NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
A román B vezet az olaszok ellen

De les

Szerkesztette: Kampman

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, holnap Tóth Bazsi kezd, adom
zacknorb
Tippre Toth,Styles,Szalai G es Alex kerul be.
Kenny
Elv Varga is kezd

Poloska vagyok.
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb
Kenny
Kapunk egy laza X-et

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 359 — Omar's Coming Yo!
zacknorb

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 395 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
zacknorb
Én Szappanost tettem volna be 😁😁😁

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 259 — Browns GM
Vissza fogják sírni Fórizst Diósgyőrben? 😀

iktriad
Tipik nb1 move.
Toca
szerintem ez még ezen a szinten is rendkívül kellemetlen. 😀 állítólag ezzel a lendülettel Dambrauskas is lapát és jön vissza Radenkovics, egy kibaszott bohóc klub lettünk. (pedig korábban is voltak érdekes döntések, Vukmir Szegedről elhozatala, Kuznyecov meg a többi...)

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!
Ez a Kubatov évértékelő igazi klasszikus 😀
Kenny
A jelentős része bullshit volt
Viszont a fiatal szabály kapcsán mindhárman elég logikus érveket hoztak fel.
Az pedig több, mint furcsa, hogy a szakmai bizottság nem tudott róla. Akkor ki találta ki, modellezte, készített hatástanulmányt stb. ?
Valamelyik big4 tanácsadó cég?

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Toca Minnesota Vikings 20 112 — Vikings fan

iktriad
Tipik nb1 move.
6 hónapja
Kenny
Ez a pali elképesztő vakvágányon van. Ha már a pártsajtó sem jó neki akkor mi a tokom??
csebi
Az a baj, hogy Ő már full kampányüzemmódban van amióta elkezdett reelsekben kommunikálni.

6 hónapja
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

annak idejen konyves miert fert be.
amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

szoval 2-3 ilyen jo passzban vagyok siman odaferhetne akiket lehetne rotalni.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.
csebi
Es akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.
Stez
És pl Németh? Vagy nincs tényleg egy 30 alatti kilencesunk akit ki lehetne próbálni? Ne mondd már. Vagy akkor ennyi erővel hívjuk be a Horváth Feri - Kovács Kálmán párost
csebi
Tóth Barna, Molnár Rajmund, Gruber Zsombor, Koszta Márk. Hirtelen ők jutottak eszembe akiket zokszó nélkül be lehetett volna hívni erre a két nyomorult meccsre, legalább megnézni őket. MTK-s kollégák majd kijavítanak, hogy Molnár mennyire tud középen játszani.

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Kenny
Ez a pali elképesztő vakvágányon van. Ha már a pártsajtó sem jó neki akkor mi a tokom??

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Észak-Macedónok már 4 meccset lejátszottak a VB selejtezőben. Csoport ellenfelük, Belgium 1nél jár.

6 hónapja

6 hónapja
YoungZeeZee 9 404
Bode keedes, ha mar enniyre nincs csatar akkor miert ne lehetne a padon vagy keretben, beallna 10, 15 percben.
nincs kozepcsatar.
nem hiszem hogy a 20-25 fos keretbe ne erne be olyan aki idosebb es hiany va na posztjan es pont "forro a keze".

amikor jatszott akkor szerbiat legyoztuk majd izland ellen elvitte az embert szobi elol.

foleg h pl gazdag is csak repul, biztos osszejott neki a wizz aranykartya vagy mi
YoungZeeZee
Ezt kerdezd meg Rossitol, mert ez a harmadik kerethirdetes kb, ahol elegge meglepve kerdezi mindenki, miert nincs ott Bode, majd Rossi oriasi felhaborodassal eloadast tart rola folyamatosan, hogy az NB I nem egy olyan bajnoksag, hogy a golkiraly automatikusan meghivot kapjon. Elso izben. Mert legutobb, par hete konkretan kiosztotta az errol kerdezo riportert, hogy o a kapitany, majd o eldonti, kit hiv meg, es o nem fogja meghivni tobbet Bodet, tiszteli, meg nagy dolog, amit elert, de akkor sem fogja meghivni 38 evesen.
Stez
Mondjuk ebben speciel Rossinak igaza van. Böde már nem az a szint hogy behivjuk.
csebi
Es akkor inkabb nem hiv be csatart ugy, hogy raadasul az egyetlen kilencese meg serult? Szerintem ez kb a vicc kategoria. Es akkor a ket meccsen jatszik kilences nelkul. Azokon a meccseken, amik pont arra vannak, hogy kiserletezzen, kb barkivel.
Stez
És pl Németh? Vagy nincs tényleg egy 30 alatti kilencesunk akit ki lehetne próbálni? Ne mondd már. Vagy akkor ennyi erővel hívjuk be a Horváth Feri - Kovács Kálmán párost
csebi
erted.megiscsak bepattogot rola annyi gol h golkirwly lett.jobb fejben,mint nemeth aki pl golt sem talal de talan palyat sem.
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 904 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
3-tól Madagaszkár - Eswatini rangadó a COSAFA Kupán, utána pedig Comore-szigetek - Botswana, remélem lesz stream!
Löfli
Rafanomezantsoa góljával vezet félidőben Gaszkár.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
nincs kozepcsatar.

YoungZeeZee
Stez
csebi
Stez

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
6 hónapja
A fradi megszakít minden kapcsolatot a... nemzeti sporttal! Micsoda fordulat, azt hiszem mindent el is árul eme csodás klub jelenlegi elnökéről.
r.baggio
Egy közvetlen riválisuk repülteti őt mindenfelé, ezt még talán meg is tudom érteni.

Poloska vagyok.
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 486 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A fradi megszakít minden kapcsolatot a... nemzeti sporttal! Micsoda fordulat, azt hiszem mindent el is árul eme csodás klub jelenlegi elnökéről.
r.baggio
Imádom, minden pofon jó helyre megy 🤣
gabokocka
Listás vs. Pogácsás - Az igazi cripple fight
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 211
Ronaldo vs Yamal 1-0 😀 Akkor Ronaldóé az Aranylabda?
Toto21
Ugyanez videón😊

x.com/nocontextfooty/status/1932034948220740065?s=46
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 704 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
3-tól Madagaszkár - Eswatini rangadó a COSAFA Kupán, utána pedig Comore-szigetek - Botswana, remélem lesz stream!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
r.baggio
Imádom, minden pofon jó helyre megy 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 269 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
nincs kozepcsatar.

YoungZeeZee
Stez
csebi
Stez
15 percre nyomatni egy öreg, alkesz kőművest hülyeség, azon nincs mit gyakorolni, hogy minden labdát fel kell rugdosni lesz ami lesz alapon.

Nincs értelmes alapjáték és a védekezés is ipari hulladék, én se azt próbálgatnám, hogy melyik favágót tudom berakni verekedni