Soccer
Ez a csávó mit tud? Nekem úgy rémlik egy egyszerű favágó, vagy rosszul tudom? Nem értem minek kellett.egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 31, 2025
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
csebi
pssszt...Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
vegre lesz meg egy indok hogy miert kell halasztanunk osszel 😉
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
egy ujabb gyonyoru tortenet a Bayern elmult 5 atigazolasaibol.🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Exclusive detail: loan deal includes €30m buy option clause for #THFC, not mandatory.
Salary covered by Spurs, Bayern said yes and Palhinha will now travel for medical tests. pic.twitter.com/UJpO8i6qvI
Sixo
eskuszom jovo heten osszegyujtom ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Van ez a régi vicc:csukja be a szemét, és akkor Isten sem látja. vagy a Jehova.Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
vagy ez csak a muszlimok - Allah - pia háromszögben érvényesül?
slowmotion
Egy hívő mesél a rabbija csodatetteiről:
- A mi rabbink egy nap elutazott, és az esernyőjét otthon felejtette. Szörnyű idő támadt, zuhogni kezdett az eső. Mit tett a mi rabbink? Intett a bal kezével, intett a jobb kezével, és esett balról, esett jobbról, de középen, ahol a rabbi ment, az út száraz maradt.
- Ez is csoda? - gúnyolódott a hallgatók egyike. - Elmesélem, mit tett a mi rabbink, meglátjátok, milyen is a csoda. A rabbink egyszer, egy pénteki napon úton volt, amikor is rátört az alkonyat. Mit tegyen? Hamarosan ráköszönt a szombat, és egy zsidónak tilos szombaton utaznia. Intett ekkor a mi rabbink jobbra, intett balra, és a csoda megtörtént: jobbra szombat volt, balra szombat volt, de középen, ahol a rabbi ment, péntek volt!
Majd így lesz Kanikovszkival is.
csukja be a szemét, és akkor Isten sem látja. vagy a Jehova.Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Stez
vagy ez csak a muszlimok - Allah - pia háromszögben érvényesül?
Ketlem, hogy ezt mondta a menedzsere, mert az elozo csapataiban is rendre jatszott es most is fog. Bullshit,Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Nemzetközi kupa miatt amúgy se fognak max március után. Péntek naplementétől szombat naplementéig nem fog.Akkor péntek este ne játszanak😉Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
ozibozi
Poloska vagyok.
🚨⚪️ João Palhinha to Tottenham, here we go! Final green light arrived right now from Bayern.
Akkor péntek este ne játszanak😉Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
Szegény b-közép meg kl-szektor, nem volt elég nekik a sok négus 😂Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Mondjuk tavaly is játszott szombaton, nyilván a naplemente a kulcs, utána lehet mert az már vasárnap.Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
Fradi most tényleg igazolt egy kóser askenázi játékost? Óriási 😂Zseniális, most mondja a menedzsere hogy a srác egy szombati meccsen sem fog pályára lépni 😆😆😆
szaba
Jah, a kettőben meg ott a fasza, összeszokott Puskás-Feledy belsővédő páros...Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...Támadó.
Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....
zacknorb

Bravó Mókamiki, sikerült igazolnod egy újabb 19 éves gyereket a fradiból, nyilván nincsen egyetlen használható támadó sem az utánpótláscsapatainkban...Támadó.
Te rohadt sírásó, te.
warr_b
Azt a vedelem Otigba-Inyibor-Baráth....
Poloska vagyok.
A Puskás legutóbbi nemzetközi meccsére a sál is szuperül sikerült...mint a játék.Remélem, a Kispest vasárnapi szülinapjára is készül a Puskás valami hasonló finomsággal.
"Nem lehet boldogságot venni...."
Foresz
Hiszen tudjuk, Öcsi bácsi mindig is felcsúti volt.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
"Nem lehet boldogságot venni...."
Te rohadt sírásó, te.

szerintem a CFR sosem volt neres.DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?Nem Lendván van egy?
szaba
Kampman
Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
Willie Parker
chemicals keep me under control
DAC, Sepski OSK, FC Kosice , FC Lendva, Komárno, Bácska Topolya, Csíkszereda, NK Osijek, STK 1914 Somorja (Samorin), FC Várda SE-Munkács FA (a Kolozsvár szerintem már nem listás - CFR Cluj)Makabi Haifa legalább Kisvárdán nyert. Maribor is NER csapat?Nem Lendván van egy?
szaba
Kampman
Ebből a dunaszerdahelyi, sepsi, kassai, topolyai, eszéki klubok simán lehetnének Jizz Ligások.
Általános iskolás bajnokságon egy vidéki kisiskola diákja úgy "nyert" versenyt távolugrásban, hogy az első ugróként a leérkezésnél telefosta az ugrógödröt. Sem kitakarítani nem voltak hajlandók a homokot a rendezők, sem ugrani a többiek, szóval stop the count volt.Tesómnak volt egy kiváló sprinter csoporttársa Egerben a fősulin, 100-on a felmérőn berottyantott a rajtnál, persze a legjobb időt futotta, de valszeg 200-on is az lett volna, mert azzal a lendülettel megállás nélkül ment is be az öltözőbe az incidens miatt🤣tinédzser koromban verhetetlen voltam 200-on a Postás pályán 😀 már akkor is ment a hasam 😀Megtanult gyorsan futni, cifrával a wc-re.messze van, mit árthat neki 😊Biztos a legjobb embernek szidod a bírókat?Bíró sztem benn hagyta a sípját az öltözőben mert néhány belépőt még az angol megyeiben is lefújták volna márFloriana - Ballkani eredmenykoveto hol van?itt
csebi
Löfli
csebi
Sixo
NB2
Sixo
Löfli
eaglesmcnabb
A valóságban persze nem hirdettek eredményt, de a srác mindkét szempontból győztesnek érezte magát és megkönnyebbült.
Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?Én csak ezekre tudok válaszolni.
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?
ervinator
Igen, szektor-sor-szék szintre le van bontva, sőt, forgókapura is, csak a jegyen írt forgókapunk mehetsz be, és a szektor előtt is van szekus, so csak a saját szektorodba mehetsz be.
Az E bejárat részei mindig a tábor, 127-132, 228-233, 328-333, én ide sose megyek. Azon kívül mindenhonnan jó amúgy, annyi, hogy kapu mögött az első 4-5 sor nem a legjobb, mert túl lapos.
(Parkolást full nem vágom #teamBKV.
Jegyet fix megveheti egy ember kettőtöknek, ha tudja az adatokat. Amikor mi vettünk több jegyet akkor csak szurkolói klub azonosító (vagy régen MLSZ kártyaszám) kellett, mert mindenki klubtag volt.)
Poloska vagyok.
Egy barátommal kimennénk a Puskásba a portugálok elleni meccsre, mi a feltétele a jegyvásárlásnak, mindkettőnknek regisztrálva kell lennie, vagy elég annak aki a jegyeket veszi (megveheti-e egy valaki a jegyet kettőnknek?)
Csak szektorba lehet venni a jegyet, vagy külön helyjegy is van?
Melyik szektorokba érdemes venni, ahol élvezhető is a meccs és normálisan lehet látni, ami a pályán történik?
Hol érdemes parkolni a környéken?
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"