Soccer
42 feliratkozó
6 hónapja
+1Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b
Poloska vagyok.
6 hónapja
Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
legalább Stez is csinált valami értelmeset!Már volt szegény többször, aztán Stez leváltatta a sok negatív komment miattCsori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmát cserélni. Bár szerintem 2 éven belül az M4 stúdiójában fogjuk látni
JC6 (Mr. Miele)
Toto21
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...| Siralmas ez a meccs. |
6 hónapja
Már volt szegény többször, aztán Stez leváltatta a sok negatív komment miattCsori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmát cserélni. Bár szerintem 2 éven belül az M4 stúdiójában fogjuk látni
JC6 (Mr. Miele)
Toto21
6 hónapja
Csori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmat valtani.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Előtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
6 hónapja
Csak a VASAS! 😀
6 hónapja
Villám Radó
6 hónapja
Csori Gera. Lehet többet kellene imádkoznivagy szakmát cserélni. Bár szerintem 2 éven belül az M4 stúdiójában fogjuk látni
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Csori Gera. Lehet többet kellene imádkozni
6 hónapja
STOP THE COUNT!
6 hónapja
kis pénz nem pénz! 😊Elég lett volna 2 ezer...Mondom en. KTE Geraval nagyobb pancser, mint ti!!! Ma nagyon nyerni fogtok! En szoltam. 2M Euro ment a Vasas W-re. 😘Rado golt fog ma loni!!!Jah, mert olyan remekül szokott menni a Kecsó ellen 😊
Toto21
Bár most Gera az edzőjük, szóval bármi lehet...
warr_b
Toto21
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Elég lett volna 2 ezer...Mondom en. KTE Geraval nagyobb pancser, mint ti!!! Ma nagyon nyerni fogtok! En szoltam. 2M Euro ment a Vasas W-re. 😘Rado golt fog ma loni!!!Jah, mert olyan remekül szokott menni a Kecsó ellen 😊
Toto21
warr_b
Toto21
6 hónapja
Mondom en. KTE Geraval nagyobb pancser, mint ti!!! Ma nagyon nyerni fogtok! En szoltam. 2M Euro ment a Vasas W-re. 😘Rado golt fog ma loni!!!Jah, mert olyan remekül szokott menni a Kecsó ellen 😊
Toto21
warr_b
6 hónapja
Rado golt fog ma loni!!!Jah, mert olyan remekül szokott menni a Kecsó ellen 😊
Toto21

6 hónapja
Rado golt fog ma loni!!!Radó gec mi a faszért kezd???Tudod te miért.
zacknorb
warr_b
6 hónapja
Radó gec mi a faszért kezd???Tudod te miért.
zacknorb

6 hónapja
Radó gec mi a faszért kezd???
Poloska vagyok.
6 hónapja
Pécsi véd a második félidőben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
James Maddison egy komolynak látszó sérülést szedett össze a Castle elleni barátságos meccsen. Frank Thomas azt nyilatkozta róla, hogy nagyon komoly. Hivatalos közlemény nincs róla, annyit lehetett látni ,hogy Elanga belépője után hordágyon kellett levinni. A szurkolók között 2 lehetséges opció merült fel: ACL vagy hamstring. Egyik jobb, mint a másik. Pláne, hogy Morgan Gibbs-Whitetot nem sikerült leigazolni, aki kiválthatta volna.Látva a sérülést, tippre szerintem kb. jövő tavasszal térhet vissza leghamarabb.
Sixo
Mindenképp kell így igazolni egy kreatív TKP-t, mert egy se maradt. Anélkül meg nagyon csúnya lenne a szezon.
6 hónapja
www.nytimes.com/athletic/6526981/2025/08/01/rio-ngumoha-liverpool-arne-slot/Srácot idén fel kell építeni, tömni a lehetőséggel.Ngumoha nagyon nagy játékos lesz, ha okosan építi fel Slot.Hat perc után 1+1. 🙂
Mikey
Mikey
Nomac
ez az athletic cikk körbejárja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!