Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
www.facebook.com/DVTK1910/posts/1098228055664084az erre a terminus technicus, hogy "mint egy teleszart búvárruha"
hogy az anyámba néz ez ki
eaglesmcnabb
6 hónapja
legalább jött valami pénz belőleArnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
Nem tudom, remélem kellemesen fogok csalódni.
KeyG
zacknorb
6 hónapja
www.facebook.com/DVTK1910/posts/1098228055664084A drog rossz, értem!?
eaglesmcnabb

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Nem csak azt kell feltétlenül nézni, hanem ez 3+ meccs meg eltelt hetek az integrációjában. Ami így a kövi szezonban kamatozhat pénzben.nem azt mondom hogy jobb vagy rosszabb leszLucas Vazqueznél ha rosszabb lesz ahhoz kell teljesítmény.kérdés hogy TAA ad-e annyit hogy ez a +10 milla megérjeAzért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
KeyG
www.fifa.com/en/tournaments/mens/club-world-cup/usa-2025/articles/record-prize-money-solidarity
Negritis, a vajda
KeyG
hanem hogy lesz-e annyi hozzáadott értéke ami a dobogó fokait jelenti
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
6 hónapja
nem azt mondom hogy jobb vagy rosszabb leszLucas Vazqueznél ha rosszabb lesz ahhoz kell teljesítmény.kérdés hogy TAA ad-e annyit hogy ez a +10 milla megérjeAzért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
KeyG
www.fifa.com/en/tournaments/mens/club-world-cup/usa-2025/articles/record-prize-money-solidarity
Negritis, a vajda
KeyG
hanem hogy lesz-e annyi hozzáadott értéke ami a dobogó fokait jelenti
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Instant Modric pótlék, plusz upgrade jobbhátvéd posztra, sokat fog hozzá adni.kérdés hogy TAA ad-e annyit hogy ez a +10 milla megérjeAzért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
6 hónapja
Lucas Vazqueznél ha rosszabb lesz ahhoz kell teljesítmény.kérdés hogy TAA ad-e annyit hogy ez a +10 milla megérjeAzért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
KeyG
Negritis, a vajda
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
6 hónapja
kérdés hogy TAA ad-e annyit hogy ez a +10 milla megérjeAzért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
KeyG
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
Azért valljuk be, ez a futball legértékesebb és legnagyobb bevétellel rendelkező csapatának, nem pénz. A klub VB cél lett a Realnál ez kimondható.Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
zacknorb
We are just the Ravens!
6 hónapja
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 hónapja
Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már.Elvileg csak ez 10 misibe fáj a Realnak.
KeyG
Poloska vagyok.
6 hónapja
Arnold hivatalos a Realnál, a Klub VB-n is lesz már. Nem tudom, remélem kellemesen fogok csalódni.
We are just the Ravens!
6 hónapja
Bayern meg állítólag elég komolyan nézi Gakpot!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Nkunku ha már úgy is elmegy a Chelseaből, én szívesen megnézném a Spursnél.Gabi Veiganak meg annyira jól sikerült az a szaudi kirándulás, hogy 1 évvel később a Portugáliába vissza kuncsorog.
6 hónapja
Brescia 8 pont mínusz, 4 idén, 4 jövőre, így ők kiesnek, és Samp-Salernitana osztályozó lesz. A Frosinone bennmaradt.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Igen, de Allegri a jo keretbol sem tudott pluszt kihozni, mert BL-t nem nyert. O egy joval gyengebb Serie A-ban hozta a papirformat, meg a kupaban. Es Allegri azert jo par eve hires arrol, hogy keptelen taktikailag ujulni, nem tud belenyulni a meccsekbe, az elmult evekben tobbszor is lehetett rajta erezni, hogy a tekintelye mar nem a regi, elvesziti hamar az oltozot, nem tudja tuzelni a jatekosait.Nekem jobb a véleményem Allegriről, szerintem jó edző alapvetően, plussz igazából nem látom, hogy a többi csapat annyival előbre lenne. Max az Inter, de ott borul minden, ha Inzaghi megy a szaudiakhoz. Az Atalanta szétesik, a Nápolyt szétrobbantja a Conte bomba, a Juve próbál építkezni, a Romának idő kell amíg Gasperini a képére formálja.A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.A Pioli távozása óta tartó semmibe menő vegetálásnál jobb lesz szerintem.A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman
Stez
Kampman
Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legjobb megoldas.
A megfelelo megoldas az lenne, hogy hozol valakit, aki ha nem is tutira fonyeremeny, de legalabb ott van benne a robbantas lehetosege. Ha egy szaros Fabregast idehozol, meg az is ertelmesebb otlet, minthogy egy szintelen-szagtalan embert idehozol, aki mellett a futball elment fokozatosan. Bohockodjon itt barki, akiben potencial van, legyen az Fabregas, vagy jojjon akarcsak egy Conte, akiben meg legalabb ott van a tuz, hogy odabasszon egy akkorat Ibrahimovic mellett az asztalra, hogy attol talan eszhez ter a vezetoseg.
De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.
Hozzal boom or bust edzot, aztan vagy nagyot nyersz, vagy marad a Milan ezen a 7-9. helyen, ahol iden volt. Ennel rosszabb nem lehet.
Stez
Amúgy meg Pep se épített semmit a nulláról fel, mégis ő van berakva etalonnak mindenhol. Az, hogy valaki egy jó keretet nem barmol el és sikerre viszi többször, több helyen is szerintem az pozitív és nem csak egy hozta a kötelezőt csak.
FLZOLI
Inzaghi nem hagyja el az Intert, abban biztos vagyok, a Napoli meg evek ota szinte mindig ott van a topban, barki is az edzo. Stabilabb csapat, mig a Milan kerete hiaba nem szar papiron, evek ota nincs meg a stabilitas. Maldini ota minden szetesett, az igazolasok mintha esz nelkul zajlananak, persze ez valahol ertheto, hiszen nincs stabil edzo a padon, es Ibrahimovic meg allat modajara szemelgeti ki a jatekosokat. A tulajdonos meg nem igazan ad penzt sem. A keret fele nagyon kozepszint, sok a lyuk, raadasul ahol epp nem lenne, folyamatos a serules. Kaosz teljesen a keret, de maga az oltozo is, latod a jatekosokon, hogy motivalatlanok. Amit a Milan mutat a palyan egy eve, az ertekelhetetlen.
Egy ilyen kerethez, egy ilyen rossz kozerzetben levo, kaosz klubnal szerintem nem a langyos viz edzot kell keresni, aki x eve nemigen tud mar mit adni meg Juventusoknak sem, hanem akkor tenyleg keresni a potencialt, aztan raprobalni arra. Legyen az Fabregas, vagy barmilyen olyan fiatal csavo, akiben viszont megvan az a pedagogiai plusz, hogy kepes motivalni. Mert ennel a Milannal most teljesen mas a problema, mint ami volt peldaul Maldini elott vagy mondjuk 10+ eve. Ez most szerintem egy masfajta gondolkozast is igenyelne, bele kellene nyulni a mereszbe. Egyaltalan nincs meg a tudatossag, sem edzoi jeloltek frontjan, sem keretepitesben, Maldini eluldozese felelmetesen nagy hiba volt.
6 hónapja
Nekem jobb a véleményem Allegriről, szerintem jó edző alapvetően, plussz igazából nem látom, hogy a többi csapat annyival előbre lenne. Max az Inter, de ott borul minden, ha Inzaghi megy a szaudiakhoz. Az Atalanta szétesik, a Nápolyt szétrobbantja a Conte bomba, a Juve próbál építkezni, a Romának idő kell amíg Gasperini a képére formálja.A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.A Pioli távozása óta tartó semmibe menő vegetálásnál jobb lesz szerintem.A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman
Stez
Kampman
Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legjobb megoldas.
A megfelelo megoldas az lenne, hogy hozol valakit, aki ha nem is tutira fonyeremeny, de legalabb ott van benne a robbantas lehetosege. Ha egy szaros Fabregast idehozol, meg az is ertelmesebb otlet, minthogy egy szintelen-szagtalan embert idehozol, aki mellett a futball elment fokozatosan. Bohockodjon itt barki, akiben potencial van, legyen az Fabregas, vagy jojjon akarcsak egy Conte, akiben meg legalabb ott van a tuz, hogy odabasszon egy akkorat Ibrahimovic mellett az asztalra, hogy attol talan eszhez ter a vezetoseg.
De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.
Hozzal boom or bust edzot, aztan vagy nagyot nyersz, vagy marad a Milan ezen a 7-9. helyen, ahol iden volt. Ennel rosszabb nem lehet.
Stez
Amúgy meg Pep se épített semmit a nulláról fel, mégis ő van berakva etalonnak mindenhol. Az, hogy valaki egy jó keretet nem barmol el és sikerre viszi többször, több helyen is szerintem az pozitív és nem csak egy hozta a kötelezőt csak.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 407
a minap a kezembe kerult egy 2004 februari szloven ujsag...amiben feher mikirol irtak h elhunyt es illusztraciokent a kesobb betiltott reuters foto volt amin szembol mutatjak h fekszik a foldon ....sokkolo volt meg igy is.
6 hónapja
Az Atalantanal meg Pioli az elsőszámú jelölt Gasperini helyére, aki megy Rómába úgy nez ki.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
A csapat egy motivalatlan fos, raadasul a vezetoseg meg egy penzehes, egyre inkabb MU-iranyba elcsuszo toxic szar, ami megfertozi a klub koruli dolgokat.A Pioli távozása óta tartó semmibe menő vegetálásnál jobb lesz szerintem.A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman
Stez
Kampman
Erre nem az a megoldas, hogy hozol egy olyan edzot, aki jo ideje a multjabol el, raadasul tudod rola, hogy nala a ceiling alacsonyan van. Sot, konkretan ez a leheto legrosszabb megoldas.
De ha meg az eddig nudli Castillanal szorakozgato Rault leulteted a padra, azzal is jobban egyetertek, mert nem tudod, mit adhat a csapatnak. A jelenlegi Milan kispadjara POTENCIAL kell, barki, akiben ott van ez. Ha egy Fabregas nem jon be, meg mindig megkapod ugyanazt, amit most hozott a klub ebben a szezonban, viszont ha valami ilyen Fabregas-szeru palival megvaltozik valami, akkor tudd, hogy kincset talalhattal. Allegrivel mar nem fogsz ralelni, o nem hosszu tavu projekt, hanem egy kiegett pali, aki elcsipett egy jo szezont egy osszevasarolt Milannal, meg konkretan egy Serie A-s szupercsapattal, annak a Juventusnak brutalis kerete volt evekig, kb. mint a mostani NB I-ben a Fradi. Egy tulertekelt pali, ami egyebkent a kisebb problema, engem az zavar, hogy egy ilyen, veszhelyzetben levo klubnal nem is gondolkoznak azon a lehetosegen, hogy valami fiatalt probalnak meg, akiben meg ott van a lehetoseg, es ha bejon, akkor hosszu tavon lehet stabilitas a kispadon.
Szerkesztette: Stez
6 hónapja
mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/A Sparban pedig FC Barcelona limited edition Estrella Damm van
Most látom az Aldis újságban, mától kapható.
zacknorb
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
A Serie A masik 19 csapatanak elegge.Allegri 😊jó hír
ozibozi
Kampman