Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
elírtam bocs, szal dinamo aka chelseaDelap -> DinaomOlyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?
Negritis, a vajda
zacknorb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
rangado.24.hu/magyar_foci/2025/05/28/fehervar-fc-ner-futball-kele-janos-garancsi-istvan/?fbclid=IwY2xjawKkY05leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETBtWWs4V3dsZzhKTXJ3YmN5AR49t2bdRIANT9N6_CQkNDPvBt8hcnGU4G7M8veC69P20_IZ4QVtunZnfuu3tw_aem_BPy6Vo58DEwv49BRR9w7LQkurva jó cikk, sajnos fizetős 😕
" Garancsi István 2007-ben 3 milliárd forintra rúgó magánvagyonból áldozhatott a Videoton megvásárlására. Most, amikor kiszállni készül a klubból, a vagyona meghaladja a 220 milliárd forintot..."
Szerkesztette: petey
6 hónapja
Allegri 😊
6 hónapja
Delap -> DinaomOlyan csapatot nem ismerek, milyen egzotikus országban van?
Negritis, a vajda
Poloska vagyok.
6 hónapja
Delap -> Dinaom
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
mediabirodalom.hu/igy-unnepli-a-carlsberg-a-liverpool-fc-2005-os-bajnokok-ligaja-gyozelmenek-20-evfordulojat/Most látom az Aldis újságban, mától kapható.
Poloska vagyok.
6 hónapja
🚨OFFICIAL: Arsenal is placed in the first place in the top 6 Premier League Clubs in 2024/251. Arsenal – £177M from the league + £101M from the champions league = £278M in total.
2. Liverpool - £181M from the league + £96M from the champions league = total £277M
3. Man City – £171M + £63M = £234M
4. Chelsea – £169M + £19M = £188M
5. Man Utd – £139M + £36M = £175M
6. Tottenham – £130M + £39M = £169M
6 hónapja
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xDA végén majd megmenti a Unitedet, ha megveszi a fél csapatot.
Sixo
6 hónapja
Ten Hag megérkezett Leverkusenbe, egyből mondja a neveket, hogy kik kellenek neki xD
6 hónapja
Nem is lehetett mondjuk, mivel az uj rendszerekben mar nincs olyan, hogy a magasabb sorozatokbol kiesik ez-az es az alacsonyabban folytathatja. A Konferencia-liga ilyenforman szerintem tizbol talan ketszer mutat majd fel olyan csapatot, mint a Chelsea, ami az eroviszonyokat tekintve azert BL-csapat. Ez a kiscsapatoknak jo sorozat, amugy sok ertelme nincs. A nagyok meg az Europa-ligat is kb a legjobb nyolctol kezdik komolyan venni, nem hogy a Kl-t.mennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Oszinten, ide valo lenne a Fradi, itt lenne ilyen top8, bravurral vagy jo sorsolassal talan az elodonto kornyeken.
6 hónapja
Sőt, a többi nagynak még nincs is ilyenje, ezzel frankón fel lehet vágniCsak azért indultunk, hogy teljes legyen a kupakollekció 😊tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Löfli
Dzsokijuing
6 hónapja
Csak azért indultunk, hogy teljes legyen a kupakollekció 😊tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
tudom, néztem végig, hát nem egy Dinamo szintű csapatnak lett ez a sorozat kitalálva, de hát ez van, ha valakinek nem jön be a PL. jövőre legalább lehet a BL-ben bizonyítanimennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Sancho tobb kupat nyer iden, mint az MUHa a Betis nyert volna akkor meg Antonyra lehetett volna elmondani.
Stez
6 hónapja
mennyire komoly kupasorozat ez, ha még Sancho is gólt tud lőni a döntőben 😀Ha végig nézed a sorozatot, a chelseanek 1 komolyabb ellenfele nem volt
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Sancho tobb kupat nyer iden, mint az MUAzért ez várható volt
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Adják oda a kupát, mi meg adjuk oda Jacksont.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Azt igy is kell, csak meguszom 20-25 perccel az egy ora helyetthelyesMa nem kell túlóráznod!
Stez
iktriad
6 hónapja
helyesMa nem kell túlóráznod!
Stez
6 hónapja
nahát, pont Antony kakaskodik?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja