NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.
Kampman
Csak most lattam, hogy Linkin Park ment a donto elott, ezert csak most reagalok.
Szoval nem a 20 ev a gond, hanem hogy nem abban az osszeallitasban, amiben kellett volna. Chestert soha senki sem potolhatja, sem most, sem kesobb, semmikor. Mondom ezt ugy, hogy amugy egy vagy ket jo szama ennek az uj formacionak is van, de ez mar sosem lesz sajnos ugyanolyan.

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
 nb1.hu/hir/osztalyozo-megyei-bajnokok-harmadosztaly/?utm_source=facebook&utm_medium=trollfoci_poszt&utm_campaign=trollfoci&fbclid=IwY2xjawKqOZxleHRuA2FlbQIxMQABHg081mOi3-IY3AobJTE5B0LMJyvH2hlnnfCvB6Fgnre9GxECf8zvbNCMCUc4_aem_gkEHkrbsOi9_Zb6wU-0n1w

Poloska vagyok.
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Piramisok nyerték az afrikai BL-t

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Lejátszották az NB III-as bajnokok NB II-es részvételért zajló osztályozó párharcainak első mérkőzéseit. A Tiszakécske 3⃣-0⃣-ra nyert a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a Karcag 2⃣-2⃣-es döntetlent ért el a Nagykanizsa pályáján. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.
zacknorb
Kanizsán voltak vagy 2500-an. Emlékeim szerint ott rengeteg élnek-halnak a klubért, fociért..
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 770 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Kécske kb le is rendezte
warr_b
Amúgy ők az egyetlenek, akikből kinézem a bennmaradás, így megnyílhat a lehetőség a BVSC kiesésnek 😀😀 (Sorry Löfli)
zacknorb
Kisteleki kirúgta az edzőt, akivel először bentmaradtak, idén meg 9. hely lett, de hát mindig is tudtuk, hogy bolond. azért kiesés csak nem lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 241
Úgy néz ki a Nagyádit megússza a
Seria A
ozibozi
vótmá
Kampman
Még van 5 percük
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 026
Seria A
ozibozi
vótmá

6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 241
Seria A
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
BTW, valaki majd megcsinálja az NB1 tippjáték összesítését, ha ráér és tudja a metodikát?
zacknorb
Löfli csinálja azt hiszem, vagy Heisman
Kampman
Tavaly megcsináltam egyszer, de most nem nagyon volt időm. Ha lesz, lehet megcsinálom este később.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Egyébként megy az U17-es EB-döntő Albániában, az M4sport pluszon.

Franciaország - Portugália

6 hónapja
BTW, valaki majd megcsinálja az NB1 tippjáték összesítését, ha ráér és tudja a metodikát?
zacknorb
Löfli csinálja azt hiszem, vagy Heisman

6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 821 — Kinek mit intézett a kormánya
A Paks lehetséges EL ellenfelei:
Shakhtar Donetsk
Legia Warsaw
Partizan Beograd
Sheriff Tiraspol
CFR Cluj
Hapoel Be'er Sheva
Celje
Spartak Trnava

Poloska vagyok.
6 hónapja

Poloska vagyok.
6 hónapja
Kécske kb le is rendezte
warr_b
Amúgy ők az egyetlenek, akikből kinézem a bennmaradás, így megnyílhat a lehetőség a BVSC kiesésnek 😀😀 (Sorry Löfli)

Poloska vagyok.
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 925 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Kécske kb le is rendezte

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Lejátszották az NB III-as bajnokok NB II-es részvételért zajló osztályozó párharcainak első mérkőzéseit. A Tiszakécske 3⃣-0⃣-ra nyert a Mosonmagyaróvár otthonában, míg a Karcag 2⃣-2⃣-es döntetlent ért el a Nagykanizsa pályáján. A visszavágókat egy hét múlva rendezik.

Poloska vagyok.
6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Hát ez a minifutball döntő eddig nem alakul túl jól.
Matthew99
nem csoda, a keret fele kartal se futsalos volt, + a CSK gyereknél nagyobb tűrhő csicskát pedig nem igazán láttam az üzleti ligában, még a nyert meccseiken is érdekesen viselkedett, amikor meg ki is kaptak, hát no komment a gyerek. Most szembejött nekik a valóság

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Hát ez a minifutball döntő eddig nem alakul túl jól.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Alakul, hogy Kelleher a Brentfordhoz igazol, 20 millió font körüli összegért.
Mikey
Az insiderek meg is írták, hogy megegyezett a két klub. Jó helyre kerül Caoimhín.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Chashben valszeg vannak gondok, főleg úgy hogy Ten Hag remek igazolásainak a maradék részleteit csengetni kell idén nyáron. Ezért volt szó arról 2 korai igazolás belefér a többit másból kell összekaparni, ott azért még össze tudnak szedni 100 millát, főleg ha a Madrid visz Alvarezt a Benficából mert onnan is jön szeletke. hosszú út lesz ez 😕

6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Alakul, hogy Kelleher a Brentfordhoz igazol, 20 millió font körüli összegért.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Beki New York Jets 2 078
Cunhat pedig bejelentette az MU
zacknorb
Nem azzal volt tele a média eddig h jujj MU-nak nincs pénze igazolni?
Beki
125 milla a keret az ideire+az eladások javíthatnak rajta. Plusz Cunha átigazolás összege is darabolva lesz kifizetve, ha jól tudom 3 részletben. Ez egy jó igazolás lehet, már csak valami csatár kéne 😀
manuszka86
Nyilván ez a 125 misit mindig FFP szempontból értelmeznek (értsd adott évben mekkora részletet fizetnek), csak tényleg idegesítő volt olvasni h a MU inkább eladásokra alapoz, mert nincs lóvé...
6 hónapja
zacknorb
Beki
125 milla a keret az ideire+az eladások javíthatnak rajta. Plusz Cunha átigazolás összege is darabolva lesz kifizetve, ha jól tudom 3 részletben. Ez egy jó igazolás lehet, már csak valami csatár kéne 😀
manuszka86
Én 100-at hallottam, amiből 35 Cunha, de igen, ez a titok.

Poloska vagyok.
6 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
zacknorb
Beki

6 hónapja
acsengegeri 36
zacknorb
Beki
Csak utazásra nincs pár ezer ajró…