Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
dolgozzon akar gyerekekkel is,haat, ez nem biztos, hogy jo otlet sooot. aztan majd megint kegyelmezni kell a vegen.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
csak megjegyzem, hogy szinte biztos, hogy nem így írták az aA Mennyei Shy Guys-a: Horváth F, Tornyi B, Várhidi P, Pintér AKétségtelen, bár a kaszinós visszatérése számomra is meglepően pozitív lett, de Horváth Feri "divatból kiment fiúcsapat kiégett egykori harmadhegedűse" fejjel előadott önsajnáló tirádái egyértelműen űrként hiányoznak.Mióta Hemibá eladta a HonvédotEzekből pár pont inkább pozitívum, mint negatívum. 😀
- Az MTK és a Vasas már kétszer kiesett
- A Debrecen és a Diósgyőr is kiesett egyszer-egyszer
- A Videoton elvesztette a nevét, az identitását, a főszponzorát és az NB1-es tagságát
- Az UTE átélte a WC-címert és a fordított 6-0-át, a Fradi úgy ownolja őket, mint Rodgers a Bearst
- Láttuk a 11 külföldivel felálló Kisvárdát
- A Gyirmót NB3-as
- Balmazújváros eltűnt
- Horváth Feri évek óta NB1-es kispad nélkül
- Az NB1-es gólkirály alászállt a másodosztályba
- Visszatért a kaszinós
Kampman
iktriad
Kampman
Willie Parker
6 hónapja
Hozza vissza Puskás ereklyéit Felcsútról, az lenne az igazi neres forradalom.de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ez az igazi wet dream, ennek meg kellene történnie végre ebben a rendszerben
csebi
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Most itt Hajnal Tamásra célzol netán? 😊nem is tudom, honnan ilyen ismerős ez az attitűd? 🤔Ez is csak nálunk történhet meg. Azért ahhoz hogy valaki GM legyen úgy, hogy tegnap még beállt 10 percre a meccs végén elég komoly látható skillek kellenek. Egy Zidaneról vagy Xabi Alonsorol el tudtam volna képzelni hogy egyből beül, de Zsuzsi? Még ha valami helyettes vagy hasonló lenne először de neki nyilván hatalom kell, mindenféle tudás nélkül.+ válogatottba is mehetne újra, mint másodedzö - játékosen nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
Az NSO írt a pletykáról, de azt is, hogy 1 évig még játszana. Ha lehet ne nálunk. Nem kell bomlasztani a csapategységet, ha már végre van olyan nálunk hosszú idő után.
iktriad
csebi
Toto21
Nemes samu09
peach
6 hónapja
Kovács Zoli szintjét azért valószínűleg meg fogja ütni Zsú is.Ez is csak nálunk történhet meg. Azért ahhoz hogy valaki GM legyen úgy, hogy tegnap még beállt 10 percre a meccs végén elég komoly látható skillek kellenek. Egy Zidaneról vagy Xabi Alonsorol el tudtam volna képzelni hogy egyből beül, de Zsuzsi? Még ha valami helyettes vagy hasonló lenne először de neki nyilván hatalom kell, mindenféle tudás nélkül.+ válogatottba is mehetne újra, mint másodedzö - játékosen nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
Az NSO írt a pletykáról, de azt is, hogy 1 évig még játszana. Ha lehet ne nálunk. Nem kell bomlasztani a csapategységet, ha már végre van olyan nálunk hosszú idő után.
iktriad
csebi
Toto21
Nemes samu09
6 hónapja
A 2016-17- es NB1-es bajnokság mindhárom dobogós csapatából 8 év alatt NB2-es csapat lett.Ebből látszik, hogy a BesztLíg valójában mekkora daráló...
warr_b
6 hónapja
A Mennyei Shy Guys-a: Horváth F, Tornyi B, Várhidi P, Pintér AKétségtelen, bár a kaszinós visszatérése számomra is meglepően pozitív lett, de Horváth Feri "divatból kiment fiúcsapat kiégett egykori harmadhegedűse" fejjel előadott önsajnáló tirádái egyértelműen űrként hiányoznak.Mióta Hemibá eladta a HonvédotEzekből pár pont inkább pozitívum, mint negatívum. 😀
- Az MTK és a Vasas már kétszer kiesett
- A Debrecen és a Diósgyőr is kiesett egyszer-egyszer
- A Videoton elvesztette a nevét, az identitását, a főszponzorát és az NB1-es tagságát
- Az UTE átélte a WC-címert és a fordított 6-0-át, a Fradi úgy ownolja őket, mint Rodgers a Bearst
- Láttuk a 11 külföldivel felálló Kisvárdát
- A Gyirmót NB3-as
- Balmazújváros eltűnt
- Horváth Feri évek óta NB1-es kispad nélkül
- Az NB1-es gólkirály alászállt a másodosztályba
- Visszatért a kaszinós
Kampman
iktriad
Kampman
6 hónapja
Ne haragudjatok már, de bant fogok osztani a piramisépítésért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Klausz Európa legjobb csatára is volt 😊Lájkolja ő is a Clemson-os posztot.Asszem mostantól Clemson drukker leszek.Löfli, jobb klikk, a többit tudod.
warr_b
Sixo
Én csak a 90-es évek legelején lettem hardcore Honvéd fan. De a Mágust mindig csíptem. Főleg a "Kuntics Bayer Leverkusen szintű játékos"-hez hasonló kijelentésekért.Hát nézd, Győrben is bajnokot csinált a csapatból, meg a Hungárián is. Azért ez a Honvéd ellenében, ahova a fél válogatottat odavitték, szerintem nem kis dolog. Pláne, hogy a Vörös Meteor mögött ki állt? A Honvéd mögött ott állt a Néphadsereg, a Dózsa mögött a belügy, a Vasas mögött a Szexarvezet...Á, már értem. Vagy csak nem bírta Verebes mágus stílusát.Győri gyerek, nem? Azért ha van nemszar csapat helyben, akkor nem muszáj másikat választani, még ha akkor az is volt a rendszer kirakatcsapata.???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
iktriad
slowmotion
iktriad
slowmotion
iktriad
6 hónapja
Jah, mert a Debrecennel az uj tulaj megtartja El Maestrot, o meg eleg konkretan odacsapta, hogy nala Dzsu nem stabil jatekos. Latjuk is, alig jatszott. Dzsu szerzodese meg lejar, eleinte nem kerult szoba szerintem, hogy jatszik majd, csak a Honved sportigazgato posztrol hallottam, de most mar az a buli, hogy meg a visszavonulasa sem biztos, a "Honved" meg gyozkodi, hogy egy evet toljon le naluk es jatsszon is, ha mar ott van a klubnal. Most ez a szitu, meg nem tudni, mi lesz, mert jatszani akar, de NB I-be, a Debrecen viszont kerdojel, mas csapathoz nem fog menni (nem is hivnak szerintem, tul draga buli), igy gondolom Honved lesz csilliardokert.Vagy a Honvédnál áll be néha. Valahol olvastam ilyet (lehet itt Steztől)de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ez az igazi wet dream, ennek meg kellene történnie végre ebben a rendszerben
csebi
r.baggio
zacknorb
Abban viszont nem ertek egyet, hogy fit neki barmilyen sportvezetoi pozicio, o tul erzelmes es elfogult, a palyafutasat is azert jellemezte egy bizonyos foku oncenter, jobban erdekelte a maga sikere, mint a csapate jo par esetben, nem profi egyaltalan ahhoz, hogy meghozzon olyan donteseket, amiket meg kell. Leginkabb Tozser feelingem van vele kapcsolatban, aki Debrecenben sportigazgatokent nagyjabol mindent elrontott, amit lehet, aki ismeri az o ottani sztorijait, tudja, mirol beszelek.
Dzsu is erzelembol, hevbol es elfogultan cselekszik, egy sportigazgatonal ez a leheto legnagyobb hiba. Nyilvan oda fog kerulni, aztan majd ugyis talalnak neki barmilyen poziciot, ez egy haveri tarsasag, lasd Gerat. Dzsu gondolom eleg hamar bekerul majd az MLSZ elnoksegebe es egyeb maga poziciokba is, hisz megvan a hatszele. Engem ez nem is zavar, viszont en nem adnek neki olyan poziciot, amiben konkretan befolyassal lehet egy klub jovojere. Keruljon be az MLSZ elnoksegebe, legyen ambassador, kulonfele tanacsado, dolgozzon akar gyerekekkel is, de felnott klubnal kispad, vezetoi pozicioba nem tennem be.
6 hónapja
Lájkolja ő is a Clemson-os posztot.Asszem mostantól Clemson drukker leszek.Löfli, jobb klikk, a többit tudod.
warr_b
Sixo
Én csak a 90-es évek legelején lettem hardcore Honvéd fan. De a Mágust mindig csíptem. Főleg a "Kuntics Bayer Leverkusen szintű játékos"-hez hasonló kijelentésekért.Hát nézd, Győrben is bajnokot csinált a csapatból, meg a Hungárián is. Azért ez a Honvéd ellenében, ahova a fél válogatottat odavitték, szerintem nem kis dolog. Pláne, hogy a Vörös Meteor mögött ki állt? A Honvéd mögött ott állt a Néphadsereg, a Dózsa mögött a belügy, a Vasas mögött a Szexarvezet...Á, már értem. Vagy csak nem bírta Verebes mágus stílusát.Győri gyerek, nem? Azért ha van nemszar csapat helyben, akkor nem muszáj másikat választani, még ha akkor az is volt a rendszer kirakatcsapata.???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
iktriad
slowmotion
iktriad
slowmotion
6 hónapja
Hát nézd, Győrben is bajnokot csinált a csapatból, meg a Hungárián is. Azért ez a Honvéd ellenében, ahova a fél válogatottat odavitték, szerintem nem kis dolog. Pláne, hogy a Vörös Meteor mögött ki állt? A Honvéd mögött ott állt a Néphadsereg, a Dózsa mögött a belügy, a Vasas mögött a Szexarvezet...Á, már értem. Vagy csak nem bírta Verebes mágus stílusát.Győri gyerek, nem? Azért ha van nemszar csapat helyben, akkor nem muszáj másikat választani, még ha akkor az is volt a rendszer kirakatcsapata.???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
iktriad
slowmotion
iktriad
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Asszem mostantól Clemson drukker leszek.Löfli, jobb klikk, a többit tudod.
warr_b
6 hónapja
nem is tudom, honnan ilyen ismerős ez az attitűd? 🤔Ez is csak nálunk történhet meg. Azért ahhoz hogy valaki GM legyen úgy, hogy tegnap még beállt 10 percre a meccs végén elég komoly látható skillek kellenek. Egy Zidaneról vagy Xabi Alonsorol el tudtam volna képzelni hogy egyből beül, de Zsuzsi? Még ha valami helyettes vagy hasonló lenne először de neki nyilván hatalom kell, mindenféle tudás nélkül.+ válogatottba is mehetne újra, mint másodedzö - játékosen nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
iktriad
csebi
Toto21
Nemes samu09
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
Ez is csak nálunk történhet meg. Azért ahhoz hogy valaki GM legyen úgy, hogy tegnap még beállt 10 percre a meccs végén elég komoly látható skillek kellenek. Egy Zidaneról vagy Xabi Alonsorol el tudtam volna képzelni hogy egyből beül, de Zsuzsi? Még ha valami helyettes vagy hasonló lenne először de neki nyilván hatalom kell, mindenféle tudás nélkül.+ válogatottba is mehetne újra, mint másodedzö - játékosen nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
iktriad
csebi
Toto21
6 hónapja
Á, már értem. Vagy csak nem bírta Verebes mágus stílusát.Győri gyerek, nem? Azért ha van nemszar csapat helyben, akkor nem muszáj másikat választani, még ha akkor az is volt a rendszer kirakatcsapata.???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
iktriad
slowmotion
6 hónapja
Győri gyerek, nem? Azért ha van nemszar csapat helyben, akkor nem muszáj másikat választani, még ha akkor az is volt a rendszer kirakatcsapata.???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
iktriad
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
???Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
slowmotion
6 hónapja
Álljon be katonának, akkor beállhat néha honvédnak is, ha már a haverja meg annak főnöke annyira "békepártiak".Vagy a Honvédnál áll be néha. Valahol olvastam ilyet (lehet itt Steztől)de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ez az igazi wet dream, ennek meg kellene történnie végre ebben a rendszerben
csebi
r.baggio
zacknorb
6 hónapja
Azok után, hogy a nyolcvanas évek ETO-jára sok mindent lehetne mondani, de azt nem, hogy szar volt...Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
6 hónapja
A NER-Ben minden lehetséges.Nekem az is tetszett, ahogy Rossi fia hirtelen sérülésre hivatkozva visszavonult a vízilabdától, majd másnap bejelentették az apja mellett 😃
Mondtam is havernak hogy ezzel az erővel lehetne a lánya táplálkozási tanácsadó, a felesége meg sajtós😃
6 hónapja
Vagy a Honvédnál áll be néha. Valahol olvastam ilyet (lehet itt Steztől)de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ez az igazi wet dream, ennek meg kellene történnie végre ebben a rendszerben
csebi
r.baggio
Poloska vagyok.
6 hónapja
de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ez az igazi wet dream, ennek meg kellene történnie végre ebben a rendszerben
csebi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
+ válogatottba is mehetne újra, mint másodedzö - játékosen nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
iktriad
csebi
6 hónapja
en nem latok semmi buktatot abban, hogy ha Zsuzsi egyszerre lenne sportigazgato es jatekos is a Honvednal. de felolem az is mukodhetne, hogy a Honvednal sportigazgato, a Lokinal meg jatekos.Ő intézte azokat a zseni tulajokat, akik NER háttér ellenére csődközelbe juttatták a Honvédot és ki is estek vele. Szóval inkább csak szurkoljon, de hagyjon minket békén.Dzsudzsák lehet a Honvéd sportigazgatója xDSzíjjas Kispest-drukker, nincs itt semmi látnivaló.
r.baggio
Dzsokijuing
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.