Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Gála

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂Most megérdemli a dicséretet. Ezt a gólt még meg fogom nézni néhányszor.
ozibozi
7 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂A pályán is
ozibozi
Lekapta Erős
Poloska vagyok.
7 hónapja
Radó ma is tarthatatlan ✌️😂
7 hónapja
Gyönyörű!!!
7 hónapja
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."Valljuk be, ebben az interjuban a Mister eleg sokszor tokon szurta magat. Raadasul nem szoltak neki, hogy ne Budapestet, hanem Magyarorszagot fenyezze, mert elobbi pont nem az a slepp, amit fenyezni szabad. 🙂
YoungZeeZee
7 hónapja
Jó kis meccs ez, már csak a W-t kellene behúzni.
7 hónapja
Innovációde nincs váczi zotyó szektor, szánalmas
Van csapolt Staro is
zacknorb
7 hónapja
YoungZeeZee
9 596
"És jól élek Budapesten: a belvárosban lakom, biztonságos. Más városokban, mint London, Párizs vagy Milánó, amikor leszáll az éjszaka, menekülni kell” – így a magyar válogatott szövetségi kapitánya."
7 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?Ja, origo meg mandiner
Sixo
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
InnovációVan csapolt Staro is
Poloska vagyok.
7 hónapja
Szívós csapat ez a Kövesd, és helyzetek nélkül is képes gólokat szerezni.
7 hónapja
Helyi bemondó gec nagyon vakonKétszer elnézte a sárgást és bemondta hogy Békéscsaba 0
Poloska vagyok.
7 hónapja
És mivel nem ismerik fel az összes focistát csak a híreseket, azért inkább Párizsról beszélnek meg az építeszetről a kommentátorok
7 hónapja
Radó! Micsinátál?!Ez már az a Radó akit ismerünk.
nagylaza, főpohárnok
Ismeretlen fehér pólós (én) a B4 szektorban
Poloska vagyok.
7 hónapja
Aranylabda, egy csomó nő estélyiben vonul ide-oda, ez most nem focis díjátadó?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Radó! Micsinátál?!És megkérdezem újra!
nagylaza, főpohárnok
7 hónapja
Radó! Micsinátál?!
7 hónapja
Milyen focisták vannak még itt hátra, hogy ha 48 góllal és 12 assisttal csak 13. az ember.szerintem elbaszták a listát, Messi meg Cé sincs rajta
Sixo
7 hónapja
már egy éve ott van? rohan az idő.MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
zacknorb
7 hónapja
az aranylabdát újságírók szavazzák meg?The voting system is handled by 100 journalists from the top 100 FIFA-ranked countries. They are responsible for selecting the winner in the men's category, as well as the recipient of the Yashin Trophy (best goalkeeper).
Sixo
Tudom hogy nehéz az 1 perces Google keresés, de ezt adja ki.
Poloska vagyok.
7 hónapja
MajdnemOlise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor
slowmotion
Bayern és Bundesliga.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Olise csak 30. Picit elorebb gondoltama Palackkal nyert egy tusfürdő kupát oszt' annyi
beltazor