Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
mondjuk adom, hogy egy Pinter-Bognar paros szint hozna az nb1-be.Nekem meg arra, hogy a Vasas mar ma visszajut.Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
Kenny
Stez
6 hónapja
“Mindkét mérkőzés 1-1-es döntetlenre all”1-1 v 2-2 ne legyél már ilyen szőrszálhasogató 😀
😆
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
van itt még izgalom...
6 hónapja
Egyenlített a Kisvárda.
6 hónapja
Nekem meg arra, hogy a Vasas mar ma visszajut.Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
Kenny
6 hónapja
Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
6 hónapja
Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
6 hónapja
De jó, hogy Pauljevic már nem nálunk van...Múlt héten akkora gólt rúgott a Várdának, hogy kis túlzással újra kellett hálózni azt, mert kiszakadt.
Bazzani
6 hónapja
Korábban már balhézott lefújás után a saját edzőjével.elkapcsoltak sajnos.na vajon bemegy a forest tulaj egy machetevel?Mi volt?
Kenny
Bazzani
Kenny
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
De nem nyertek, mégse Big6 csapat.szpíker azt mondta, hogy így is BL-es a Forest???nyerniük kellett volna
nem csak x-nél?
NB2
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Az kömèny Aston Villa, Forrest no BL mi meg igen egy "mèltó" szezon lezárással 🤦 èn kèrek elnèzèst 🥹😏
6 hónapja
És pont Hangya...
6 hónapja
elkapcsoltak sajnos.na vajon bemegy a forest tulaj egy machetevel?Mi volt?
Kenny
Bazzani
6 hónapja
szpíker azt mondta, hogy így is BL-es a Forest???nyerniük kellett volna
nem csak x-nél?
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
szpíker azt mondta, hogy így is BL-es a Forest???nem csak x-nél?
6 hónapja
Ennek a Baráthnak kiváló menedzsere van