos), Saul (spanyol válogatott), Koke (spanyol válogatott), Gabi (éppen ő egyedül nem nagy válogatott, de egy ikon), Griezmann (francia válogatott, 32 gólnál jár), Torres.
nem kell úgy tenni, mint ha Simeone egy puskásból csinált volna bl döntős csapatot. igen is nagyon jó játékos állománnyal rendelkezik, mintha azt még páran el is felejtik. mind-mind nagy válogatottak meghatározó játékosai, aki meg éppen nem az vagy szemtelenül fiatal, vagy pedig egy nagyobb legenda.
azért azt se felejtsük el, hogy Heynckes is bukott bajnokságot (kupát is talán), van Gaal is, Klinsmann is. azért nem ilyen egyszerű a képlet, hogy odapakoljuk a Bognár Gyurit és magától értetődő a német bajnokság, főleg az idei.
ez az, amit nem értesz. ugyanazok a feltételek adott voltak Mourinhonak is a Chelseanál, és mégis szakemberként annyi taktikája volt, hogy rúgjad amerre látod. na ettől nem lesz vki szakember.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Érdekes, hogy Luis Enrique megítélésem szerint sokkal erősebb csapatot kreált,nem. csatársorban erősebbek, az rendben van. de máshol nincsenen Pep csapatainak szintjén.
Stez
a védelemmel pl. második éve lószart nem tud kezdeni Enrique, pedig azzal már évek óta gondok vannak - egészen pontosan azóta, hogy Puyol nem játszik.
több mint 8 éve
Azért talán ne hasonlítsuk már össze Simeonét, akinek karrierje legerősebb csapata trénerként az Atlético volt egy Guardiolával, aki Messiket, Xavikat, Iniestákat, Ribéryket, Lewandowskikat (és sorolhatnánk napestig a sztárokat) kapott a csapatába.Meg kellene nézni, Simeone miből építette fel a csapatát, és ebből a keretből mit hoz ki évek óta. Aki azt mondja, hogy a pali nem zseni, azt kiröhögöm. Abszolút nem érdekel, ki varázsol a pályán, meg ki milyen stílust erőltet, ha egyszer az eredmények jönnek. Ilyen téren egy pillanatig sem érdekel Mourinho buszleparkolása, Ancelotti unalmas, brusztolós focija, Simeone favágó hozzáállása, és Guardiola tiki-takája sem.
A trófeák meg mérvadóak, igen, csak éppen a Bayern Münchenhez odapakolhatsz tízezer edzőt, megnyeri a német bajnokságot, a Barcának mondjuk nehezebb dolga van a Real miatt, ez biztos, de a Milan nem emelkedett ki az olasz bajnokságból a Juve és a korábbi Inter mellett, hogy tök természetesnek lehetett vélni a bajnoki címeket például. Szóval Guardiola bizonyított a Bayernben, mert kupát és bajnokságot nyert? Háát, kinek mi.
És igen, kérdésedre válaszolván, NÁLAM egy pillanatig sem kétséges, hogy Mourinho jobb szakember, mint Guardiola. Egy paraszt, szar focit játszat, de mint szakember, az.
több mint 8 éve
felsoroltak közül Ancelotti 20 éve edző, nyert 3 BL-t, 3 bajnokságot, meg 4-5 kupát. Simeone 10 éve edző, nyert 3 bajnokságot, 1 kupát, 1 EL-t
Mourinho 16 éve edző, 8 bajnokság, 7 kupa, 2 BL, 1 EL.
Guardiola 9 éve edző, nyert 6 bajnokságot, 4 kupát, 2 BL-t (mindig eljutott legalább az elődöntőig).
hozzáteszem, hogy Mourinho nagy koponya valóban, de azért az, hogy leparkoltatja a buszt (amit az utolsó 4-5 évben csinált hasonló képességű csapatok ellen), és ettől lenne magasabb szinten, mint Pep????
amúgy tényleg ő a hibás. ő azt akarja, hogy focizzon a csapata, rúgja a labdát, nem pedig össze-vissza vagdossa, mint anno a Chelsea vagy pedig az ellenfelet, mint anno a Real.
én továbbra sem érzem ezt leszereplésnek.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Mondjuk azért ez egy kicsit erős nekem, így összességében.Tudod nagyon szr edző ez a Pep. Egy kupadöntőt is csak tizenegyesekkel bír megnyerni ez ellen a harmat gyenge Dortmund ellen. Igazán vérlázító, hogy képzel ilyet. s még a helyzeteket sem képes bevarázsolni a kapuba a játékosai helyett. Tehetségtelen antitalentum.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
Ancelotti jó edző, kérdés mennyire fog tudni új színt hozni a csapatba. a kerettel nincsen gond, esetleg még egy csatár elférne a csapatban, hogy Müller meg Lewa pihentebb legyen tavasszal, de a többi részen sztem megvagyunk.
félek, de vissza fogjuk még sírni Pepet.
csebi
Remélem mindenki sokkal de sokkal sikeresebb maga munkájában és eredményesebb, mint ő, és az nem nagy mutatvány.
Főleg egy Amadeus esetében, aki mint tudjuk született zseni, különösen zeneileg.
A Bayern játékosok is csak azt próbálgatták, hogyan hajíthatják el Manchesterig annyira utálták már.
De mi tökéletesek vagyunk ugyebár, hozzáképest mindenképp.
A Citytől hamarabb zavarják el, mint, hogy kimondjuk tiiki-taka.
Uff 😉
dande
Oké, hogy a Barca-fanoknak divat körbes*opni Pepet, de azért szerintem lassan eljön az az idő, hogy az ő nyakába varrják a legendás Messi, Barca-korszakot, amikor másodvirágzását éli a csapat, és évről évre kezd kiderülni, hogy itt korántsem Guardiola személye adta meg a pluszt, hanem a korszakos tehetségeké, mint az ereje teljében lévő Messi, Iniesta, Xavi (ésatöbbi, mert lehetne sorolni) fémjelezte bagázs.
Érdekes, hogy Luis Enrique megítélésem szerint sokkal erősebb csapatot kreált, ő koránt sincs ennyire hype-olva, mint Guardiola volt annak idején. És szerintem jogosan, mert Enriquét sem vélem akkor zseninek. Nem arról van szó, hogy jókor volt jó helyen, de zseniális koponyának sem mondanám, mint ahogy Guardiolát sem, de őt a média egyszerűen azzá tette.
Baromi jó szakember, de megítélésem szerint nincs sem Mourinho, sem Ancelotti, sem Simeone szintjén, hogy csak a néhány legjobbat említsem (persze lehetne még sorolni, Heynckes, etc.)
De azért halkan jegyzem meg, Guardiola eddig „a Barcából él”, viszont bajnoki címek, kupasikerek ide vagy oda, a Bayernnél összességében inkább leszerepelt, mintsem bizonyított.
Szerintem nála a Manchester City lesz a döntő, hogy valójában mit is tud, de azért eddig ő mindvégig top csapatokkal, a világ legerősebb kereteivel dolgozhatott. A Bayernnél a csúcson vette át a karmesteri pálcát, onnan könnyebb volt zuhanni, de a Citynél egy romokban heverő csapatot vesz át, szóval itt viszont azért vele szárnyalnia kellene majd a csapatnak, ha ő valóban akkor zseni, mint mondják.
Szerintem nem az. Remek edző, de a legjobbak között? Szvsz nincs ott.
Semmi bajom egyébként sem Peppel, sem a Barcával, abszolút nem lehet arról beszélni, hogy elfogult lennék, egyszerűen csak a Barcánál érezhető volt, hogy a végére kezdett kicsit sok lenni Pep felszopása, valamint a Bayernnél én azért többet vártam volna tőle.
Teszem hozzá, volt esze, mert látta, hogy ennél többet ő a saját eszközeivel nem tud kifacsarni egy olyan csapatból, amelybe mégis több van, és megelőzte, hogy hivatalosan menesszék, inkább tovább állt egy új környezetbe, ahol neki talán több babér termett. Ez okos lépés volt, de annak ellenére, hogy Ancelotti például hivatalosan is menesztették már, szerintem Pep a nyomába sem ér.
több mint 8 éve
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.azabaj,hogy ancelottit két meccs után fogod megutálni.
Amadeus91
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Is. 😊Főleg egy Amadeus esetében, aki mint tudjuk született zseni, különösen zeneileg.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
Ancelotti jó edző, kérdés mennyire fog tudni új színt hozni a csapatba. a kerettel nincsen gond, esetleg még egy csatár elférne a csapatban, hogy Müller meg Lewa pihentebb legyen tavasszal, de a többi részen sztem megvagyunk.
csebi
dande
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Tudod nagyon szr edző ez a Pep. Egy kupadöntőt is csak tizenegyesekkel bír megnyerni ez ellen a harmat gyenge Dortmund ellen. Igazán vérlázító, hogy képzel ilyet. s még a helyzeteket sem képes bevarázsolni a kapuba a játékosai helyett. Tehetségtelen antitalentum.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
csebi
Remélem mindenki sokkal de sokkal sikeresebb maga munkájában és eredményesebb, mint ő, és az nem nagy mutatvány.
Főleg egy Amadeus esetében, aki mint tudjuk született zseni, különösen zeneileg.
A Bayern játékosok is csak azt próbálgatták, hogyan hajíthatják el Manchesterig annyira utálták már.
De mi tökéletesek vagyunk ugyebár, hozzáképest mindenképp.
A Citytől hamarabb zavarják el, mint, hogy kimondjuk tiiki-taka.
Uff 😉
Szerkesztette: dande2
több mint 8 éve
Benatia csere hátvédnek jött.Egyszerűen megfekszi a gyomrom az, amilyen stílusban játszott alatta a csapat, meg amilyen embereket hozott. Benatia, Bernat, Thiago, Xabi ... Alapvetően a brusztolósabb, fizikálisabb, de lendületesebb focit szeretem, mint amilyet Jupp alatt toltunk a Basti-Javi-Kroos középpályával és a primetime Robberyvel.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
csebi
Remélem Ancelotti ebbe az irányba viszi majd a csapatot.
ui: Götze és Rode elherdálása megbocsáthatatlan.
Amadeus91
Bernat jó játékos, a posztján ott van Alaba azért nem kezdő, luxus, hogy ilyen csere balbekkünk van
Thiago: hihetetlen jó játékos, nem tudom vele mi a bajod (azt leszámítva, hogy spanyolnak mert születni)
Xabi: ő valóban felesleges volt, bár épp az Atléticó ellen a legjobbunk volt talán.
igen, de Jupp alatt még itt volt abból a hármasból két ember. utána kettő el AKART igazolni. a csapat meg akarta tartani Tonit és Bastiant is, de mindketten le akartak lépni, ő döntésük volt, nem Pepé.
Götzéval vmi nem kóser, neki valahogy sehogysem jött ki a lépés igazán nálunk. nem volt konzisztens.
Rode pedig a fifa-t leszámítva nem jó játékos. ez az igazság. nem véletlen, hogy alig játszik. sosem mutatott nálunk olyan teljesítményt, ami alapján elájultam volna, sőt felfigyeltem volna rá.
idén amúgy sokkal lendületesebb focit játszottunk, mint az előző 2 évben. bevette a taktikai könyvbe a gyors megindulásokat is. bár ha egy csapatnak a legelőrébb lévő játékosa a saját kapujától 30 méterre van (ld. Atléticó meccs vagy mai döntő), akkor rohadt nehéz lendületesnek lenni. azért emlékezz, hogy Jupp alatt a nagy meccseknél az első gólig sokszor szenvedtünk, nem voltunk igazán lendületesek, aztán lőttünk egy gólt szögletből (pl. Barca), majd még egyet utána szabadrúgásból, és ezután jó, hogy volt terünk. a 3év BL elődöntőin egyszer sem álltunk egy percig sem továbbjutásra. ezt lehetne boncolgatni, hogy mennyire Pep felelőssége (Real ellen nem, abban az évben annyira jó volt a Real a tavaszi véghajrában, Barca ellen hibázott az első meccsen, Atléticó ellen pedig a visszavágó 2. félidejére jöttünk ki rossz felfogással sztem), de nem a játék stílusával volt egyszer sem a baj.
figyelembe kellene venni, hogy behozott egy teljesen új kultúrát. talán épp Lahm nyilatkozta, hogy ezzel a taktikával nyertek VB-t, és igazán nem tudni, hogy ehhez a VB győzelemhez mennyit tett hozzá Pep csak azzal, hogy a német válogatott felét edzette nap, mint nap. ezek alapján Löwöt is utálod? (mert nem igazán olvastam ezzel kapcsolatos nem tetszésed, bár ő németnek született).
én amúgy mindig szép emlékként fogok visszagondolni erre a 3 évre. figyelembe kell venni, hogy manapság már egy BL elődöntő is szép teljesítmény, onnantól kezdve meg bármi lehet. Pep mindig azt ígérte, hogy a bajnokság a legfontosabb, az meg is lett, első évben és idén azért nem volt egyszerű, tavalyi könnyű volt. régen láttam amúgy ilyen edzőt is, aki ennyire kiállt volna a játékosai mellett, és elvitte volna a balhét is.
több mint 8 éve
Kampman
28 349
Istenem, ha ilyen hozzáállással mentünk volna ki a Carpi/Frosinone/faszomtudja elleni meccsekre is...
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Egyszerűen megfekszi a gyomrom az, amilyen stílusban játszott alatta a csapat, meg amilyen embereket hozott. Benatia, Bernat, Thiago, Xabi ... Alapvetően a brusztolósabb, fizikálisabb, de lendületesebb focit szeretem, mint amilyet Jupp alatt toltunk a Basti-Javi-Kroos középpályával és a primetime Robberyvel.Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
csebi
Remélem Ancelotti ebbe az irányba viszi majd a csapatot.
ui: Götze és Rode elherdálása megbocsáthatatlan.
több mint 8 éve
Reus vajon miért csak ötödiknek rúgott a darazsaknál... mindegy, Bayern szurkolóként borzasztó volt nézni a meccset, Costa lefelé lógott ki, aztán még is ő döntött..mind2 helyen voltak érthetetlen választások. Sokratis minek rúgott? Bender is felesleg, ott volt az örmény. nálunk is Kimmich lő, Alaba nem? lényeg, hogy behúztuk.
gamerkr
több mint 8 éve
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.sosem fogom megérteni ezt az anti-Pep dolgodat. én pl élőben láttam a Bayern-Atlético meccset, és egy elképesztő űrfoci volt. én is hibáztatom azon a meccsen 1-2 taktikai dologért, de ezt az alap undort nem értem tőled.
Amadeus91
több mint 8 éve
Kampman
28 349
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊így, hogy a Juve B csapattal állt ki, egész normális csapat benyomását keltjük
a digóknál is hosszabbítás
NB2
több mint 8 éve
Reus vajon miért csak ötödiknek rúgott a darazsaknál... mindegy, Bayern szurkolóként borzasztó volt nézni a meccset, Costa lefelé lógott ki, aztán még is ő döntött..
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 914
Na, végre elhúzott. Stílusosan fos meccsel.
több mint 8 éve
ma ilyen hosszabbításos kupa meccsek vannak😊a digóknál is hosszabbítás
több mint 8 éve
Bayern nyert
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
szépen fogynak a játékosok a a FCB-BVB-n.. Ribéry hihetetlen!
több mint 8 éve
Am De Gea egy kibaszott robot. N1
több mint 8 éve
Gratulálok a Crystal Palacenak amiért ilyen jól harcoltak!
több mint 8 éve
Go Denver Broncos, AZ Cards, Oregon, Michigan, Ole Miss, Peyton Manning and Marcus Mariota fan. WOLFSBURG és SOTON, Genoa, Atleti, Nantes drukker, National teams : HUN and GER, Favourite players : Kevin De Bruyne, Toni Kroos, Marco Reus, Marcus Rashford, Saúl, Manuel Neuer, GO Anaheim Ducks, IN F1 : Lewis Hamilton supporter, Max Verstappen, Biathlon : Martin Fourcade, cycling : N. Quintana, GSW 4ever in NBAMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
simán, meg lehet szeretni a kiscsapatokat, és sok meccset nézek, fontosabbakon ahol nincs kifejezetten is mindig választok egyet akiknek lszurkolok egy meccsig, pl nagy Barca ellenes vagyok ezért simán beírom a topikba hogy hajrá real, inkább azok mint a katalánok
fontosabb : Smalling piros
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Kampman
28 349
Ne bántsd, egyszerűen csak a szívében sok hely van a szeretetnekMa FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Nincs rossz viszonyon a MUval | csak visszaelőztek minket és csak 6.-ok lettünk | de a Palace-nak drukkolok, hosszabb távon jobb lesz a Unitednek LVG nélkül
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy
Coolearie
több mint 8 éve
Ma FA CUP, Deutsche Pokal, és Francia KupaHogy tudsz ennyi mindenkinek szurkolni?
Hiába van ott Rashford
Heisman Trophy