Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Soccer

41 feliratkozó

több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.
csebi
Nem ilyenkor kell villogni, hanem júniustól, inkább ez minthogy forditva legyen (láttuk elégszer). Így is 13 pont az előny, nem lehet már elbukni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 397 — The Mathematician
ez cserepad 😀

remélem Philips rám cáfol, mondjuk eddig 2 megmozdulását láttam azok jók voltak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Nemzetközi kupaindulás...na takarodj
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 655 — Lucas Scott
Nézem ezeket a Fradi meccseken és nem tudom felfogni, hogy játszottunk mi BL csoportkört, meg ütöttünk olyan csapatokat amiket.
Néha komolyan mondom NB2-es a játék, lötyögnek, mennek az alibi passzok, senki egy cselt nem mer bevállalni. Siralom. Megfogadtam, hogy csak a Fehérvár,Újpest,MTK elleni meccseket nézem meg, de lehet, hogy redukálni kéne európai meccsekre csak 😀
Kenny
Most január óta minden meccsunket szenvedés nézni vagy a színvonal miatt vagy pluszban meg a kihagyott helyzetek miatt is pluszban.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 903 — Omar's Coming Yo!

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 817 — Amerikai sportok rajongója
Gula menni BVB?🤗
Nagyon csípném...🤘
 infostart.hu/sport/2021/02/02/maris-felrobbanhat-a-lipcsei-magyar-trio/amp
nagir
Neki szvsz sehová nem lenne szabad eligazolnia. 😕
ozibozi
nem látom miért lenne neki előrelépés a dortmund
Negritis
Én se mennék oda a helyében, semmi előrelépés.
több mint 5 éve
Hova tűnt az Újpest éléről a macedón fegyvercsempész?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 397 — The Mathematician
Gula menni BVB?🤗
Nagyon csípném...🤘
nagir
ozibozi
nem látom miért lenne neki előrelépés a dortmund

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 22 066
Gula menni BVB?🤗
Nagyon csípném...🤘
nagir
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Szóval ha a két meccsből kijövünk 6 ponttal, akkor gyakorlatilag bajnokok vagyunk.
Kenny
Ti mit szamolgattok ? 😀
Ha következő 4 meccset elbukjátok is bajnokok lennétek.
Toca
Olvastad a pàrtirodai jelentést? 😊
NB2
Tyű neked kisebbségi komolexusod van vagy mi a fene lelt?
Én annyira utaltam hogy ez a Fradi annyira kiemelkedik a magyar bajnokságban, ha most egálrol indulna is simán nyerne.
Rossz lehet mindenhol az ellenséget keresni...
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 990 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Miamano meg elment a Sotonba. Igaza van, ha be akarsz kerülni a Pool kezdobe a legjobb esélyed onnan van.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 715 — Bla, bla, bla
Gula menni BVB?🤗
Nagyon csípném...🤘

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
Fradi annyira Mr.Worldwide lett hogy leigazolták a marokkói válogatott Samy Mmaee-t

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Amúgy kövezzetek meg de a Pinyo magic az első szezonban most is működik Kovesden. Aztán ebből jön a fejre esés szokas szerint a másodikban amikorra kiderül h ki a beépített embere az öltözőben.
csebi
Nem tudom milyen magic működik de látszik, hogy mentálisan felrázta a csapatot.
A Vidi pedig szánalmas , egyszerűen azt sem látni, hogy mit akarnak játszani. A meccs leggyengébb láncszeme mégis egyértelműen a bíró volt.. szerintem 5percenként volt egy hangosan röhögős ítélete...
gordon
nem láttam, csak az eredményt.
bírókkal alapvetően nagy baj van sztem Magyarországon, felfogásban is, hogy a favágókat támogatják azzal, hogy nem büntetik őket eléggé. ezzel szív minden csapat, amely játszani akar pl a vidi is.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Amúgy kövezzetek meg de a Pinyo magic az első szezonban most is működik Kovesden. Aztán ebből jön a fejre esés szokas szerint a másodikban amikorra kiderül h ki a beépített embere az öltözőben.
csebi
Nem tudom milyen magic működik de látszik, hogy mentálisan felrázta a csapatot.
A Vidi pedig szánalmas , egyszerűen azt sem látni, hogy mit akarnak játszani. A meccs leggyengébb láncszeme mégis egyértelműen a bíró volt.. szerintem 5percenként volt egy hangosan röhögős ítélete...
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
Soton megint kapott egy kilencest. 2 szezon alatt másodjára. Ez azért kemény. Jó volt látni, hogy ennyit lő a csapat, de nagyon sajnáltam a végén már a Sotont. A második piros vicc volt, nem is értem.
dugo93
nem csak a piros volt vicc. 6-0-nál, emberelőnyben levő csapatnak miért kell megadni egy teljesen kamu tizenegyest? továbbmegyek, annak a barom csigazabálónak mi a faszért kell magát dobni egy százöt százalékos gólhelyzetben?
ha Karmának van egy kis lelkiismerete is, akkor ez a barom Dean elcsúszik a járdán és eltöri a karját, a menkeszter meg öt meccsen keresztül nem lő gólt.
marsziál bazmeg, vicc az az ember, mások meg a teljesen jogos tizenegyeseket nem kapják meg...
slowmotion
Azok nem ti voltatok? 😀
dugo93
a Palack 7:0 után
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 784
Soton megint kapott egy kilencest. 2 szezon alatt másodjára. Ez azért kemény. Jó volt látni, hogy ennyit lő a csapat, de nagyon sajnáltam a végén már a Sotont. A második piros vicc volt, nem is értem.
dugo93
nem csak a piros volt vicc. 6-0-nál, emberelőnyben levő csapatnak miért kell megadni egy teljesen kamu tizenegyest? továbbmegyek, annak a barom csigazabálónak mi a faszért kell magát dobni egy százöt százalékos gólhelyzetben?
ha Karmának van egy kis lelkiismerete is, akkor ez a barom Dean elcsúszik a járdán és eltöri a karját, a menkeszter meg öt meccsen keresztül nem lő gólt.
marsziál bazmeg, vicc az az ember, mások meg a teljesen jogos tizenegyeseket nem kapják meg...
slowmotion
Azok nem ti voltatok? 😀

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Amikor az elet irja a legjobb (legabszurdabb?) forgatokonyvet:

Mussolini dedunokaja csatlakozott az SS Laziohoz.
A posztjat gondolom kitalaltatok... Jobb szelso
😀😀😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 398 — "Montoya por favor!"
csebi
Magyar Mourinho

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 29 759 — nabege2@yahoo.com
Szóval ha a két meccsből kijövünk 6 ponttal, akkor gyakorlatilag bajnokok vagyunk.
Kenny
Ti mit szamolgattok ? 😀
Toca
Olvastad a pàrtirodai jelentést? 😊
több mint 5 éve
Toca Minnesota Vikings 20 956 — Vikings fan
Kenny
Ti mit szamolgattok ? 😀
több mint 5 éve

Szerkesztette: csebi

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 28 559 — Cowboys fan
dugo93
slowmotion
Ez a MU + 11es úgy beakadt neked 🤣🤣🤣
Remélem éjjel azért nem riadtál fel emiatt 😉
davemayer
Poolnak mindent, másnak semmit.
Nemá
Coolearie
Hülye vagy.
Ha valamit rühellek, az kontakt nélküli tizenegyes. Akkor is, ha mi kapjuk.
Szerencsére Suarez elment, Mané meg leszokott róla.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 731 — "Grammar maci"
dugo93
slowmotion
davemayer
Nemá
Coolearie
Egyébként pont 1 hónapja olvastam hogy '92 óta (talán azért innen mert ha jól emlékszem onnantól PL) így alakultak a 11esek az angol élvonalban:
1. Pool 130
2. Chelsea 124
3. MU 120

Ez is olyan mint a bad beat a pókerben, hosszú távon kiegyenlítődik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 472 — . . .
dugo93
slowmotion
davemayer
Nemá