NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
352
18
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
185
23
22:25
RedZone week 16
90
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
17
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
11
5
22:25
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Kuttor meg Barcika 🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Nah akkor ennyit JC tutibiztos infójáról, hogy a taktikai zseni akkor is mindenképpen marad, ha nem lesz feljutás 😂Mondjuk JC a feljutást is 100%-ra írta, szóval ez a legveszélyesebb eredmény fordítottja 🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
A fizz fazz liga komment a kedvencem eddig
Poloska vagyok.
6 hónapja
Nekem 2016-17 táján a kedvenc championöm volt a halember.www.fizz.hu/fizz-ligaÉn ezentúl csak gin fizz ligának fogom hívni, kedvenc alap koktélom után
zacknorb
zacknorb
6 hónapja
www.fizz.hu/fizz-ligaÉn ezentúl csak gin fizz ligának fogom hívni, kedvenc alap koktélom után
zacknorb
Poloska vagyok.
6 hónapja
jó lesz az Bayern-nek is. De úgy érzem idén nyáron kb minden szélsőt bedobtak már náluk a Sané-saga és a Wirtz blama után.ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀1860?
Toto21
Negritis, a vajda
6 hónapja
ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀1860?
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
ezek mind smafu hírek. Elvileg Antony-t akarja a München 😀
6 hónapja
Rayan Aït-Nouri -> Manchester City40m font
Hol fog megállni a city? januárt is nézve lesz 300 millió majd? Esetleg 400?
Keménybe vannak ott is cserélődik a keret.

Liverpool Fc
6 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellenVarga Barni sem, ő külön edz.
zacknorb
Szerintem ő sem a Poolba, sem a Vasasba nem igazol (most még, basic 2028-as Nagy Miki igazolás lenne, idén ez Fiola Attila)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Cinkes ha Chive lesz az Inter edzője. Akkor még BL sem lesz kis túlzással.
6 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellenMas dolga van. Spoiler: na neki nem a Vasasnal.
zacknorb
6 hónapja
Kerkez nem lesz a svédek ellen
Poloska vagyok.
6 hónapja
Egyre több helyről kapom, hogy megvan a deal, Erős Gábor lesz a Vasas edzője.Mar alairt nehany oraja, valid.
zacknorb
6 hónapja
Egyre több helyről kapom, hogy megvan a deal, Erős Gábor lesz a Vasas edzője.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Közben már Motta az elsőszámú esélyes Bergamoban.Vannak olyan edzők akik a kiscsapatoknál folyamatosan eredményesek, de a nagyoknál megbuknak. Minden országból lehet példákat hozni, nem is keveset
Hat tőle kicsit faznek, azért a Juvenal csúnya buktaba szaladt bele.
rob3r7o
6 hónapja
💵 💵 💰 🔥Nem, Cherki egy fasz, Reijnders jo gyerek. 🤣Reijnders 70M -> CityŐ és Cherki üti egymást?
Faszba épül az a jövő Cityje újra. Sajnos baromi jó igazolás.
alatriste
Negritis, a vajda
Amugy ha a Guardiola-fele Cityt nezem, o az uj Mahrez, kb a klonja. Csak Mahrez okosabb volt es iranyitani is tudott, ha kellett. Cherki igazabol egyenileg jo, jol cselez es gyors. De nem iranyito alkat. De erezheto, hogy Guardiola probal visszanyulni a gyokerekhez, hogy ujra egyenesbe keruljon a City.
Stez
6 hónapja
Nem, Cherki egy fasz, Reijnders jo gyerek. 🤣Reijnders 70M -> CityŐ és Cherki üti egymást?
Faszba épül az a jövő Cityje újra. Sajnos baromi jó igazolás.
alatriste
Negritis, a vajda
Amugy ha a Guardiola-fele Cityt nezem, o az uj Mahrez, kb a klonja. Csak Mahrez okosabb volt es iranyitani is tudott, ha kellett. Cherki igazabol egyenileg jo, jol cselez es gyors. De nem iranyito alkat. De erezheto, hogy Guardiola probal visszanyulni a gyokerekhez, hogy ujra egyenesbe keruljon a City.
6 hónapja
Bevonalazták, érvényes
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
érdekes ítéletek a meccsen 😀
6 hónapja
baszki amire ez a nyomorék telefon betöltötte a chrome-ot, addigra már ugrott is a 4,20-as portugál odds
6 hónapja
hát ezt betette, mint ló a lónak
6 hónapja
ebből látszik, hogy Cé már nem a régi. öt éve még húsz centivel magasabbra ugrott volna, és nem ívesen fejel ebből.