Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Azért Gera elég erős jelölt 😄Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben. EAnnyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
De volt BVSC idegen, Tatabánya....
zacknorb
iktriad

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Pontosan. Laczkó Buksinál fogalmatlanabb HC nem volt konkrétan az NB II-ben idén (de talán az elmúlt 10 évben sem). Na tőle és a mostaninál sokkal gyengébb Honvédtól sikerült kicumizni decemberben.Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
zacknorb
Szerkesztette: iktriad
6 hónapja
Promise David megígérte, hogy 90 év után megint bajnok lesz a Royale Union Saint-Gilloise

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Annyira nem, végén lehetett volna nyerni, decemberben meg kuka volt a Honvéd.Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
nagylaza, főpohárnok
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez most tréfa?Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
iktriad
6 hónapja
Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁Majdnem megvolt még így is. Igaz a feljutás nem ezen a Honvéd meccsen ment el, hanem a decemberin.
warr_b
6 hónapja
Megmondtam, hogy ez lesz, vagy megmondtam? Szánalmas bohócok 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Pont ez kéne neki a fejlődéshez. A Vasasban ezt soha nem fogja megkapni.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
6 hónapja
Szerintem októberre már nem ő lesz a Kecsó HC-je. Ne legyen igazam, mert ha marad tovább is ott, az a riválisoknak csak jó.A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
Sajna amennyire jó játékos volt, annyira nem megy neki a vezetőedzősködés.
6 hónapja
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
6 hónapja
És jön vissza a Vasashoz?A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
ozibozi
Vagy a Vasas leadja majd azokat a meccseket a Kecskemétnek, amivel a KTE feljut?
6 hónapja
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Azt hogy jövőre majd pont a Vasas miatt nem jutnak majd fel, mivel Gerának fel kell jutnia.
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?Szerintem van rá sansz, hogy tavasszal nekünk lett a legtöbb pontunk. De mindenképp Top 3. 😀
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
A Honvéd nem akar már végre betakarodni az öltözőbe? Mi a faszt ünnepelnek?
6 hónapja
Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
6 hónapja
Ennyi pénzből tényleg nagy tehetség nem feljutni újra és újra és újra.Ez a Vasas az NB2-re van optimalizálva, jövőre is csípőből hozzák majd a 3. helyet.
De gondolom MókaMikinek visszaosztanak 🤣
Heisman nádor
Visszaosztás meg úgyis van mindenhol.
6 hónapja
Le a kalappal a Kisvárda korrektsége előtt-melleslegMondjuk szerintem Révész mindenkit befenyített a múlt heti Honvéd meccs után. Ha ott kapnak tőlünk egy hatost, akkor se szólhattak volna egy szót se.
ozibozi
6 hónapja
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
6 hónapja
Tudom, láttam eleget idén. Jó játékos szerintem, de mentálisan vannak gondok nála is. Amúgy ha belegondolok, hogy ha bent van rá, tuti lett volna kijátszva a figura, amit végül Otigba fejelt mellé.Nála akkor is elszakad ha nem jogos a reklamációNem csodálom, hogy elszakadt nála utána a cérna.Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
zacknorb
iktriad
ozibozi
6 hónapja
Ennyi pénzből tényleg nagy tehetség nem feljutni újra és újra és újra.De gondolom MókaMikinek visszaosztanak 🤣
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Játszhatnak vajon otthon?Kövesdre mennek.
Vagy marad Mezőkövesd?
Kampman
6 hónapja
Van egy kérdésem: Pintérnek mi volt a meccsterve?94 percben győztes gól
nagylaza, főpohárnok
6 hónapja
Van egy kérdésem: Pintérnek mi volt a meccsterve?
6 hónapja
Le a kalappal a Kisvárda korrektsége előtt-mellesleg