NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sallai....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
ott van ott van xD

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC Milan
Sixo
Akkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Stez
csatár nélkül nehéz
Toto21
Naluk a vilag egyik legjobb, meg egy masik top csatar nincs, nalunk meg a siralmas formaban levo Varga, aki jo ideje teljesen hasznalhatatlan a valogatottban. Itt inkabb az a bibi, hogy egy NB I-es palin kivul egy epkezlab depth sincs erre a posztra, sem itthonrol, sem kulfoldrol.

6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛
Toto21
Nem Rossi líbling

Draft

6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 444
Böde egyébként nem ért volna rá? Magyar gólkirályként nincs helye a csapatban? 😛
6 hónapja
SKACOK.

PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.
Stez
Gombfoci szövkap még lehet

Draft

6 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 444
Dikk, nem si tudtam, hogy Jon Dahl Tomasson a svéd szk. Magyarország vs AC Milan
Sixo
Akkor meginkabb kellemetlen, hogy a szinte sved 3 vezet a majdhogynem legerosebb magyar keret ellen.
Stez
csatár nélkül nehéz
6 hónapja
Sixo

6 hónapja

6 hónapja
SKACOK.

PINYO szabad ujra!
YoungZeeZee
Mar irtam, hogy vissza fog vonulni.

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Johet lassan Alex,Styles meg Lajos.

6 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.
Stez
Kb semmire nem való
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Elvisz masfel hetet a pihenesbol egy 40-50-60 meccses szezon utan, ilyenkor meg a serulesveszely is nagyobb, de az az abszolut csucs, hogy a topligasok emiatt a vicc miatt meg csak ra sem tudtak pihenni a kovetkezo szezonra.

6 hónapja
YoungZeeZee 9 410
SKACOK.

PINYO szabad ujra!
6 hónapja
A vilag legertelmetlenebb felkeszulesi meccsei ezek a juniusi bohockodasok, ha nincs Eb- vagy vb-ev.
Stez
Kb semmire nem való

Draft

6 hónapja
Orbán lábán felpattant....

Draft

6 hónapja

6 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 277 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?
Stez
A büfében 😊

6 hónapja
Azt mondtak, valszeg telt haz lesz, mert ket napja csak ketezer jegy volt mar. Hol vannak az emberek?

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Mi az isten ez a svéd c csapat? Azt hittem komollyal jönnek.
Sixo
Ez olyan fapados svéd csapat
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.
Nyilván nem fognak a legjobbak eljönni.
Kampman
Nálunk meg majdnem a krém játszik....
Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőtt
slowmotion
Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.
Sixo
Csak a vb csoportkörnél meg talán a vb selejtezőn számít. EB-n mindig NL ranking meg selejtezős összranking a tényező.

Poloska vagyok.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Nah Elanga MU-s korszakát idézte.
Sixo
Eddig kb legjobb a pályán.
Jó, nyilván Szobinak full más a szerepköre, a labdáhot pozícionált, nem a kapuhoz.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sixo
Június van, dögmeleg, épp csak véget értek a topligák, válogatott torna nincs úgyse.
Kampman
Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,
Sixo
Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.
zacknorb
Liliomtipró😁

Draft

6 hónapja
Sixo
Kampman
Nem akarták, hogy Zacknorb a cseréket nézze ha már kiment,
Sixo
Basszus, olyan fiatalok a csajok a büfében, hogy nem merem azt gondolni hogy jó gádzsik. Én-10, sőt, alig néznek ki 14nek.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.
Sixo
Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.
petey
A mai meccsen eléggé, de ezt all in one a válogatott teljesítményére ráhúzni tévedés.

Poloska vagyok.
6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
Ez a Nagy Zsolt Séfi kényszerítő de jól nézett ki.
Sixo
Kb ennyi a teljesítménye a válogatottban Zsoltinak. Jó nagy szar.

6 hónapja
Sixo
Kampman
Persze, mert egyszer felmásztunk már a ranglistán a barimeccseknek köszönhetően jó pár évvel ezelőtt
slowmotion
Az mondjuk nem rossz ötlet, mert azok alapján teszik be az EB meg VB sorsolásnál a kalapokba a csapatokat.