NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
163
22
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 567
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Heidenheim a 95.-ben megnyeri

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
úristen milyen erős akcentussal megy ez a stream a bundás osztályozóról, először azt hittem németül megy 😀😀 ronaldo7.me/soccer-streams/1-fc-heidenheim-1846-live-stream

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Mi történt Liverpool-ban? Közleményt adott ki a Pool..twitter.com/i/status/1927087701016166409
“We are in direct contact with Merseyside Police regarding the incident on Water Street which happened towards the end of the trophy parade earlier this evening.”
JC6 (Mr. Miele)
csávót szerintem megölik
6 hónapja
Mi történt Liverpool-ban? Közleményt adott ki a Pool..Valaki behajtott a tömegbe kocsival a bajnoki parádé alatt.
“We are in direct contact with Merseyside Police regarding the incident on Water Street which happened towards the end of the trophy parade earlier this evening.”
JC6 (Mr. Miele)
zacknorb
Jemand ist mit einem Auto in die Meisterparade von #Liverpool gefahren pic.twitter.com/5Xdv44hfEm
— Anabel Schunke (@ainyrockstar) May 26, 2025
6 hónapja
Mi történt Liverpool-ban? Közleményt adott ki a Pool..Valaki behajtott a tömegbe kocsival a bajnoki parádé alatt.
JC6 (Mr. Miele)
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mi történt Liverpool-ban? Közleményt adott ki a Pool..“We are in direct contact with Merseyside Police regarding the incident on Water Street which happened towards the end of the trophy parade earlier this evening.”
6 hónapja
Online-cigánykodás, mintha az óvodában lennénk..Ez a Vidi-sztori csak egy tünete annak, hogy elfogyott a friss lóvé a Nerben: nincs új forrás, rögtön drága lett a játék.Itt a legújabb fejlemény, ilyen az, amikor minden pofon jó helyre megy
Remélem a Fradika nem jár így és lép le a tulaja, aki ki is?
Szokol
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/szekesfehervar-polgarmestere-valaszolt-garancsi-istvannak-es-nem-finomkodott
"... Azoknak a lehetséges befektetőknek a listáját, akik a hírek szerint az elmúlt egy-két évben megkerestek, hogy átvennék a klubot tőled. Kérlek, jelöld meg, hogy miért nem tudtatok megállapodni.”
😀
r.baggio
6 hónapja
Jó, az a baj én nagyon elfogult vagyok CserPával.Ez a Vidi-sztori csak egy tünete annak, hogy elfogyott a friss lóvé a Nerben: nincs új forrás, rögtön drága lett a játék.Itt a legújabb fejlemény, ilyen az, amikor minden pofon jó helyre megy
Szokol
www.nemzetisport.hu/labdarugo-nb-i/2025/05/szekesfehervar-polgarmestere-valaszolt-garancsi-istvannak-es-nem-finomkodott
"... Azoknak a lehetséges befektetőknek a listáját, akik a hírek szerint az elmúlt egy-két évben megkerestek, hogy átvennék a klubot tőled. Kérlek, jelöld meg, hogy miért nem tudtatok megállapodni.”
😀
r.baggio
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ez a Vidi-sztori csak egy tünete annak, hogy elfogyott a friss lóvé a Nerben: nincs új forrás, rögtön drága lett a játék.Itt a legújabb fejlemény, ilyen az, amikor minden pofon jó helyre megy
Szokol
😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
6 hónapja
Ez a Vidi-sztori csak egy tünete annak, hogy elfogyott a friss lóvé a Nerben: nincs új forrás, rögtön drága lett a játék.Remélem a Fradika nem jár így és lép le a tulaja, aki ki is?
6 hónapja
Hajra.csak szóljatok, mesélek 😀Bele lett kényszerítve, hogy ne a piacon legyen milliárdos, és kifizesse a sóherpénzt’ a Vidinek????????tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Kenny
-mindjárt sajnálva büszke lesz rá a város.
ozibozi
petey
6 hónapja
80M-t ker erte a Palace. Nem hiszem, hogy annyiert megerne.Leao vagy Eze pedig lehet Müchenben köthet ki. Indulhat az uborkaszezon! 😊Ezet néztem h érdekes igazolás lenne amúgy
Toto21
csebi
6 hónapja
Leao vagy Eze pedig lehet Müchenben köthet ki. Indulhat az uborkaszezon! 😊Ezet néztem h érdekes igazolás lenne amúgy
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
csak szóljatok, mesélek 😀Bele lett kényszerítve, hogy ne a piacon legyen milliárdos, és kifizesse a sóherpénzt’ a Vidinek????????tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
Kenny
ozibozi
6 hónapja
A tulajdonos is. Evi sokmillios fizetest, es a tobbseg az eddigi kereteit elnezve korrekt, helyenkent annal sokkal jobb keretet is biztositott.Cserébe ad valamitSemmi baj sincs Conteval, csakElvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀😂😂😂😂😂😂🤦
Toto21
Semmi meglepő 👏😅
Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
dande2
A, ne szolj hozza
B, ne menj a kozelebe
C, adj neki minden evben 200 milliot
D, egyaltalan ne is nyilatkozz es beszelj rola
E, amugy se beszelj, kussolj el
F, ne engedd, hogy sokaig a jatekosok kozeleben legyen, mert veluk is osszerugja a port
🤣
Stez
ozibozi
Ehhez kepest a Juventuson kivul a masodik-harmadik evere szinte mindenhonnan majdhogynem szo szerint eluldoztette magat. Sok a hulye tulajdonos, de valoszinuleg Conte is egy fasz lehet
6 hónapja
Ez a fehérvári szappanopera érdekessé teszi azt a pár napot, ami még a BL döntőig hátravan 😊
6 hónapja
Győztes:Bari:
Serie B: 2008–09
Juventus:
Seria A: 2011–12, 2012–13, 2013–14
Olasz szuperkupa: 2012, 2013
Chelsea
Angol bajnok: 2016–17
FA-kupa: 2017–18
Internazionale:
Seria A: 2020–21
Európa-liga - döntős: 2019–20
Napoli 2024-25
Ez csak a győzelem 16 ev alatt ez azért nem kevés.
Nem lehet mindig csak nyerni,
Szerkesztette: ozibozi
6 hónapja
Cserébe ad valamitSemmi baj sincs Conteval, csakElvileg Conte out és De Bruyne és Allegri in a Napoli-nal. De Laurentis összeveszett Conte-val és utóbbinak kell távoznia. LOL 😀😂😂😂😂😂😂🤦
Toto21
Semmi meglepő 👏😅
Nagyon nem bírom Contet ès hiába Juve legenda, mi is nyertünk vele scudettot, szakmailag sem teljesen fogalmatlan (legalábbis otthon) de emberileg nem egyszerű eset.
dande2
A, ne szolj hozza
B, ne menj a kozelebe
C, adj neki minden evben 200 milliot
D, egyaltalan ne is nyilatkozz es beszelj rola
E, amugy se beszelj, kussolj el
F, ne engedd, hogy sokaig a jatekosok kozeleben legyen, mert veluk is osszerugja a port
🤣
Stez
6 hónapja
Bele lett kényszerítve, hogy ne a piacon legyen milliárdos, és kifizesse a sóherpénzt’ a Vidinek????????tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
Kenny
6 hónapja
A Vasas korábbi kiváló támadója, Kiss László nem értett egyet azzal, hogy a bírókon múlt volna a feljutás.– Idegenben abszolút nem ment a csapatnak, de a hazai meccseink is kiélezettek voltak, nem jöttek sima győzelmek. És nem minden mérkőzést kezdtünk elsöprő lendülettel, futásban, játékban és hozzáállásban is volt hiányérzetem. Ami pedig a játékvezetőket illeti, nem értek egyet Pintér Attilával, nem hiszem, hogy a Barcikát kevésbé sújtották volna az ítéletek, vagy hogy valaki azt akarta volna, hogy ne jusson föl a Vasas – magyarázta Kiss.
Egy másik korábbi angyalföldi közönségkedvenc, Váczi Zoltán keményebb hangnemben kritizált.
– Az a gárda, amelyik oda-vissza kikap az utolsó helyezett Tatabányától, meg sem érdemli, hogy feljusson. Nem volt csapat, nem láttam taktikát, és volt olyan meccs, amelyen akaratot sem. Sajnos nincs miről beszélni, úgy tűnik, elvannak a játékosok az állóvízben a nyolc-tíz milliós fizetésükkel. De persze az edző is hibás, hiszen az ő feladata, hogy tűzben tartsa a futballistáit, és a vezetőség is, amely a nem Vasas-szintű focistákat idehozta – sorolta a szókimondásáról híres, korábbi középpályás.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.www.nemzetisport.hu/magyar-valogatott/2025/05/garancsi-istvan-egy-forintert-eladna-a-vidit-a-szekesfehervari-onkormanyzatnak
Stez

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Igen, ez ilyen egyszerű.mert nem engedték?Akkor miért nem szabadult meg hamarabb tőle?tekintve, hogy bele lett kényszerítve anno, örüljenek, hogy eddig húzta.Na Garancsi rahuzva a vizes lepedot mindenki masra le is lepett.Mint patkány a süllyedő hajóról ....
Stez
Kenny
Kenny
Ha belekényszerítenek valamibe, akkor nem te döntesz arról, hogy mikor szállsz ki.