Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
roppant szimpi csapat ez a PicipestMindkettő csapat illik az NB2es hentelésbe.
petey
Poloska vagyok.
7 hónapja
According to Hangya mindenki egy fasz.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
Poloska vagyok.
7 hónapja
jah, amikor fel kellett venni a lóvét amikor sérülten baszta a rezet, akkor jók voltunk.kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
iktriad
mint Fiola. után ameg ugat mióta ezer éve nincs itt.
7 hónapja
kurva anyád HangyaTetszettek volna vele jobban bánni az utolsó fehérvári szezonjában (according to Hangya).
petey
7 hónapja
Egy Hangyányit nagy a feszültség.
7 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.De legalább a Vasas jól kezdte az idényt. Oh wait.
warr_b
7 hónapja
Szép, kicsit nem vagyok, erre bekóstoltok itt. Zacknorb is lekabbojszosoz. Szép.Hát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
Na, a ci...... már a szögletzászlót lopják
Poloska vagyok.
7 hónapja
LOLAhogy a feje hátsó részébe könyöklés után a Honvédos az arcát fogta, abban volt valami Rivaldós.
petey
7 hónapja
Nem tudni, miért jött, mit csinált, de megszünteti rejtélyes magyarországi cégét a nagy kínai futballbefektető share.google/Rpv5hVSseCBaf7QYd
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 hónapja
Wow, Lőrincz Ábel segédedző lesz a Monaconál❤️
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez sakk-matt volt.ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
Kenny
7 hónapja
ugy tunik golokat is tudnak rugni.A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
petey
7 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyernirugdosódni azt tudnak
zacknorb
7 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerniIdeje lenne. Az NB I-ben a helyünk!
zacknorb
7 hónapja
A Picipest úgy tolja, mint aki fel akar jutni és NB2t nyerni
Poloska vagyok.
7 hónapja
A MU-nak kicsit nagyobb a történelme, mint 1 évtized.60-70es években ott volt a csapatHát nem tudom, szerintem sosem volt akkora, megközelítőleg sem, mint amekkora a MU. Nyertek 3 BLt, rekord bajnokok a PLben. Azért ez nem a Leeds szintje. Remélem Warrb nem olvassa.vagy teljesen lesüllyedIdővel nem lesz az. Minden nagy csapatnak van egy nagy árka, amiből idővel kimászik. A brand értéke még mindig az egyik legnagyobb a világon.Szegény Újkastély. Sesko is inkább a MU-ba menne. Csak mondom, Vlahovic eladó.Valaki árulja el nekem miért jobb egy MU, egy játékos temető az egész...
Sixo
Nomac
Sixo
lásd Leeds
Negritis, a vajda
Sixo
aztán eltűnt, lehet lesz majd 1 éra mikor visszatér, de vajon tényleg lesz?
Negritis, a vajda
7 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Hogy szerzünk vezetést? Bakizva. 😀