NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
88
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
mert nem engedték?Akkor miért nem szabadult meg hamarabb tőle?tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
6 hónapja
Semmi baj sincs Conteval, csakElvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀😂😂😂😂😂😂🤦
Toto21
Semmi meglepő 👏😅
Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
dande2
A, ne szolj hozza
B, ne menj a kozelebe
C, adj neki minden evben 200 milliot
D, egyaltalan ne is nyilatkozz es beszelj rola
E, amugy se beszelj, kussolj el
F, ne engedd, hogy sokaig a jatekosok kozeleben legyen, mert veluk is osszerugja a port
🤣
6 hónapja
Elvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀😂😂😂😂😂😂🤦
Toto21
Semmi meglepő 👏😅
Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
Szerkesztette: dande2
6 hónapja
Leao vagy Eze pedig lehet Müchenben köthet ki. Indulhat az uborkaszezon! 😊
6 hónapja
Elvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀
6 hónapja
Akkor miért nem szabadult meg hamarabb tőle?tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
6 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Én a Brentford fiókcsapatos tervről hallottam csak.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
Stez
r.baggio
Poloska vagyok.
6 hónapja
en mondtam, hogy erdemes lesz figyelni a hireket😃Fogalmam sincs, en azt hallottam, a Red Bull az Osijeket nezegeti, de Lolo nem adta el. Meg a Debrecennel nezelodik valami kulfoldi ceg, de a Vidirol nem tudok pletykakat.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
Stez
r.baggio
Stez
A Fehervar Red Bull az nem volt igaz amennyire en tudom.
6 hónapja
Fogalmam sincs, en azt hallottam, a Red Bull az Osijeket nezegeti, de Lolo nem adta el. Meg a Debrecennel nezelodik valami kulfoldi ceg, de a Vidirol nem tudok pletykakat.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
Stez
r.baggio
6 hónapja
Igaza? Szerinted azert lep le, mert szegeny lelke nem birja, hogy a szurkolok elkuldik a faszba?Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Valamilyen szinten igaza van😀
Stez
JC6 (Mr. Miele)
Fogtak es masfel ev alatt kivereztettek a Vidit, kilepett nehany honap alatt a klub mogul az osszes szponzor (vahj milyen hatteru szponzorok voltak, khm), o meg az utolso penzt is kiszedte a klubbol es nullara szopogatta a csontokat. Aztan martirkodik, hogy bruhuhu a kocsog szurkolok, meg amugy o megtett mindent?
Persze, okosan nyomta, most aldozatnak allitja be magat majd megvalik a klubtol, amit amugy mar abszolut tudatosan kinyirtak. Ha bennmaradtak volna, ugyanezt a levelet olvasnad most nagyjabol, csak meg megprobalna kisajtolni penzt valakibol. 🤣
6 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Valamilyen szinten igaza van😀
Stez
6 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Az tényleg igaz, hogy a télen a Red Bull vitte volna a klubot? Ha igen, miért nem adta el nekik?
Stez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.
6 hónapja
Nem bánom, hogy a ki-ki meccsen a Vidi esett ki, de azért annak meg lett volna a bája, ha a Loki NB2-es, Bódi, Varga és Lucas pedig jövőre az NB1-ben szerepelne.
6 hónapja
Nem fog top csatar jonni europai sorozat nelkul.ezt mind értem, de BL-el is kevés pénzünk lett volna, anélkül meg még kevesebb. Ha nem hoznak egy tapasztalt csatárt, akkor jövöre ez nem lesz elég.Ő nem kilences, nem is azt játszott tavaly egész szezonban. A Wolves labda nélkül pont ugyanúgy állt fel, mint a Amorim, és ott végig bal oldali 10es volt Strand Larsen vagy Guedes mögött. És az a poszt kb üres a MUnál, jobbra vannak páran, Bruno, Diallo vagy Mount. A középcsatár kérdést még nem rendezte a MU.Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
Stez
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
nem igazan latom a koncepciot tovabbra sem Manchesterben.
csebi
Sixo
Toto21
6 hónapja
ezt mind értem, de BL-el is kevés pénzünk lett volna, anélkül meg még kevesebb. Ha nem hoznak egy tapasztalt csatárt, akkor jövöre ez nem lesz elég.Ő nem kilences, nem is azt játszott tavaly egész szezonban. A Wolves labda nélkül pont ugyanúgy állt fel, mint a Amorim, és ott végig bal oldali 10es volt Strand Larsen vagy Guedes mögött. És az a poszt kb üres a MUnál, jobbra vannak páran, Bruno, Diallo vagy Mount. A középcsatár kérdést még nem rendezte a MU.Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
Stez
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
csebi
Sixo
6 hónapja
sztem Hoeneß lehetett volna a legjobb. Neki szintlépés lett volna a csapatnak meg egy tehetséges edzö, aki már bizonyított a Bundásban.en ebben nem latom a potencialt oszinten szolva akkor sem. ez egy ilyen meguszos edzo valasztas. hozzunk vkit, akinek van neve, Hollandiaban bizonyitott, es utana volt nagy csapatnal is.Miért mi a szint a Leverkusennél? A Münchent minden évben letaszítani a trónról?a lejto 2. allomasa.
zacknorb
csebi
Főleg most, hogy még május se ért véget de Xabi mellett már szinte biztosan távozik 2 alapember.
Mert ha ha a cél a Bayern megelőzése akkor vélhetően nem lesz Ten Hag sikeres - de szerintem egyik másik edző sem lenne az bárkit ültetnének le. Azonban a top4 szerintem bőven meglesz vele is és inkább ez kellene legyen a szintje a csapatnak. Közben egy keretátalakítást levezényelni mert biztos lesz még Frimpong és Wirtz mellett is távozó, fel kell tölteni a keretet újjakkal.
Csak azért mert Manchesterben megbukik valaki ne írjuk le szerintem teljesen. Oda Fergie óta bukni mennek az edzők. Aztán ha mindenki szembe jön az autópályán lehet, hogy nem mindenki hülye, hanem te vagy rossz irányban.
alatriste
nem, nem az legyen a cel, hogy minden evben bajnokok legyenek, de en nem latom azt, hogy vele akar harcban legyenek, sooot sztem ezzel eppen nem fogjak tudni kihasznalni azt a lehetoseget, hogy sztem a Dortmund az alapozas utan Kovaccsal gyenge lesz es, hogy Lipcseben is most eleg nagy a katyvasz.
En vagy hoztam volna egy Bundasliga veterant, akik tovirol hegyire ismeri a ligat, vagy pedig mertem volna nagyot huzni, hatalmas potenciallal, mint Alonsoval tettek. foleg olyankor, mikor igen eleg nagy atalakitas lesz a keretben akkor azert meg lehetett volna probalni vki fiatalabb edzot hozni, bedobni a melyvizbe.
csebi
6 hónapja
Mondjuk a Glasner féle full kontrajáték és backelés nem biztos hogy jobban illett volna ide. Ten Hag azért azzal az Ajax-szal nagyon látványos támadójátékot játszott - én nem látom miért ne lehetne benne potenciál. Miért csak a 35 éves, most még kisnév/feltörekvő valaki lehetne potenciálban jobb? Azért nem nagyapó még Eric. Persze meglátjuk, azért érdekes lesz itt, hogy a München mögötti 3 'nagy' egyazon évben fog új edzővel (közel újjal) elindulni és újra összerakni magát.A pletykák szerint Oliver Glasner volt az elsőszámú jelölt, csak nem vállalta, így hogy a Palace-szal európai kupába megy.en ebben nem latom a potencialt oszinten szolva akkor sem. ez egy ilyen meguszos edzo valasztas. hozzunk vkit, akinek van neve, Hollandiaban bizonyitott, es utana volt nagy csapatnal is.Miért mi a szint a Leverkusennél? A Münchent minden évben letaszítani a trónról?a lejto 2. allomasa.
zacknorb
csebi
Főleg most, hogy még május se ért véget de Xabi mellett már szinte biztosan távozik 2 alapember.
Mert ha ha a cél a Bayern megelőzése akkor vélhetően nem lesz Ten Hag sikeres - de szerintem egyik másik edző sem lenne az bárkit ültetnének le. Azonban a top4 szerintem bőven meglesz vele is és inkább ez kellene legyen a szintje a csapatnak. Közben egy keretátalakítást levezényelni mert biztos lesz még Frimpong és Wirtz mellett is távozó, fel kell tölteni a keretet újjakkal.
Csak azért mert Manchesterben megbukik valaki ne írjuk le szerintem teljesen. Oda Fergie óta bukni mennek az edzők. Aztán ha mindenki szembe jön az autópályán lehet, hogy nem mindenki hülye, hanem te vagy rossz irányban.
alatriste
nem, nem az legyen a cel, hogy minden evben bajnokok legyenek, de en nem latom azt, hogy vele akar harcban legyenek, sooot sztem ezzel eppen nem fogjak tudni kihasznalni azt a lehetoseget, hogy sztem a Dortmund az alapozas utan Kovaccsal gyenge lesz es, hogy Lipcseben is most eleg nagy a katyvasz.
En vagy hoztam volna egy Bundasliga veterant, akik tovirol hegyire ismeri a ligat, vagy pedig mertem volna nagyot huzni, hatalmas potenciallal, mint Alonsoval tettek. foleg olyankor, mikor igen eleg nagy atalakitas lesz a keretben akkor azert meg lehetett volna probalni vki fiatalabb edzot hozni, bedobni a melyvizbe.
csebi
Willie Parker

Liverpool Fc
6 hónapja
A pletykák szerint Oliver Glasner volt az elsőszámú jelölt, csak nem vállalta, így hogy a Palace-szal európai kupába megy.en ebben nem latom a potencialt oszinten szolva akkor sem. ez egy ilyen meguszos edzo valasztas. hozzunk vkit, akinek van neve, Hollandiaban bizonyitott, es utana volt nagy csapatnal is.Miért mi a szint a Leverkusennél? A Münchent minden évben letaszítani a trónról?a lejto 2. allomasa.
zacknorb
csebi
alatriste
csebi
6 hónapja
ha a játékospolitikába nem kap szabad kezet akkor sztem működhet ETHfőleg hogy azért a Leverkursen nem is egy toxikus pöcegödör
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
en ebben nem latom a potencialt oszinten szolva akkor sem. ez egy ilyen meguszos edzo valasztas. hozzunk vkit, akinek van neve, Hollandiaban bizonyitott, es utana volt nagy csapatnal is.Miért mi a szint a Leverkusennél? A Münchent minden évben letaszítani a trónról?a lejto 2. allomasa.
zacknorb
csebi
alatriste
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Ő nem kilences, nem is azt játszott tavaly egész szezonban. A Wolves labda nélkül pont ugyanúgy állt fel, mint a Amorim, és ott végig bal oldali 10es volt Strand Larsen vagy Guedes mögött. És az a poszt kb üres a MUnál, jobbra vannak páran, Bruno, Diallo vagy Mount. A középcsatár kérdést még nem rendezte a MU.Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
Stez
csebi
6 hónapja
Miért mi a szint a Leverkusennél? A Münchent minden évben letaszítani a trónról?a lejto 2. allomasa.
zacknorb
csebi

Liverpool Fc