NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Direkt mara raktam magam, mert ez a korabbi valogatott meccs 😀Meccs van tesokmondjuk legalább ezen a meccsen nem kell aggódnod hogy 11esek miatt éjfélkor ér véget 😀
Stez
Negritis, a vajda
6 hónapja
Leszarom hogy szabálytalan, hogy lehet így szögletet le (nem) védekezni?Durex
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Meccs van tesokmondjuk legalább ezen a meccsen nem kell aggódnod hogy 11esek miatt éjfélkor ér véget 😀
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Leszarom hogy szabálytalan, hogy lehet így szögletet le (nem) védekezni?
6 hónapja
4 perc alatt lezsibbasztott Hajdúbé. 10 év statisztikája és infoja
6 hónapja
Ha a szünetben lenne nézők közötti meccs, nehezen jönne össze rá 22 fő 😊
6 hónapja
Aszongya HB, 1000 néző… hol? Vannak vagy 300-an 😃😃😃
6 hónapja
Nekem nagyon tetszik a klub VB ötlete, a lebonyolítás és a résztvevő csapatok is korrektek, és oké, a Real vagy a Bayern a csoportkörben nem fog megszakadni, de ennyi csapattal, megfelelő marketinggel, körítéssel ennek lehet presztizse, jövője. A Real se akar kiesni egy tunéziai vagy dél-koreai csapat ellen, és egy Bayern-Boca, Inter-River vagy PSG-Botafogo a csoportban is lehet jó kis meccs.Ez szerintem egy olyan ötlet, ami kurva jól is elsülhet, hiszen itt a top4 klubcsapat simán lehet erősebb, mint a top4 válogatott a VB-n (játékosállomány, összeszokottság, stb.), pláne hogy a játékosok a klubjaikban kapják a fizetésüket, így ott joggal várhatják el a tulajok a maximális erőbedobást, míg a válogatottban nem feltétlen.
Persze mint minden, ez is elromolhat, de idővel simán kijöhet belőle egy top sportesemény.
En az utóbbinak drukkolok.
6 hónapja
Styles futott egy tok korrekt szezont es meg a bulimeccsen se fer oda.Pont ezt beszéltem haverral. Lehúzott a srác X meccset a csempóban, utazik X ezer km-t, nem is magyar, kényelmetlen neki sok minden és akkor ül a padon egy barimeccsen.
Kenny
#rossitaka
6 hónapja
Styles futott egy tok korrekt szezont es meg a bulimeccsen se fer oda.
6 hónapja
Másik topic. Dél amerikából asszem 6 csapat jut be a VB-re ugye? 10 országból...Hat dél-amerikai egyenes ágon kijut, a hetedik meg interkontinentális pótselejtezőt vív Fidzsivel vagy Új-Kaledóniával, vagy vmi ilyesmi csapattal 😀
Ha már Európában bohóckodni kell Málta meg Andorra szintű csapatokkal az itt lévő 30-40 országból meg kijut nem tudom 16? Lehet több nem tudom akkor amúgy az amerikai kontinens miért nem egységesen selejtezőzik? Most konkrétan USA meg Mexikóval kibővülve már lenne talán némi érdekesség is a selejtezőjükben. Konkrétan 10 dél amerikai országból kijut több mint a fele? Hát aki 2 egyeneset tud rúgni kijut a VB-re. De Mexikó meg USA mögött azért a közép/észak amerikai részről is nem tudom hány jut ki de már a 2 nagy mögötti harmadik is olyan, hogy egy kis-közepes európai leverné. Ott valami szakaszok vannak a selejtezőben, most a 2. szakasz megy nem tudom a harmadik szakaszból végül hányan jutnak be de egy fisfos Brazíl szerepléssel is a déli selejtezőben bőőven bent vannak most is a brazilok. Azért csak lenne pár jó meccs ha nem csak a 3-4 erősz dél amerikai versengene a helyekért hanem játszani kéne Mexikóval vagy Kanadával stb. Persze Panama meg El Salvador-t hülyére vernék ezek is de hát ha az Európaiaknak is kell játszani San Marinoval akkor nem lenne jó úgy?
alatriste
Mivel most Usa/Kanada/Mexikó közösen rendezi a VB-t, ezért ők házigazdaként automatikusan kint vannak.
Amúgy igen, mindig is igazságtalan volt a helyek kiosztása, dehát már régóta az fifamaffia érdekei szerint történnek az események. Politika ez is...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Jo idopont, de megsem, mert ez a klub-vb most a vb elokeszulete, szinten Amerikaban, es a FIFA szamara az amerikaiak tv ele csabitasa a fo cel, ergo telibe szarjak az europai nezoket most, innentol kezdve meg te bszhatod, mert fixen nem fogsz ezert a bohockodasert felkelni hajnalban.Az a nagyon kemény, hogy amúgy jó időpontra tették. Konkrétan 0 követhető sportesemény lenne a következő hónapban. Nem tudom wimbledon mikor indul talán ezen időszakban de hát az is egy réteget érint inkább. Nem sok alternatívája van ilyenkor a klubvb-nek, és még így se érdekel senkit. 😀Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.Hat oke, de most a sportesemenyek java egyaltalan nem eri meg, azert ezt sok eve tudni lehet, az meg, hogy az amugy is teljesen erdektelen, de meg a FIFA altal komolytalanul atszervezett es meghosszabbitott klub-vb-t nem adja semmi sem, az miert meglepo? Erted, ilyen del-amerikai meg egyiptomi, MLS, tuneziai, azsiai meg ausztral, uj-zelandi csapatok bohockodnak egymassal a csoportkorben.
Sport 1, 2 - csórók, szinte érdektelen közvetítési jogokkal a számomra érdekesből is leadnak heti 2-3 meccseket
Spíler 1, 2 - szezonális ( Premier League, La Liga )
Aréna4, Match4 - túl sok közvetítési jog ellenben fizetős szolgáltatás olyan sportokért amit egy sportfogadási oldal is lead ( Tenisz, NHL )
Eurosport 1,2 - Rétegsportok gyülekezete
KeyG
A 32-bol korulbelul harom-negy-ot erdekes klub van, de ok meg B-, C-csapatokkal fognak kiallni meg az elodontoben is, aztan talan a dontoben mar palyara engednek a legjobbjaikat.
Es mindezt elhuztak a szokasos 7-8-10 nap helyett 30-31 naposra, meg a harom meccs helyett 6-7-re. Teljesen komolytalan, indokolatlan es gyoker sorozat ez, ahova azert megy el az a 3-4 jobb csapat, mert a FIFA fossa fizeti oket, meg a szervezo orszagok is nyomnak meg jo sok mellekes penzt a reszvetelert. De amugy bohockodas.
Es hidd el, meg egy Real-szurkolo sem fog leulni megnezni ezeknek a meccseknek a javat, egyebkent sem, de ugy meg foleg, hogy Amerikaban van es az idoeltolodas miatt egy rakat meccs ejfelkor meg hajnalban megy majd europai ido szerint. Ez az egesz egy vicc, es ennek a tv-s jogabol mar egy csatorna sem ker, amit megertek.
Stez
Remélem először és utoljára rendezik meg és tök jó a 100M körüli nyertesnek járó pénz, tényleg még a nagy európaiak is ráhajtanak de én nagyon örülök, hogy a Pool pl nincs kint és helyette pihenhet a keret mint itt balfaszoskodjon egy hónapon át. Idiótaság netovábbja az egész.
alatriste
Es hidd el, hogy ez a klub-vb formatum igy is fog maradni (foleg, mert most szavaztak meg nem regen), mert a rendezo orszagok rengeteget perkalnak a FIFA-nak is a rendezesert, de hat ezek meg az ilyen fu alatti nagyobb piacok, mint a szaudiak, az azsiaiak, etc, ugyhogy meg elintezik a nezoknek azt is, hogy baromira ne legyen kenyelmes nezni a meccseket, akkor sem, ha valaki akarna. A sztarcsapatok meg annyi penzt kapnak ezert, hogy szerintem nem igazan fognak sirankozni a reszvetel miatt. Mas kerdes, mi lesz akkor, ha esetleg egy klub-vb-donton megserul egy sztar es kiesik a teljes szezonra. Na akkor lesz cirkusz.
6 hónapja
Szep dolog, amikor azt gondoljuk, mi vagyunk Luis Enrique es akkor majd Sallai megoldja csatarkent, amolyan hamis kilencesben, de baromira nem realis sajnos.mondjuk ez kb hagyomány nálunk, nem?
Stez
Husztit is szopattuk ugyanezzel
6 hónapja
Másik topic. Dél amerikából asszem 6 csapat jut be a VB-re ugye? 10 országból...Kijut 6 csapat közvetlenül, a 7. meg ha megnyeri a pótselejtezőt a sokadik ázsiai ellen.
alatriste
6 hónapja
Másik topic. Dél amerikából asszem 6 csapat jut be a VB-re ugye? 10 országból...Ha már Európában bohóckodni kell Málta meg Andorra szintű csapatokkal az itt lévő 30-40 országból meg kijut nem tudom 16? Lehet több nem tudom akkor amúgy az amerikai kontinens miért nem egységesen selejtezőzik? Most konkrétan USA meg Mexikóval kibővülve már lenne talán némi érdekesség is a selejtezőjükben. Konkrétan 10 dél amerikai országból kijut több mint a fele? Hát aki 2 egyeneset tud rúgni kijut a VB-re. De Mexikó meg USA mögött azért a közép/észak amerikai részről is nem tudom hány jut ki de már a 2 nagy mögötti harmadik is olyan, hogy egy kis-közepes európai leverné. Ott valami szakaszok vannak a selejtezőben, most a 2. szakasz megy nem tudom a harmadik szakaszból végül hányan jutnak be de egy fisfos Brazíl szerepléssel is a déli selejtezőben bőőven bent vannak most is a brazilok. Azért csak lenne pár jó meccs ha nem csak a 3-4 erősz dél amerikai versengene a helyekért hanem játszani kéne Mexikóval vagy Kanadával stb. Persze Panama meg El Salvador-t hülyére vernék ezek is de hát ha az Európaiaknak is kell játszani San Marinoval akkor nem lenne jó úgy?

Liverpool Fc
6 hónapja
Az a nagyon kemény, hogy amúgy jó időpontra tették. Konkrétan 0 követhető sportesemény lenne a következő hónapban. Nem tudom wimbledon mikor indul talán ezen időszakban de hát az is egy réteget érint inkább. Nem sok alternatívája van ilyenkor a klubvb-nek, és még így se érdekel senkit. 😀Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.Hat oke, de most a sportesemenyek java egyaltalan nem eri meg, azert ezt sok eve tudni lehet, az meg, hogy az amugy is teljesen erdektelen, de meg a FIFA altal komolytalanul atszervezett es meghosszabbitott klub-vb-t nem adja semmi sem, az miert meglepo? Erted, ilyen del-amerikai meg egyiptomi, MLS, tuneziai, azsiai meg ausztral, uj-zelandi csapatok bohockodnak egymassal a csoportkorben.
Sport 1, 2 - csórók, szinte érdektelen közvetítési jogokkal a számomra érdekesből is leadnak heti 2-3 meccseket
Aréna4, Match4 - túl sok közvetítési jog ellenben fizetős szolgáltatás olyan sportokért amit egy sportfogadási oldal is lead ( Tenisz, NHL )
KeyG
A 32-bol korulbelul harom-negy-ot erdekes klub van, de ok meg B-, C-csapatokkal fognak kiallni meg az elodontoben is, aztan talan a dontoben mar palyara engednek a legjobbjaikat.
Es mindezt elhuztak a szokasos 7-8-10 nap helyett 30-31 naposra, meg a harom meccs helyett 6-7-re. Teljesen komolytalan, indokolatlan es gyoker sorozat ez, ahova azert megy el az a 3-4 jobb csapat, mert a FIFA fossa fizeti oket, meg a szervezo orszagok is nyomnak meg jo sok mellekes penzt a reszvetelert. De amugy bohockodas.
Es hidd el, meg egy Real-szurkolo sem fog leulni megnezni ezeknek a meccseknek a javat, egyebkent sem, de ugy meg foleg, hogy Amerikaban van es az idoeltolodas miatt egy rakat meccs ejfelkor meg hajnalban megy majd europai ido szerint. Ez az egesz egy vicc, es ennek a tv-s jogabol mar egy csatorna sem ker, amit megertek.
Stez
Remélem először és utoljára rendezik meg és tök jó a 100M körüli nyertesnek járó pénz, tényleg még a nagy európaiak is ráhajtanak de én nagyon örülök, hogy a Pool pl nincs kint és helyette pihenhet a keret mint itt balfaszoskodjon egy hónapon át. Idiótaság netovábbja az egész.

Liverpool Fc
6 hónapja
Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.Hat oke, de most a sportesemenyek java egyaltalan nem eri meg, azert ezt sok eve tudni lehet, az meg, hogy az amugy is teljesen erdektelen, de meg a FIFA altal komolytalanul atszervezett es meghosszabbitott klub-vb-t nem adja semmi sem, az miert meglepo? Erted, ilyen del-amerikai meg egyiptomi, MLS, tuneziai, azsiai meg ausztral, uj-zelandi csapatok bohockodnak egymassal a csoportkorben.
KeyG
6 hónapja
Vajon mi baj lehet belőle?www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-brutalis-atalakulas-jon-a-zte-nel-del-amerikai-befektetocsoport-lesz-a-tulajdonos-a-reszletekmagyarok és a délamerikaiak
LOL
warr_b
2 megbízható klubvezetés 😀
Negritis, a vajda

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Van kemény 8 sportcsatornám a tv-ben + az M4 sport de nagyon úgy tűnik egyik sem adja a Klub VB-t. Őszintén szólva csak azért nem kötettem ki az egészet mert túl jó a csomagom Magenta 1-be illetve a TV GO az jó és hasznos munkában.Nagyon közel vagyok hozzá, hogy kiköttessem én is már amúgy. Egyedül az tart még itt, hogy szintén jó csomag + tvgo mellett, hogy a PL-t nem lehet előfizetéssel nézni streamen. Ha azt is lehetne akkor már minket is elvesztett volna ez a szektor. 1%-ban nézek más műsorokat, múltkor triatlonon ragadtam ott egyik este de kb fél év után először.
KeyG
NFL-t nézi az ember DAZN-on
PL-t nézek főleg az egyelőre csak spíleren megy de keresek mindig megoldást streamre (visszanézhetős)
Olasz focit nézek még de az meg Aréna online felületein megy
Eurosportot kb évente 1* nézek amikor Garros van de idén is ha 3-4 meccset láttam. Mondjuk azokat szeretem, szerintem jók a követítéseik de igen egy Max-hoz veszek max kiegészítő csomagot és kész. Nagyon átalakul ez a tv-zési szokás ha még 1-1 dolog streamre kerül.

Liverpool Fc
6 hónapja
Szamomra Toth Barna mellozese erthetetlen, amikor o pont Varga-tipusu csatar, akiben meglenne az esely, hogy megtartsa, lefejelje elol a labdakat. Igen, falabu, viszont egyebkent pont az a fajta tamado, aki lefedi Szalai utolso nehany eves szerepkoret peldaul, Rossinak meg ez kell. Bode futni nem tud, szoval oke, nem hivod be, akarmennyi golt szerzett, de Toth viszont a megfelelo profil, aki azert futni is tud, ha mast nem, meccsenkent 30-45 percet, mert Varga mogott ugyis csak a masodik felidoben lenne bekuldve. Ha egyaltalan be lenne.Tóth Barna, Molnár Rajmund, Gruber Zsombor, Koszta Márk. Hirtelen ők jutottak eszembe akiket zokszó nélkül be lehetett volna hívni erre a két nyomorult meccsre, legalább megnézni őket. MTK-s kollégák majd kijavítanak, hogy Molnár mennyire tud középen játszani.És pl Németh? Vagy nincs tényleg egy 30 alatti kilencesunk akit ki lehetne próbálni? Ne mondd már. Vagy akkor ennyi erővel hívjuk be a Horváth Feri - Kovács Kálmán párostEs akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
csebi
Stez
csebi
Kenny
6 hónapja
Nem azt irtam, hogy Bodet, hanem hogy BARKIT, aki csatar. Foleg ezen a poszton, amikor fel eve hisztizik a kapitany, hogy nem talal olyat, aki szerinte Varga moge oke lenne. Csak azt latod, hogy a pali edzo letere nem is probalkozik, leven, behivni sem hajlando senkit sem mostmar. Ez utobbi a baj, foleg egy azeriek ellen, ahol aztan pont nem Vargaval kene kezdenie szvsz, hanem pont, hogy kiserleteznie. Most teheti meg csak, a selejtezokon mar kevesbe.15 percre nyomatni egy öreg, alkesz kőművest hülyeség, azon nincs mit gyakorolni, hogy minden labdát fel kell rugdosni lesz ami lesz alapon.Es akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".
annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.
szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.
foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Stez
csebi
Stez
Nincs értelmes alapjáték és a védekezés is ipari hulladék, én se azt próbálgatnám, hogy melyik favágót tudom berakni verekedni
FLZOLI
Szep dolog, amikor azt gondoljuk, mi vagyunk Luis Enrique es akkor majd Sallai megoldja csatarkent, amolyan hamis kilencesben, de baromira nem realis sajnos. Ilyenforman viszont muszaj lenne elkezdeni behivogatni a keretbe legalabb harom-negy csatart, ha masra nem, hogy Telkiben a felnottekkel gyakorolhassanak ezek a jatekosok, aztan ha nem is kuldod oket palyara eles meccsen, legalabb a felkeszuleseknel latod, egyaltalan ki hogy mozog, ki az, akinek ez teljesen idegen es sansztalan lesz, kiben meg akad nemi potencial.
6 hónapja
most tényleg annyira hiányzik egy 28. foci sorozat???annyira nem érdekel ez a klub vb, hogy ihaj, komolytalanná teszik az egészet, arról nem beszélve, hogy a legutolsó csapat minden meccsét is szinte láthatod, még az érdeklődésem is oda
6 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-brutalis-atalakulas-jon-a-zte-nel-del-amerikai-befektetocsoport-lesz-a-tulajdonos-a-reszletekmagyarok és a délamerikaiak
LOL
warr_b
2 megbízható klubvezetés 😀