Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Hat tudvan nehany magyar klubnal levo fizetest, igazabol szvsz itthon tobbet keresne, mint az AIK-ban, ugyhogy ez az oldal szvsz kevesbe vigasztalja. persze valoszinuleg most is eleg jol keres. Plusz meg amit kap bonusz csekken a magyar allamtol az ongoljaert. 😀😀😀DDDGondolod az? 😀 amikor csippan az SMS biztos nem erre gondol 😊Azert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
bcsarli, Udvari Főkóstoló
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
petey
6 hónapja
par hete irtam, hogy korbement a palyakon a gomba, most ert Gyorbe.Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
Végre a női kézi is Győrbe ment meccsre nem Felcsútra
zacknorb
Kenny
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
"Este van este van, ki-ki nyugaton vanGondolod az? 😀 amikor csippan az SMS biztos nem erre gondol 😊Azert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
petey
Lepihen a honvágy, anyagi nyugalom van
Requiem egy álomért, de anya ugye jól van? "
6 hónapja
Gondolod az? 😀 amikor csippan az SMS biztos nem erre gondol 😊Azert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
6 hónapja
A Man U is libalegelőnek nevezte a Népstadiont, amikor kikaptak Beckhamék a Zetétől. 😀Fixen arra fognak mutogatni a svedek, hogy felhaborito es jatszhatatlan volt a palya.Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
6 hónapja
Szegeny gombas Eto-palya siralmas allapotban van.Canestent neki oszt jó napot
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Fixen arra fognak mutogatni a svedek, hogy felhaborito es jatszhatatlan volt a palya.Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
6 hónapja
par hete irtam, hogy korbement a palyakon a gomba, most ert Gyorbe.Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
zacknorb
6 hónapja
Egy gombás pályán xddAzert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Azert valahol kellemetlen lehet, hogy kiigazolsz svedbe, majd kibasz teged a magyar negyedik a Kl-bol.Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
zacknorb
6 hónapja
Ő öngól, Salétros kihagyott tizi. Dolgozik a diaszpóra.Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Konkretan ongolt rugott.Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
zacknorb
6 hónapja
Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?Csongvai max xdd
Poloska vagyok.
6 hónapja
Az a góóóól!!! Hozzáért valaki?
6 hónapja
Amugy a Paks is jol tolja az elso tiz percen kivul, adom.
6 hónapja
Ez a Petra életveszély a kapubanKöszi
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
6 hónapja
A Gyor siman lefocizza az AIK-ot.Sztem is, nagyon szépen összeállt ez a csapat, jó látni hogy így is lehet
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Akkor kb olyan mint OBJ, menekül a szartól ösztönösen a siker felé./ha már szarakodnak/Jah. Jo jatekos es egy szar ember. Ilyen ez a popszakma.Na, bennfentesek kinek a kijèvel volt affèrja? 🤔26 évesen azért csak BL győztes,
www.nemzetisport.hu/francia-labdarugas/2025/08/donnarumma-elbucsuzott-a-szurkoloktol-tavozik-a-paris-saint-germaintol
(Nem rossz kapus de amilyen tehetségnek indult szerintem ahhoz képest nem hozza azt a teljesítményt amire predesztinált volt, ès az sem volt szimpi amit anno a Milannal csinált, örülök hogy anno nem jött Juvèba ès most sem szeretnèm....)
dande2
az EB is már zsebben váltogatottként,, sokszoros bajnok- kupagyőztes
és még van optimálisan is legalább egy ÉvTized hátra a pályafutásából.
Csapattársai ellenfelei elismerik.
Annyira azért nem alakult rosszul az a karrier.
ozibozi
Es amugy meg ugyanazt jatszotta el a PSG-nel, mint a Milannal, az ugynoke meg most nagyban hisztizik, mert a franciak sem voltak hajlandoak megfizetni az igenyet, ugyhogy most ok a soher gecik a kis Raiola szerint.
Stez
#atehetsegutattormaganak
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Én nem tudom mivan ezzel az ETO stadionnal… ugye az egyik oldal lezárva evekig, aztán alul megnyitják.Sokáig volt egy bezzegstadion, mert még a NER előtt épült, amennyire tudom, nem is elsősorban közpénzből.
Aztán mégsem.
Most meg,, zseni.
Életemben nem láttam meg ilyet. Ugye megvan adva hogy hány jegyet kell biztosítani a vendég szurkolóknak. De itt a szektor nem volt elegendő, így át tettek 100 svédet a túloldali sarokba😃😃😃 így mindkét lenti sarok az övék 😃😃
JC6 (Mr. Miele)
De tényleg van egy befejezetlen katyvasz hangulata.
6 hónapja
Ez a Petra életveszély a kapuban