Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Nála akkor is elszakad ha nem jogos a reklamációNem csodálom, hogy elszakadt nála utána a cérna.Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
zacknorb
iktriad
6 hónapja
Játszhatnak vajon otthon?Szerintem az ő pályájuk nem kap NB1-et
Vagy marad Mezőkövesd?
Kampman
6 hónapja
Nem csodálom, hogy elszakadt nála utána a cérna.Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
zacknorb
6 hónapja
Eros lett a keleti blokk az nb1-ben.Ja, Barcikáról pont fognak menni Kövesdre, meg a Kisvárda is annyit hoz
Legalabb emelkedik a nezoszam.
Kenny
Poloska vagyok.
6 hónapja
Így ünnepelték, hogy a Vidivel lesz 2 extra rivalry meccs jövőre.honved uzent a fehervarnak😂😂mondjuk nem értem, hogy miért hiszik mindig, hogy miattunk estek ki. úgy, hogy a csútnak nem adtak meg egy jogos tizenegyest.
Kenny
petey
6 hónapja
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊Ez nekem is feltűnt, valami sötét dolog lehet a háttérben
NB2
6 hónapja
De mérgesek lehetnek Otigbára, mennyire lezsírozott utolsó másodperces gól volt ez pedig, de hát legközelebb öngólt kell rúgni, nem szabad másra bízni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Eros lett a keleti blokk az nb1-ben. Legalabb emelkedik a nezoszam.
6 hónapja
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊Ott előrébb volt a stream. 😀
NB2
6 hónapja
Otigba fejében ott volt az NBI-ben.Meg a bíróban aki megint nem fújta ahogy agyonverték Milánt
NB I-es a Kazincbarcika.
iktriad
Poloska vagyok.
6 hónapja
honved uzent a fehervarnak😂😂mondjuk nem értem, hogy miért hiszik mindig, hogy miattunk estek ki. úgy, hogy a csútnak nem adtak meg egy jogos tizenegyest.
Kenny
6 hónapja
FM 2023-ban nyomtam velük pár évet, akkor megkedveltem őket, de azt nem gondoltam volna, hogy egyszer NB1-esek lesznek 😊
6 hónapja
Vidi, a kocka el van vetvehonved uzent a fehervarnak😂😂mi volt, messze a tv és nem láttam??
Kenny
Klaci79
6 hónapja
ez mi volt? Barcika játékosok előbb örültek 😊
6 hónapja
acsengegeri
36
NB1-BEN A KAZINCBARCELONA!!Budapest csövesbánat felén jövőre lehet újrapróbálkozni, ISMÉT.
Köszönöm a lehetőséget!
6 hónapja
Otigba fejében ott volt az NBI-ben.NB I-es a Kazincbarcika.
6 hónapja
Gyerünk már IK
6 hónapja
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
6 hónapja
Nem vagom, az milyen, de viszont Csanyiek kint vannak a Vasas-meccsen, lattam jonni, hogy a Vasas valami 94. perces gollal nyer, a KBSC meg csak nyalt egy golt.Augustinert is adsz?Nekem meg arra, hogy a Vasas mar ma visszajut.Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
Kenny
Stez
szaba
6 hónapja
Remélem megnyered.Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
Kenny
6 hónapja
Augustinert is adsz?Nekem meg arra, hogy a Vasas mar ma visszajut.Nekem van egy sorom arra, hogy a Honved hamarabb jut vissza, mint a Vasas.Hát, ha Kecskeméten marad Gera a HC és a Videotonnál nem lesz továbbra se pénz, akkor nem biztos. Mindkettőnek örülnék, mert jövőre már talán tényleg visszajuthat oda a Honvéd, ahová való, az NB I-be.komoly lesz az nb2 is jovoreLegalább ott lesz izgalom.
Kenny
Bazzani
iktriad
Kenny
Stez