Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Én egyáltalán nem aggódnék a játékpercek miatt, azért ha lesz heti két meccs, az 540 perc a három középpályás posztra, Grav-Wirtz-MacA-Grav között is az átlag 135 perc lenne, az rettentően sok, idén is az egyik középpályás jött le a 60-65. perc körül.Ha 120-130 perceket ad nekik Slot, hogy ne legyenek csapágyasra járatva, akkor aki igazán megszívja, az Körtisz és Elliott, mert akkor nekik 20-60 perc marad összesen hetente.
Aztán persze lehet ebbű' egy return of the diamond is.
Ja, a csapat taktikája még mindig a magas presszingen alapul, abban meg Szoboszlait nem lehet szintesés nélkül pótolni.
6 hónapja
Ez (sajnos) így van.Megjegyzem, Szalah lesz itt megint a legnagyobb problema a kovetkezo szezonban, mert igy lassan 33 evesen elkezdett erezhetoen leromlani o is teherbirasra, a PL-ben az utolso ket honapban kis tulzassal alibizett es majdhogynem minusz ember volt tobbszor is, de ot persze lecserelni nem lehet, mert csunyan majd jo csunyan nez Slotra es durcizik. Pedig egyebkent az o perceiben is boven le kellett volna szedni jo hat-nyolc meccset nettoban. Aprilis ota alibizik es ranezel a palyan, a hatvanadik percnez mar latod, hogy egesz egyszeruen elfogyott o is a szezon vegere. Ilyenkor meg jo nagy szopas Slotnak, mert padra nem ulteti le, de peldaul Szobo RW-kent is eleg jo szamokat hozott Lipcseben, Elliott is tud jobb szelen jatszani, Diaz is, Gakpo is, ha nem felnenek az edzok attol, hogy Szalah besir, az o alternativajakant is kaphatna meg akar Szobo, vagy mas is parszaz pluszpercet 2025–2026-ban.Pont amiatt mondom, hogy simán el tudom képzelni mind a négyet egyszerre a pályán, mert Szoboszlai kimehet balra, Díaz meg be középre. Most hogy a kolumbiai kilencesként, vagy szélsőként jobb, az egy másik kérdés.En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.
De előtte jó lenne győzelemmel zárni a szezont, a végén meg keserű lesz a szájíz az utolsó hónap miatt. 😛
Mikey
csebi
Mikey
Ezenfelul tizesben Wirtzet is lehet pihentetni akkor Szoboval, plusz hatos-nyolcasban Gravenberch es Mac Allister csapagyasra lett hajtva a szezonban, ez sem tarthato allapot. Mivel Szobo negy poszton siman hasznalhato, boven kihozhato neki is a 2 ezer jatekperc. Es akkor serulesekrol nem beszeltunk, Diaz hagyott mar ki fel evnel is tobbet peldaul, de egyebkent Wirtz is azert serult rendesen mar a Bundesligaban is. Mac Allisternel es foleg Gravenberchnel TARTHATATLAN ez a 3500-4000 jatekperc szezononkent, ezt szerintem tudja jol Slot is. Mindket jatekostol 600-800 perceket alsohangon le kell csippentenie a kovetkezo szezonban.
Itt en egyetlen dolog miatt aggodnek es aggodom Szobo eseteben, es az nem a jatekperc, sokkal inkabb a Bajnokok Ligaja, mert ott Slot jobbara a legerosebb csapataval fog kiallni, ott Szobo tavaly is csak 600 percet kapott abszolut elso szamu tizeskent, ha most lesz Wirtz, akkor ez szerintem legalabb felezodni fog, az meg azert semikepp sem lenne idealis, ha lenne 2000 jatekperce, de a Bajnokok Ligajaban csak 4-5 meccset kapna nettoban, percben szamolva.
Stez
Az idei BL percek azért csalókák, az kimondottan a második számú sorozata volt a csapatnak idén, szóval ott ment a pihentetés.
Aztán jövőre biztosan jobban fog rotálni is Slot, mert látványosan elfogyott a csapat az utolsó két hónapra. Ő maga is elmondta hogy talán rotálhatott volna többet. Mondta mindezt úgy, hogy igazából alig van aki 30+ bajnokin kezdett. Azok az idők elmúltak, amikor 38 meccsen kezdtek középpályások, támadók. Oké, Salah idén kezdett minden meccsen, de ő nem ember.
Szóval szerintem nem lesz gond, elégedett lesz mindenki a játékperceivel.
Mikey
Stez
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja
Megjegyzem, Szalah lesz itt megint a legnagyobb problema a kovetkezo szezonban, mert igy lassan 33 evesen elkezdett erezhetoen leromlani o is teherbirasra, a PL-ben az utolso ket honapban kis tulzassal alibizett es majdhogynem minusz ember volt tobbszor is, de ot persze lecserelni nem lehet, mert csunyan majd jo csunyan nez Slotra es durcizik. Pedig egyebkent az o perceiben is boven le kellett volna szedni jo hat-nyolc meccset nettoban. Aprilis ota alibizik es ranezel a palyan, a hatvanadik percnez mar latod, hogy egesz egyszeruen elfogyott o is a szezon vegere. Ilyenkor meg jo nagy szopas Slotnak, mert padra nem ulteti le, de peldaul Szobo RW-kent is eleg jo szamokat hozott Lipcseben, Elliott is tud jobb szelen jatszani, Diaz is, Gakpo is, ha nem felnenek az edzok attol, hogy Szalah besir, az o alternativajakant is kaphatna meg akar Szobo, vagy mas is parszaz pluszpercet 2025–2026-ban.Pont amiatt mondom, hogy simán el tudom képzelni mind a négyet egyszerre a pályán, mert Szoboszlai kimehet balra, Díaz meg be középre. Most hogy a kolumbiai kilencesként, vagy szélsőként jobb, az egy másik kérdés.En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.
De előtte jó lenne győzelemmel zárni a szezont, a végén meg keserű lesz a szájíz az utolsó hónap miatt. 😛
Mikey
csebi
Mikey
Ezenfelul tizesben Wirtzet is lehet pihentetni akkor Szoboval, plusz hatos-nyolcasban Gravenberch es Mac Allister csapagyasra lett hajtva a szezonban, ez sem tarthato allapot. Mivel Szobo negy poszton siman hasznalhato, boven kihozhato neki is a 2 ezer jatekperc. Es akkor serulesekrol nem beszeltunk, Diaz hagyott mar ki fel evnel is tobbet peldaul, de egyebkent Wirtz is azert serult rendesen mar a Bundesligaban is. Mac Allisternel es foleg Gravenberchnel TARTHATATLAN ez a 3500-4000 jatekperc szezononkent, ezt szerintem tudja jol Slot is. Mindket jatekostol 600-800 perceket alsohangon le kell csippentenie a kovetkezo szezonban.
Itt en egyetlen dolog miatt aggodnek es aggodom Szobo eseteben, es az nem a jatekperc, sokkal inkabb a Bajnokok Ligaja, mert ott Slot jobbara a legerosebb csapataval fog kiallni, ott Szobo tavaly is csak 600 percet kapott abszolut elso szamu tizeskent, ha most lesz Wirtz, akkor ez szerintem legalabb felezodni fog, az meg azert semikepp sem lenne idealis, ha lenne 2000 jatekperce, de a Bajnokok Ligajaban csak 4-5 meccset kapna nettoban, percben szamolva.
Stez
Az idei BL percek azért csalókák, az kimondottan a második számú sorozata volt a csapatnak idén, szóval ott ment a pihentetés.
Aztán jövőre biztosan jobban fog rotálni is Slot, mert látványosan elfogyott a csapat az utolsó két hónapra. Ő maga is elmondta hogy talán rotálhatott volna többet. Mondta mindezt úgy, hogy igazából alig van aki 30+ bajnokin kezdett. Azok az idők elmúltak, amikor 38 meccsen kezdtek középpályások, támadók. Oké, Salah idén kezdett minden meccsen, de ő nem ember.
Mikey
6 hónapja
Pont amiatt mondom, hogy simán el tudom képzelni mind a négyet egyszerre a pályán, mert Szoboszlai kimehet balra, Díaz meg be középre. Most hogy a kolumbiai kilencesként, vagy szélsőként jobb, az egy másik kérdés.En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
csebi
Mikey
Stez
6 hónapja
Abban már nem voltam biztos h Lipcsében is játszott bal oldalt köszi h írtadEn meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
csebi
Mikey
Stez
Alapvetően nekem is ez a “félelmem” hogy így Wirtz érkezésével kiszorul a kezdobol olyan szinten h nem ő lesz az első opció vmeik poszton. Márpedig majd a BL egyenes kiesesben meg a nagy PL rangadókon ha nem játszik akkor azért azt nem lesz egyszerű feldolgozni. Ettől függetlenül vszeg meglesz neki a 2000 perce csak nem mindegy h Sundarlendek ellen vagy pl Real.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
En meg biztos vagyok benne, hogy Slot rotalni fogja a tamadokat, egyreszt ha Jota elmegy peldaul (szerzodese mondjuk van, de ti mondtatok, hogy o biztosan megy), felszabadul jo par perc, ha Nunez helyere nem jon true befejezo csatar, akkor kilencesben jovore Diazt es Gakpot fogja forgatni szvsz, amugy meg LW-ben is Diaz es Gakpo foroghat, ha az egyik epp kezd kilencesben, maris csak egy ember marad, oda bejohet Szobo (Lipcseben is balszelso volt, el is mondta, legjobban a bal szelen szeret jatszani.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
csebi
Mikey
6 hónapja
Igen de akkor vki idegen helyen játszik mert akkor kb Diaz marad ki és az ő helyen játszik vki.Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
csebi
Mikey
Ugye Wirtz mkepp kozepen akar játszani és Szobo is talán a Salzburgban játszott bal oldalon utoljára.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Én nem látom akadályát annak hogy ez a négyes egyszerre a pályán legyen.Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
csebi
6 hónapja
Arról nem beszélve hogy Szoboszlai miatt eddig is adták minden meccsüket. Így ezt is, nincs ebben semmi meglepő.ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???A bajnok meg a kupagyőztes. Én is ezt választanám ha lehet választani, hogy melyiket adjam.
NB2
Őszentsége Sobri Jóska
6 hónapja
Telibe szarjak az izgalmat, tobben megneznek egy atlag Pool-meccset csak es kizarolag Szobo miatt, mint egy Arsenal-Cityt pl. A csatornanak meg a szamok a fontosak, nem a meccs tetje.láttam, hogy a Match4 a Villa meccset adja, de a Fullham és a Newcastle meccs is izgisebb, az éremátadást meg átadják majd utána és arra már odakapcsolhattak volnaugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Meg utána a kupaátadás.
NB2
De lesz a Chelsea-Forest is a kettesen
zacknorb
NB2
6 hónapja
Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Amúgy a Pool drukkerektol kérdezem h mi lesz Szoboval? Úgy elvileg Wirtz, Mac Allister, Gravenberch triorol írogatnak h Slot ezt vázolta fel neki. Szobo meg akkor megy a padra?
Mikey
6 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Lényegi kérdések már eldőltek, az hogy ki lesz a 3-6 szerintem a lőtéri kutyát nem érdekli. Meg gondolom Szoboszlai miatt is azt adják.
NB2

6 hónapja
láttam, hogy a Match4 a Villa meccset adja, de a Fullham és a Newcastle meccs is izgisebb, az éremátadást meg átadják majd utána és arra már odakapcsolhattak volnaugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Meg utána a kupaátadás.
NB2
zacknorb
6 hónapja
Bundás Győrnyilván az eddigi veretlen Győr PONT az utolksó fordulóban bukik 😀
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Amúgy a Sky is a Poolt adja.
Poloska vagyok.
6 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???Meg utána a kupaátadás.
NB2
Poloska vagyok.
6 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???A bajnok meg a kupagyőztes. Én is ezt választanám ha lehet választani, hogy melyiket adjam.
NB2
6 hónapja
ugye ez most vicc, hogy a tv-ben a Pool-CP meccs lesz???
6 hónapja
Romano szerint majdnem mindenben megvan a megegyezés Kerkezzel is, a többi pedig már csak formalitás.Azért ha a mai bajnokavatás és a holnapi parádé után egy héten belül bejelentené a klub Wirtz, Frimpong és Kerkez leigazolását is, az konkrétan best week ever feeling lenne.
6 hónapja
Az Inter elleni meccsig talán jobbak is voltak. Ott még egy szűk győzelem, aztán jött két döntetlen és három vereség. Így a 4. helyből 9. hely lett a vége. Ami alapvetően az ellenfelek erősségét nézve még nem is lenne feltétlen kirívó, csak hát az nagy igazság hogy az utolsó 5 meccs ha nem sikerül, akkor az keserű szájízt tud hagyni, hiába teljesítettél előtte 33 meccsen át jól.Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
ozibozi
Sixo
Szerkesztette: Mikey
6 hónapja
A bajnok csinálókMost nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
6 hónapja
A csapat alapjai azért megmaradtak, csak elvittek pár kulcsjátékost.Nekem ez a narráció miatt ütötte meg a szemem, hogy mennyivel jobb az ideig szezon Italiano alatt, mint amilyen a tavalyi volt Mottával. Persze most Vincenzo ázsiója magasabban van, mert éppen nyert a kupát, Mottát meg kibaszták a Juvétól, de ha azt nézzük tavaly ő 5. lett egy erősebb bajnokságban, Italiano meg 9. lesz idén.Sok gazdag nagy csapat is gyakran elfogy tavaszra, nem csak egy olyan /hozzájuk képest kicsi/Most nézem, hogy igazából előtte is. Az elmúlt kicsivel több, mint 2 hónapban egyetlen meccset tudtak nyerni a bajnokságban. Mondjuk azt a zInter ellen.Bologna a Kupa győzelem után jól elengedte a bajnokságot. 1 hónapja nem nyertek bajnokit (2 iksz, 3 vereség). Végül lecsúsztak a 9. helyre a mai vereségükkel és a Milán győzelmével.Onnantól hogy megvolt az EL indulás, látványosan beleszartak. Kicsit csalódtam bennük.
Sixo
Mikey
Sixo
ahol évre-évre elviszik azokat a playakat/edzőt akik nyomnak egy-két jobb szezont. Nem csak az akarással van ott már gond tavaszra.
Nekik ez a kupa kárpótlás (50 éve semmit sem nyertek már) ez a szurkolóknak most mindent jelent, a tulajdonos meg kényszeredetten mosolyogva ünnepel, mert a többszörös BL pénzek meg nagyon-nagyon fognak hiányozni a büdzséből, még ha ott pofozógépek is voltak
ozibozi
Sixo
Az volt a meglepő inkább, hogy az utolsó hónapig esélyük volt BL helyre, és ősszel még szerdánként BL-t is játszottak, még ha nem is sikeresen.
6 hónapja
Matheus Cunha az MU-ba megy, 70 M euro három részletben. Ritka nagy faszkalapnak tűnik az ember, uh kicsit aggódtam hogy egy szimpi csapatba kerül, de minden oké, egy igazi égben köttetett házasság ez.🤪Valahol olvastam, hogy annyira szorít az MUnál a PSR, hogy már akkor érdemes leszarni, költeni mocsok sokat, és benyelni a pontlevonást. Lehet hogy ennek első jele Cunha??