NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 536
a lenyeg, hogy az orszag Szappanosa kapott idot, de az egyik legjobb fiatal kp az nb1-ben nem.
Kenny
Mondjuk ha nincs ő, akkor 3:2😆
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
a lenyeg, hogy az orszag Szappanosa kapott idot, de az egyik legjobb fiatal kp az nb1-ben nem.

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Szobó megsérült...nem kéne lehozni te kopasz?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.
Mikey
Olyasmi van ugy remlik, hogy fejserules eseten lehet plusz egyet.
Stez
Akkor igen, sőt, azt nem tudom UEFA direktíva, vagy csak a Laliga tolja ezt, de akkor mindkét csapat kap +1 cserét.
zacknorb
Ezt latod nem tudom. De osszessegeben Rossi csereinek a felet egyaltalan nem ertem. Sot, egyes esetekben szerintem ez egyenesen gaz, hogy egy ilyen sormeccsen XY nem kap lehetoseget, mint ahogy Toth is bemutatkozhat es elso meccsen lehozzak a fenebe, amikor ha valaki, a mindjart 35 eves Szappanos talan kibirja jatek nelkul, ehelyett a fiatalokat meg az ujoncokat nem nyomja Rossi...

6 hónapja
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitány
JC6 (Mr. Miele)
A VB selejtezők végét meg kell várnod
100 milliós lelépési pénzzel a hátam mögött én sem aggódnék
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Mocsi is fölöslegesen repked, a helyükben lemondanám a válogatottságot, amíg ez a kopasz kókler a kapitány
JC6 (Mr. Miele)
Lehet az elejét is elég lesz megvárni
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
JC6 (Mr. Miele)

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Styles tényleg csatárt játszik-ezt sem értem
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kövi meccsek szeptember VB selejtezők?

Draft

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
otot mar cserelt, de igazabol nem tudom, egy felkin is az ot-e a maximalis vagy cserelhet-e, amennyit akar
Stez
Mikor lehet amúgy hatot cserélni? Szezon közben még sima bajnokikon is néha láttam.
Mikey
Stez
Akkor igen, sőt, azt nem tudom UEFA direktíva, vagy csak a Laliga tolja ezt, de akkor mindkét csapat kap +1 cserét.

Poloska vagyok.
6 hónapja
6 hónapja
Stez
Mikey

6 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
ez nem piros bazdmeg?
Kenny
Ha nem törleszt, szerintem kiállítja.
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Stez

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Beki New York Jets 2 069
ez nem piros bazdmeg?
Kenny
Kristalytiszta vadlira taposas volt
6 hónapja
Rúgunk vagy kapunk még 1-et?
Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
Burkus
Első két fordulóban el is mehet a hajó… és az örmények jobbak mint ez az azeri csapat, idegenben tűzforró lesz..
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
ez nem piros bazdmeg?

6 hónapja
Nem ertem, miert nem hajlando a csavo bekuldeni Vitalist, egy ilyen meccsen bameg.

6 hónapja
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 269 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Rúgunk vagy kapunk még 1-et?
Nem tudom, de szánalmasan gyenge teljesítmény egy papíron klasszisokkal gyengébb ellenfél ellen. Nem látom, hogy lesz ebből sikeres VB selejtező.
6 hónapja
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...
Beki
Nem ez az ő dolga az biztos
6 hónapja
Beki New York Jets 2 069
Styles 16rol szemben kapuval erobol belebasz egyet es ennyi IQ szorult bele...
6 hónapja
Hujuj
6 hónapja
Megnézném a lőlapot a meccs végén, mert ha ma 2-3 amerikai focikaput egymás mellé téve is volt pár mellé/fölé az biztos

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
eget verdesi a színvonal

6 hónapja
Stez
Barárságoson tuti több
6 hónapja
Jó nagy türhők ezek az azeriek
gabokocka
Favágó barbárok

Draft