Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 883
Ez a bíró egy gyoker 😆😆😆
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 713 — Kinek mit intézett a kormánya
Hát a spori eléggé elvesztette a meccset az elmúlt 5 percben

Poloska vagyok.
6 hónapja
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Ha a félidőben nem hozza le a védőt a Győr edzője...én már eztuán behoznék helyette valakit, jobb mint a kiállítás.

Szerkesztette: Nomac
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 713 — Kinek mit intézett a kormánya
Jó Győr!

Poloska vagyok.
6 hónapja
Trnava-Hibernians meccsen fél óra alatt kihagyott mindkét csapat egy tizit.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 080 — LIGHTS OUT!
Reportok szerint Saka megsérült a Spurs elleni felkészülési meccsen. Reméljük sem súlyos, hivatalos közleményt még nem láttam az esetről. Elsőre nem hangzott komolynak, sántítva ment le a pályáról, de elvileg csak az elővigyázottság miatt kellett lecserélni. Aztán elkezdtek egyesek komolyról pletykálni, egyelőre nem tudni mi van vele.

6 hónapja
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
 rtl.hu/uefa/2025/07/31/bajnokok-ligaja-augusztus-meccsek-sorsolas-kozvetitesek
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

A két összecsapást a televízió közvetítésre jelölte ki.

Kezdődik, de minek...
warr_b
mi a bajod? Monday Night Football!
csebi
Legjobb NB2es cucc.
Bár pont a Tiszakécske maradhatott volna vasárnap, de amúgy 90%—ban hétfő>>>>vasárnap NB2-re.
zacknorb
Neked lehet. De aki dolgozik, annak nem 😊
Haverom is ki akart menni a Kécske ellen, így nem fog tudni.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
6 hónapja
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség az eredetileg 2025. augusztus 10-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Békéscsaba 1912 Előre, valamint a 2025. augusztus 24-én (vasárnap) 19 órára kisorsolt Vasas FC – Tiszakécskei LC Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzések időpontját 2025. augusztus 11., illetve 20225. augusztus 25., hétfő 20 órára módosította.

Kezdődik, de minek...
warr_b
csebi
Legjobb NB2es cucc.
Bár pont a Tiszakécske maradhatott volna vasárnap, de amúgy 90%—ban hétfő>>>>vasárnap NB2-re.

Poloska vagyok.
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Kezdődik, de minek...
warr_b
csebi
Az 😀
Csak mikor este 10-ig melózok, akkor nem tudok kimenni. Ja, mondjuk annyira nem is akarok ezt a fost nézni meg mókamikit pénzelni 😛

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott

Kezdődik, de minek...
warr_b

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
Fradi B közép még fogja szidni Szalait is 😊
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.
Kampman
nem is ezt vitatom, de most mit picsognak???
Csányi miatt most akkora hisztit levágnak, hogy ihaj, miközben milliárdokat kapnak közpénzből
6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
Mondjuk én röhögök a Fradistákon, kb egy hónapja a világ ő ellenük mentalitás van mindenhol 😊))
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.
zacknorb
Kétségtelenül voltak olyan korszakok a 126 év alatt, amikor a klub fekete bárány volt a hatalom szemében is.
Ez azért nyomot tud hagyni.

6 hónapja

Kezdődik, de minek...

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
Barath ki
Lisztes be
Kenny
allitolag a lengyelek ki is vasaroltak Barathot, azert ez kemeny. bar ugye epp asszem a Vagi irta, hogy van 14 belso kozeppalyasunk a keretben 😀

ha visszajon tenyleg Lisztes akkor majd le kell nezni az otkertbe neha, biztos ott lesz meccsek utan | meg elott is |

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 hónapja
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év
Negritis, a vajda
125
1899 óta.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 580 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.

Akkor most ki hazudik?
Stez
Szerintem a Stez
JC6 (Mr. Miele)
A transzferguru sosem hazudik. Maximum neha nem talalja el az igazsagot.

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 883
Mondjuk ez a Fradi-MLSZ haboru volume kurvasok is vicces, Kubatov fesztivalozik a fiatalszabaly miatt, kozben Schmidt szerint meg Szalai beszelt annak idejen a Fradival es Hajnalekkal valami tizenparc perc alatt megdumaltak az egesz szabalyt, akik szerint rendben van a dolog, le is okeztak.

Akkor most ki hazudik?
Stez
Szerintem a Stez
6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Barath ki
Lisztes be

6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
NB2
Nyilván idegesek, mert 2026 áprilisban választás lesz. Addig még azért jó sok pénzt el kellene égetni, illetve becsatornázni. Ha már tűzoltás.
6 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Mennyire Keaneos 3 gólt kapni otthon ettől az örmény csapattól?
iktriad
A Fradinál júliusban meg training camp van, augusztusban is még csak pre-season.
Kampman
Nekik ez volt a Hall Of Fame meccs?
6 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 464 — The Mathematician
NB2
Milyen 1 hónap?

100 év

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 hónapja
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 580 — Whoops, looks like something went wrong.

Akkor most ki hazudik?

6 hónapja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Friss transzferek:
Ishé Samuels-Smith (angol, v) Chelsea FC -> Strasbourg 7.5 millió EUR
José Gragera (spanyol, kp) Espanyol -> Deportivo La Coruna kölcsönbe
Milan Skriniar (szlovák, v) PSG -> Fenerbahce átigazolási ár nem nyilvános
Mateusz Wieteska (lengyel, v) Cagliari -> Kocaelispor kölcsönbe
Luca Mazzitelli (olasz, kp) Como -> Cagliari kölcsönbe
Bryan Zaragoza (spanyol, cs) Bayern München -> Celta Vigo kölcsönbe
Hong Hyun-seok (dél-koreai, kp) Mainz -> Nantes kölcsönbe
Jorge Pascual (spanyol, cs) Villarreal -> Granada 500k EUR