Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Tel....a kapus már feküdt a másik oldalon, erre mellérúgja...jaj istenem
6 hónapja
Jól van csak a szokásos csóker Spurs....az EL döntő rendszer hiba volt
6 hónapja
Nem marad.Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
Tony Adams
6 hónapja
2-0 a legveszélyesebb eredmény, mert...Mert Orbán egy buzi
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Meg is èrdemeljük ahogy hagytuk őket 😡
6 hónapja
Hopsz cváj cu cváj
Draft

6 hónapja
YoungZeeZee
9 501
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?mondjuk most sokat pihiztek es nem is fognak mert jovore bl
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Ez a PéEsGé ,hogy tökbe nyert tavaly BL-t?
Draft

6 hónapja
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳Lehet?! Biztos.
dande2
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Yeees, na ezt lehet Donna vèdte volna 🥳
6 hónapja
Marad is még 1 évet a Parmánál, okos húzás, teljesen jó deal.Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
Stez
6 hónapja
Az engem nem izgat, o nincs kepben a Milannal. De nyilvan azert veszi Leonit a Liverpool, mert Guehit 35 millaert nem kaptak volna meg. Leoni viszont rizikos, jo felszezonja volt a Parmaban, de a lababan osszesen van 1200 perc Serie A-meccs, illetve amugy nem egy gyors vedo, neki azert szvsz kelleni fog jo ket ev, hogy felvegye a PL-iramot. Meg o azert meg nagyon nem komplett jatekos, nyilvan 18 evesen nem is lehet az. O a jovo jatekosa.Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
Negritis, a vajda
6 hónapja
Viszont elvileg Guehi maradMi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)Giovanni Leoni, Parma, 18 eves kozephatved. A legnagyobb olasz tehetsegnek tartjak. 35 millaert lehozta Romano a hirvigot.
slowmotion
6 hónapja
Ott van🥳
6 hónapja
Mi van? Vettünk valakit? Védő? (Nem vagyok képben, nyaralunk, le vagyok maradva hírek tekintetében)
6 hónapja
Mondjuk azert Liverpoolban leszophatnak mostmar, hogy meg Leonit is lenyultak, pedig realis opcio volt a Milannal.
6 hónapja
én már nem alkoholizálom, úgyhogy teegyszer megnézném, ahogy @Sixo felolvassa a madagaszkári kezdő 11-et részegenTe vagy részeg vagy én?
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
szerintem Lokisták és Dió szurkolók voltak2006-ban szerinted vidékiek is voltak a tévészékháznál?de a Fidesznek nincs meg már annyira a támogatottsága a szurkolók között mint 2006-banHa MP-nek lesz alkalma hozzányúlni a focihoz, az azt jelenti, hogy Vityának meg Kubatovnak ellenzékből nem marad más lehetősége, mint keverni a szart. Az meg kb pont kimerül abban, hogy az egybites kopaszokat az utcára vezényeljék.Nem 2006 vanMP nagyon sokszor fordult meg a Fradi VIP-ben es nem csak kotelessegbol.Főleg úgy, hogy maga mondta hogy Fradi drukker, még Kubatovval együtt is 😊már csak 1 dolog maradt: az Elnök úr visszafogottan szerény nyilatkozata, ahol elegánsan belerúg majd valakibe 😀“Bár Magyar Péter nyilván a bulgároknak drukkolt… így jártál kicsi”
petey
vpi
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Ezert vagyok benne biztos, hogy a focihoz nem fog hozzanyulni, egyreszt mert szereti masreszt meg tudja, hogy a szurkolok kimennek az utcara ha kell.
Kenny
NB2
slowmotion
azért az, hogy Felcsúton szidják őket pl a Lokisták az is egy adalék, hogy sokan utálják már ezt a Fidesz rendszert is a szurkolók között is
NB2
slowmotion
6 hónapja
a Vasas meccs után újabb roncsderbi a héten
6 hónapja
Na toljunk egy Crystal Palacet 😏