Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
Poén volt az aranylabda rész, nyilván nem ő fogja kapni.

6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 940
Levették az órát, ez tényleg garbage time
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 020
már meg se várták a végét...

twitter.com/i/status/1928910214511702409
NB2
közösségi nigga moment

6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Kvaradona szezonját nevéz überelni, lehet ő lesz az aranylabdás. Serie A győztes. Ligue 1 győztes, Coupe de France győztes, BL győztes. Mindezt egy év alatt.
Sixo
Ha Dembele nem rúgta volna két méterről taccsra az első félidő vége felé, akkor ő lett volna, mert lényegében egész szezonban ő volt a nyerő embere a PSG-nek, de valóban, Kavaradona logikus választás lenne.
Meg azt is látni, hogy mennyit javított a PSG-n, mert Barcola kiszorításával másfél emberrel többen lettek.
slowmotion
cr is nyert úgy aranylabdákat, hogy a döntőket nem ő döntötte el. Csak a juve elleni múlt rajta kb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 424 — LIGHTS OUT!
Szegény Acerbi

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Sixo
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 993 — The Mathematician
neheze megvolt pedig

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Sixo
Elsőre azt olvastam, hogy Kurvadonna.
Kampman
Az Donnarumma beceneve
Willie Parker
Nem is értettem, hogy miért nevezi Serie A győztesnek

6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Barcola 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Sixo
Kampman
Az Donnarumma beceneve
6 hónapja
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?
nagylaza, főpohárnok
Milan - Barca 1994 azt hiszem

6 hónapja
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
már meg se várták a végét...

twitter.com/i/status/1928910214511702409
6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammen
dande2
A Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅
KeyG
Ezek már règen voltak el is felejtettem 😁
6 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.
iktriad
Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
legalább motivált lesz

A fék amúgy már évek óta elment onnan 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 709 — beers & Packers
Nincs kedvem keresgélni. Mikor volt utoljára ekkora gólkülönbség BL-döntőben?
6 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
hat nem lennek ma rendor Parizsban😃
Kenny
6 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 011 — WHO DAT!!!!
Mondjuk így hogy összejött a triplázás, és itt is elég jól játszott,még egy jó klub vb vel eléggé nőnek Dembelé aranylabda esélyei. Legalábbis nem nagyon tudnék mást mondani így hirtelen.

6 hónapja
Sixo

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
hat nem lennek ma rendor Parizsban😃

6 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 161 — Így remélem megfelelek nektek.....
PSG BLt nyer, akkor legalább ezen is túl esünk 😛
6 hónapja
Sixo
Mivel csak fél szezont tolt Nápolyban, én azt Serie B győzelemnek számolom.
6 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 12 957
Mondtam èn, hogy idèn januárban az Eaglesnèl "divatba" hoztuk az "alázást" 😏 kevès szoros vègső döntő meccs van úgy alle zusammen
dande2
A Celtics már tavaly nyáron elkezdte és a Dodgers folytatta, sőt a Real tavaly elkezdte a BL döntőbe. 😅

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
6 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Sixo
Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.
iktriad
még egy ilyen és ban 1 hétre!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 029
Mbappé biztos jól szórakozik most, ha nézi.
iktriad
Elment a fék a csapatból.....akkor a Real egy darabig nem nyer BL-t
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Nyertek már eleget, kibírják BL trófea nélkül 10 évig. Jó, Hegyi Iván nem. 😀
iktriad
Én elviselném, ha az én életemben már nem nyernének BL-t. Azért remélem az még nem most lesz 😊
6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 500 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sixo
Hát nem egy tejbegrúz, az biztos.