Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
alig várom, hogy felnőjön ez a generáció és ledominálja a női focit 😀3-0, ez eléggé eldőlőben vanEz lett a vége
Kampman
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állatplayer.telekomtvgo.hu/player/live?channelNumber=51
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
valaki dob nekem egy chelsea streamet pls, amiket találtam, mindegyik laggol mint állat

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
3-0, ez eléggé eldőlőben van
7 hónapja
Jó eséllyel ez leszJajj, szegény Laci, megint csak egy ikszre volt jó ☺️Kéz a kézben felmehetünk Szkanderbégekkel
warr_b
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Árnyèkra vetődött 😀
7 hónapja
Na faszom, élete gólja ennek a sutának
7 hónapja
Xhaka tuti hogy megrugdalja a négereket, h hajtsanakRaya meg komoly csúszómászó teljesítményt mutat be ma, mert nélküle már lekapcsolta volna a Sunderland a villanyt nekünk a Stadium of Lightban.Kellemetlen ellenfél ez a Sunderland, látszik hogy van edzés.
Willie Parker
Sebii
7 hónapja
Van néhány suspect így képről23 éves fiúkat.Simán lehet, h fiúkat küldtekKezdődik az Észak-Korea - Hollandia U17-es női döntőKimék már 2-0-ra vezetnek
Ingyenesen nézhető a FIFAplusz-on
Kampman
Kampman
Willie Parker
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Raya meg komoly csúszómászó teljesítményt mutat be ma, mert nélküle már lekapcsolta volna a Sunderland a villanyt nekünk a Stadium of Lightban.Kellemetlen ellenfél ez a Sunderland, látszik hogy van edzés.
Willie Parker
7 hónapja
23 éves fiúkat.Simán lehet, h fiúkat küldtekKezdődik az Észak-Korea - Hollandia U17-es női döntőKimék már 2-0-ra vezetnek
Kampman
Kampman
Willie Parker

7 hónapja
Jajj, szegény Laci, megint csak egy ikszre volt jó ☺️Kéz a kézben felmehetünk Szkanderbégekkel
warr_b
7 hónapja
Simán lehet, h fiúkat küldtekKezdődik az Észak-Korea - Hollandia U17-es női döntőKimék már 2-0-ra vezetnek
Kampman
Kampman
7 hónapja
Raya meg komoly csúszómászó teljesítményt mutat be ma, mert nélküle már lekapcsolta volna a Sunderland a villanyt nekünk a Stadium of Lightban.
7 hónapja
Kezdődik az Észak-Korea - Hollandia U17-es női döntőKimék már 2-0-ra vezetnek
Kampman
7 hónapja
Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a BundesligaAkkora rivális a RBL a bőrnacisoknak, h hattal küldték haza őket.
ozibozi
Szerintem Lothar Matthaus-szal is bajnok lenne a München.
7 hónapja
Doekhi mekkora meccset játszik. 😀 na meg az Union is.Doki beadta a keserű pirulát a Bayernnek
rob3r7o
7 hónapja
Trossard mekkora gól atyaég
7 hónapja
Igazi Serie A powa, a mai eddigi három meccsen nulla gól 😆

7 hónapja
Jajj, szegény Laci, megint csak egy ikszre volt jó ☺️

7 hónapja
Az orosz kommentátor úgy ejti Gatti nevét, mintha ő lenne a Gotye xD
7 hónapja
Istenem ez a világi balfasz David miket hagy ki. Hát ezekből a helyzetekből még Szivacsky is belőtt volna kettőt.