NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
112
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
43
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
6
3
22:25
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
NB3 selejtezők:Lehet, hogy kinézek a Kis-Duna partra a Lelle-meccsre.
Erőnyerő: Békéscsaba 2, Zsámbék
Dombóvár vs Tarpa
Frutti Drink-Perutz FC (Pápa) vs Törökszentmiklós
Silver Tüzép-Karancslapújtő vs ZTE 2
Hajdúnánás VS Ózs-Sajóvölgye Focisuli SE
Gödöllő vs Mohács
Gyöngyös vs Szeged 2
Csepel UFC vs Balatonlelle
Dunaújváros vs ISA Haladás
júni 8 és júni 15 a meccsek
zacknorb
Ez a Csepel a polgi csapata, Németh Szilárd stabil NB III-as.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Bellingham menni Dortmund. Micsoda visszatérés.Mondjuk en egyelore nagyon nehezen hiszem el, hogy ez a srac tenyleg jo es nem csak a teso miatt van ennyire dulvan tulhype-olva.
| Pár éve még a tesóját látogatta ott, most meg ott játszhat 😀 |
steelwolf
Nem latom benne azt a megvaltot, akit sokan bele akarnak a neve miatt.
6 hónapja
Bellingham menni Dortmund. Micsoda visszatérés. | Pár éve még a tesóját látogatta ott, most meg ott játszhat 😀 |
6 hónapja
Na a Leverkusen kicsit elkezdett kavarni, állítólag a pénz mellé Quansaht és Elliottot is szeretné Wirtzért cserébe...Elvileg csak szó volt róla de nem, nem akarnak játékost vissza. Suska kell nekik de már elv abban is megvan a megyegyezés csak a leosztásról, a bónuszok aktiválásáról stb-ről megy a beszélgetés.
Mikey
Ellenben Diaz-t nagyon vinni valamelyik Al Szaudi klubb. Itt még nincs eldőlve semmi de most már egyre több helyről jön, hogy komolyan benne van a Kolumbiai távozása. Azért nagyon más lesz ez a Pool ha a sebesség a 2 szélsőhátvédben lesz meg (Frimpong és remélhetőleg Kerkez) és a szélsők amúgy mindkét oldalon full a befelé tologatós fajtából lesznek. Azért Salah se gyors már Gakpo meg sose volt igazán. Plusz cselezni se nagyon marad ki, Diaz volt a legjobb cselezője a csapatnak. Érdekes, hogy tényleg nagy átalakítás van/lesz nyáron azok után, hogy amúgy PL-t nyert a csapat. 😀

Liverpool Fc
6 hónapja
Tare nem szarozik, eladja Maignant, Reijnders meg Theot . Modricot akarja hozni ,de ő meg azt mondta éveken keresztül, hogy vagy Reál vagy visszavonulás.
6 hónapja
🚨 Al Hilal agreed terms with AC Milan for Theo Hernández on €30m initial fee, €5m add-ons… but there’s still no agreement on personal terms with Theo so far.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 3, 2025
Theo will decide soon whether he wants to accept the proposal or remain in Europe for the upcoming years. pic.twitter.com/17xI8HNp4V
6 hónapja
🚨🔵 EXCLUSIVE: Chelsea approach AC Milan to sign Mike Maignan as new goalkeeper.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 3, 2025
Mike Maignan has still not signed new contract at the club and Chelsea are now aware of the situation.
He’s always been high on Chelsea list with clubs in talks, decision up to Milan. pic.twitter.com/hrgd7xNpbH
6 hónapja
Fernandes meg visszautasította az arabok brutális ajánlatát, marad a MU-ban.Nagy hisztigép, de tényleg sokat tesz/tett már a klubbért.
6 hónapja
NB3 selejtezők:Erőnyerő: Békéscsaba 2, Zsámbék
Dombóvár vs Tarpa
Frutti Drink-Perutz FC (Pápa) vs Törökszentmiklós
Silver Tüzép-Karancslapújtő vs ZTE 2
Hajdúnánás vs Ózd-Sajóvölgye Focisuli SE
Gödöllő vs Mohács
Gyöngyös vs Szeged 2
Csepel UFC vs Balatonlelle
Dunaújváros vs ISA Haladás
júni 8 és júni 15 a meccsek
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
6 hónapja
A másik probléma az, hogy Mbeumo lehet Amad elől venné el a lehetőséget.Perpillanat en mondjuk nem latom, hogy Mbeumo es Fernandes hogyan tudnanak egymas mellett jatszani. Szvsz Fernandes alapbol nem illik bele Amorim kozeppalyajaba.Mbeumo a MU-ba tart. Gondolom középcsatár lesz, mert a jobb szél amin eddig a legtöbbet játszott nem létező poszt Amorimnál.Sima jobb oldali 10es lesz. Amúgy Cunha és Mbeumo elé tényleg jó lett volna Delap profilja, de így is olyan kell, aki a 10eseknek fog kreálni lövőhelyzeteket.
Sixo
zacknorb
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Perpillanat en mondjuk nem latom, hogy Mbeumo es Fernandes hogyan tudnanak egymas mellett jatszani. Szvsz Fernandes alapbol nem illik bele Amorim kozeppalyajaba.Mbeumo a MU-ba tart. Gondolom középcsatár lesz, mert a jobb szél amin eddig a legtöbbet játszott nem létező poszt Amorimnál.Sima jobb oldali 10es lesz. Amúgy Cunha és Mbeumo elé tényleg jó lett volna Delap profilja, de így is olyan kell, aki a 10eseknek fog kreálni lövőhelyzeteket.
Sixo
zacknorb
6 hónapja
a CONCACAF BL döntő is 5-0 lett, szegény VancouverCruz Azul ezzel 7. címét szerezte, amivel holtverseny az első helyre jött előre az Américával.
Löfli
6 hónapja
a CONCACAF BL döntő is 5-0 lett, szegény Vancouver

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Mbeumo a MU-ba tart. Gondolom középcsatár lesz, mert a jobb szél amin eddig a legtöbbet játszott nem létező poszt Amorimnál.Sima jobb oldali 10es lesz. Amúgy Cunha és Mbeumo elé tényleg jó lett volna Delap profilja, de így is olyan kell, aki a 10eseknek fog kreálni lövőhelyzeteket.
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mbeumo a MU-ba tart. Gondolom középcsatár lesz, mert a jobb szél amin eddig a legtöbbet játszott nem létező poszt Amorimnál.
6 hónapja
Ne legyen igazad…Meg a magyarba sem vagyok teljesen biztos, hogy eleg lesz. A Paks teljesen mast jatszik, mint egy Fradi, Otvos meg, minden rosszindulat nelkul szerintem egy rendkivul tulertekelt jatekos. Egyetlen jo szezonja volt, de hat az a Paks, ott mindenkinek jol megy.Tartok tőle, hogy a nemzetközibe elég kevés lesz.Milyen ciki, amikor lefikazod a Paksot a szar antifocival, de nem eleg, hogy tobb golt lonek, mint a te csapatod, de ket het mulva ra meg a Paksbol is igazolsz jatekost. 😀De őt most a hazai vagy a nemzetközi csapatba vették? 😊
Stez
Matthew99
Sinisa
Stez
Főleg, ha Keane tényleg átáll / visszaáll a 4-3-3-ra, ott nem tudom hol lesz helye.
Nagyon kíváncsi vagyok arra is, hogy Cirkovic-ot sikerül-e beépíteni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Meg a magyarba sem vagyok teljesen biztos, hogy eleg lesz. A Paks teljesen mast jatszik, mint egy Fradi, Otvos meg, minden rosszindulat nelkul szerintem egy rendkivul tulertekelt jatekos. Egyetlen jo szezonja volt, de hat az a Paks, ott mindenkinek jol megy.Tartok tőle, hogy a nemzetközibe elég kevés lesz.Milyen ciki, amikor lefikazod a Paksot a szar antifocival, de nem eleg, hogy tobb golt lonek, mint a te csapatod, de ket het mulva ra meg a Paksbol is igazolsz jatekost. 😀De őt most a hazai vagy a nemzetközi csapatba vették? 😊
Stez
Matthew99
Sinisa
6 hónapja
Ilić mégis marad Berlinben!Ez neked jó. És neki?
Yeeess!
rob3r7o
Őszinte részvétem Löfli, ha tényleg Laczkó Buksi lesz az új BVSC HC...Lehet pozitív hozadéka is. Így összefuthat Görög Zitával a lelátón.
m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/06/02/masodosztalyu-klubnal-kaphat-munkat-laczko-zsolt-sajtohir
iktriad
6 hónapja
Őszinte részvétem Löfli, ha tényleg Laczkó Buksi lesz az új BVSC HC...m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2025/06/02/masodosztalyu-klubnal-kaphat-munkat-laczko-zsolt-sajtohir
6 hónapja
Nem dadogott, öltönyben van, ki tudott mondani magyarul angol szavakat, mit vársz ennél többet? 🙃Nem az a baj, ha a szakerto vakon van, hanem az a baj, hogy esetunkben ez a szakerto az U21-es valogatott kapitanya. Akinek a dolga kozvetlenul az, hogy Rossi ala bedolgozzon.Dembele "futkározik, mint pók a falon": pic.twitter.com/Bys4q3Mlas
— János Kele (@janekk_) June 2, 2025
szakértő level 999+
petey
Stez
Viccen kívül kb ennyi a szint.
6 hónapja
Na a Leverkusen kicsit elkezdett kavarni, állítólag a pénz mellé Quansaht és Elliottot is szeretné Wirtzért cserébe...ha kevesebb a pénz akkor Elliott szerintem mehet, neki is jót tenne
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Na a Leverkusen kicsit elkezdett kavarni, állítólag a pénz mellé Quansaht és Elliottot is szeretné Wirtzért cserébe...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Tartok tőle, hogy a nemzetközibe elég kevés lesz.Milyen ciki, amikor lefikazod a Paksot a szar antifocival, de nem eleg, hogy tobb golt lonek, mint a te csapatod, de ket het mulva ra meg a Paksbol is igazolsz jatekost. 😀De őt most a hazai vagy a nemzetközi csapatba vették? 😊
Stez
Matthew99
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
6 hónapja
Milyen ciki, amikor lefikazod a Paksot a szar antifocival, de nem eleg, hogy tobb golt lonek, mint a te csapatod, de ket het mulva ra meg a Paksbol is igazolsz jatekost. 😀De őt most a hazai vagy a nemzetközi csapatba vették? 😊
Stez

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.