Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Azt is szájba lehetne fűkaszálni, aki a játékvezetőhöz hasonlóan sípol a nézőtérrőlne is emlékeztess rá, 1-1 meccs végére a fejem is megfájdult attól a sok szartól.
Visszajöttek az okádék vuvuzela vb emlékek
Gergőbácsi
6 hónapja
Ez Iktriad ...Te vezetted?Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
Willie Parker
Kampman
6 hónapja
Azt is szájba lehetne fűkaszálni, aki a játékvezetőhöz hasonlóan sípol a nézőtérrőlVisszajöttek az okádék vuvuzela vb emlékek
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 hónapja
Nem, de éppen akkor mentem haza a Rákóczyn gyalog, mert a metró nem állt meg a belvárosban, és láttam egy tankot az Astoriánál a távolban.Te vezetted?Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
Willie Parker
6 hónapja
Te vezetted?Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
Willie Parker
6 hónapja
Nem làtott ki a tankbólMi van? 2006 és a Deák tér.Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Te vezetted?Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
6 hónapja
Akkor pont ,hogy többet kellett volna hallania, összekever mindenkit, a Thuramot Lautaronak hívja. Mert ha eltalálná ki kicsoda, akkor fixen nem kellett hallania a nevét.Lautaro nevét most hallottam először 😀mondjuk nem csoda, gundel össze-vissza beszél, nemhogy még a neveket is eltalálná
shagi0206
eaglesmcnabb
6 hónapja
Nem hiszem, csak Lautaro Martinez most ért kb először labdába. 😀Lautaro nevét most hallottam először 😀Te is mint Kampman nem nézel focit?
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Lautaro nevét most hallottam először 😀mondjuk nem csoda, gundel össze-vissza beszél, nemhogy még a neveket is eltalálná
shagi0206
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
a meccsen. Tudom kicsoda 😊 Egy tenyérbemászó majom, aki tud ám játszani.Lautaro nevét most hallottam először 😀Te is mint Kampman nem nézel focit?
shagi0206
Sixo
6 hónapja
Érthető ő meg ano anno nem sokat volt józan azokban az években. 😀Mondta, hogy 2006-ban filmszakadás volt nálaMi van? 2006 és a Deák tér.Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
nagylaza, főpohárnok
Kampman
6 hónapja
Lautaro nevét most hallottam először 😀Te is mint Kampman nem nézel focit?
shagi0206
6 hónapja
Lautaro nevét most hallottam először 😀
6 hónapja
nem, az csak akkor érvényes, ha kintről jön be, ha bentről megy ki, az lehet.Na ja, ezért kell 1000-el nyomni le a torkunkon, hogy miként áll éppen a Sepsi meg a Topolya pl. (a DAC kicsit más kategória nálam). itthon egyébként gondolom tisztelet a kivételnek de kb senkit se izgat mi van velünk, de egyes médiacsoportokat nagyon is.
shagi0206
6 hónapja
jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreSok wc van az Allianzban, biztosítva leszel!
Löfli
6 hónapja
Mondta, hogy 2006-ban filmszakadás volt nálaMi van? 2006 és a Deák tér.Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Az nem a Deákon volt ,vagy nem csak a Deákon.Mi van? 2006 és a Deák tér.Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Mi van? 2006 és a Deák tér.Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
6 hónapja
2006Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
Sixo
6 hónapja
Azt, amelyiket Dzsu összetörtvagy egy Lambo a garázsban, amit az Katariak küldenek neki ajándékba! 😀DiMarco eddig 2 gólt adott a PSG nekPont akartam írni, hogy csávót már lófej fogja várni holnap.
kapitnono
Hanni
Toto21
6 hónapja
Emlékszem anno 2008(?)ban a tankra a Ferenciek terén.Szerintem nem lesz akkora balhé.jövőre megyünk mi is? biztos olcsó a jegy egy ilyen eseményreBiztos nálunk lesz a BL döntő egy választás utáni nagyon is lehetséges zűrzavaros időszakban? Félve kérdem.
Löfli
iktriad
Kampman
6 hónapja
Kommunisták!Érted, az a nevük, hogy Nemzetközi FC.Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Kampman
6 hónapja
Érted, az a nevük, hogy Nemzetközi FC.Külföldi pénz nem játszik be?Volt már, hogy miért játszik az Inter citrom sárgában?A Magyar Narancs lett az új mezszponzor.
Sixo
iktriad
nagylaza, főpohárnok