NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
slowmotionnak külön kösz az értékelést, majd januárban akkor visszatérünk rá😊ja még annyit, hogy amióta Jürgen az edző, azóta javult a légkör, és végre nem tűnik ordas bustnak Lovren meg Lallana leigazolása. az azért nem gáz, ha a 45m font nem tűnik teljes mértékben kidobott pénznek.
ha meg előbb az sanszosan engem vagy Pinyőt igazolja😊
NB2
egy év után meg csak Mojszit rúgták ki a Glazerek, Lajosnak is adtak két évet, mi pedig fél év alatt fejlődtünk annyit, amennyit a Trafóban két év alatt nem sikerült felmutatni.
több mint 8 éve
Kampman
28 342
közben az Accrington Stanley - AFC Wimbledon 4. osztály rájátszásának visszavágóján a hosszabbításban kialudtak a stadionban a reflektorok 😀 kiesésre állnak, szóval tuti Sean Paytontól tanulták 😊Tibor Fischer írta is az Orbán-könyvében, hogy a felcsúti stadion olyan (kicsi), mint az Accrington Stanley pályája. Viszont a Pancsóban csak a víz állt többször is, áramkimaradás még nem volt 😀
Löfli
több mint 8 éve
slowmotionnak külön kösz az értékelést, majd januárban akkor visszatérünk rá😊ha meg előbb az sanszosan engem vagy Pinyőt igazolja😊
több mint 8 éve
közben az Accrington Stanley - AFC Wimbledon 4. osztály rájátszásának visszavágóján a hosszabbításban kialudtak a stadionban a reflektorok 😀 kiesésre állnak, szóval tuti Sean Paytontól tanulták 😊volt már ilyesmi Angliában, akkor okostelefonokkal világítottak.
Löfli
mondjuk ott nem-okostelefont nem is kapni kb.
több mint 8 éve
közben az Accrington Stanley - AFC Wimbledon 4. osztály rájátszásának visszavágóján a hosszabbításban kialudtak a stadionban a reflektorok 😀 kiesésre állnak, szóval tuti Sean Paytontól tanulták 😊
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Mostanság elég divat a spanyol foci, és hát a mesterhármas is jól hangzik.Azt sem fogom fel,hogy miért volt nagyobb érték a Sevilla győzelem,mint pártatlanul levezetni a meccset és győz a jobb.Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.Négy bötű. UEFA.
kátrány
Mikey
kátrány
több mint 8 éve
Szívemből beszélsz.Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?inkább félig tele.
Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Bajnokság 7. hely, de 6 pontra a BL-től, 3 pontra az EL-től (illetve 2 ha a MU nyeri a FA kupát)*
Elbukott EL döntő
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.
*Swansea meccs után írtam, hogy lehet a sok lehetőség közül egy sem jön össze a Poolnak és azért gürizni kellett volna itt a 3 pontért, mert ki tudja. Most már mindenki tudja...
NB2
a tizedik helyen vette át Klopp a csapatot, kilátástalan játékkal az EL-ben. új fazont adott, és leginkább hitet.
a kezdőcsapatból lényegében csak Minyon, Clyne és Moreno és Milner tudta végigjátszani az évet. és ezt úgy, hogy az angol csapatok közül mi játszottuk szerintem a legtöbb meccset.
igazából azt senki sem várta, hogy BL-helyre érjen a csapat, de ez kb lehetséges lett volna, ha a ligakupát meg az EL-t nem nyújtjuk a végéig. az megvan, hogy a bajnokságban három olyan meccs volt, ahol lényegében a tarcsi állt ki szinte teljesen?
persze, nincs trófea, és ez fáj, de újra van hit.
és ott van a 4-3, amihez foghatót nem produkált angol csapat az elmúlt húsz évben. (nem, még a '99-es BL-döntő sem volt ilyen, mert ott lényegében kilencven percig nézhetetlen volt a MU, aztán találtak két gólt).
és legvégül az igazság is kimondatott Hillsborough-val kapcsolatban. mozgalmas év volt, de a jó irányba mozdultak a dolgaink.
a pohár félig tele van.
slowmotion
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 8 éve
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.NB2azért inkább az az esélyes kimenetel, hogy ezt minta hiányában nem lehet majd vizsgálni.
több mint 8 éve
Azt sem fogom fel,hogy miért volt nagyobb érték a Sevilla győzelem,mint pártatlanul levezetni a meccset és győz a jobb.Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.Négy bötű. UEFA.
kátrány
Mikey
több mint 8 éve
Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?inkább félig tele.
Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Bajnokság 7. hely, de 6 pontra a BL-től, 3 pontra az EL-től (illetve 2 ha a MU nyeri a FA kupát)*
Elbukott EL döntő
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.
*Swansea meccs után írtam, hogy lehet a sok lehetőség közül egy sem jön össze a Poolnak és azért gürizni kellett volna itt a 3 pontért, mert ki tudja. Most már mindenki tudja...
NB2
a tizedik helyen vette át Klopp a csapatot, kilátástalan játékkal az EL-ben. új fazont adott, és leginkább hitet.
a kezdőcsapatból lényegében csak Minyon, Clyne és Moreno és Milner tudta végigjátszani az évet. és ezt úgy, hogy az angol csapatok közül mi játszottuk szerintem a legtöbb meccset.
igazából azt senki sem várta, hogy BL-helyre érjen a csapat, de ez kb lehetséges lett volna, ha a ligakupát meg az EL-t nem nyújtjuk a végéig. az megvan, hogy a bajnokságban három olyan meccs volt, ahol lényegében a tarcsi állt ki szinte teljesen?
persze, nincs trófea, és ez fáj, de újra van hit.
és ott van a 4-3, amihez foghatót nem produkált angol csapat az elmúlt húsz évben. (nem, még a '99-es BL-döntő sem volt ilyen, mert ott lényegében kilencven percig nézhetetlen volt a MU, aztán találtak két gólt).
és legvégül az igazság is kimondatott Hillsborough-val kapcsolatban. mozgalmas év volt, de a jó irányba mozdultak a dolgaink.
a pohár félig tele van.
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.Négy bötű. UEFA.
kátrány
több mint 8 éve
Mikey
18 755
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Realoknál, Chelseaknél, Mancitiknél persze. Ott instant eredményt várnak a tulajdonosok, itt nem. 😉
Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
NB2
több mint 8 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Azért pénzt ne tegyél Klopp kirúgására,mert bukni fogod.
Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
NB2
több mint 8 éve
Srácok,soha nem gondoltam,hogy ilyen szinten , így bele lehet nyúlni egy döntőbe. Azt hittem ilyen játékvezetést csak oroszoknál vagy az olasz b-c-ben látni.
több mint 8 éve
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCSI!Nem én akarom kirúgni, de a soccerben ez megy. Ritka, ha valaki kap 3-4 évet!
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.Hál' Isten, hogy nem te vagy a tulaj. 😊
NB2
több mint 8 éve
Kampman
28 342
Mivel jövőre marad a bajnokság (ami persze jól is elsülhet) én azt mondom, ha félévkor nem lesz jó helyen a csapat, Klopp repül.Azt hittem, hogy legalább vele hosszú távra terveznek. Sosem értettem azokat a csapatokat, akik max. 1-2 évet adnak az edzőiknek (ebben talán a Chelsea, a Real és a Milan a leggázabbak). Persze vannak olyan esetek, amikor az edző kifejezetten fogalmatlan vagy áthidalhatatlan konfliktusokat generál, de azért Klopp nem ilyen.
NB2
több mint 8 éve
LédererIlyen szar kommentálást...Léderer vagy Egri?
Matthew99
Kampman
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Félig üres v. félig tele a pohár Poolban?Ligakupa döntő bukta
FA kupa kiesés
Elbukott EL döntő
több mint 8 éve
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.Ha ügyesen összekapják magukat a srácok, megmerem kockáztatni hogy a top4be végeznek.
Mikey
több mint 8 éve
Mikey
18 755
Legalább jövőre lehet csak a bajnokságra és FA Kupára koncentrálni.
több mint 8 éve
Kampman
28 342
Ha a Sevillának van egy kis esze, jövőre 3. helyen végez a BL-csoportban, aztán jönnek megint nyerni az EL-be.
több mint 8 éve
Ilyen szar kommentálást...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Kampman
28 342
Ez a Sevilla trófeája, egyértelmű volt, hogy csak ők nyerhetnek