NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Levi elég jó igazolás. Pláne, hogy ingyen jön.

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.
Stez
A Stuttgartból, de igen, van/volt róla szó bőszen.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
Akkor az Arda Güler projekt ennyi lett volna?

Sixo
Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
Stez
De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.
Sixo
Xabi Alonso egy elmebeteg allat, aki kb harom-negy taktikaval jatszogat, meg a meccs kozben is ketto-harom valtakozik, a 3-4-2-1 mellett 4-3-3 meg 4-2-4-ekre valtanak at. Eloszor is, ez a gyerek szinte biztosan nem jon a Realhoz meg, es egy evig visszaadjak ot Argentinaba, vagy mashova, ahogy csinaltak Viniciusszal is, tehat iden aligha lesz tema szerintem, hogy o kitur e valakit. Eleteben nem jatszott europaiak ellen, fixen olyan kepzetlen, hogy gondolom a Realnal sem a jelenben gondolkoznak, mint kezdojatekos.

A masik, hogy Arda Guler tavaly a jobb szelen volt, ez a gyerek kozepen inkabb. Nekem ez az igazolas inkabb arra enged kovetkeztetni, hogy a kozeljovoben Rodrygo tavozhat talan. De az biztos, hogy Xabi Alonso nagyon szettomi a kozeppalyat, nala teljesen ott van a hangsulyt, tobb iranyitot is akar, a ket fiatalban meg mindkettoben ott van az iranyitoi vena. Meg a vedekezo kozeppalyasok is kulcsfontossaguak lesznek, nem lepne meg, ha hozna Stillert a Leverkusenbol, az a gyerek rohadt jo.

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!

Sixo
Mindketto tobb poszton is bevetheto. De egyebkent szamomra egeszen elkepeszto, hogy holmi 16-17 eves gyerekeket Del-Amerikaban 35-40 kezdo meccsel a labukban bearaznak 35-40 millio eurokra ugy, hogy van 60 meccse a gyereknek, abbol a felen volt kezdo szerintem, bohoc bajnoksagban mimdezt, es a 60 meccsen amugy van 10 golja meg 7 golpassza. Nem tunik ugyetlennek, de kb ilyen Ganso-beutese van a jatekanak. De hat mindez Argentinaban, MLS szintu foci megy, a vedelmeket hirbol sem ismeri ott senki sem.
Stez
De hova teszed máshova ami nem a jobb oldali 10es Xabi Alonso rendszerében? Lehet rotációs a baloldali 10esben.

6 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 748
Ivan Juric lett az új Atalanta HC.

Wtf. Ezzel őket le is lehet húzni a bl esélyes csapatok közül.

Micsoda ez otvar kinevezés. Ennél kb bárki sokkal jobb lett vna.

„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja

Sixo

6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Azért nem nagyon szokás a harmadik csapatból 5-öt berakni, amiből kettő védő, és hát pont nem a védelmük volt az erősségük...Pláne hogy a legjobbjuk még csak benne sincs az ötben... 😀
Kapus poszt szerintem rendben, a top 2 volt szerintem is a 2 legjobb,
Lenzsér szerintem a Paks messze legszarabb játékosa, oda Cissé vagy Beriashvili simán befért volna, Mezei Szabika is ráfért volna, de ha a posztjára csak egy playa rakható akkor Levi védhető.
Makreckis nevét hogy a picsába nem láttam sehol az rejtély, nálam ő tuti bent lenne az álomcsapatban, szar volt a Fradi magához mérten az egész szezonban szó se róla, de ő szerintem stabilan hozta mindig magát.
Osváth helyére én Acolatset raktam volna, akármikor néztem dvtk meccset mindig jól játszott.

Mondjuk ez a pontozás vicc, ahol fiola, kádár, dzsudzsák ilyen magasan van ott tudod hogy valami nem kóser
eaglesmcnabb
Sasom, te jársz amúgy Albidok meccsekre?
JC6 (Mr. Miele)
dehogy járok, egy embert se ismerek a csapatból 😀 de nyugodtan írjál pm-et ha jöttök kartalra azt ha jó az időpont akkor majd kinézek!

Holnap egy buják-szirák-felsőtold három falu legendái torna van tervben, de nem biztos hogy összejön 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja

6 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Azért nem nagyon szokás a harmadik csapatból 5-öt berakni, amiből kettő védő, és hát pont nem a védelmük volt az erősségük...Pláne hogy a legjobbjuk még csak benne sincs az ötben... 😀
Lenzsér szerintem a Paks messze legszarabb játékosa, oda Cissé vagy Beriashvili simán befért volna, Mezei Szabika is ráfért volna, de ha a posztjára csak egy playa rakható akkor Levi védhető.
Makreckis nevét hogy a picsába nem láttam sehol az rejtély, nálam ő tuti bent lenne az álomcsapatban, szar volt a Fradi magához mérten az egész szezonban szó se róla, de ő szerintem stabilan hozta mindig magát.
Osváth helyére én Acolatset raktam volna, akármikor néztem dvtk meccset mindig jól játszott.

Mondjuk ez a pontozás vicc, ahol fiola, kádár, dzsudzsák ilyen magasan van ott tudod hogy valami nem kóser
eaglesmcnabb
Ez az osztályozás már évtizedek óta egy vicc.
De azért sikerül csúcsra járatni. Főleg azzal, hogy legalább papíron próbálják kihozni, hogy a magyar játékosok mennyivel jobbak.
Arról nem is beszélve, hogy sokszor a posztokat sem találják el.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Arra utalt hogy a vb döntőn és az el clasicón is lőtt hármat oszt pont szart se ért vele, ami igaz, de semmiképpen sem az ő hibája, pláne az első része, nulla ráhatása volt rá hogy a társak hogy lövik a tiziket, szóval annyira nem volt azért useless hogy tizire mentette a párharcot.
eaglesmcnabb
Elhiszem, hogy nem nyerte meg vele a meccset, de mondjuk egy vb döntőben vagy egy barca elleni mesterhármast alibi góloknak nevezni több mint nevetséges...

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 555

eaglesmcnabb
Sasom, te jársz amúgy Albidok meccsekre?
6 hónapja

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
deyell Las Vegas Raiders 12 229
Egy kis délelőtti humoros:
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/ot-paksi-negy-felcsuti-jatekos-az-ideny-ns-alomcsapataban
Sinisa
Amúgy az a durva, hogy kevés dologba lehet belekötni. A duplaszűrő főleg az, amibe igazán.
Nálam pl. Domingues benn lenne, Tóth Alex a teljes szezonosba nem (szimplán nálam a perclimitet nem ugorja át)
Pécsi-Gartenmann-Stefulj-Levi-Nagy-Böde fixen ott van, Osváth-Vas-Lenzsér i see your point van
zacknorb
nem nézek nb1-et már régóta, Dzsudzsák tényleg ennyire jó még, hogy top2 támadó középpályás volt a szezonban?

buhloone mindstate

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/06/ot-paksi-negy-felcsuti-jatekos-az-ideny-ns-alomcsapataban
Sinisa
Amúgy az a durva, hogy kevés dologba lehet belekötni. A duplaszűrő főleg az, amibe igazán.
Nálam pl. Domingues benn lenne, Tóth Alex a teljes szezonosba nem (szimplán nálam a perclimitet nem ugorja át)
Pécsi-Gartenmann-Stefulj-Levi-Nagy-Böde fixen ott van, Osváth-Vas-Lenzsér i see your point van

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Carlo első meccse a selecaoval nem sikerült a legjobbra. 3 lövésük egész meccsen Equador ellen. Mondjuk azért ott erős védelem van, Estupinan, Hincapie, Pacho előttük Moises Caicedo. Közben a brazil védelem: Alex Sandro, Ribeiro, Marquinhos, Vanderson, előttük Casemiro.

6 hónapja
na jöhetnek a szokásos useless gólok Mr Aranycipőtől 😀
Kenny
Sok meccsét gondolom nem láttad ha ennyit sikerült ideböfögni 😂
kapitnono
Arra utalt hogy a vb döntőn és az el clasicón is lőtt hármat oszt pont szart se ért vele, ami igaz, de semmiképpen sem az ő hibája, pláne az első része, nulla ráhatása volt rá hogy a társak hogy lövik a tiziket, szóval annyira nem volt azért useless hogy tizire mentette a párharcot.

6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
na jöhetnek a szokásos useless gólok Mr Aranycipőtől 😀
Kenny
Sok meccsét gondolom nem láttad ha ennyit sikerült ideböfögni 😂

6 hónapja
dösamp se látta félidőben hogy nincs középpálya? xd
eaglesmcnabb
Deschamps egy szar edzo. Egy top csapat nyert neki, amit lehetett, de attol a pillanattol kezdve, hogy lettek eros ellenfelek es elemezni kellett, meg taktikaval, cserekkel verni a nagy csapatokat, a pali egybol besult.
Nevetseges allapotok uralkodnak evek ota a szovetsegben es az elnokon kivul mindenki reg le akarta cserelni Zidane-ra a csavot, de mindig maradni tudott, erre ra is ment egy generacios francia csapat legjobb par eve. Ennek a keretnek kb nyernie kellett volna mindent, ahhoz kepest nem egyszer blamaztak nagyot.

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!
Löfli
ja és Jordánia kijutott a vébére 😀
Löfli
Az is szép. Meg Dél-Korea is, mondjuk ez eddig se volt nagy kérdés, de most már matematikailag is tuti.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 398 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszani
eaglesmcnabb
Ezt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
kapitnono
Soha eletemben ne tudtam, az emberek mit latnak Rabiot-ban, akkora favago, hogy az valami felelmetes, evente negy darab jo meccse van kb, megis allandoan jo csapatban jatszhatott es rendre valogatott lehet. EGy vicc a pali.
Stez
Deschamp kedvenc....lenne jobb is akár, de mivel kedvenc így játszik...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Fociünnep
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
Az eredmény mutatja a NL szintjét is kb😉
Így a szezon után a klub VB előtt
Kimegyünk, játszunk egyet, ha tudunk azért nyerjünk, nyerni mindig jó, ha meg nem sikerül, akkor gyerünk tovább.
Sérülés ne legyen.
Ápolás sem volt, se fetrengés,
flag foci feeling

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
cherki pedig jól szállt be, kurvanagy playa, kár hogy a retek citybe megy

6 hónapja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Micsoda spanyol foci, elképesztő!