Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Rövid lesz ez a pad idén Liverpoolban. Meg úgy tűnik az öregedő kulcsjátékosoknál idén pukkad ki a lufiMaradjunk annyiban, hogy Van Dijken ranezesre kezd erzodni a kor, onmagahoz kepest kifejezetten fosul mozog es helyezkedik, illetve tobbszor is rosszul valt az emberre.
Toto21
Szalah viszont a 25-30 goljat ugyanugy meg fogja rugni, nem azert, mert jo, hanem mert szarra tomik labdakkal es minden meccsen lesz ugyis 3-5 helyzete, amikbol egykettot be fog rugdosni.
Szerkesztette: Stez
6 hónapja
varos szelen lassan felrakhatjak a majd jovore lemezt ujra.Örökzöld sláger az a IV. kerületben. 😀
Kenny
6 hónapja
Rövid lesz ez a pad idén Liverpoolban. Meg úgy tűnik az öregedő kulcsjátékosoknál idén pukkad ki a lufi
6 hónapja
varos szelen lassan felrakhatjak a majd jovore lemezt ujra.
6 hónapja
De az lesz. Foleg, hogy elmegy hetekre majd afrika kupazni.Jolvan, nem ezen a nyaron tanult meg passzolni Szalah. A kontrak nagyjabol elhalnak rajta.sajnos rá fog a Pool fázni arra, hogy hosszabbítottak vele. 😕
Stez
Bold prediction: év végén már több meccsen nem lesz kezdő
Toto21
De konkretan szerintem harom ertelmes megmozdulasa nem volt a meccsen, elveszitett labdak tomkelege.
6 hónapja
Nagy butaság volt ez a sarkazás
6 hónapja
Lemegy Kerkez, Semenyo egyből betalál. Véletlen lenne?Jah, Szobi adott neki egy gólpasszt.
iktriad
6 hónapja
Lemegy Kerkez, Semenyo egyből betalál. Véletlen lenne?
6 hónapja
Hajjaj Szobi
6 hónapja
Frimpongot gyorsan el kéne adni, 2 hét és zárul az átigazolási ablak.
6 hónapja
Azt nem tudom, én kolumbiai közvetítés nézek.El hát, közben meg beadta a büfébe 😄Legalább elesett?RadóMit csinál ez a két majom az Anfielden? 😄Szivacski és még ki?
warr_b
iktriad
Sixo
petey
Amúgy a két magyar kommentátorra mondtam.
warr_b
6 hónapja
El hát, közben meg beadta a büfébe 😄Legalább elesett?RadóMit csinál ez a két majom az Anfielden? 😄Szivacski és még ki?
warr_b
iktriad
Sixo
petey
Amúgy a két magyar kommentátorra mondtam.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Maccát hátulról szándékosan buktatják de lap a zsebben marad. Jól van Taylor ne is csak öregebb lettél egy évvel bölccsebb nem

Liverpool Fc
6 hónapja
Kipukkadt a lila-lufika
6 hónapja
Gakpo azért szépen fejlődik a szemünk előtt. Top szélső lett belőle.Ha még gyors is lenne...
Mikey

Liverpool Fc
6 hónapja
Gakpo azért szépen fejlődik a szemünk előtt. Top szélső lett belőle.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Ha nem üt bele Petrovic, 2gól 1 assisttal indított volna Balázs Pali
6 hónapja
Gakpo is szépet villant.