NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
30
7
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Sallai....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
Toto21
6 hónapja
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛Nem Rossi líbling
Toto21
Draft

6 hónapja
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛
6 hónapja
Gombfoci szövkap még lehetSKACOK.Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.
PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
Stez
Draft

6 hónapja
csatár nélkül nehézDikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
Stez
6 hónapja
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC MilanAkkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Sixo
6 hónapja
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC Milan
6 hónapja
SKACOK.Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.
PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
6 hónapja
Elvisz masfel hetet a pihenesbol egy 40-50-60 meccses szezon utan, ilyenkor meg a serulesveszely is nagyobb, de az az abszolut csucs, hogy a topligasok emiatt a vicc miatt meg csak ra sem tudtak pihenni a kovetkezo szezonra.A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.Kb semmire nem való
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.Kb semmire nem való
Stez
Draft

6 hónapja
Orbán lábán felpattant....
Draft

6 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.
6 hónapja
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?A büfében 😊
Stez
6 hónapja
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?
6 hónapja
Csak a vb csoportkörnél meg talán a vb selejtezőn számít. EB-n mindig NL ranking meg selejtezős összranking a tényező.Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
slowmotion
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nah Elanga MU-s korszakát idézte.Eddig kb legjobb a pályán.
Sixo
Jó, nyilván Szobinak full más a szerepköre, a labdáhot pozícionált, nem a kapuhoz.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Liliomtipró😁Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Sixo
zacknorb
Draft

6 hónapja
Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,Nálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
A mai meccsen eléggé, de ezt all in one a válogatott teljesítményére ráhúzni tévedés.Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.
Sixo
petey
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.
Sixo
6 hónapja
Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőttNálunk meg majdnem a krém játszik....Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.Ez olyan fapados svéd csapat
Sixo
Kampman
slowmotion