Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
A rossz Vityevszk nyert 😥Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.én még a fehérorosz vitebsk-i rangadón izgulok
Kampman
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?Rendes koncerttel?
Drip
Szerintem már elég régóta.
6 hónapja
Az utolsó dal nem is volt rossz, de az LOL-os dal és gondolom azt már a csajra írták alapból.Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
KeyGaz is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.Egy névváltoztatással újraindulni talán tényleg korrektebb lett volna.
Kenny
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
szerintem Zolival nincs gondBevallom nem vagyok naprakész a gangsta kékfény rovatbanAzt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
KeyG
Kampman
6 hónapja
Koca soccer nézőként kérdem, mióta van BL döntőn pregame show?
6 hónapja
Bevallom nem vagyok naprakész a gangsta kékfény rovatbanAzt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
KeyG
6 hónapja
Azt hittem már Jay-Z is megjelenik, ez részben az ő száma isDiddy mellett jelenne már meg a börtönbe egy cellában
Kampman
We are just the Ravens!
6 hónapja
Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
KeyG
az is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.Egy névváltoztatással újraindulni talán tényleg korrektebb lett volna.
Kenny
6 hónapja
az is menjen el a budos picsaba aki meggyalazza Chester emleket ezzel a novel.
6 hónapja
Számomra ez nem Linkin Park, sajnos.
We are just the Ravens!
6 hónapja
Viszont ez láthatóan / hallhatóan nem playback, ezért már önmagában respect
6 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.A lol-os vb-re írt daluk retek jó volt amikor eltolták élőben. Nem annyira, mint a régi, de közel volt hozzá.
Kampman
6 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.A Halftime Showban is van ezzel néha pár ember. 😀
Kampman
6 hónapja
Szegény Linkin Park, jó 20 évvel azután jutottak el ide, mint kellett volna.
6 hónapja
Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.én még a fehérorosz vitebsk-i rangadón izgulok
Kampman

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
van itt bármelyik? 😊Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.Szerintem zárják ki mindkettőt 😂🤪
Kampman
dande2
meg hol lesz-e?
mer ittenre én tervezek, addigra behozom a lemaradásom a your formával
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Lesz valaki? A PSG és az Inter szurkolókon kívül.Szerintem zárják ki mindkettőt 😂🤪
Kampman
6 hónapja
Azt mondja Ten Hag a múltkori után még van pár név a listáján a Leverkusenbe, kell neki Garnacho meg Antony xD
6 hónapja
Hrutka nem való képernyőre. 😀 Mik ezek a mimikák?Parkinzon korai jelei.
Toto21
6 hónapja
Hrutka nem való képernyőre. 😀 Mik ezek a mimikák?
6 hónapja
Bal szélen.Frimpong bejelentve, bemutatva. Wirtz nagyon közel.Hol fog Dominik jatszani ha Wirtz megy a helyere?
alatriste
sapka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Persze. Henry próbálta megérteni a játékot és csak sikerült neki. Úgy látszik, Leaonak pont egy olyan figura hiányzott a pályafutásából, mint aki elmagyarázta Henrynak, hogy csak addignfog.a sebességéből élni, amíg nem áll szemben egy olyan hátvéddel, aki van olyan gyors, mint ő.Henry profi volt, Leao meg egy bohoc, aki Doku 2.0 szinten csak a cselezest ismeri, a jateka abbol all, hogy a szelen megprobal egy az egyben jatszani, aztan bead vagy nem. Olaszorszagban Leao focikazhatott, mert kozel sem az a lendulet, de Angliaban vagy Nemetorszagban peldaul mar halott lenne. Doku megel Angliaban, mivel mellette volt ket-harom iranyito kozeppalyas a Cityben. Leao sosem volt csapatjatekos, hangulatember, aki nem eleg profi. Nyilvan ez a Milan hibaja is, sosem kapott egy Pep-fele edzot, aki megfegyelmezi, de hat ez van sajnos. En mar harom eve eladtam volna, most meg eljutottunk oda, hogy a pali piaci erteke szerintem van 70 millio korul, de annak is orulhetnenk, ha valaki 40-45-ot kifizet erte, szerintem mindenki latja, hogy o milyen jatekos, ezert sem kotott meg ki top csapatban az elmult evek soran.Leaoert 70 koruli osszeg mar boven jo. Az a baj a palival, hogy evek ota stabilan ugyanazt hozza kb, nem javulo tendenciaval jatszik. Es egy onzo gyoker, aki teljesen hangulatember, ha epp szar kedve van, harom hetig egy ertelmes megmozdulasa sincs. Az egyik legtulertekeltebb sztar a mai labdarugasban. De hat ez a Milan, eladjuk ezert a penzert azokat a jatekosokat, akik tenyleg amugy kurva jok, Reijnders, Tonali anno (mondjuk az eltiltasa miatt azt meg ertem, problemas gyerek, lesz meg baja a fogadasi fuggosegevel szerintem a jovoben is.A The Overlap legújabb részében Titi Henry a vendég, ha valaki megnézi, akkor megérti, hogy Leao miért nem fogja ugyanazt a pályaívet befutni, mint Henry, pedig ő is játszott a szélen.
Mas kerdes, hogy ha ezeket a jatekosokat nem tolunk viszik el, lazan 20-30+ milliot kifizetnek ertuk, de a Milanbol evek ota lakomaznak a nagyok, a Berlusconi-era vege ota, mikor legatyasodott a klub, azota egyetlen egy csapat sem fizeti ki az adott jatekos realis arat, mert tudja, hogy a sok szenny tulajdonos ugysem mond nemet, ha egy 100 millios jatekosert 65-70 milliot ajanl valaki, a Milan nem fog nekiallni tobb korben alkudozni. Reijnders is ket napos buli volt, a City ajanlott 60 milliot, arra azt mondtuk, nem, visszanyomtak plusz 10 koruli osszeget, egybol bolintott a vezetoseg. Holott a pali egy kincs, Pep kifejezetten imadja es rohogve kifizetett volna erte 90-100 milliot is.
Stez
slowmotion
Stez
Meg hát azt is mondta, hogy nagyon sokat számított, hogy a Juventusban 3-5-2 wingbacket játszattak vele, mert így egy csomó dolgot megértett, amit full time támadóként valószínűleg nem tapasztalt volna meg soha.
Csak hát ő még most is tanul, Leao meg még most sem.
6 hónapja
Henry profi volt, Leao meg egy bohoc, aki Doku 2.0 szinten csak a cselezest ismeri, a jateka abbol all, hogy a szelen megprobal egy az egyben jatszani, aztan bead vagy nem. Olaszorszagban Leao focikazhatott, mert kozel sem az a lendulet, de Angliaban vagy Nemetorszagban peldaul mar halott lenne. Doku megel Angliaban, mivel mellette volt ket-harom iranyito kozeppalyas a Cityben. Leao sosem volt csapatjatekos, hangulatember, aki nem eleg profi. Nyilvan ez a Milan hibaja is, sosem kapott egy Pep-fele edzot, aki megfegyelmezi, de hat ez van sajnos. En mar harom eve eladtam volna, most meg eljutottunk oda, hogy a pali piaci erteke szerintem van 70 millio korul, de annak is orulhetnenk, ha valaki 40-45-ot kifizet erte, szerintem mindenki latja, hogy o milyen jatekos, ezert sem kotott meg ki top csapatban az elmult evek soran.Leaoert 70 koruli osszeg mar boven jo. Az a baj a palival, hogy evek ota stabilan ugyanazt hozza kb, nem javulo tendenciaval jatszik. Es egy onzo gyoker, aki teljesen hangulatember, ha epp szar kedve van, harom hetig egy ertelmes megmozdulasa sincs. Az egyik legtulertekeltebb sztar a mai labdarugasban. De hat ez a Milan, eladjuk ezert a penzert azokat a jatekosokat, akik tenyleg amugy kurva jok, Reijnders, Tonali anno (mondjuk az eltiltasa miatt azt meg ertem, problemas gyerek, lesz meg baja a fogadasi fuggosegevel szerintem a jovoben is.A The Overlap legújabb részében Titi Henry a vendég, ha valaki megnézi, akkor megérti, hogy Leao miért nem fogja ugyanazt a pályaívet befutni, mint Henry, pedig ő is játszott a szélen.
Mas kerdes, hogy ha ezeket a jatekosokat nem tolunk viszik el, lazan 20-30+ milliot kifizetnek ertuk, de a Milanbol evek ota lakomaznak a nagyok, a Berlusconi-era vege ota, mikor legatyasodott a klub, azota egyetlen egy csapat sem fizeti ki az adott jatekos realis arat, mert tudja, hogy a sok szenny tulajdonos ugysem mond nemet, ha egy 100 millios jatekosert 65-70 milliot ajanl valaki, a Milan nem fog nekiallni tobb korben alkudozni. Reijnders is ket napos buli volt, a City ajanlott 60 milliot, arra azt mondtuk, nem, visszanyomtak plusz 10 koruli osszeget, egybol bolintott a vezetoseg. Holott a pali egy kincs, Pep kifejezetten imadja es rohogve kifizetett volna erte 90-100 milliot is.
Stez
slowmotion