NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
a lenyeg, hogy az orszag Szappanosa kapott idot, de az egyik legjobb fiatal kp az nb1-ben nem.Mondjuk ha nincs ő, akkor 3:2😆
Kenny
6 hónapja
a lenyeg, hogy az orszag Szappanosa kapott idot, de az egyik legjobb fiatal kp az nb1-ben nem.
6 hónapja
Ezt latod nem tudom. De osszessegeben Rossi csereinek a felet egyaltalan nem ertem. Sot, egyes esetekben szerintem ez egyenesen gaz, hogy egy ilyen sormeccsen XY nem kap lehetoseget, mint ahogy Toth is bemutatkozhat es elso meccsen lehozzak a fenebe, amikor ha valaki, a mindjart 35 eves Szappanos talan kibirja jatek nelkul, ehelyett a fiatalokat meg az ujoncokat nem nyomja Rossi...Akkor igen, sőt, azt nem tudom UEFA direktíva, vagy csak a Laliga tolja ezt, de akkor mindkét csapat kap +1 cserét.Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
Mikey
Stez
zacknorb
6 hónapja
100 milliós lelépési pénzzel a hátam mögött én sem aggódnékMocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Lehet az elejét is elég lesz megvárniMocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitányA VB selejtezők végét meg kell várnod
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Styles tényleg csatárt játszik-ezt sem értem
6 hónapja
Kövi meccsek szeptember VB selejtezők?
Draft

6 hónapja
Akkor igen, sőt, azt nem tudom UEFA direktíva, vagy csak a Laliga tolja ezt, de akkor mindkét csapat kap +1 cserét.Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikey
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitány
6 hónapja
Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikey
6 hónapja
ez nem piros bazdmeg?Ha nem törleszt, szerintem kiállítja.
Kenny
6 hónapja
Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Első két fordulóban el is mehet a hajó… és az örmények jobbak mint ez az azeri csapat, idegenben tűzforró lesz..Rúgunk vagy kapunk még 1-et?Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
Burkus
6 hónapja
Nem ertem, miert nem hajlando a csavo bekuldeni Vitalist, egy ilyen meccsen bameg.
6 hónapja
Rúgunk vagy kapunk még 1-et?Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
6 hónapja
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...Nem ez az ő dolga az biztos
Beki
6 hónapja
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...
6 hónapja
Hujuj
6 hónapja
Barárságoson tuti többSzobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
6 hónapja
Jó nagy türhők ezek az azeriekFavágó barbárok
gabokocka
Draft