NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
67
10
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Faszt görcsölsz be....be hallatszott😁😁
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Vajon Rossi mit fog most mondani?
Draft

6 hónapja
Elanga vs Szalai Gábor bazdmeg elképesztőbíztató a jövőre tekintve. Gyökeres és Isak itt egy fél tucatot gurított volna nekünk
zacknorb
6 hónapja
Ja és a Lipcse elküldte Orbánt.....
Draft

6 hónapja
Elanga vs Szalai Gábor bazdmeg elképesztő
Poloska vagyok.
6 hónapja
ezt a versenyfutast fajo volt nezni.Át is kapcsolta m a Római Gyémánt Ligára.
Kenny
6 hónapja
Egyebkent hamarosan jo nagy szarban leszunk, mert ennek a valogatottnak szerintem sokkal fontosabb lancszeme Orban, de neki a legjobb evei mar messze vannak, 33 lesz. Meg kb a vb-ig szamolhatunk vele, aztan meg ujra kell epiteni a vedelmet is, ami evekig megmentette Rossi popsijat. Ez szvsz boven nagyobb feladat lesz, mint csatart talalni.
6 hónapja
Hat de nem, mert kerethirdetes nem most volt, a Pool most jott neki. Szoval Rossi le se szarta szemmel lathatoan.Mondjuk nem akarok getzi lenni, de pont az ilyen sormeccseken lehetne kene vedetni Toth Balazst, meg alapbol Pecsit az elmult ket eve utan be kellett volna hivni kiprobalni, most van, amikor nem a 35 eves veteranokat kene nyomatniLehet Pécsi ment volna csak szólt hogy sorry főnök, Angliában leszek.
Stez
zacknorb
6 hónapja
Csoboth azert biztos ami biztos, eljatszotta, hogy meghalt, a vedes utan egybol felpattant, ez isteni csoda
6 hónapja
Mondjuk nem akarok getzi lenni, de pont az ilyen sormeccseken lehetne kene vedetni Toth Balazst, meg alapbol Pecsit az elmult ket eve utan be kellett volna hivni kiprobalni, most van, amikor nem a 35 eves veteranokat kene nyomatniLehet Pécsi ment volna csak szólt hogy sorry főnök, Angliában leszek.
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Olaszok közben szopnak a norvégok ellen, ott már éles selejtezőVb selejtező, olaszok azon mindig szarok
Heisman nádor
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mondjuk nem akarok getzi lenni, de pont az ilyen sormeccseken lehetne kene vedetni Toth Balazst, meg alapbol Pecsit az elmult ket eve utan be kellett volna hivni kiprobalni, most van, amikor nem a 35 eves veteranokat kene nyomatni
6 hónapja
Nem tudom Sallai mit pofazik valszeg bele vezette volna a védőbe. Így legalább szabad.
6 hónapja
nem lehetne ezeket a meccsnapokat skippelni?Szerintem ezeket úgy kell felfogni mint az NFL-ben a Preseason meccseket, nagyjából akkora tétjük / komolyságuk van. Főleg azért, hogy a klubszezon legvégén még az átlagosnál is alacsonyabb lehet a motiváció.
semmi ertelme ezeknek a vergodeseknek.
Kenny
6 hónapja
Lejön a fék....
Draft

6 hónapja
nem lehetne ezeket a meccsnapokat skippelni?semmi ertelme ezeknek a vergodeseknek.
6 hónapja
Balogh Boti az ilyen álfeka?
Draft

6 hónapja
Szoboszlai közben lesérül
Draft

6 hónapja
Most játszunk szarul mint a selejtezőnnem kell félned ott se lesz sok sikerélményünk
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
Olaszok közben szopnak a norvégok ellen, ott már éles selejtező
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Na megnezem, milyen oddsok vannak ra, hogy Rossi a meccs utan eloadast tart majd, hogy felhaborito, mar megint balszerencsesek voltunk, mert mi az, hogy nincs olyan ordas makunk mindig mindenben, mint anno eveken keresztul.
6 hónapja
Most játszunk szarul mint a selejtezőn
Draft

6 hónapja
A Gulacsi hate mar elobb elindult, ez csak plusz indok volt, hogy utaljak.Inkább mert ő nem szivárványos.Pont valamelyik podcastben volt hogy Gulának milyen nagy hibái voltak, de Dibusnak egy sem 😀 Felkerült szépen a listára.Valojaban Dibusz semmivel sem kisebb lepkes, de mellekes, ot mindig szeretnunk kell, mert Fradi. 😀
Nomac
Stez
Sixo