Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Életünket és vénánkat!!!Nyugi akkor majd jönnek az ultrak és könyörögnek neki h neeee. Erre tekintettel maradElnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
Kik kergetnek el? A zöld szörnyek? Ne viccelj már
csebi
Kenny
csebi
6 hónapja
Nyugi akkor majd jönnek az ultrak és könyörögnek neki h neeee. Erre tekintettel maradElnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
csebi
Kenny
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Elnok Ur akkor fog tavozni a Fradi elerol ha O ugy dont.Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
csebi
6 hónapja
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?Elnök urat???
Bazsinho
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Kupa döntőn nagyon sokan nem tudtak bejutni a meccs 20-30. percéig. Csodás szervezés.Az előbb mondták, hogy még nem mindenki jutott be.Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üresNem értek át a kézi meccsről.
JC6 (Mr. Miele)
szaba
Bazzani
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XDRemélem mondta, hogy amit nem sikerült Nyíregyházán véghezvinni, azt végülis Fehérváron megoldotta.
Stez
6 hónapja
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?A Fidesztől vagy a Fraditól?
Bazsinho
6 hónapja
Vajon ha bajnok a Puskás, Kubatovot elkergetik?
6 hónapja
Nyaron vittek volna, de tortent ami ugye.Külföld?Varga miért csere?nyaron megy.
Kiszorult vagy sérült?
Bazzani
Kenny
Csak én érzem úgy, hogy neki már megvolt a plafonja?
Bazzani
Utolso eselye volt kulfoldre ez a szerzodes.
6 hónapja
Vezet a Puskás, gyerünk ETO😃Nyugi a zöld fehér csapat esélyeshez méltóan uralja eddig a játékot!
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XDLinket
Stez
6 hónapja
Eleg regen hallottam olyan kokler interjut, mint amit Timar adott a kieses utan. XD
6 hónapja
Vezet a Puskás, gyerünk ETO😃
6 hónapja
Az előbb mondták, hogy még nem mindenki jutott be.Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üresNem értek át a kézi meccsről.
JC6 (Mr. Miele)
szaba
6 hónapja
volt olyan, hogy 5 tárgyból bukhattam... csak kettő lett, rohadt boldog voltam, hogy nem ismételtem osztályt 😊Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Egy kegyelem kettes után is érezheted magad 5ös tanulónak.
Bazzani
ervinator
6 hónapja
Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üresNem értek át a kézi meccsről.
JC6 (Mr. Miele)
6 hónapja
Külföld?Varga miért csere?nyaron megy.
Kiszorult vagy sérült?
Bazzani
Kenny
Csak én érzem úgy, hogy neki már megvolt a plafonja?
6 hónapja
De szerencsére levették a mezeket a végén így megbékéltek a szurkolók.Sajnos ez a Vidi reggelig nem lőtt volna gólt.Minden meccs előtt ez ment, semmi újEngem inkább az zavar hogy meccs előtt lenyilatkozták, megtesznek most mindent a városért meg a szurkolókért..Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Szóval az előző 32 meccsen nem tettek meg értük mindent?😃
JC6 (Mr. Miele)
petey
Volt minden, mint a búcsúban, bunyó, Szíjjártóné csere, az ultrák a végén meglepően szelídek voltak, de ez a csapat ennyit érdemelt.
Jövőre találkozunk Budafokon!
Dzsokijuing

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Azt mondták Győrben telt ház lesz, erre több száz szék üres
6 hónapja
Sajnos ez a Vidi reggelig nem lőtt volna gólt.Minden meccs előtt ez ment, semmi újEngem inkább az zavar hogy meccs előtt lenyilatkozták, megtesznek most mindent a városért meg a szurkolókért..Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Szóval az előző 32 meccsen nem tettek meg értük mindent?😃
JC6 (Mr. Miele)
petey
Volt minden, mint a búcsúban, bunyó, Szíjjártóné csere, az ultrák a végén meglepően szelídek voltak, de ez a csapat ennyit érdemelt.
Jövőre találkozunk Budafokon!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Varga miért csere?nyaron megy.
Kiszorult vagy sérült?
Bazzani
6 hónapja
Csaloka a produktum, mert mutat egy kurva gyenget a pontszam, de egyebkent meg ha a DVSC jatekat nezzuk mondjuk februar ota, akkor egy rakat pontot herdaltak el, meg olyan meccseket basztak el, amin siman jobbak voltak. Tehat maga a teljesitmeny fos nem volt annyira, mint azt a vegeredmeny mutatja. Teny, hogy a W az W, de korantsem voltak ok ennyire szarok, csak sokat chokerkedtek, meg egy-egy balfasz egyeni hiban mentek el meccsek.Ha a saját csapatomnál csinálják ezt akkor is hánytam volna tőle.Frusztráció.Frusztráció?Ahh szóval innen ered a frusztrációd, akkor nincs is több kérdésem 😊Ja értem.Szezon előtt nem, a szezon 80%-tól kezdve igen.Itt baszottul nem ez volt a cél.Ha az a célod, hogy ne bukj meg, akkor a kegyelem kettesnek is úgy fogsz örülni, mintha 5öst kaptál volna.Semmi.Debreceniek úgy ünnepelnek mintha bajnokok lettek volna.Őszintén kérdezem, ezzel mi a baj?
Bazzani
ervinator
Egy kegyelem kettes után is érezheted magad 5ös tanulónak.
Bazzani
ervinator
Bazzani
ervinator
Tehát egy maratonfutó mondjuk ünnepeltetheti magát miután a teljes táv helyett lefutott 5km-t.
Hagyjuk inkább.
Remélem kiesnek a picsába jövőre.
Bazzani
ervinator
Nekem halál mindegy melyik esik ki.
Utálom mindkettőt.
Sőt őszintén megvallva a saját csapatom is megérdemelte volna bőven.
Bazzani
Minden értelmes ember, aki rendelkezik minimális empátiával képes átérezni azt, hogy ha egy csapat közel egész szezonban a kiesés ellen küzd és végül sikerült a bennmaradás, azzal milyen lelki teher kerül le a játékosokról és szurkolókról egyaránt és megérti, hogy megünneplik ezt.
Szóval vagy nincs képességed az empátiára, vagy nem vagy értelmes vagy frusztrált vagy. Első kettőt nem gondolom rólad.
ervinator
Egyszerűen nem viselem ha nulla produktumra megy az önfényezés.
Bazzani
6 hónapja
közben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetEllenIktriad my ass! Üdv a padawanjiam között! 😀 😀 😀 😀 😀
Löfli
Ugyanitt a Sunderland a PL-ben!