NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.ha büntetőkre kerül a sor, akkor 11 méterről fogják rúgni
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Azért az nem mindegy, hogy lepottyant-e egy szurkoló, vagy ledobott valamit.
6 hónapja
Na, a Milan asza megvillant, ha mar nem a palyan, legalabb bunyoban. 😀
6 hónapja
Igen, emlékszem.🙂"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?Egyszer már mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Ha majd az önéletrajzodban fel fogsz tudni mutatni kb. 250 NB1-es meccset és legalább 10-15 közepesen gyanús bundameccset, akkor szóba jöhetsz.
Kampman
6 hónapja
"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?Egyszer már mondtam.
nagylaza, főpohárnok
Ha majd az önéletrajzodban fel fogsz tudni mutatni kb. 250 NB1-es meccset és legalább 10-15 közepesen gyanús bundameccset, akkor szóba jöhetsz.
6 hónapja
Szándékos volt a szóhasználatMagvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman
Löfli
6 hónapja
"Ez egy döntő, ezt most le kell tudni küzdeni." Miért nem én vagyok a stúdióban?
6 hónapja
Miért, nem jött be? Na, ugye!Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Te vagy az, Mr Zombori?
nagylaza, főpohárnok
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Olyan van Rossinak is 😁Magvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman
Löfli
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Magvas megállapítások így késő este, proliszenszet mindannyiótoknak!proli szensznek olvastam elsőre 😀
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Elegge erthetetlen, hogy a masodik gol utana spanyolok teljesen lealltak es nem akartak focizni, ezt nem teszik sosem kb., emiatt kaptak golt most. Latvanyosan szarnak bele.
6 hónapja
Sőt Ha valamelyik nem lő több gólt mint a másik, büntetőket fognak rúgni
6 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Sőt, még akkoris, ha mindkettő ugyanannyit rúg.
nagylaza, főpohárnok
A lényeg, jussunk el a tizenegyesekig.
6 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.Te vagy az, Mr Zombori?
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Szerintem ebből hosszabbítás lesz, ha valamelyik csapat nem rúg gólt a rendes játékidőben.
6 hónapja
DSF-en volt korábban, de szerintem az nem magyar nyelven ment.2004? Korábbra tippeltem volna... bár asszem a Pecc játszott a döntőben, és az 2001, 2003, 2004-es szezonban volt, és a 2001-esre meg tutira nem készítették fel Baló Györgyöt meg a Faragó Ricsit Kovács ZsoltiékA BL-döntő Baggio utolsó meccse után volt, szerintem már azt se néztem (arra biztosan emlékszem, hogy az eb is csak háttérzajnak ment, miközben heroes 2-3 csatákat nyomtunk vagy havernál pingpongoztunk). 😊Előtte volt két hónappal Józsi BL győzelme a Portoval Deschamp ellen.Sajnálom őket, nekem annyira calcio core memory Robby Baggio abba hülye V alakú csíkozású hosszujjú mezben, a kis Pirloval...😕Hát még nekem, Baggio utolsó szezonja óta nem követem intenzíven a labdarúgást, közvetlen a visszavonulását követően váltottam át az amfocira (döntésemet rögtön meg is támogatta anno a görögök eb győzelme).
Tony Adams
r.baggio
Sixo
Az első magyar NFL közvetítés ugye 2004 februárjában történt.
r.baggio
slowmotion
6 hónapja
Igen. Viszont szerintem ha ott nem Ronaldo all, hanem barmelyik csapattarsa, ezt fujtak volna peldaul.Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
szaba
6 hónapja
Nálam Cucurella rejtély, hogyan került be a válogatottba. Teljesen középszerű játékosnak tartom.
6 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Simán fújható, a hajas olyan pozícióban volt, hogy nem tudott egyenlő helyzetet teremteni a labdához féréshez. Ez rutinos taszítás volt Ronitól.
Stez
6 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.Szerintem semmi nem volt, simán fizikai fölény CR felé. Nem véletlen kb senki nem is reklamált
Stez

6 hónapja
Amugy nalam ez fault volt Ronaldonal.
6 hónapja
A "Cristiano, please let me touch you" felirattal készülő fiatalember talán kicsit túlzásba viszi a rajongást.
6 hónapja
Ennél a Mendesnél jelenleg nincs jobb játékos. Eddig a meccsen azt csinalt amit akart, úgy hogy amúgy Yamal oldalán védekezik.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!