Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Vedd le azt a mezt, te!
— best of barbara (@bpalvintr) May 31, 2025
iktriad
6 hónapja
Azóta javítva, te kontent barbár!Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
Sixo
6 hónapja
Sixo azon nott fel, ne nezd le emiatt.Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
Nem tudom, általában nem nézegetek félmeztelen férfiakat.Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
Sixo
6 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.Azt mondod Elon Muskos?
Kampman
6 hónapja
Akarod, hogy szavazzunk?Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman
Löfli
6 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s konent magyar szállal a BL győzelem örömére.Konent a barbár?
iktriad
6 hónapja
Azért a félmeztelen Enriquét nem biztos, hogy akartam látni.hmm, lehet inkább ő lesz az új profilképem
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Szerintem ez nem volt izgalmas döntő.
6 hónapja
Tessék egy kis szexi PSG-s kontent magyar szállal a BL győzelem örömére. — best of barbara (@bpalvintr) May 31, 2025
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
A PL nála megnyomja, a BL-ben picsafüst volt, meg elfogyott márciusban.Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
slowmotion
Dembele kb leszarta, elszórakozta a bajnokságot.
6 hónapja
Enrique megerdemli. Zsenialis pali, sok evig az ag is huzta, tragediak sora a csaladban, ot nem lehet nem imadni.
6 hónapja
mindent elmond az arab szurkolókról, hogy két sor szeku és egy rohamrendőr sorfal kell eléjüknem igazán emlékszem ilyenre
6 hónapja
Mbappé is igazolja a Ewing effectet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Akkor úgy tűnik csak a sinèrt zárták ki a BL döntőből 😛 megyek visszanèzem a Girot, arról ma lemaradtam 😁
6 hónapja
Ez a legnagyobb alázás, amikor a bíró egyből lefújja, nehogy meglegyen a féltucat gombóc
6 hónapja
hihetetlen labdabiztos ez a psg
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Ez az, lefújás után 3 másodperccel reklámGratulálok RTL, ez csak 1 perc propaganda szintje
6 hónapja
A stadion ketharmadig volt a lefujaskor, az olaszok elindultak gondolom haza 🤣
6 hónapja
Nagyon féltem, hogy ilyen játékkal BL-t nyerhet az Inter, de lassan kezdek megnyugodni.még egy TD-vel fordíthatnak
Sixo
6 hónapja
Majdnem olyan jó, mjnt Salah 52 meccsen elért 57-je 😮Dembele 48 meccsen 46 kanadai pont,az azért combosSose lehet tudniPoén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Sixo
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Sixo
slowmotion
Willie Parker
6 hónapja
Nagyon féltem, hogy ilyen játékkal BL-t nyerhet az Inter, de lassan kezdek megnyugodni.
6 hónapja
Inzaghi fejben màr a sivatagban van, v mi ez a dekoncentráltság?Csak a rossz milanoi csapat kerult be makkal. A jobbik vert volna itt otot a PSG-nek.
Willie Parker