NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

6 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 934 — Lucas Scott
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.
Stez
o kilenceskent a PL-ben? hat ugy felfogjak daralni, hogy csak na.
en nem igazan ertem az o leigazolasat. ugye anno talan Palinal kezdett a Herthaban, latszott, hogy ugyes gyerek, de hat hozzaallasbeli gondok voltak vele. utana az Atleticoban sem voltam tole elajulva, es hat a Wolvesnal is inkabb visszavont csatar volt, nem kilences, tudomasom szerint.
nem igazan latom a koncepciot tovabbra sem Manchesterben.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Erre a Cunha-dologra kivancsi leszek az MU-nal. Vettek egy csatart, aki nem csatar es konkretan kozeppalyaskent sokkal jobban jatszik, ha tole varjak a golokat kilenceskent, az erdekes lesz. Kivancsi vagyok, taktikailag o most hova es mibe erkezik, így elsore azert nagy kerdojel van bennem, hogy hogyn akarjak hasznalni.

6 hónapja

zacknorb
a lejto 2. allomasa.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/494299929_122153625422505256_3473048007176047288_n.jpg?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx960x1440&ctp=p600x600&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=b96d88&_nc_ohc=hfEvG-wDT1YQ7kNvwEoNI1E&_nc_oc=AdkDD4WrHd12cYD0x0vP39zpkN3YIiv4EmJOhyuKuwwp74zZDb4xFt0pLSfqLnU3d_o&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=g2kzmOM3h-za1zHPOcFTJQ&oh=00_AfloB0HxeTjWsADwp2e1l-w1c1c5MhZ3QY7bWiWopAjjPw&oe=6944E96E
Piros-kék Pulzus
Itt az idő, hogy megszámoljuk a tyúkokat 🐔 Ad1. „A tyúkokat nem reggel, hanem este számolják…” – közölte többször drága mesterünk a szezon során. Mivel a Kispest elleni meccsel buktuk a feljutást,...

A Nagy Miklós, takarodjot én pl beordítottam meccs után.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Na, megjött Pinyő! A bírók voltak a hibásak, hogy a Vasas nem jutott fel.
Jól van akkor 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Hanacsek elvtars nezze vissza a felveteleket. imadom 😀

6 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 921 — Cowboys fan
Nézd már az 1 nap alatt 1000 faszival csaj Chelsea szurkoló 😮

Sixo
Tulajdonképpen nem is illik oda, a Dinamo idén már nem az a csapat volt, akit minden gyüttment faszra húz.

Inkább a Traffordon tudom elképzelni 😮

Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Jól van akkor 😆😆😆
JC6 (Mr. Miele)
Ket hete is birozott, tegnap a meccs elott szinte szorol szora eltolta ugyanazt a birozast, amit akkor, ezek utan egyertelmu volt, hogy ha a Vasas nem jut fel, megint birozas lesz. Ennyi pont elszorakozasa utan nehez ezt hova tenni, de hat ilyen a magyar foci, itt sosem hibas senki sem, mindig mas, masok miatt tortenhetnek ilyen blamak.

De oke jogos, nem mondhatja, hogy a tulaj egy idiota, aki azt hiszi, ert a dologhoz es o maga a GM is.

6 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Meg volt a here we go. Cunha --> MU.

6 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 533 — Saturday Night Lights

Sixo
Újabb kihívás lehetne a Boehly óta kipróbált összes játékossal.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 299 — "Grammar maci"
És akkor mit mondasz arra, hogy a kieső Tatabánya ellen 0, azaz nulla pontot sikerült begyűjteni?
nagylaza, főpohárnok
Ott a pont.
iktriad
Vagyis hogy nincs pont 😛😁

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.
Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.
Őszentsége Sobri Jóska
A Lazionak jobb a semmi mint a konferencia liga. Felesleges plusz 8-10-12 extra meccs, kevés pénz, és csak le lehet benne égni. A Fior meg amúgy is szereti 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
Nem igazán nézek gurulóst, de van pár csapat akiknek drukkolgatok.
Most megnéztem melyik hogyan végzett, és arra jutottam, ez nem az én csapataim éve volt.
Itthon a Vasas 1 ponttal maradt le a feljutásról, az olaszoknál a Lazio gólaránnyal maradt le az európai kupákról, a Bundesligában a Bremen egy ponttal, a PL-ben a Brighton egy hellyel, míg a franciáknál ugyan negyedik lett a Nizza, de egy ponttal és hellyel lecsúszott a BL-ről.
Még jó, hogy nem követtem folyamatában.

6 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Jól van akkor 😆😆😆
6 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 423 — LIGHTS OUT!

6 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.
Kampman
Ez kb olyan, mint a Browns, aki ezzel a névvel egy narancssárga futballsisakot használ lógónak. 😀
6 hónapja
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?
Kenny
Március elején tért vissza a sérüléséből. Utána első meccsen tizen pár percet kapott, azóta 11ből 10en kezdő volt.

6 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Nagy Adiek kozben feljutasert mennek, Adam vegre megint kezdo. Vajon Rossi csinal neki helyet ha feljutnak?

6 hónapja
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
Stez
Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.
Kenny
És ott megbecsülik btw.

Poloska vagyok.
6 hónapja
Tóth Milán NB II-es búcsúmeccse(?) szépen végződik. (Pekár tényleg szabálytalannak tűnt.
iktriad
Tulertekelt, vegtelenul buta gyerek, egyaltalan nem NB I-es szint egyebkent.
Stez
Azért megnézném, hogy bognárgyuri (egy szó) mit csinálna belőle Pakson.
iktriad
Bognar egy ilyen nagypofaju, onzo gyereket ugy rakna le a kispadra, mint annaka rendje.
Stez
Lasd Beke. Odament, mint egy kiskiraly, Bodeek helyre tettek ment is tovabb Nyiregyre.

Szerkesztette: Kenny

6 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.
Sixo
hat bazmeg ez ami itt volt.

6 hónapja
Örülök, hogy a Lecce bentmarad, mert annak idején a Zeman-féle csapat az egyik legszebb focit játszotta a Serie A-ban, de sosem értettem, hogy egy kék címerű csapatnak miért piros-sárga meze van.
Kampman
Az Empoli vereségével szerintem mind1 is volt, hogy nyertek, vereséggel is bent maradtak volna.

6 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 995

Szerkesztette: Kampman

6 hónapja
fake.id 1 318 — tush push aficionado
Ez a gyerek nem ismeri a csapatjatekot, egyenieskedik, nem passzol, csak a maga erdeke szerint jatszik, emellett egy vegtelenul nagypofaju, iszonyatosan buta focista (es velhetoen ember is). Nagy Dominik 2.0.
Stez
Az nem tűnt fel, hogy ma adott egy gólpasszt?
nagylaza, főpohárnok
Szalah meg majdnem 20-at, es attol meg nem egy onzo jatekos?
Stez
Pontosan. Ez a kibaszott clickbait media kreálmánya.
zacknorb
ibaka supposed to come hard!
6 hónapja
A Lazio végén még kicsúszik Európából.