NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
na jöhetnek a szokásos useless gólok Mr Aranycipőtől 😀

6 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 658 — Csodabogár
hát ez kurva nagy csicskalángos a franciáknak

6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
dösamp se látta félidőben hogy nincs középpálya? xd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 791 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!
Löfli
ja és Jordánia kijutott a vébére 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 017 — WHO DAT!!!!
Na megint alkotott Rabiot...

6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 791 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Palesztina 2-0-ra megy Kuvait ellen, ha így marad, jövő héten Omán ellen kiharcolhatják a továbbjutást a kövi körbe!!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 840 — Whoops, looks like something went wrong.
pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszani
eaglesmcnabb
Ezt a Rabiot meg Lenglet nem értem mindek erőltetni..
kapitnono
Soha eletemben ne tudtam, az emberek mit latnak Rabiot-ban, akkora favago, hogy az valami felelmetes, evente negy darab jo meccse van kb, megis allandoan jo csapatban jatszhatott es rendre valogatott lehet. EGy vicc a pali.

6 hónapja
pedig lenne elképzelés a franciák játékában, de középpálya nélkül egy passz átjátszani
eaglesmcnabb
kapitnono
Lenglet már 10 ève nem èrtem 🤷😏
dande2
Első gólt vagy 5 ször visszanéztem, nem értettem mit akart Lenglet, simán kifejelhette volna..

6 hónapja
eaglesmcnabb
kapitnono
rabiot baszki lassabb mint katamisike, gondolom neki kell kompenzálnia a sok gyors playát
attól függetlenül elől is sok a hiba, pedig lehetett volna gólt lőni

Évek óta mondom amúgy, hogy amíg Rabiot stabil kezdő, addig a franciák semmit se fognak nyerni, hiába övék a legerősebb keret.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
eaglesmcnabb
kapitnono
Lenglet már 10 ève nem èrtem 🤷😏
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 243
lehetne szoros ez, ha nem rúgnának mindent csúnyán bele a kapusba.

Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
eaglesmcnabb

6 hónapja

6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 895
A spanyol-francia meccs hamar eldőlt.
Sixo
Spanyolok legutóbb tét meccsen több, mint kettő éve kaptak ki.
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 429 — LIGHTS OUT!
A spanyol-francia meccs hamar eldőlt.

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂
Mondjuk JC a feljutást is 100%-ra írta, szóval ez a legveszélyesebb eredmény fordítottja 🤣🤣
warr_b
Hosszú idő után Erős Gábor az első Vasas HC, akinek örülni tudok. | Csak az nem tetszik, hogy pár napja még cáfolt. | Aztán, persze, meglehet, hogy ebből is csúnya koppanás lesz.
nagylaza, főpohárnok
Ha felette nem változik semmi, meg nem lesz lecserélve a keret kétharmada, akkor tök mindegy. Jön majd egy újabb harmadik hely.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 895
Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂
Mondjuk JC a feljutást is 100%-ra írta, szóval ez a legveszélyesebb eredmény fordítottja 🤣🤣
warr_b
De amúgy volt már olyan biztos infója, ami bejött?
6 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 719 — beers & Packers
warr_b
Hosszú idő után Erős Gábor az első Vasas HC, akinek örülni tudok. | Csak az nem tetszik, hogy pár napja még cáfolt. | Aztán, persze, meglehet, hogy ebből is csúnya koppanás lesz.
6 hónapja
Bár már eddig sem nagyon volt kérdés, de mostmár szinte biztos

6 hónapja
Ez a zsenialis U21-es merkozes egyebkent szo szerint kinzas. Szelesi oriasi masterclass, de asszem fohet Rossi feje is, ha neki ebbol az utanpotasbol kellene beepitenie jatekosokat a felnottbe.

ALBANIA az ellenfel, es egy felido alatt egy ertelmes tamadasa nem volt a magyar a csapatnak, de igazabol harom jo passz sem volt egymas utan.

Szerkesztette: Stez

6 hónapja
warr_b
Most azzal én nem tudok mit csinálni, hogy Miki 2024.02.03-án A-t mondd, majd 2025.05.30-án B-t, vagyis megköszöni a munkát Pinyőnek, közben előtte 2 nappal azt mondta hogy nagy változtatásokat eszközöl és meghosszabbítja a szerződését. Hogy felépítésén egy sikerre éhes, feljutó csapatot.
Erről nem is beszélnénk amúgy, ha nem kényeztette volna el a játékosokat, mert akkor meglett volna a feljutás.
JC6 (Mr. Miele)
Pinyo allitolag szivbeteg, mar az utolso fordulo utan mondtak, hogy nem marad es amugy vissza is fog vonulni.

6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az überokos üzbégek kijutottak a VB-re!

Kihúzták 0-0-val az Emirátusokban, ez pont elég volt nekik 🙂 Lesz kinek drukkolni.

Ausztrálok is kint vannak, amennyiben nem kapnak ki az utolsó meccsen legalább négy góllal Kampmanéktól, mivel ma egy 90. perces góllal legyőzték Japánt.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 555
warr_b
Most azzal én nem tudok mit csinálni, hogy Miki 2024.02.03-án A-t mondd, majd 2025.05.30-án B-t, vagyis megköszöni a munkát Pinyőnek, közben előtte 2 nappal azt mondta hogy nagy változtatásokat eszközöl és meghosszabbítja a szerződését. Hogy felépítésén egy sikerre éhes, feljutó csapatot.
Erről nem is beszélnénk amúgy, ha nem kényeztette volna el a játékosokat, mert akkor meglett volna a feljutás.
6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 167 — Így remélem megfelelek nektek.....
De ezt meglèphettèk volna 30 ève is már akkor is Fizz(ess) liga volt 🤪
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 826 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.