Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Friss transzferek:Ishé Samuels-Smith (angol, v) Chelsea FC -> Strasbourg 7.5 millió EUR
José Gragera (spanyol, kp) Espanyol -> Deportivo La Coruna kölcsönbe
Milan Skriniar (szlovák, v) PSG -> Fenerbahce átigazolási ár nem nyilvános
Mateusz Wieteska (lengyel, v) Cagliari -> Kocaelispor kölcsönbe
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Como -> Cagliari kölcsönbe
Bryan Zaragoza (spanyol, cs) Bayern München -> Celta Vigo kölcsönbe
Hong Hyun-seok (dél-koreai, kp) Mainz -> Nantes kölcsönbe
Jorge Pascual (spanyol, cs) Villarreal -> Granada 500k EUR
Thomas Lemar (francia, kp) Atlético Madrid -> Girona kölcsönbe
Martim Neto (portugál, kp) Benfica -> Elche átigazolási ár nem nyilvános

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 hónapja
YoungZeeZee
9 505
en az edzoi nyilatkoatra ertettem.A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
YoungZeeZee
Nemes samu09
de volt olyan m4-es aki olaszul beszelt es 1-1ben forditott. ezert nem ertem
6 hónapja
A riporternek valszeg nem kell. A tolmács a játékos hangja interjú közben. Amúgy nem értené meg a néző mit beszélnek. Mert akkor már a riporter sem magyarul tenné fel a kérdést. Az meg elég hosszú lenne, ha először felteszi magyarul, majd angolul, a játékos válaszol a riporter meg elmondja mit mondott. Elő interjú nem ilyen.es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Ismerek olyat, aki meg a palyaja elejen vele dolgozott es mondta, hogy mar akkor is teljesen be volt szarva mindig, ugy tunik, 8-10 ev alatt sem tudott hozzaszokni a kozonseghez.
Stez
YoungZeeZee
6 hónapja
YoungZeeZee
9 505
es miert kell tolmacs egy riporternek. en ezt nem ertem 😀Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Stez
7 hónapja
Eddig is tudott angolul, csak szegeny annyira tele gatyaval nyomja, meg kozben olyan fejeket vag, mintha epp rajta lenne a cifra fosas es minden erejevel azon lenne, hogy ne szarjon be elo adasban. 😀Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
Willie Parker
7 hónapja
Segíti a munkáját, ha megtanul angolul...MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
csebi
7 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!most meg egesz isteniesen forditott
Willie Parker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
Mar a Ludo is egy nagyon barati ellenfel, ez kedvezo sorsolas volt a Fradinak. De amugy ez a non bajnok ag is merfoldekkel gyengebb papiron a Fradinal, meg a Kijev is, de az azert egy pikans parharc lenne.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
Kókler játékos megfigyelő.
Siralmas egy év lesz, én mondom nektek. Sírni fogunk.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
7 hónapja
Azért az ilyen Köbenhavn, Celtic, Basel, Dinamo Kijev a klasszik BL-ben is ott voltak sokszor akár csoportkörben vagy időnként playoffban is.5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
davemayer

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀Poén az hogy a szabályok szerint 11es hiszen volt kontakt. Az más hogy ezért én sosem adnék amikor így beakasztja a támadó a lábát a védő lábába/kapusba. Más az amikor elütik meg ez... meg lehet ítélni a var-nál hogy a csatár keresi-e a kontaktot vagy elkaszálják, ezt simán be kellene venni a szabályrendszerbe.
Löfli
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
most látom csak mire kapott ma tizit a kinizsi 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
7 csapat a 36-ból, az nem olyan vészes. meg el kell adni, hogy a selejtezőből bárkinek sikerülhet a "League Phase"Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Sztem pont hogy jó hogy van 3-4 csapat akinek adott esetben nem a BL a szintje de megméretetheti magát. Persze így hogy alapszakasz van nem sok értelme van az tény, még a régebbi rendszerben volt esély kifogni egy "gyengébb" csoportot, most már a pontszerzés is bravúr kb. Mellesleg a Bodo Glimt egy igen jó csapat, őket szivesen megnézem majd a főtáblán.Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BL-be játszania. Csak színvonaltalan pofozógépek lesznek, semmi szükség szakmailag ennyi csapatra, de vlsz a pénzügyi osztályon másként gondolják😊
ozibozi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
5ből 3nál tényleg lenne esély. Ludogorets amúgy szvsz gyengült egy kicsit a korábbiakhoz képest + az ő tavaszuk is felemásra sikerült.Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Innen egy csapatnak sem lenne szabad aMákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
zacknorb
Szerkesztette: ozibozi
7 hónapja
Mákkal pedig a Ludogoretsnél is gyengébb csapat jöhetne.Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
davemayer
Poloska vagyok.
7 hónapja
Noname igazolások.Kettős győzelem, 6 rúgott gól. Nem jó a védelem, nem is lehet cél a BL de kis szerencsével a Ludo-n túl lehet jutni és akkor megvan a playoff.
Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
JC6 (Mr. Miele)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
a KF Shkendija Besart Ibraimi vezérletével kiejtette a BL-ből a Steauát. szép volt fiúk.
chemicals keep me under control
7 hónapja
Noname igazolások.Fájó távozók.
Kókler edző.
Kókler vezetés.
7 hónapja
MVP TOLMÁCS ÚR!
7 hónapja
De idén talán minden eddiginél is szarabbak lettek az igazolásokMilyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi
Stez
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
Tintahal nélkül meg is kóstolnám 😁Tejfölös tintahal kocsonyával.hogy fog így jönni a hendi @zacknorb ? 😕Bemész a WC-re és teszed a dolgod! 😀
Löfli
iktriad
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Milyen kar, hogy kivetel nelkul minden evben ezt hallgathatod, mert minden evben jon nyolc uj jatekos alsohangon.Még nem ert össze a csapat, nincs kohézió az új igazolások miatt.Ilyenkor szokott büntetni a futballsorsBuntetni? Amire te gondolsz, az nem buntetes lenne, hanem megerdemelt, akkor is, ha nem orulnenk neki. Az, amit Hajnal alkotott a nyaron, lofasz volt, nem hogy erositett a Fradi, de a tavozoit es varhato tavozoit sem potolta minosegben. Az meg, amit a jatekosok a palyan mutatnak, feler egy kinzassal. Nevetseges, de emellett felhaborito is, hogy egy Fradi egy ormeny akarhanyadik csapat ellen vert hugyal. Egyszeruen erthetetlen, mi folyik a klubnal. Meg a sajat szurkolok jo resze is ki van akadva attol, amit lat hetrol hetre.
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Stez
Ha a kommentátor ezt nem mondta volna el tíz percenként kétszer akkor egyszer sem.
csebi