Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Kezdek kicsit boomer lenni.Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
Sixo
A 18-20 évvel ezelőtti BlL-döntők kezdőcsapatai ma is szinte hiánytalanul megvannak, de úgy a 2010-es évek közepe-vége óta már nagyon ömlesztve vannak csak meg a dolgok.
Marokkóra emlékszek persze, de név szerint egyetlen játékosukra se.
6 hónapja
TAA és esetleg Frimpong még akik kiemelkedőek jobb szélen.Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
elég felületesen nézem már a soccert, ezért az ő neve eddig teljesen kimaradt nekem
Kampman
shagi0206
Toto21
shagi0206
6 hónapja
Nálam mondjuk jelenleg top1 😊 De az is top3 végülisjah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
Toto21
6 hónapja
Pedig az elöző VB-n Marokkóval egészen nagyot ment.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
Vb-t nem láttad?? Együtt néztük. Elődöntős volt Marokkóval.a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
jah Hakimi top 3 jobb védő a világon jelenlegPedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
shagi0206
6 hónapja
Én már lehalkítottam a tvt, de nyugodtan írjátok ha Gundel hülyeségeket mond. 😁Gundi hülyeségeket mond
KeyG
6 hónapja
Inkább azt mondanám, hatékony vagyok.Na, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenSokáig nem kellett izgulnod
slowmotion
KeyG
6 hónapja
Eldőlt?
6 hónapja
Pedig ő pont nem a névtelenek sorát erősíti 😊a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
Kampman
6 hónapja
Én már lehalkítottam a tvt, de nyugodtan írjátok ha Gundel hülyeségeket mond. 😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
a gólszerzőétMa is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
Sixo
6 hónapja
Ma is tanultam egy nevet, talán meg is jegyzem egy darabigMelyiket?
Kampman
6 hónapja
De hülye az a Gundel, istenem..."Di Marcot nagyon egyedül hagyták a társak", aha, még véletlenül sem neki kellett volna tartani a középső védő vonalát
6 hónapja
Hát ez kurva messze volt a lestől 😀DiMarco nagyon beragadt
shagi0206

6 hónapja
A hang előbb jön meg mindig, mint a kép. A Super Bowlon is tesztelünk már 3 nappal előtte, belőjjük a kommentátor késleltetését, aztán kész is a szinkron a képpel.Mindig "meglepődöm", milyen szar, hogy előbb jön a hang, mint az aktuális történésÉrdekes, hogy fordítva sosincs.
Gergőbácsi
Kampman
6 hónapja
Hát ez kurva messze volt a lestől 😀
6 hónapja
Na, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenSokáig nem kellett izgulnod
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
0:0 már nem lesz.Persze, akár az 1:1 plusz büntetők is benne van, én itt a 0:0-át próbálom meg kifüstölniNa, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenStez biztos örülni fog ha 11esek lesznek 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
6 hónapja
ha nem volt les, akkor 0-0 már nem leszhú de szar lenne egy 0:0... Remélem akkor már legalább 2:2 lesz 😀Persze, akár az 1:1 plusz büntetők is benne van, én itt a 0:0-át próbálom meg kifüstölniNa, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenStez biztos örülni fog ha 11esek lesznek 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
Toto21
6 hónapja
hú de szar lenne egy 0:0... Remélem akkor már legalább 2:2 lesz 😀Persze, akár az 1:1 plusz büntetők is benne van, én itt a 0:0-át próbálom meg kifüstölniNa, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenStez biztos örülni fog ha 11esek lesznek 😀
slowmotion
Negritis, a vajda
slowmotion
6 hónapja
Persze, akár az 1:1 plusz büntetők is benne van, én itt a 0:0-át próbálom meg kifüstölniNa, megtettem a 0,5 undert, de tényleg csak a Ti érdeketekbenStez biztos örülni fog ha 11esek lesznek 😀
slowmotion
Negritis, a vajda