NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
RedZone week 16
90
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
Soccer
Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.A Stuttgartból, de igen, van/volt róla szó bőszen.
Stez
Poloska vagyok.
Xabi Alonso egy elmebeteg allat, aki kb harom-negy taktikaval jatszogat, meg a meccs kozben is ketto-harom valtakozik, a 3-4-2-1 mellett 4-3-3 meg 4-2-4-ekre valtanak at. Eloszor is, ez a gyerek szinte biztosan nem jon a Realhoz meg, es egy evig visszaadjak ot Argentinaba, vagy mashova, ahogy csinaltak Viniciusszal is, tehat iden aligha lesz tema szerintem, hogy o kitur e valakit. Eleteben nem jatszott europaiak ellen, fixen olyan kepzetlen, hogy gondolom a Realnal sem a jelenben gondolkoznak, mint kezdojatekos.De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
🚨 Real Madrid are closing in on Franco Mastantuono deal, here we go soon! 🤍🇦🇷
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 6, 2025
Battle over as Real Madrid have total agreement on personal terms with Mastantuono.
Final negotiations with River on a different structure instead of $45m clause… then, all done. pic.twitter.com/ScaBzWwnSu
Sixo
Stez
Sixo
A masik, hogy Arda Guler tavaly a jobb szelen volt, ez a gyerek kozepen inkabb. Nekem ez az igazolas inkabb arra enged kovetkeztetni, hogy a kozeljovoben Rodrygo tavozhat talan. De az biztos, hogy Xabi Alonso nagyon szettomi a kozeppalyat, nala teljesen ott van a hangsulyt, tobb iranyitot is akar, a ket fiatalban meg mindkettoben ott van az iranyitoi vena. Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.
De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
Battle over as Real Madrid have total agreement on personal terms with Mastantuono.
Final negotiations with River on a different structure instead of $45m clause… then, all done. pic.twitter.com/ScaBzWwnSu
Sixo
Stez
Wtf. Ezzel őket le is lehet húzni a bl esélyes csapatok közül.
Micsoda ez otvar kinevezés. Ennél kb bárki sokkal jobb lett vna.
„History is a set of lies agreed upon.”
Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
Sixo
dehogy járok, egy embert se ismerek a csapatból 😀 de nyugodtan írjál pm-et ha jöttök kartalra azt ha jó az időpont akkor majd kinézek!Azért nem nagyon szokás a harmadik csapatból 5-öt berakni, amiből kettő védő, és hát pont nem a védelmük volt az erősségük...Pláne hogy a legjobbjuk még csak benne sincs az ötben... 😀Sasom, te jársz amúgy Albidok meccsekre?
Kapus poszt szerintem rendben, a top 2 volt szerintem is a 2 legjobb,
Lenzsér szerintem a Paks messze legszarabb játékosa, oda Cissé vagy Beriashvili simán befért volna, Mezei Szabika is ráfért volna, de ha a posztjára csak egy playa rakható akkor Levi védhető.
Makreckis nevét hogy a picsába nem láttam sehol az rejtély, nálam ő tuti bent lenne az álomcsapatban, szar volt a Fradi magához mérten az egész szezonban szó se róla, de ő szerintem stabilan hozta mindig magát.
Osváth helyére én Acolatset raktam volna, akármikor néztem dvtk meccset mindig jól játszott.
Mondjuk ez a pontozás vicc, ahol fiola, kádár, dzsudzsák ilyen magasan van ott tudod hogy valami nem kóser
eaglesmcnabb
JC6 (Mr. Miele)
Holnap egy buják-szirák-felsőtold három falu legendái torna van tervben, de nem biztos hogy összejön 😕
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Azért nem nagyon szokás a harmadik csapatból 5-öt berakni, amiből kettő védő, és hát pont nem a védelmük volt az erősségük...Pláne hogy a legjobbjuk még csak benne sincs az ötben... 😀Ez az osztályozás már évtizedek óta egy vicc.
Lenzsér szerintem a Paks messze legszarabb játékosa, oda Cissé vagy Beriashvili simán befért volna, Mezei Szabika is ráfért volna, de ha a posztjára csak egy playa rakható akkor Levi védhető.
Makreckis nevét hogy a picsába nem láttam sehol az rejtély, nálam ő tuti bent lenne az álomcsapatban, szar volt a Fradi magához mérten az egész szezonban szó se róla, de ő szerintem stabilan hozta mindig magát.
Osváth helyére én Acolatset raktam volna, akármikor néztem dvtk meccset mindig jól játszott.
Mondjuk ez a pontozás vicc, ahol fiola, kádár, dzsudzsák ilyen magasan van ott tudod hogy valami nem kóser
eaglesmcnabb
De azért sikerül csúcsra járatni. Főleg azzal, hogy legalább papíron próbálják kihozni, hogy a magyar játékosok mennyivel jobbak.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor a posztokat sem találják el.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Arra utalt hogy a vb döntőn és az el clasicón is lőtt hármat oszt pont szart se ért vele, ami igaz, de semmiképpen sem az ő hibája, pláne az első része, nulla ráhatása volt rá hogy a társak hogy lövik a tiziket, szóval annyira nem volt azért useless hogy tizire mentette a párharcot.Elhiszem, hogy nem nyerte meg vele a meccset, de mondjuk egy vb döntőben vagy egy barca elleni mesterhármast alibi góloknak nevezni több mint nevetséges...
eaglesmcnabb

Azért nem nagyon szokás a harmadik csapatból 5-öt berakni, amiből kettő védő, és hát pont nem a védelmük volt az erősségük...Pláne hogy a legjobbjuk még csak benne sincs az ötben... 😀Sasom, te jársz amúgy Albidok meccsekre?
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
nem nézek nb1-et már régóta, Dzsudzsák tényleg ennyire jó még, hogy top2 támadó középpályás volt a szezonban?Egy kis délelőtti humoros:Amúgy az a durva, hogy kevés dologba lehet belekötni. A duplaszűrő főleg az, amibe igazán.
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/ot-paksi-negy-felcsuti-jatekos-az-ideny-ns-alomcsapataban
Sinisa
Nálam pl. Domingues benn lenne, Tóth Alex a teljes szezonosba nem (szimplán nálam a perclimitet nem ugorja át)
Pécsi-Gartenmann-Stefulj-Levi-Nagy-Böde fixen ott van, Osváth-Vas-Lenzsér i see your point van
zacknorb
buhloone mindstate
Egy kis délelőtti humoros:Amúgy az a durva, hogy kevés dologba lehet belekötni. A duplaszűrő főleg az, amibe igazán.
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/ot-paksi-negy-felcsuti-jatekos-az-ideny-ns-alomcsapataban
Sinisa
Nálam pl. Domingues benn lenne, Tóth Alex a teljes szezonosba nem (szimplán nálam a perclimitet nem ugorja át)
Pécsi-Gartenmann-Stefulj-Levi-Nagy-Böde fixen ott van, Osváth-Vas-Lenzsér i see your point van
Poloska vagyok.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Arra utalt hogy a vb döntőn és az el clasicón is lőtt hármat oszt pont szart se ért vele, ami igaz, de semmiképpen sem az ő hibája, pláne az első része, nulla ráhatása volt rá hogy a társak hogy lövik a tiziket, szóval annyira nem volt azért useless hogy tizire mentette a párharcot.na jöhetnek a szokásos useless gólok Mr Aranycipőtől 😀Sok meccsét gondolom nem láttad ha ennyit sikerült ideböfögni 😂
Kenny
kapitnono
na jöhetnek a szokásos useless gólok Mr Aranycipőtől 😀Sok meccsét gondolom nem láttad ha ennyit sikerült ideböfögni 😂
Kenny

dösamp se látta félidőben hogy nincs középpálya? xdDeschamps egy szar edzo. Egy top csapat nyert neki, amit lehetett, de attol a pillanattol kezdve, hogy lettek eros ellenfelek es elemezni kellett, meg taktikaval, cserekkel verni a nagy csapatokat, a pali egybol besult.
eaglesmcnabb
Nevetseges allapotok uralkodnak evek ota a szovetsegben es az elnokon kivul mindenki reg le akarta cserelni Zidane-ra a csavot, de mindig maradni tudott, erre ra is ment egy generacios francia csapat legjobb par eve. Ennek a keretnek kb nyernie kellett volna mindent, ahhoz kepest nem egyszer blamaztak nagyot.
Az is szép. Meg Dél-Korea is, mondjuk ez eddig se volt nagy kérdés, de most már matematikailag is tuti.Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!ja és Jordánia kijutott a vébére 😀
Löfli
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Deschamp kedvenc....lenne jobb is akár, de mivel kedvenc így játszik...Soha eletemben ne tudtam, az emberek mit latnak Rabiot-ban, akkora favago, hogy az valami felelmetes, evente negy darab jo meccse van kb, megis allandoan jo csapatban jatszhatott es rendre valogatott lehet. EGy vicc a pali.pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszaniEzt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
eaglesmcnabb
kapitnono
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
Így a szezon után a klub VB előtt
Kimegyünk, játszunk egyet, ha tudunk azért nyerjünk, nyerni mindig jó, ha meg nem sikerül, akkor gyerünk tovább.
Sérülés ne legyen.
Ápolás sem volt, se fetrengés,
flag foci feeling
Szerkesztette: ozibozi