NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
270
27
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Mondjuk az sem véletlen h ha vki ot év után nem visznek el … főleg akkor mikor pl Xabi Alonsot is milyen gyorsan elvittek anno a sociedad tarcsi padjarol.Az lehet, viszont Zidane 37 meccset volt rendes vezetoedzo a Castillaban, Raul meg ott volt ot evet es 200+ meccset. Ami nem kis ido. Szerintem joggal remenykedik az ember, akkor is, ha nyilvan sejti hogy most pont rosszkor volt rossz helyen, mert nem minden nap szabadul fel egy olyan fiatal Real-legenda, aki elotte egy topligaban meglepte az egesz vilagot es ennyire megno a hype.Ő legalább Ancelotti segítője volt a felnőtt csapatnálZidane is így lett kinevezve.Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
Nem mondom amúgy, h logikus lett vna, de meg tudom érteni, h megsértődött. Gondolom nem volt véletlen amúgy sem, h évekig a Castilla-ban volt, pedig volt több ajánlata már elvileg.
rob3r7o
kapitnono
Nyilvan csalodott es ugy dontott, hogy most jobban jar, ha tavozik es jo esellyel kap egy kispadot valahol a top5 ligaban az egyik kisebb vagy kozepcsapatnal, aztan ha ott valami maradandot tud alkotni, onnan egy dolog, hogy a Real kispadjara elobb vagy utobb fixen leulhet a jovoben, de megint egy masik, hogy kb. barmelyik felszabadulo elklub kapcsan keresni fogjak majd szinten, lasd Zidane esetet. Hogy konkretan erzelembol dontott-e, ahogy sokan irjak, passz, de amugy meg jol dontott, ezzel o csak nyerhet.
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
A Brescia fix megy a C-be, olyan szintű bajok voltak ott. Az elnökük el se ment a meghallgatásra.A Brescia ellen vizsgálódnak, hogy nem tudtak a financiális szabályoknak megfelelni. Gondolom nem fizettek ki játékosok és/vagy stáb tagokat. Tavaly Regginanál ugyanez volt, ilyenkor pontlevonás jön ha bűnösnek találják őket. Ha a Brescia pontlevonást kap, akkor fixen kiesnek, olyan közel voltak kieső helyhez, így a Sampdoria egyel feljebb kerül, és relegation play-out meccset játszhat a Salernitana ellen. Ennek a meccsnek már rég vége kéne, hogy legyen, a Frosinone és a Salernitana között, de mivel tart a vizsgálódás a Brescia ellen, így ezt elhalasztották.Lehet a Sampdoria mégis csak bent marad az Serie B-ben 😮miert hogyan?
Sixo
YoungZeeZee
Sixo
A playout meccset viszint olyan időpontra akarják rakni ami vállalhatatlan.
- válogatott meccsek vannak (Salerno 4, Sampdoria 3játékos)
- játékosok kölcsönszerződesei lejárnak. Van olyan aki az első meccset az egyik, a másodikat a másik csapatban játszaná. 😀
- a játékosok több mint egy hónapot barmilyen tétmeccs nélkül lesznek, állandó bizinytalanságban az időpontról.
- már rég a jövő évi keretet kellene kialakítani, de azt se tudják milyen osztályra
- nálunk már javában az edzőkeresés megy, miközben a meccsre meg a régi edző Evani készítené fel a csapatot.
6 hónapja
Amúgy Zidán a francia kapitányi posztra vár, igaz?
6 hónapja
Guardiola is a tarcsiból került a nagy csapathoz, nem lenne ezzel baj, Raul csak azt cseszte el, hogy az utolsó pillanatig remènykedett. Pedig már kb 1 ève tudott volt, hogy Alonso jön, bármi van. Hamarabb lèphetett volna. Mondjuk azt sem tudjuk Perezèk mit kommunikáltak felèje.
6 hónapja
Az lehet, viszont Zidane 37 meccset volt rendes vezetoedzo a Castillaban, Raul meg ott volt ot evet es 200+ meccset. Ami nem kis ido. Szerintem joggal remenykedik az ember, akkor is, ha nyilvan sejti hogy most pont rosszkor volt rossz helyen, mert nem minden nap szabadul fel egy olyan fiatal Real-legenda, aki elotte egy topligaban meglepte az egesz vilagot es ennyire megno a hype.Ő legalább Ancelotti segítője volt a felnőtt csapatnálZidane is így lett kinevezve.Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
Nem mondom amúgy, h logikus lett vna, de meg tudom érteni, h megsértődött. Gondolom nem volt véletlen amúgy sem, h évekig a Castilla-ban volt, pedig volt több ajánlata már elvileg.
rob3r7o
kapitnono
Nyilvan csalodott es ugy dontott, hogy most jobban jar, ha tavozik es jo esellyel kap egy kispadot valahol a top5 ligaban az egyik kisebb vagy kozepcsapatnal, aztan ha ott valami maradandot tud alkotni, onnan egy dolog, hogy a Real kispadjara elobb vagy utobb fixen leulhet a jovoben, de megint egy masik, hogy kb. barmelyik felszabadulo elklub kapcsan keresni fogjak majd szinten, lasd Zidane esetet. Hogy konkretan erzelembol dontott-e, ahogy sokan irjak, passz, de amugy meg jol dontott, ezzel o csak nyerhet.
6 hónapja
1 szezont. Cserébe a castillaban most így fejből fele annyi időt sem töltött, mint Raul.Ő legalább Ancelotti segítője volt a felnőtt csapatnálZidane is így lett kinevezve.Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
rob3r7o
kapitnono
Amúgy jót fog tenni neki, ha máshol is kipróbálja magát. Kiváncsi leszek ra.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Ő legalább Ancelotti segítője volt a felnőtt csapatnálZidane is így lett kinevezve.Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
rob3r7o

6 hónapja
Zidane is így lett kinevezve.Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez
kapitnono
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Ő sem gondolhatta komolyan hogy Castillából egyből a felnőtt csapat edzője lesz, bármilyen komolyabb elért eredmény nélkül, semmilyen felnőtt csapat edzői tapasztalat nélkül. Értem én hogy a klub legendája, de azért naPedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
Stez

6 hónapja
Pedig de, allitolag van. Nem esett neki jol es megsertzodott, remelte, hogy eselyt kap.Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez
kapitnono
6 hónapja
Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀Ezt már kb tavaly lehetett tudni hogy Ancelotti után Alonso fog jönni, semmi köze ehhez Raul lemondásának. Gonolom elmegy valami felnőtt csapathoz aztán elkezdi érdemben építeni edzői karrierjét nem utánpótlásban bohóckodik mostmár
Stez

6 hónapja
Raul annyira szetadta ezt a Xabi-deal a Realnal, hogy kevesebb mint 24 ora lemondott es tavozik a Castillatol. 😀
6 hónapja
hogy aztan petey engem szidjon itt (is). annyit nem er meg.En minden tovabbi nelkul megveszem, ha utana azonnal atveszed tolem parmillioert. 😀es a vegen meg kell venned egy forintert a vidit.Garancsi mióta lett Voldemort, hogy nem lehet leírni a nevét?A tukor elott allva ismeteld el haromszor a nevet es megjelenik mogotted szemelyesen.
zacknorb
Stez
csebi
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
En minden tovabbi nelkul megveszem, ha utana azonnal atveszed tolem parmillioert. 😀es a vegen meg kell venned egy forintert a vidit.Garancsi mióta lett Voldemort, hogy nem lehet leírni a nevét?A tukor elott allva ismeteld el haromszor a nevet es megjelenik mogotted szemelyesen.
zacknorb
Stez
csebi
6 hónapja
A Mosonmagyaróvár a Tiszakécskével, a Nagykanizsa a Karcaggal került össze az NB III-as osztályozó sorsolásán. A párharcok első mérkőzését a két nyugati csapat rendezi június 1-jén, 17.30 órakor, míg a visszavágókra június 8-án 17.00 órakor kerül sor Tiszakécskén és Karcagon. A párharcok győztesei az NB II-ben kezdik meg a következő szezont.
Poloska vagyok.
6 hónapja
es a vegen meg kell venned egy forintert a vidit.Garancsi mióta lett Voldemort, hogy nem lehet leírni a nevét?A tukor elott allva ismeteld el haromszor a nevet es megjelenik mogotted szemelyesen.
zacknorb
Stez
6 hónapja
Garancsi mióta lett Voldemort, hogy nem lehet leírni a nevét?A tukor elott allva ismeteld el haromszor a nevet es megjelenik mogotted szemelyesen.
zacknorb
6 hónapja
Garancsi mióta lett Voldemort, hogy nem lehet leírni a nevét?
Poloska vagyok.
6 hónapja
Persze, de ezeket a penzeket Grncs ki is szedte a klubbol, hogy maganak vagy masnak, az nyilvan egy mas kerdes, nyilvan ment a mosoda buli, tehat a lenyeg, hogy maga a klub ebbol nem profitalt, mert azokbol a bejovo penzekbol nem lett visszarakva a Vidibe. Egyoldalu bulikent meg ez idozitett bomba volt es igazabol a MOL kiszallasanal mar tudni lehetett, hogy a klub megkapta a kaszat es kinyirjak.A Viditol egy pillanat alatt atvittek mindent az Ujpesthez, na es aztan ha ugy dontenek, ah, inkabb megsem az Ujpest lesz a megfelelo, ugyanez megtortenik a Dozsanal is.Na jó, de több milliárdot küldtek vissza a Vidihez, azt se felejtsük el. A kivásárlási árak többszörösét fizette a MOL magának, ebből szépen profitált a Vidi is.
Stez
Kérdés, hogy az a pénz hova tűnt..
Illetve akiket eladtak, azok sem ingyen mentek..
ezért is adja el 1 forintért.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
A Brescia ellen vizsgálódnak, hogy nem tudtak a financiális szabályoknak megfelelni. Gondolom nem fizettek ki játékosok és/vagy stáb tagokat. Tavaly Regginanál ugyanez volt, ilyenkor pontlevonás jön ha bűnösnek találják őket. Ha a Brescia pontlevonást kap, akkor fixen kiesnek, olyan közel voltak kieső helyhez, így a Sampdoria egyel feljebb kerül, és relegation play-out meccset játszhat a Salernitana ellen. Ennek a meccsnek már rég vége kéne, hogy legyen, a Frosinone és a Salernitana között, de mivel tart a vizsgálódás a Brescia ellen, így ezt elhalasztották.Lehet a Sampdoria mégis csak bent marad az Serie B-ben 😮miert hogyan?
Sixo
YoungZeeZee
6 hónapja
A Viditol egy pillanat alatt atvittek mindent az Ujpesthez, na es aztan ha ugy dontenek, ah, inkabb megsem az Ujpest lesz a megfelelo, ugyanez megtortenik a Dozsanal is.Na jó, de több milliárdot küldtek vissza a Vidihez, azt se felejtsük el. A kivásárlási árak többszörösét fizette a MOL magának, ebből szépen profitált a Vidi is.
Stez
Kérdés, hogy az a pénz hova tűnt..
Illetve akiket eladtak, azok sem ingyen mentek..
ezért is adja el 1 forintért.
6 hónapja
Persze, hogy szinhaz. Szerintem a ket foszereplo rohogve, egy kv mellett beszelte meg vasarnap, hogyan is nezzen ki akkor a levelezes nagyjabol. Mint ahogy az is lathato volt, hogy a klubot tudatosan nyirtak ki, az, hogy kivonul a MOL, oke, de amikor kivonul nehany honap alatt, az nem veletlen, hanem tok egyertelmu, kilovesi engedely van. Es igen, tudjuk, ki ultette ide az elnokot, tudjuk, ennek a liganak az alapja mi, ki. Viszont szerintem az igazan elkeserito az, hogy itt Grncs egyebkent be lett ultetve, hogy azt sem tudja, merre az elore, de ugyanigy az MLSZ-ben egy elnoksegi tag, tehat az, amit most csinalnak, azzal szepen tarkon lovi Csanyit is, marpedig Csanyi meg az MLSZ az elmult evekben folyamatosan annak a gepezetnek a resze volt, amit tortenjek barmi is, jo szinben kell tartani. Grncs az elmult masfel evben teljesen tudatosan es lathatoan kivereztette a klubot, es kiszedte meg belole az utolso fillereket is, amit csak lehetett, aztan meg megjegyzem, egyebkent kifejezetten jol eloadva a martirt, aldozatkent lelep.Brentford. Komoly célokkal érkeztek és többször is vizitáltak, egyeztettek, végül el lettek hajtva.Ez a Vidi-sztori csak egy tünete annak, hogy elfogyott a friss lóvé a Nerben: nincs új forrás, rögtön drága lett a játék.Itt a legújabb fejlemény, ilyen az, amikor minden pofon jó helyre megy
Remélem a Fradika nem jár így és lép le a tulaja, aki ki is?
Szokol
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/szekesfehervar-polgarmestere-valaszolt-garancsi-istvannak-es-nem-finomkodott
"... Azoknak a lehetséges befektetőknek a listáját, akik a hírek szerint az elmúlt egy-két évben megkerestek, hogy átvennék a klubot tőled. Kérlek, jelöld meg, hogy miért nem tudtatok megállapodni.”
😀
r.baggio
Red Bull. Őket nem kell bemutatni, költik a pénzt. itt vettek volna mindent, az utolsó szögig, de velük is megbicsaklott, bár állítólag még képben vannak.
erről a nagy kettőről nyílvános.
közben pár éve Cserpa felhajtott több céget, akik átvették volna a klub üzemeltetését, de akartak nagyobbat harapni a város bevételeiből, így az is hamvába holt.
De.
mivel Szarancsit tudjukki rakta ide és miért, így az is nyílvánvaló volt, hogy itt csak 1 terv van. valakinek tartani a helyet. pletykálnak itt olyat, hogy sajátláb kisasszony és férje nevén lesz, illetve hogy a Csút költözik és Vidi néven fut tovább. a PFLA meg megmarad UP-nak.
nem hiszek az ilyen konteókban de az elmúlt 4 év elég erősen megmutatta, hogy direkt hagyják az egészet lefolyni a klotyón. nekem ez a válaszolgatós is színháznak tűnik. kíváncsi vagyok mire fut ki.
petey
Ebben az egeszben az az igazan kemeny, hogy nyilvan ugye hulyek nem vagyunk, tehat tudjuk, hogyan van „felepitve” a honi magyar futballvar, kartyalapok tartjak nagyjabol, es kihuznak egyet, ossze is dol. Es ott vagyunk, hogy nem csak tudjuk, hogy igazabol egy kv mellett joizuen, ket es fel perc alatt eldontik, az orszag legregebbi klubjai kozul melyiket romboljak le a semmibe, csak mert epp ez az erdek, hanem latjuk is, hogy ez mikent folyik.
A Viditol egy pillanat alatt atvittek mindent az Ujpesthez, na es aztan ha ugy dontenek, ah, inkabb megsem az Ujpest lesz a megfelelo, ugyanez megtortenik a Dozsanal is.
A tudat sok eve velunk van es volt, hogy ezt barmikor megcsinalhatjak, a felelmetes az, amikor latod, hogy konkretan meg is csinaljak.
6 hónapja
YoungZeeZee
9 407
Lehet a Sampdoria mégis csak bent marad az Serie B-ben 😮miert hogyan?
Sixo