Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
A Vidi kihagyott ket helyzetet, ilyenkor jon, hogy a semmibol kapnak egy golt es raqrnak.
6 hónapja
Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.Igen már Bayernhez közel álló források is megerősítették h Wirtz közölte a Bayern vezetőségével h nem a bundasban képzeli el magát ami eléggé meglepett mkit mert legutóbbi beszélgetésnel nem ez volt a benyomása Ulinak, Eberlnek.
Stez
Így viszont nem tudom h kit-kiket hozunk hiába lenne pénz.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Jó ez a minden jelzés nélküli csatorna váltás.Igényes húzás, nekem is bejött.
Bazzani
6 hónapja
Hát ha van rá évi 10 misi akkor ő megy mindenhova.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.2026-ban Kispestre jon allitolag a Honvedhoz.
Sixo
Hendrix
6 hónapja
amikor legutóbb ránéztem még 2-0 volt, de hát ilyen ez a modern foci 😀közben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetReméljük.
Löfli
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
6 hónapja
a Cselszki az egyetlen kivétel, ott a játékosokkal veszett össze 😀Minden egyes klubjánál a vezetőkkel veszett össze. A Juvénál Andrea Agnellivel, hogy nem mentek a BL-ben, amikor újra találkoztak egy középső újat mutatott neki még Inter edzőként és eltiltották 1 meccsre. Az Internél Marottán akadt ki, 200 milliót ígértek neki játékos igazolásokra, de nem hogy nem jött senki még Lukakut és Hakimit eladták, így lépett. Aztán a Spursnél Levyvel akadt össze és állt fel a kispadról.Szerintem nem, Contet jobbara a nagy nevek buktatjak meg egy ido utan, a Napoliban most azert nemigen van ilyen. Inkabb egy jo kis iparos csapat ez, szupersztar nelkul.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
Stez
Sixo

Don't blink!
6 hónapja
közben a Sheffield gyorsan elintézi a SunderlandetReméljük.
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
Persze, csak elotte elveszitette az oltozot, az eredmenyek elkezdtek durvan visszaesni es ezert kezdett el besirni o is a vezetok iranyaba, hogy kene penz igazolasokra, a vezetok meg elkuldtek melegebb eghajlatra.Minden egyes klubjánál a vezetőkkel veszett össze. A Juvénál Andrea Agnellivel, hogy nem mentek a BL-ben, amikor újra találkoztak egy középső újat mutatott neki még Inter edzőként és eltiltották 1 meccsre. Az Internél Marottán akadt ki, 200 milliót ígértek neki játékos igazolásokra, de nem hogy nem jött senki még Lukakut és Hakimit eladták, így lépett. Aztán a Spursnél Levyvel akadt össze és állt fel a kispadról.Szerintem nem, Contet jobbara a nagy nevek buktatjak meg egy ido utan, a Napoliban most azert nemigen van ilyen. Inkabb egy jo kis iparos csapat ez, szupersztar nelkul.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
Stez
Sixo
6 hónapja
Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.2026-ban Kispestre jon allitolag a Honvedhoz.
Sixo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
6 hónapja
Minden egyes klubjánál a vezetőkkel veszett össze. A Juvénál Andrea Agnellivel, hogy nem mentek a BL-ben, amikor újra találkoztak egy középső újat mutatott neki még Inter edzőként és eltiltották 1 meccsre. Az Internél Marottán akadt ki, 200 milliót ígértek neki játékos igazolásokra, de nem hogy nem jött senki még Lukakut és Hakimit eladták, így lépett. Aztán a Spursnél Levyvel akadt össze és állt fel a kispadról.Szerintem nem, Contet jobbara a nagy nevek buktatjak meg egy ido utan, a Napoliban most azert nemigen van ilyen. Inkabb egy jo kis iparos csapat ez, szupersztar nelkul.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
Stez
6 hónapja
közben a Sheffield gyorsan elintézi a Sunderlandet

Don't blink!
6 hónapja
BL -ben idén kiderült hogy kell igazolás —több is —hogy ha tavasszal is versenyben legyenek több fronton.
6 hónapja
Na, Romano lehozta, hogy Wirtz mar szolt a Leverkusennek es csakis a Liverpool erdekli. Mr. hirvigo szerint eleg hamar pont fog kerulni a transzferre.
6 hónapja
Azért ott van egy De Laurentis, akivel az a csoda, hogy idén nem vesztek összeSzerintem nem, Contet jobbara a nagy nevek buktatjak meg egy ido utan, a Napoliban most azert nemigen van ilyen. Inkabb egy jo kis iparos csapat ez, szupersztar nelkul.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
Stez
Poloska vagyok.
6 hónapja
Szerintem nem, Contet jobbara a nagy nevek buktatjak meg egy ido utan, a Napoliban most azert nemigen van ilyen. Inkabb egy jo kis iparos csapat ez, szupersztar nelkul.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
6 hónapja
És ? A Scudettót már nem kérik vissza.Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
csebi
6 hónapja
Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jövőre meg jönnek a balhék, és szétesik az oltozo.
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 hónapja
Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.10 év múlva ebből mennyei bajnoki cím lesz valamelyik régóta szenvedő budapesti csapatnál
Sixo
6 hónapja
Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.Jim Harbaugh-hatás
Sixo
6 hónapja
Amúgy Conte rövid távon mekkora mágus. Juvét amikor átvette 7. volt, első évben bajnok. Chelsea 10. helyen vette át, bajnok lett egyből. Intert 4. helyen vette át, első évében 1 ponttal maradt le Scudettóról, másodikban tükörsimán nyerte meg. Spurst 9. helyen vette át, 4.ként végzett, kövi évben 4. helyen hagyta ott a csapatot, nélküle 17. a Spurs. Napolit 10. helyen vette át és első évében Scudetto.
6 hónapja
15:30tól utolsó forduló a ruszkiknál, ha nyer a Krasnodar, ők a bajnokok, emnéty nem adja véletlenül?A Sport1 a háború előtt adott KHL-t, de azóta elvileg nem nagyon.
Löfli
6 hónapja
15:30tól utolsó forduló a ruszkiknál, ha nyer a Krasnodar, ők a bajnokok, emnéty nem adja véletlenül?

Don't blink!