NFL eredménykövetés - 4 aktív topik
NFL Redzone - week 10
64
10
19 órától, NET4+
Dallas Cowboys - Philadelphia Eagles
35
10
22:25, Arena4
Arizona Cardinals - New York Jets
28
9
22:25
Los Angeles Chargers - Tennessee Titans
12
5
22:05
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Szerintem felesleges azt mondani hogy érdemtelenül nyerte bármelyik BLt a reál, mert nemÉs a 🐫 vb-ig vissza se menjünk ugye...
De azért a bírói segítség megkönnyíti azt hogy ez reprodukalhato legyen
Nyilván a sztárokat tolják minden sportban
Legyen az reál, Bayern, mu, Lakers, pats, chiefs, warriors, ...
Negritis, a vajda
8 hónapja
De azért a bírói segítség megkönnyíti azt hogy ez reprodukalhato legyenvegre ugy latszik vki megertette az eredeti szandekosan spoilerbe tett mondatomat.
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Szerintem felesleges azt mondani hogy érdemtelenül nyerte bármelyik BLt a reál, mert nemDe azért a bírói segítség megkönnyíti azt hogy ez reprodukalhato legyen
Nyilván a sztárokat tolják minden sportban
Legyen az reál, Bayern, mu, Lakers, pats, chiefs, warriors, ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ebben mondjuk szerintem nincs igazad, mínusz 1 ember ebben a Pep féle patikamérleg fetisiszta robot fociban rengeteget jelent. Az, hogy a Carlo féle deffenzív semmiben tegnap kb tök mindegy lett volna, hogy elől 1 vagy 2 ember próbálja befutni Kroos vagy Bellinghem labdáit igazából mindegy is.Biztos vannak hatással a bírói ítéletek, de itt nem az lett volna. Nem az utolsó percben meg nem adott büntető volt ami Lipcsei továbbjutást ért volna. 60. percben döntetlen állásnál, ha ki is küldi Viniciust, mi garantálja hogy tudott volna egyáltalán gólt rúgni a Lipcse. Az hogy valakit kiállítanak nem egyértelműen befolyásolja a párharcot, egy be nem fújt büntető mondjuk annál inkább, mert ott közvetlenül gólt tudsz szerezni, egy pirosnál nem.Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isne zavard ossze a real imadokat tenyekkel. meg olyan dolgokkal, hogy parharcokat eldonto biroi hibak nincsenek hatassal a BL gyozelemre.
És a real az ámokfutásokat rendszeresen úszta meg lap nélkül
Negritis, a vajda
csebi
kapitnono
Vini egy ovis szintű nárcisztikus pöcs, hű tanítványa a Neymari kulturának. Az, hogy tempóban és agilitásban ennyire veri a többieket az bőven a mai kor hulladék nívójának az ismérve. A gyerek megtanult lőni és egyből top3 játékos lett a világon...Azzal az aggyal, ami neki van. Ez no comment.
Ez a Lipcse ha nem vak vagy retardált csatárokkal rendelkezne kiállítás nélkül is hoznia kellett volna a meccset. Az egyébként rasszistán majmozó (ja bocs, ilyet nem szabad leírni) W. Orbán legyen a motm mindent elmond az impotens csapatról egy kieséses párharc visszavágójára hátránnyal érkező csapatról...
8 hónapja
nem, nem csak azzal nyert.Ezekre amúgy őszintén nem tudom mi szükség. 😀 de okes, ha nektek így jobb a Real csak csalással nyert bl-t.Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isne zavard ossze a real imadokat tenyekkel. meg olyan dolgokkal, hogy parharcokat eldonto biroi hibak nincsenek hatassal a BL gyozelemre.
Negritis, a vajda
csebi
De mindegy, én ebből az eszmecserebol kiszállok, mert kezd elég színvonal alatti lenni.
rob3r7o
de az nem szinvonal alatti, hogy egy ilyen dontes nincs kihatassal a parharcra?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
Ezekre amúgy őszintén nem tudom mi szükség. 😀 de okes, ha nektek így jobb a Real csak csalással nyert bl-t.Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isne zavard ossze a real imadokat tenyekkel. meg olyan dolgokkal, hogy parharcokat eldonto biroi hibak nincsenek hatassal a BL gyozelemre.
Negritis, a vajda
csebi
De mindegy, én ebből az eszmecserebol kiszállok, mert kezd elég színvonal alatti lenni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
Biztos vannak hatással a bírói ítéletek, de itt nem az lett volna. Nem az utolsó percben meg nem adott büntető volt ami Lipcsei továbbjutást ért volna. 60. percben döntetlen állásnál, ha ki is küldi Viniciust, mi garantálja hogy tudott volna egyáltalán gólt rúgni a Lipcse. Az hogy valakit kiállítanak nem egyértelműen befolyásolja a párharcot, egy be nem fújt büntető mondjuk annál inkább, mert ott közvetlenül gólt tudsz szerezni, egy pirosnál nem.Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isne zavard ossze a real imadokat tenyekkel. meg olyan dolgokkal, hogy parharcokat eldonto biroi hibak nincsenek hatassal a BL gyozelemre.
Negritis, a vajda
csebi
8 hónapja
Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isne zavard ossze a real imadokat tenyekkel. meg olyan dolgokkal, hogy parharcokat eldonto biroi hibak nincsenek hatassal a BL gyozelemre.
Negritis, a vajda
8 hónapja
Az a baj hogy a piros elmaradása nem csak a lipcse meccset befolyásolja hanem a kövi párharcot isÉs a real az ámokfutásokat rendszeresen úszta meg lap nélkül
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Jughead
5 170
Te kérdeztél és az volt a kérdésed, hogy a BL győzelmet lehet-e arra fogni, hogy 1-0-ás Real vezetésnél a legjobb 16 között nem állították ki Vinicius-t.te azt kerdezed, hogy miert lehetne BL gyozelmet fogni arra, hogy a tovabbjutast jelento golt lovo jatekost nem allitottak ki mielott berugta azt a golt?A múltkor pont Te linkelted, úgyhogy lopom:ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
| amugy csak a szokasos Real fujas. igy lehet 'dinasztiat' epiteni. |
csebi
kapitnono
csebi
Oké, a lökés tényleg pirosat ért volna, de 0-0-nál történt a legjobb 16 között. Ha a Real BL-t nyer még 3 kört kell mennie.
Jughead
csebi
docplayer.hu/1677185-Szovegertest-fejleszto-gyakorlatok.html#google_vignette
Jughead
sztem lehet, mert egyenes kovetkezmenye van a biroi meg VAR tevedesnek. de ez az en velemenyem.
csebi
Erre írtam, hogy nem, nem lehet erre fogni, mert még kell 3 párharcot nyernie a Realnak és a kiállítás után még a Lipcsének kellett volna 2-t lőnie, vagy 11-esekkel továbbmennie.
Azt nem írtam, hogy nem számít semmit, a párharc szempontjából volt jelentősége, de még a párharc szempontjából sem tudhatod, hogy Vini kiállítása után a Lipcse képes lett volna-e 2 gólt lőni vagy 11-esekkel továbbmenni.
Akkor mondhatod azt, hogy bírói hiba miatt lett egy csapat BL győztes, ha a döntőben döntetlennél a meccs végén nem adnak meg szabályos gólt az ellenfélnek, majd a kedvezményezett csapat hosszabbításban/11-esekkel nyer.
Szerkesztette: Jughead
8 hónapja
te azt kerdezed, hogy miert lehetne BL gyozelmet fogni arra, hogy a tovabbjutast jelento golt lovo jatekost nem allitottak ki mielott berugta azt a golt?A múltkor pont Te linkelted, úgyhogy lopom:ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
Oké, a lökés tényleg pirosat ért volna, de 0-0-nál történt a legjobb 16 között. Ha a Real BL-t nyer még 3 kört kell mennie.
Jughead
csebi
Jughead
sztem lehet, mert egyenes kovetkezmenye van a biroi meg VAR tevedesnek. de ez az en velemenyem.
8 hónapja
egyreszt, nem csak erre lehet fogni. annyit irtam spoilerben, hogy igy lehet dinasztiat epiteni. nem csak a biroi hibakon, tevedeseken mult-mulik, de nagyban hozzajarultak.Szerintem kb ugyan annyira hülyeség azt mondani, h nem számít semmit, és azt, h esetleg emiatt nyeri meg a bl-t a Madrid.ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
Jughead
csebi
Most tok őszintén, mi a garancia arra, h ha az piros akkor a Lipcse jut tovább? Mi van akkor, ha pont a piros miatt kapcsolt vna más fokozatba a Real és megy mondjuk tovább sokkal simábban, mint így? Kb ugyan annyi esélye lehetett vna, mint h emiatt tovább megy az RB.
rob3r7o
igen, nem tudjuk. de abban biztosak lehetunk, hogy akkor Vinicius nem lovi be a tovabbjutast jelento golt. erre azert eleg nagyban mernek fogadni.
8 hónapja
Jughead
5 170
A múltkor pont Te linkelted, úgyhogy lopom:ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
Jughead
csebi
8 hónapja
Szerintem kb ugyan annyira hülyeség azt mondani, h nem számít semmit, és azt, h esetleg emiatt nyeri meg a bl-t a Madrid.ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
Jughead
csebi
Most tok őszintén, mi a garancia arra, h ha az piros akkor a Lipcse jut tovább? Mi van akkor, ha pont a piros miatt kapcsolt vna más fokozatba a Real és megy mondjuk tovább sokkal simábban, mint így? Kb ugyan annyi esélye lehetett vna, mint h emiatt tovább megy az RB.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #GenoaCFC #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
8 hónapja
ok. akkor nem szamit semmit. ertem.Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
Jughead
8 hónapja
Jughead
5 170
Miért lehetne?tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
csebi
8 hónapja
tehat ha iden nyer a Real akkor erre sem lehet fogni ugye?Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
kapitnono
8 hónapja
Értem én hogy fáj a Bayern elleni, de 5 blt nem lehet csak a bíróra fogni, max ha eltökélt real hater vagy.nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
csebi
8 hónapja
nem is tudtam, hogy az UEFA BL VAR szobaja meg mindig a 2018-as orosz vb-t promozza 2024ben is.
Sixo
8 hónapja
Amúgy csak nekem fura ez a Willi Orban magyarozos duma?Ha magyar válogatott, akkor az általa szerzett gól magyar gól.
Értem én, h magyar válogatott, de kb soha semmi köze nem volt Magyarországhoz, magyarul se beszél, szóval nekem ez kicsit visszás.
Bár Rossi szerint meg én kb úgyse vagyok magyar, szóval mit pofázok bele. 😀
rob3r7o
Nem a származást, lakóhelyet vagy a felmenőket rögzítik az UEFA meg FIFA statisztikák.
Például Eusebio góljait is portugálként jegyzik, pedig 19 éves koráig Mozambikban élt, vagy Di Stefano is először argentín, aztán kolumbiai, majd spanyol válogatott volt. De még Puskás is volt párszor spanyol válogatott, szóval nem kell ezt túlmisztifikálni, se pro, se kontra.
8 hónapja
Amúgy csak nekem fura ez a Willi Orban magyarozos duma? Értem én, h magyar válogatott, de kb soha semmi köze nem volt Magyarországhoz, magyarul se beszél, szóval nekem ez kicsit visszás.
Bár Rossi szerint meg én kb úgyse vagyok magyar, szóval mit pofázok bele. 😀
8 hónapja
Az elmúlt 11 meccsből egyszer játszott jól a Real, mák hogy pont a második Girona ellen.majd ő is elmegy a böri elől, mint Cé
Ilyen játékkal bármelyik PL csapat kifugáz minket, ahogy látom, nemhogy a PL-ben, de még a Bundesligában komolyan megharcolnánk a BL helyekért, szerencse hogy a La liga csapatok idénre történelmi mélységben vannak, így ott még nekünk áll a zászló a fostos játék ellenére is. Óriási öröm hogy Ancelottival hosszabbítottunk, nézhetjük ezt a szart még egy darabig, bár szerintem kizárt hogy kitölti a szerződését.
eaglesmcnabb
8 hónapja
Az elmúlt 11 meccsből egyszer játszott jól a Real, mák hogy pont a második Girona ellen.Ilyen játékkal bármelyik PL csapat kifugáz minket, ahogy látom, nemhogy a PL-ben, de még a Bundesligában komolyan megharcolnánk a BL helyekért, szerencse hogy a La liga csapatok idénre történelmi mélységben vannak, így ott még nekünk áll a zászló a fostos játék ellenére is. Óriási öröm hogy Ancelottival hosszabbítottunk, nézhetjük ezt a szart még egy darabig, bár szerintem kizárt hogy kitölti a szerződését.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
St Mary’s is on fire, [your defence is terrified]El is halasztották a mai meccset. Michael Cox egyik könyvében pont arról emlékezett meg, amikor a PL-meccseken volt tűzijáték, akkor Southamptonban pont ott sikerült eltalálni egy benzinkutat.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz