Soccer
42 feliratkozó
6 hónapja
nem ért hozzá én 20k-val a Vasas W-t és 20K-val a 2,5 over és Vasas W-t 😊Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
zacknorb
6 hónapja
Ylinbor is arra játszott a végén tutiKöszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
zacknorb
6 hónapja
Egy sima win és azonnal a felsőházba kerültek az aranylábúak.
6 hónapja
Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀Egyik spanom tette 10k-val az 1X-et ebédpénz címszóval xdd.
Toto21
Poloska vagyok.
6 hónapja
Köszi VASAS! Holnap Steak lesz ebédre! 😀
6 hónapja
Nem, de itt vagyok én is. Katasztrófaturistaként. 😀Iktriad te vagy az? 😅Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
Toto21
petey
6 hónapja
Nagyon tudnék röhögni, ha a Kecsó ezt X-r mentené. 😀 Szivacski most Szentlőrincen van, vasárnap remélem Feczkóék írnak rá pár figurát.😀Szivacsot is elzavarta, emiatt el is ment a feljutás😂✌️Radó gec mi a faszért kezd???Most miért szidod? Milyen beadása volt a 2. Steelers gól előtt? Vagy csak jinxelni próbáltál így padawan? Rafkós, ha így volt.
zacknorb
iktriad
ozibozi
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
2-0be is védtem magam félidőben 1X-et is megtettem. 😀Iktriad te vagy az? 😅Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
Toto21
petey
Toto21
Veri déndzsörász eredmény
6 hónapja
be is védtem magam félidőben 1X-et is megtettem. 😀Iktriad te vagy az? 😅Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
Toto21
petey
6 hónapja
Iktriad te vagy az? 😅Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
Toto21
6 hónapja
Nagyon úgy néz ki hogy Szobo új szerepe érdekes lesz, ő fogja felvenni a labdákat, és átveszi kicsit Trent szerepét, eddig volt pár szép labdája.Számomra sokkal érdekesebb hogy a bal oldalon játszik. Nem teljesen a szélen mert ott van Gakpo, de egyértelműen a bal oldalon.
Nomac
Kerkez viszont nagyon inaktív eddig.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Nagyon úgy néz ki hogy Szobo új szerepe érdekes lesz, ő fogja felvenni a labdákat, és átveszi kicsit Trent szerepét, eddig volt pár szép labdája.Szinte csak jó ladbái voltak és gyorsabban is tolja mintha. Élesnek tűnik
Nomac
6 hónapja
Kecsó már rég egalizálhatott volna. Totál sehol nincs a Vasas.altatnak, mielőtt bevágják a 3.-ik gólt majd 😉
petey
6 hónapja
Nagyon úgy néz ki hogy Szobo új szerepe érdekes lesz, ő fogja felvenni a labdákat, és átveszi kicsit Trent szerepét, eddig volt pár szép labdája.
6 hónapja
Ekitike assziszttal kezd. ☺️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Lehet Kerkez debütálása érdekesebb lesz mostmár
6 hónapja
Ha minden igaz, a Vasas még nem veszített, amikor 2-0-ra vezetett a félidőben. A csapat egy félidő alatt kétszer annyi gólt szerzett, mint a Csákvár ellen a teljes meccsen. Győzelem esetén ebben a bajnokságban Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Szivacsot is elzavarta, emiatt el is ment a feljutás😂✌️Radó gec mi a faszért kezd???Most miért szidod? Milyen beadása volt a 2. Steelers gól előtt? Vagy csak jinxelni próbáltál így padawan? Rafkós, ha így volt.
zacknorb
iktriad
6 hónapja
Radó gec mi a faszért kezd???Most miért szidod? Milyen beadása volt a 2. Steelers gól előtt? Vagy csak jinxelni próbáltál így padawan? Rafkós, ha így volt.
zacknorb
6 hónapja
3-as a Vasas W-re és 4,45 a Vasas W és 2,5 over. Mind2 ment egy kisebb összeg 😊Mi volt az odds?Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
Toto21
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Mi volt az odds?Egyszerűen megállíthatatlanok az Angyalföldi Srácok! Pedig Gera legalább olyan jól összerakta a Kecskemétet, mint korábban a Vasast...rég láttam Vasas meccset, de nagyon élvezem a mait 😀 Lehet mert jól áll a fogadásom 😀
| Siralmas ez a meccs. |
nagylaza, főpohárnok
Toto21
6 hónapja
Labdaszedőnek se alkalmaznámEzt a tuti beadást is simán elqrta úgy hogy nem zavarta senki, csak az ostoba kapus jó helyre’ tenyerelte.Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b
ozibozi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Ezt a tuti beadást is simán elqrta úgy hogy nem zavarta senki, csak az ostoba kapus jó helyre’ tenyerelte.Még én fizetnék érte, csak vigyékElőtte a Fagyiban is jó lenne újra látniVillám Radólegjobb játékos! Válogatottban a helye
ozibozi
Toto21
ozibozi
warr_b