Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Csongvai és Salétros után jöhet Bolla a Győrnek?
6 hónapja
Valaki Gyorben eladta a lelket az ordognek, hihetetlen mazli atyaegMegérdemelték, mégha szerencséjük is volt 😊
Stez
6 hónapja
Tovább jutott az ETO!ajánlom tisztelt Kubatov úr figyelmébe, hogy más csapat is gyűjt Koeff pontokat...
nagir
6 hónapja
Valaki Gyorben eladta a lelket az ordognek, hihetetlen mazli atyaegBorkai? 😀
Stez
6 hónapja
Én is, soxor!Ki kritizálta itt Petrás-t?Én
iktriad
JC6 (Mr. Miele)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Tovább jutott az ETO!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
6 hónapja
Valaki Gyorben eladta a lelket az ordognek, hihetetlen mazli atyaeg
6 hónapja
Huh, ez röfögött most a Győrnek.
6 hónapja
Meglett a Paks Over 2.5...
6 hónapja
Ki kritizálta itt Petrás-t?
6 hónapja
Győr felszántja a pályát, szétfutja az ellenfelét, a Paksnál meg sétálnak a játékosok, mintha nem is egy szint lenne a két csapat.
6 hónapja
fiatalsag, bolondsag.Ez a Csinger fiu nem szar.Azon kivul, hogy a tizinel akkora ordas gyokerseget csinalt, mint a haz, nem.
Kenny
Stez
6 hónapja
Mirr vársz, hogy megjoiinxeljelek?Istenem Zeke bazdmeg…Kétszer lőhettem volna meg a harmadik gólt.
rob3r7o
zacknorb
Sajna nem lesz meg ma a Paks Over 2.5
6 hónapja
82'HA EZ BEMEGY... akkor nyilván gól.
NSO közvetítés 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Ez a Csinger fiu nem szar.Azon kivul, hogy a tizinel akkora ordas gyokerseget csinalt, mint a haz, nem.
Kenny
6 hónapja
Istenem Zeke bazdmeg…Kétszer lőhettem volna meg a harmadik gólt.
rob3r7o
Poloska vagyok.