Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Őt nem is.
Stez
Mac Allistert fogja 😮
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Lemegy Kerkez, Semenyo egyből betalál. Véletlen lenne?Igen. Első félidőben őt is megfutotta, és nem Kerkezen múlt, hogy nem ment be.
iktriad
6 hónapja
Chiesa amúgy hogy kerül Poolba?😃Leginkább akciósan
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Nem is hasonlít ràm 🙈Semenyo így fejre bàrmelyik nfl csapatban elférne mondjuk rb posztonNálam inkább TE feje van.
warr_b
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Semenyo így fejre bàrmelyik nfl csapatban elférne mondjuk rb posztonNálam inkább TE feje van.
warr_b
6 hónapja
Hat nem akarok getzi lenni, de itt a gol elott mar megint masodpercekig feltartott kezzel kerte Szobo a labdat Szalahtol, de tole tenyleg csak orokolni lehet.Ez amúgy baromira unalmas már. Köcsög Salah, Szoboszlai gondolom minden helyzetből is hármat rúgna, hiszen mi másért kellene neki paszolni mindig. Brühühü.
Stez
Ja és Kerkeznek sem passzolt!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Hogy a lényegről is essen szóm4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/08/15/a-honved-csakvar-nb-ii-es-rangadonak-ad-kepernyot-az-eto-halasztasi-kerelme/?fbclid=IwQ0xDSwMMfORjbGNrAwx81WV4dG4DYWVtAjExAAEeiLafcKn-eYgyg05EYfMjoK5_1TFay0fVgQir1lpjrOffoO26yOdrwa7ings_aem_7obDq_87r0vZbdU90Jw1eA
Poloska vagyok.
6 hónapja
Semenyo így fejre bàrmelyik nfl csapatban elférne mondjuk rb poszton

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Salah ótvarfos 93 percen át, de azért csak rúg egyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
0 jó megmozdulás az egész meccsen, a végén meg lő egyet. Pedig ha nem ez a név lenne a hátán már bő fél órája minimum nem játszana.

Liverpool Fc
6 hónapja
Hat nem akarok getzi lenni, de itt a gol elott mar megint masodpercekig feltartott kezzel kerte Szobo a labdat Szalahtol, de tole tenyleg csak orokolni lehet.
6 hónapja
Tegnap fikáztam Petrást, két perccel később tizit fogott.Akkor 5 számot fixre tudunk hogy nem húznak ki. 😅
Most értetlenül álltam Chiesa előtt hogy mit keres ez Poolban?
Egy perc múlva gólt lőtt.
Holnap veszek egy lottót
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Szalah nyilván nem passzol

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
csak ott a Salah gól! Hihetetlen 😀
6 hónapja
Az már a csere után volt, akkor már nem ott volt.Nem, mindosszesen adott egy golpasszt az ellenfelnek. 😀Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
Nomac
Stez
6 hónapja
Tegnap fikáztam Petrást, két perccel később tizit fogott.Most értetlenül álltam Chiesa előtt hogy mit keres ez Poolban?
Egy perc múlva gólt lőtt.
Holnap veszek egy lottót
6 hónapja
Nem, mindosszesen adott egy golpasszt az ellenfelnek. 😀Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
Nomac
6 hónapja
Úgy látom olyan lesz a Pool idén mint a Paks. Mehet minden meccsükre majd a gólszám over 2.5😊
6 hónapja
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.Amíg 6 os volt nem volt para.
Stez
6 hónapja
Gravenbach nagyon hiányzik. Pillanhatok alatt átrohannak a poolon.
6 hónapja
Hat amugy szegeny Szobo nem a mai jatekaval szoritja ki Gravenberchet a kpn, ha egyszer visszater.
6 hónapja
Frimpong jobb szélső Salah helyett, és akkor ki lesz a jobb-bekk?Ekitiké jónak tűnik. Frimpongból ha jobb szélsőt csinál, akkor ő is jó lehet. Kerkeznek nehéz, ilyen társak mellett... Wirtz-nek meg úgy tűnik nem találja még a helyét Slot. Lesz munkája bővenSocial medián fel voltak hypolva a Liverpool átigazolásai (Wirtz, Frimpong, Kerkez, Etikite (95M??)), de persze nem azok nyomták akik értenek hozzáMajdnem írtam, hogy jó ez a Liverpool keret aztán azóta 2-2 heheez a Pool rohadt szar, tavaly minden összejött, idén Top 4 se lesz meg, ha nem jön erősítés 😀
Lehet végre idén az ágyúsok évé?
ManLikeBK5
Toto21
ManLikeBK5
Toto21
Nekem az nem áll össze, hogy a középpályát, hogy fogja összerakni plusz balszél/csatár. Wirtz, Etikite, Szobi, Gakpo mind több posztra jók