Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Lesz piros a meccs végén?
6 hónapja
Már linkeltem a Boro accentetakkor képzeld el milyen az a jó igazi falusi skót 😀 vagy írHallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
shagi0206
youtu.be/MU5L9rIOaqw?si=tjSz2PUN_2PfBM7l
6 hónapja
Csordogál a meccs, mint a langyos lóhúgyjah. olyan gyorsan félidő volt. Nem is tudom mi történt a meccsen 😀
Willie Parker
6 hónapja
Az is csak azért volt, mert végre lecserélte iscot balere a 60. percben.nem valami izgalmas meccs, igaz a tavalyi sem volt az a semleges szurkolóknak.2018 volt az utolsó nézhető BL-döntő, de már az is a határon mozgott.
eaglesmcnabb
Kampman
Mondjuk az inter-barca elődöntő kárpótolt mindenkit
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
akkor képzeld el milyen az a jó igazi falusi skót 😀 vagy írHallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
6 hónapja
Csordogál a meccs, mint a langyos lóhúgy
6 hónapja
nem valami izgalmas meccs, igaz a tavalyi sem volt az a semleges szurkolóknak.2018 volt az utolsó nézhető BL-döntő, de már az is a határon mozgott.
eaglesmcnabb
6 hónapja
Én sosem néztem interjúkat, így sosem hallhattam.Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
Kampman
6 hónapja
Dimarco egy az egyben Kallus ügynök
6 hónapja
nem valami izgalmas meccs, igaz a tavalyi sem volt az a semleges szurkolóknak.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Gerrard volt az, akit én sem értettem igazán sosem.
Sixo
6 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.Emlékszem, mikor Klopp lebaszta az egyik riportert, hogy miért nem olyat küldtek ide, aki érti is a liverpooli akcentust.
Sixo
6 hónapja
Rúgott gólt is a Kisvárdának az utolsó előtti fordulóban.A fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.Teheccség
iktriad
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
6 hónapja
TeheccségA fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Tudom, hogy emlékeznem kéne a nevére, de most teljesen kiment a fejemből.
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
Kampman
iktriad
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Hallgatom, ki ez a tag, aki ilyen erős akcentussal beszéli az angol. Hát a félidei beszélgetésnél látom, hogy Gerrard a szakértő a TNT-nél.
6 hónapja
A fia a Honvéd felnőttben játszik manapság. Csak hogy mindenki öregnek érezze magát.És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
Kampman
6 hónapja
Na a rendőrök ellen indult bosszúhadjárat azért itt van.mondjuk itt legalább tekinhető clickbaitnek hogy felvezetik a műsort
KeyG
és nem tényként adják elő instant
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
És tényleg, rémlett, hogy valami újpesti arc, de sose jöttem volna rá.Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
slowmotion
6 hónapja
Ki a stúdióban a középen ülő tag?Őt mondjuk én sem ismertem fel, de Koppányi Geri meg Lisztes Krisztián egyből.
Kampman
6 hónapja
Na a rendőrök ellen indult bosszúhadjárat azért itt van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
Szélesi. Közepes játékos, bukott edző - kiváló szagértő-alapanyagValami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
Kampman
6 hónapja
migráns terroristák francia mezben bántsák a kerestyényeketA szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀Az Internacionalisták megkapták a Soros-jussukat.
iktriad
Guruló dollárok jelentek meg az LMBTQ fővárosában.
Egy muszlim okozta digó testvéreink vesztét. De mit szól ehhez Matteo Salvini???
A franciák román támogatással fektetik két vállra olasz barátainkat.
Willie Parker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Valami Zoli, most mondta a műsorvezető.Ki a stúdióban a középen ülő tag?Cavinton a neve
Kampman
shagi0206
Na mindegy.
6 hónapja
A szünetben jön a legnagyobb előnye annak, hogy az RTL-n megy a meccs. Nem lesz 1 perces (rém)híradó/agitprop. 😀Az Internacionalisták megkapták a Soros-jussukat.
iktriad
Guruló dollárok jelentek meg az LMBTQ fővárosában.
Egy muszlim okozta digó testvéreink vesztét. De mit szól ehhez Matteo Salvini???
A franciák román támogatással fektetik két vállra olasz barátainkat.