Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?Milan - Barca 1994 azt hiszem
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Ezek már règen voltak el is felejtettem 😁Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammenA Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅
dande2
KeyG
6 hónapja
legalább motivált leszMbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?
6 hónapja
Mondjuk így hogy összejött a triplázás, és itt is elég jól játszott,még egy jó klub vb vel eléggé nőnek Dembelé aranylabda esélyei. Legalábbis nem nagyon tudnék mást mondani így hirtelen.

6 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Elsőre azt olvastam, hogy Kurvadonna.
Sixo
6 hónapja
PSG BLt nyer, akkor legalább ezen is túl esünk 😛
6 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Mivel csak fél szezont tolt Nápolyban, én azt Serie B győzelemnek számolom.
Sixo
6 hónapja
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammenA Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
még egy ilyen és ban 1 hétre!Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
iktriad

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Én elviselném, ha az én életemben már nem nyernének BL-t. Azért remélem az még nem most lesz 😊Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
iktriad
6 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
Sixo
6 hónapja
Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
6 hónapja
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
6 hónapja
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammen
6 hónapja
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
amúgy eskü az Európa Liga döntő volt a legjobb idénhát én mást hallottam.
Löfli
6 hónapja
szerintem fordít az InterEzt még én se tudom innen eljinxelni, pedig nekem sok mindent sikerült.
Löfli
6 hónapja
amúgy eskü az Európa Liga döntő volt a legjobb idén

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Az mindegy, a lényeg az Ancelotti nem tud meccselni és szar edző századszor 😉Azt becsülöm inzaghiban, hogy legalább próbálkozik. Ancelotti még 0-2-nél is max a 70.-ben cserélne be bárkit is.Azért akik kb bejöttek az a szint mintha behozta volna Vázquezt a 70.percben. Kb semmit nem fog pozitívan hozzátenni a meccsen
eaglesmcnabb
kapitnono
6 hónapja
Na nem baj, ha a Milan nem is játszik jövőre a BL-ben, de akkor a Newcastle-nek kell mutatnia valamit.Na azt adnám!
Kampman
6 hónapja
75 perc után ön az első valamirevaló Inter helyzet