Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Ha arra gondolsz, hogy egy liberális újságíró megpróbált magából áldozatot csinálni, majd ebből szenzációt, akkor sajnos neki sem sikerült 😊Akkor Próbálj meg ücsörögni, hogy ne köpjön le valamelyik díszcsíra.Nem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Legalábbis a 2010-es években az MLSZ által erőltetett LGT dalnál ezerszer jobb.
Kampman
ozibozi
Amikor a "Miénk itt a tér" ment a meccsek előtt, inkább csak a kínos feszengés volt.
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
7 hónapja
Akkor Próbálj meg ücsörögni, hogy ne köpjön le valamelyik díszcsíra miután lezsidózott plNem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Amikor a "Miénk itt a tér" ment a meccsek előtt, inkább csak a kínos feszengés volt.
Kampman
ozibozi
Kampman
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Nem kötelező, ha nem énekled, senkit sem érdekel.Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Kampman
ozibozi
7 hónapja
nem azt mondtam, hogy okosak a sracok😃Aztan annyi agya nincsen senkinek sem, ha Csanyit eluldozik, akkor megy a MOL es a tobbi is mosoda is, es sorjaban elkezdenek bedolni a klubok?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
Stez
7 hónapja
Most nem kínos, csak kötelezőItt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
Kampman
7 hónapja
Itt valahogy sokakon láttam, hogy énekelték.Igen itt az erőltetett a jó szó -most isMegint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
Kampman
ozibozi
7 hónapja
Aztan annyi agya nincsen senkinek sem, ha Csanyit eluldozik, akkor megy a MOL es a tobbi is mosoda is, es sorjaban elkezdenek bedolni a klubok?Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
Kenny
7 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.Lehet a CB most tart az ötödikben ott, hogy ez a kötelező 😅
Stez
Poloska vagyok.
7 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.uzenet csanyinak.
Stez
eleg egyertelmu.
7 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.Különösebben sehogy.
Stez
De nekem tetszett, ötletes.
7 hónapja
Megint ez a Maugli zeneSzerintem jó
ozibozi
7 hónapja
Na most valoszinuleg en vagyok muveletlen, de nem vagom, hogy jon a Pal utcai fiuk a mai meccshez.
7 hónapja
Megint ez a Maugli zene
7 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!A zászló hasonlóságában van a trükk.
The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
zacknorb
7 hónapja
With the population of just 593,149 people, 🇨🇻 Cape Verde is set to become the 2ND smallest nation EVER to participate at the World Cup!The smallest still remains - 🇮🇸 Iceland (332,000)!
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nagy eséllyel ma csoport utolsóként zárjuk a napot amúgyNa, az írek két kör után ki is szálltak 😃Ha kikapunk az Örményektől akkor mi is....
JC6 (Mr. Miele)
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
azon kell lassan aggodni, hogy ki fogja kisargazni magat az ormenyek elleni meccsre.Okosan az örmények ellen kell a második sárgákat összeszedni a portugál idegenre.
nekem van egy eros tippem, hogy Barni valami hasonlo okos modon megkapja a masodik sargajat.
Kenny
Poloska vagyok.
7 hónapja
azon kell lassan aggodni, hogy ki fogja kisargazni magat az ormenyek elleni meccsre. nekem van egy eros tippem, hogy Barni valami hasonlo okos modon megkapja a masodik sargajat.
7 hónapja
Na, az írek két kör után ki is szálltak 😃Ha kikapunk az Örményektől akkor mi is....
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Na, az írek két kör után ki is szálltak 😃
7 hónapja
91. percben benny hill tipusu gollal. Ez az U21 a koklerek gyujtohelyeVan baj.....mennyi megélhetési faszkalap van a magyar labdarúgásban?1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez
warr_b
Szerkesztette: Stez
7 hónapja
Van baj.....mennyi megélhetési faszkalap van a magyar labdarúgásban?1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
1-1 LitvániábanHa Szelesit nem basszak ki egybol, az a labdarugas megcsufolasa.Kikapott az U21?
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"