NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
68
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Legutóbb 2015-ben, az Észak-írek ellen voltam utoljára válogatott meccsen, amikor Pintér Attila eltolódott. Azóta nem. Ma sikerült kimennem erre a Benny Hill best ofra... Szerintem a továbbiakban marad a TV 😀

6 hónapja
Sallaitól várjuk a gólokat aki még a németeknél is 2-3 gólt átlagolt sokéven keresztül a bajnokságban. Mellesleg ez a Galata erősebb csapat mint a Freiburg, még ha a bajnokság másik kategória is.
6 hónapja
Szerintem akkor van tényleg baj az országban, amikor a 38 éves, 110 kilós Bödét követelik a csapatba..
6 hónapja
Nem az eredmény a gáz egy svéd tarcsi ellen, hanem hogy mi lesz majd másként és kikkel, mert ez ami nem látszik sehogy.Azzal meg mi a faszt értünk volna?Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Az azeri egy teljesen jó analógia az örményekre, a svédek személyében meg gondolom vlamai erősebb csapatot kerestek, az ír meg a portugál közé.
Plusz az éppen zajló vb selejtező miatt csekélyebb volt a válszték.
zacknorb
6 hónapja
Le kéne ülni Gulával beszélgetni, hogy mi kell ahhoz, hogy védjen a VB selejtezőkön.Dibusz aranyos gyerek, de 2025-ben, hogy egész meccsen nem tudja egyszer sem jó ütemben megfelelő helyre passzolni a labdát, az valami egészen elképesztően kártékony. Még a gól a legkisebb probléma, a másik 30 labda sokkal szarabb - bár kevésbé látványos - mert nem lehet bevonni az építkezésbe, egyszerű passzokra nem képes. Emellett a kapuból sem képes kijönni, volt egy félpályás indítás, amit 8 méterre a kaputól ért utol Elanga, teljesen szürreális volt. Hogy oldalról jövő beadásokra nem jön ki, azt már említeni se kell...
Egyébként elég nagy gödörben a csapat, korábban amik bementek most nem mennek be, nyilván ebben benne lehet az is, hogy Sallai a Bundeslogából elment kecskét baszni a törökökhöz, nincs Varga Barna, Nagy Zsolt élete mákja is a végére ért, sír a labda, ha felé megy, Gazdag borzasztó az angol 0-4 óta, Bolla is nagyon szar, valahogy mindenkinél véget ért a csoda faktor.
Ennél jobb időben nem is lehetett volna hosszabbítani Rossival 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 hónapja
Azzal meg mi a faszt értünk volna?Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
ozibozi
Az azeri egy teljesen jó analógia az örményekre, a svédek személyében meg gondolom vlamai erősebb csapatot kerestek, az ír meg a portugál közé.
Plusz az éppen zajló vb selejtező miatt csekélyebb volt a válszték.
Poloska vagyok.
6 hónapja
don’t cry because it’s over, smile because it happened pic.twitter.com/h8Uy2b7DIk
— Duncan Alexander (@oilysailor) June 6, 2025
Poloska vagyok.
6 hónapja
Akkor lehet Andorrában kellett volna inkább menni.A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Horváth Csenger távozik a DVTK-tól😆Megszedte magát oszt jó napot
Gondolom egyre kínosabb volt a gyökér a klubnak.
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Horváth Csenger távozik a DVTK-tól😆Gondolom egyre kínosabb volt a gyökér a klubnak.
6 hónapja
A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.Úgy tudom, de majd az okosabbak cáfolnak, hogy ez hivatalos játéknap és muszáj játszani
ozibozi
6 hónapja
Egy evet keszult amugy a munkara. 🤣Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.Rookie mistake, kövi meccsre jobb lesz😅.
Stez
zacknorb
Amikor meg vizilabdazott, mar akkor is tudtak, hogy a papsi melle oda kell intezni
6 hónapja
A szedett-vedett társaság ami a legtalálóbb erre a csapatra, de aki leszervezte ezt a meccset egy full fárasztó szezon után pihenés helyett, annak is jár a pacsi.
6 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.Rookie mistake, kövi meccsre jobb lesz😅.
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Rossi fia szarul videozott, azert kaptunk ki.
6 hónapja
"Közel 7 milliárd ember él a földön" Régi szép idők.Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
petey
6 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.
Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Szépen lassan helyünkre kerülünk?Utóbbi 1 évben gyengébbeket megverjük, jobbaktól kikapunk (jó, itthon eddig ellenünk is szokott X vagy W lenni)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ezek alapján sima vb pótselejtező.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Legalább 8 helyzetünk volt, de nem volt szerencsénk. Pedig éreztem a fiúkon az edzéseken hogy ez meglesz. De Fortuna egyszer ad, máskor elvesz. Pedig megvoltak a ziccereink, de hát a szerencse. Hátul pedig elég volt két hiba és ennyi. Pedig jobbak voltunk. Csak nem volt szerencsénk. Meg amúgy az ellendrukkerek miatt van az egész vereség meg a kommentelők miatt, mert a negatív hullámok kihatottak a csapatra.Ja és van egy komoly ajánlatom, így jövő héten meghosszabbítjuk a szerződésem 2040-ig.
Grazie. Prego.
6 hónapja
Fiola, Botka. Azt mondja, a nagy nevek.
6 hónapja
norvégok oktatják a digókat.ideje volt már, hogy válogatottként alkossanak valamit.
Kenny
buhloone mindstate
6 hónapja
Csak türelmetlenLiliomtipró😁Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
Sixo
zacknorb
6 hónapja
Szépen lassan helyünkre kerülünk?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018