Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
🚨🇨🇴 WHAT A GOAL FROM LUIS DIAZ WITH BAYERN MUNICH! 🤯pic.twitter.com/juyxiKScJs
— Tekkers Foot (@tekkersfoot) November 8, 2025
7 hónapja
Az is safetyből!🤣portugál, holland, szerb csoportban voltunk a selejtezőn, 2 pont jött össze 😀48 közé azért nem lenne nagy elvárásazt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2
Löfli
Sixo
Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
7 hónapja
portugál, holland, szerb csoportban voltunk a selejtezőn, 2 pont jött össze 😀48 közé azért nem lenne nagy elvárásazt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2
Löfli
Sixo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
A magyar utánpótlás katasztrofális helyzetéből kiindulva de.48 közé azért nem lenne nagy elvárásazt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2
Löfli
Sixo
7 hónapja
48 közé azért nem lenne nagy elvárásazt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2
Löfli
7 hónapja
azt hitted, kijutottunk? 😀Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.ejjjj, azért a fene gondolta volna, hogy a 2. hazádról beszélsz 😊
Kampman
7 hónapja
SzívesenKözben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.Már nem. Uganda első vb-jén meg pontot szerzett.
Kampman
Sixo
7 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.Már nem. Uganda első vb-jén meg pontot szerzett.
Kampman
7 hónapja
összesített előnyre gondoltam 😊Dortmund meg Leverkusen nem, csak a Lipcse kapott ki a top4-bol.Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
remontada
rob3r7o
7 hónapja
Közben vezetünk Új-Zéland ellen az U17-es vb-n, mondjuk majdnem hazai pályán vagyunk, komoly előny.
7 hónapja
Dortmund meg Leverkusen nem, csak a Lipcse kapott ki a top4-bol.Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
remontada
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
7 hónapja
Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesligasok lúzer csapat még így is 1 pont hátrányt szed össze.. 😀
ozibozi
7 hónapja
Lipcse is egy balek csapat, esélye lenne zárkózni a Bayernre erre betliznek nehogy izgalmas legyen legalább pár hétre a Bundesliga
7 hónapja
Doekhi mekkora meccset játszik. 😀 na meg az Union is.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
7 hónapja
Diaz mit vert be
7 hónapja
Harry Maguire szerepében de Ligt
Poloska vagyok.
7 hónapja
Tudtam hogy korai (s)öröm 😄
7 hónapja
Amíg nyaraltam csodás formában volt az MU, leültem megnézni a meccsüket és ez van 😀
7 hónapja
😀 micsoda csoda
7 hónapja
Ezzel a Spurs - Utd meccsel vallatni lehet.De nem a united miatt szerencsére
Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal