NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
88
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
Stez
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
nem igazan latom a koncepciot tovabbra sem Manchesterben.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.
6 hónapja
a lejto 2. allomasa.
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
A Nagy Miklós, takarodjot én pl beordítottam meccs után.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Na, megjött Pinyő! A bírók voltak a hibásak, hogy a Vasas nem jutott fel.Hanacsek elvtars nezze vissza a felveteleket. imadom 😀
Jól van akkor 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮Tulajdonképpen nem is illik oda, a Dinamo idén már nem az a csapat volt, akit minden gyüttment faszra húz.
Bonnie blue was ejected from the Chelsea V Nottingham forest game today 😨 pic.twitter.com/2YdK4L88uN
— Out of Context Human Race (@NoContextHumans) May 25, 2025
Sixo
Inkább a Traffordon tudom elképzelni 😮
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Na, megjött Pinyő! A bírók voltak a hibásak, hogy a Vasas nem jutott fel.Ket hete is birozott, tegnap a meccs elott szinte szorol szora eltolta ugyanazt a birozast, amit akkor, ezek utan egyertelmu volt, hogy ha a Vasas nem jut fel, megint birozas lesz. Ennyi pont elszorakozasa utan nehez ezt hova tenni, de hat ilyen a magyar foci, itt sosem hibas senki sem, mindig mas, masok miatt tortenhetnek ilyen blamak.
Jól van akkor 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
De oke jogos, nem mondhatja, hogy a tulaj egy idiota, aki azt hiszi, ert a dologhoz es o maga a GM is.
6 hónapja
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮Újabb kihívás lehetne a Boehly óta kipróbált összes játékossal.
Bonnie blue was ejected from the Chelsea V Nottingham forest game today 😨 pic.twitter.com/2YdK4L88uN
Sixo
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Vagyis hogy nincs pont 😛😁És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?Ott a pont.
nagylaza, főpohárnok
iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
6 hónapja
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.A Lazionak jobb a semmi mint a konferencia liga. Felesleges plusz 8-10-12 extra meccs, kevés pénz, és csak le lehet benne égni. A Fior meg amúgy is szereti 😊
Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.
Őszentsége Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.
6 hónapja
Na, megjött Pinyő! A bírók voltak a hibásak, hogy a Vasas nem jutott fel.Jól van akkor 😆😆😆
6 hónapja
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮Bonnie blue was ejected from the Chelsea V Nottingham forest game today 😨 pic.twitter.com/2YdK4L88uN
6 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.Ez kb olyan, mint a Browns, aki ezzel a névvel egy narancssárga futballsisakot használ lógónak. 😀
Kampman
6 hónapja
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?Március elején tért vissza a sérüléséből. Utána első meccsen tizen pár percet kapott, azóta 11ből 10en kezdő volt.
Kenny
6 hónapja
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?
6 hónapja
És ott megbecsülik btw.Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Kenny
Poloska vagyok.
6 hónapja
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
iktriad
Stez
iktriad
Stez
Szerkesztette: Kenny
6 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.hat bazmeg ez ami itt volt.
Sixo
6 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.Az Empoli vereségével szerintem mind1 is volt, hogy nyertek, vereséggel is bent maradtak volna.
Kampman
6 hónapja
ibaka supposed to come hard!Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
Stez
nagylaza, főpohárnok
Stez
zacknorb