Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
Látom Kastrati nyerő csere volt
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.Várj a 90. perc környékéig. Ott volt a dráma 2 éve mikor Honvéd ellen voltak hasonló helyzetben (és nem adtak meg nekünk egy jogos tizenegyest).
Kampman
6 hónapja
Ez ennyi volt a Vidinek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Egy ilyen ki-ki meccsen azért valamennyi drámára számítottam, de ez a Vidi lényegében szépen csendben múlik ki.
6 hónapja
Kösz b+, gondolom nem bírtad ki 😭szívesenközben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetSzép munka😊
Löfli
ozibozi
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Ja sztem is elfértek volna egymás mellett bőven mint ahogy Szobo mellett is el fog férni.Szerintem nem lett volna, Wirtz es Musiala a valogatottban is egymas mellett jatszanak, a Bayernnak es a valogatottnak ez alom deal lett volna. Csak Wirtznek nem az. 😀Ő amúgy is luxus pick lett volna. Nektek 2 jól cselező, gyors szélső kell.Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Stez
Így viszont nem tudom h kit-kiket hozunk hiába lenne pénz.
csebi
Sixo
Stez
De amúgy megértem h nem akar jönni, egy PL nagyobb kihívás.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
De te ha onnan is meg indulsz akkor nincs megállás 😀Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
Bálesz
csebi
petey
6 hónapja
Lagzin vagyok 😄 de a rendőrség nem engedte valamiért.Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
Bálesz
csebi
6 hónapja
Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Győrben is WTF, hogy le lesz zárva majdnem a fél stadion.
Bálesz
6 hónapja
Akkor J Bellingham PL-be megy.szívesenközben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetSzép munka😊
Löfli
ozibozi
Löfli
6 hónapja
Szerintem nem lett volna, Wirtz es Musiala a valogatottban is egymas mellett jatszanak, a Bayernnak es a valogatottnak ez alom deal lett volna. Csak Wirtznek nem az. 😀Ő amúgy is luxus pick lett volna. Nektek 2 jól cselező, gyors szélső kell.Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Stez
csebi
Sixo
6 hónapja
Ő amúgy is luxus pick lett volna. Nektek 2 jól cselező, gyors szélső kell.Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Stez
csebi
6 hónapja
Nem tudom, nem keresek osszeeskuveseket, szoval naivan azt hiszem, senki sem akar kiesni, az NB II-ben annyira lofos penzeket kapnak, szemben az NB I-gyel. De hat Timarnak ez egy horror deal volt igy, egyuttal kb. a karrierjet is visszakorlatozza az NB II-re.Oriasi Timar masterclass ez amugy, nem vagyok tul nagy Peto fan, de vele szerintem azert itt a sok lokakabol azert osszeszedegettek volna ket-harom pluszpontot a mostanihoz kepest.De akkor hogy estek volna ki? Sztem ez itt idén kitűzött cél volt a vidinel
Stez
csebi
6 hónapja
Oriasi Timar masterclass ez amugy, nem vagyok tul nagy Peto fan, de vele szerintem azert itt a sok lokakabol azert osszeszedegettek volna ket-harom pluszpontot a mostanihoz kepest.De akkor hogy estek volna ki? Sztem ez itt idén kitűzött cél volt a vidinel
Stez
6 hónapja
szívesenközben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetSzép munka😊
Löfli
ozibozi

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
Oriasi Timar masterclass ez amugy, nem vagyok tul nagy Peto fan, de vele szerintem azert itt a sok lokakabol azert osszeszedegettek volna ket-harom pluszpontot a mostanihoz kepest.Pető annak idején is megmondta, hogy ő szar játékosokkal is odaér a végére
Stez
6 hónapja
Oriasi Timar masterclass ez amugy, nem vagyok tul nagy Peto fan, de vele szerintem azert itt a sok lokakabol azert osszeszedegettek volna ket-harom pluszpontot a mostanihoz kepest.
6 hónapja
Sokat nem veszít Garnachoval a MU.🚨 EXCLUSIVE: Ruben Amorim informs Manchester United squad he will be in charge next season + tells Alejandro Garnacho to find new club. Happened during meeting between Portuguese head coach & #MUFC players at Carrington training base today @TheAthleticFC https://t.co/7GqJU4X6Ia
— David Ornstein (@David_Ornstein) May 24, 2025
6 hónapja
Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?Én meg kicsinek is tartom. Figyelj hogy fogjak meg peteyt ha ő ténylegesen megindul???
Bálesz
6 hónapja
Amúgy Fehérvárra minek kellett ekkora stadion, ha az egyik kapu mögötti rész teljesen le van zárva? Egy ilyen meccsen, ahol sokan be sem jutottak azok közül, akik szerettek volna. Tényleg kell ekkora ütköző zóna?

6 hónapja
acsengegeri
36
Viszlát Videoton! Széj gúdbáj! Köszönöm a lehetőséget!
Szerkesztette: acsengegeri