Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
fel eve mondom, hogy ez a ket Molnar gyerek kurvajo. Rossi mester tudod mi a dolgod.És pedig Ádin csak tavasszal robbant be, pont amikor Gruber megsérült. Jó a srác, de bőven fejlődnie kell védekezésben.
Behivni Gazdagot helyettuk.
Kenny
6 hónapja
Lényeg, hogy Razafimahatana betalált, Rafanomezantsoa assistot adott és jól játszott Randrianantenaina, Ramandimbisoa és persze nagy kedvenced Rado Rabemanantsoa.KAK vs MauritaniaBiztos?
Tanzánia vs Magyagaszkár
De meg lesznek szopatva a tanzánok.
Sixo
warr_b
6 hónapja
Igen, a perc alapú az másik. Az a nemzetközi meccseken is számít, kétszeres szorzóval.

6 hónapja
De ez nem az, hanem a másik, ami sokkal több pénz.Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
Kenny
Nomac
Poloska vagyok.
6 hónapja
Magyarszabály, a fiatalt nem tudom, előző héten én is azt hittem hogy percek alapján van az 5 magyaros szabály, de nem, minden meccsen külön be kell tartani.akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
Kenny
6 hónapja
Szabó-medzsik eddig nem nagyon jön ki nyiregyen
6 hónapja
akkor nincs mar fiatalszabaly a kiemelt akademiaknak?szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
Nomac
6 hónapja
szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceketPercek nem számítanak, hiába hozol fel most 8 magyart, minden meccsen az 5-nek kell meglenni.
Kenny
6 hónapja
szunetben johet Szabo Szili meg Madarasz m, gyujtsuk a perceket
6 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonjaMTKban lenne csere.
Toto21
Poloska vagyok.
6 hónapja
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.kell neki egy csapat a magyar kupa mérkőzésekre is!
Kenny
6 hónapja
milyen erdekes, Gruber jatszott fel evet az MTK-ban, visszajott megkapta az eselyt es el vele. De hozzuk csak az ausztral szelsoket Tomikam.
6 hónapja
Mondjuk az tuti, hogy Gruber nem kapott volna lehetőséget, ha nem lenne ez a magyar szabály idén. Neki örülök, hogy eddig sikeres az idei szezonja
6 hónapja
fel eve mondom, hogy ez a ket Molnar gyerek kurvajo. Rossi mester tudod mi a dolgod. Behivni Gazdagot helyettuk.
6 hónapja
Holdampf: Megbeszeltuk a szurkolokkal, hogy ez volt az utolso ilyen. 😀😀😀DDDDSzurkolók be like:
Stez
Szép volt, többet nem jövök
Poloska vagyok.
6 hónapja
Holdampf: Megbeszeltuk a szurkolokkal, hogy ez volt az utolso ilyen. 😀😀😀DDDD
6 hónapja
KAK vs MauritaniaBiztos?
Tanzánia vs Magyagaszkár
De meg lesznek szopatva a tanzánok.
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Marco Rossiék még kitartanak… miért, mit csináljon, menjen haza?😆😆😆 ekkora fizuért illik végig szenvedni 😆😆😆
6 hónapja
Ezek a magyar bírók szét fújják az összes meccset, nekik is vastagon benne van a kezük az iramban… bár lehet pont ez a lenyeg hogy ne fáradjanak el a játékosok 20-30 perc alatt…Most is, sima előnyszabály, labdas előtt senki, erre vissza fújja…
6 hónapja
Lehet itt még 6-7 ha megnyomja a gigászi MTK
6 hónapja
Ha itt az mtk a 45. Es a 77. Perc kozott is akart volna jatszani, ez mar lenne egy hetes.
6 hónapja
Lehet, hogy visszaoszt a tulajoknak?Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Érthetetlen, hogy hívják még bárhová.
Stez
Bazzani
Bár az csak akkor érné meg, ha nullszaldósra jönne ki a gazdálkodás a kickback nélkül...
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Kezdem azt gondolni, a DVTK fix kieso. Kovacs Zoli masterclass, barhova odamegy, szeteses a vege es totalis csod.Érthetetlen, hogy hívják még bárhová.
Stez