Soccer
41 feliratkozó
6 hónapja
15 évvel ezelőtt már volt NB3-ban női partjelző, mondjuk kapta is az épületes beszólásokat az értő közönségtől.Az is csoda, hogy ezt megkapta, a madzsar fodball- és társadalomkultúra még nem tart ott, hogy egy fodballmeccset egy nő is le tud vezetni1️⃣4️⃣ év után ismét női játékvezetője lesz egy férfi NB I-es meccsnek! 👏Nem sikerülhetett túl jól, ha 14 évig nem kapott újabb meccset
Az MTK– Újpest bajnokin (15.00, Duna World) az első számú magyar női játékvezető, Kulcsár Katalin vezetésével vonulnak pályára a csapatok, akinek ez lesz pályafutása második férfi élvonalbeli meccse, 2011-ben egy Siófok–Bp. Honvéd mérkőzést már vezetett.
zacknorb
Kampman
slowmotion
6 hónapja
Az is csoda, hogy ezt megkapta, a madzsar fodball- és társadalomkultúra még nem tart ott, hogy egy fodballmeccset egy nő is le tud vezetni1️⃣4️⃣ év után ismét női játékvezetője lesz egy férfi NB I-es meccsnek! 👏Nem sikerülhetett túl jól, ha 14 évig nem kapott újabb meccset
Az MTK– Újpest bajnokin (15.00, Duna World) az első számú magyar női játékvezető, Kulcsár Katalin vezetésével vonulnak pályára a csapatok, akinek ez lesz pályafutása második férfi élvonalbeli meccse, 2011-ben egy Siófok–Bp. Honvéd mérkőzést már vezetett.
zacknorb
Kampman
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
A2, pont középen 😊Sikerült jegyet venni a Vidi-Lokira, Sóstóiban még úgysem voltam 😊Melyik szektor? D?
Dzsokijuing
petey
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
Az lemaradt, hogy meccs előtt….Ma az aranyat viszik Csútra, mint tavaly a bronzot?Honnan száll fel a helikopter?
petey
Kampman
6 hónapja
Sikerült jegyet venni a Vidi-Lokira, Sóstóiban még úgysem voltam 😊Melyik szektor? D?
Dzsokijuing
6 hónapja
Sikerült jegyet venni a Vidi-Lokira, Sóstóiban még úgysem voltam 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 hónapja
1️⃣4️⃣ év után ismét női játékvezetője lesz egy férfi NB I-es meccsnek! 👏Nem sikerülhetett túl jól, ha 14 évig nem kapott újabb meccset
zacknorb
6 hónapja
1️⃣4️⃣ év után ismét női játékvezetője lesz egy férfi NB I-es meccsnek! 👏Az MTK– Újpest bajnokin (15.00, Duna World) az első számú magyar női játékvezető, Kulcsár Katalin vezetésével vonulnak pályára a csapatok, akinek ez lesz pályafutása második férfi élvonalbeli meccse, 2011-ben egy Siófok–Bp. Honvéd mérkőzést már vezetett.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Ma az aranyat viszik Csútra, mint tavaly a bronzot?Honnan száll fel a helikopter?
petey
6 hónapja
Az fix, hogy akarják, a kérdés, hogy sikerül-e megszerezni.Guardian lehozta ergo fix xdd.www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
Ha jön a német aki tud 3 ppszton is játszani lehet h 10el levesebb kezdo meccse lesz Szobobak, csak 30-40... Huha. Kell 15-17 fős erős keret és még igazából keveset is mondtam de az edzők nem azerwtnek 20+ nagyon jó palit tartani/nem is nagyon lehet még, de pár év múlva eljutunk oda mert tényleg 100 meccses lesz egy elfocista szezonja minden válogatott meccsel ia együtt. Lesz 8-9 játékos 5 poszta (3kp, bal szél, csatár). Fog jutni perc mindenkinek
alatriste
kapitnono
Mikey
De a TheGuardian is lehozta már ,hogy a Real két kiszemeltje Modric helyettesítésére Mac Allister vagy Enzo Fernandez ha az előbbi nem jön össze. De szerintem már hónapok óta megy a pletyka, hogy őt nagyon akarja a Real és az argentin is menne ha úgy van.
Sixo
zacknorb
6 hónapja
Guardian lehozta ergo fix xdd.www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
Ha jön a német aki tud 3 ppszton is játszani lehet h 10el levesebb kezdo meccse lesz Szobobak, csak 30-40... Huha. Kell 15-17 fős erős keret és még igazából keveset is mondtam de az edzők nem azerwtnek 20+ nagyon jó palit tartani/nem is nagyon lehet még, de pár év múlva eljutunk oda mert tényleg 100 meccses lesz egy elfocista szezonja minden válogatott meccsel ia együtt. Lesz 8-9 játékos 5 poszta (3kp, bal szél, csatár). Fog jutni perc mindenkinek
alatriste
kapitnono
Mikey
De a TheGuardian is lehozta már ,hogy a Real két kiszemeltje Modric helyettesítésére Mac Allister vagy Enzo Fernandez ha az előbbi nem jön össze. De szerintem már hónapok óta megy a pletyka, hogy őt nagyon akarja a Real és az argentin is menne ha úgy van.
Sixo
Poloska vagyok.
6 hónapja
Gera kb 2 meccset tudott nyerni a Kecskeméttel. Nem unja az edzősködést? Valami pad úgyis jut neki mindig, felkészül a Vasas vagy ott már volt? 😀Mindkét csapatnak alapozó mutatók alapján sokkal magasaban kéne lennie, csak jön az alulteljesítés.
Heisman nádor
Poloska vagyok.
7 hónapja
Azért még mindig hihetőbb, mint bármilyen pletyka.Jó hát hányan voltak már akik lenyilatkozták hogy ebben a klubban akarok maradni, innen fogok visszavonulni, címercsókolás minden, aztán 1 hét múlva másik csapat mezével pózolt. Az hogy egy játékos mit nyilatkozik kb semmit sem ér, mivel max formális beleszólása van mi lesz vele, hová megy.Köszi, de inkább hiszek annak, amit Mac Allister saját maga nyilatkozott.www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Mikey
Sixo
Mikey
kapitnono
Akiknél biztosan van alapja, az pl. Núñez, Jota, Kelleher, ők vagy hallgatnak à la TAA, vagy mondtak már olyat, ami arra utal, hogy mehetnek, menni fognak.
Aztán Mac Allister, Díaz, Konaté kerek-perec kijelentette hogy hosszútávon gondolkodik a maradásban, és nem akar menni sehova.
Persze tudjuk, a Real Madrid mindenkit IS le akar igazolni, főleg most hogy edzőváltás lesz náluk.
Klopp meg megy Rómába, hiába nevezte az LFC Foundation tegnapi estjén bullshitnek a pletykát.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Jó hát hányan voltak már akik lenyilatkozták hogy ebben a klubban akarok maradni, innen fogok visszavonulni, címercsókolás minden, aztán 1 hét múlva másik csapat mezével pózolt. Az hogy egy játékos mit nyilatkozik kb semmit sem ér, mivel max formális beleszólása van mi lesz vele, hová megy.Köszi, de inkább hiszek annak, amit Mac Allister saját maga nyilatkozott.www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Mikey
Sixo
Mikey

7 hónapja
Köszi, de inkább hiszek annak, amit Mac Allister saját maga nyilatkozott.www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Mikey
Sixo
Szerkesztette: Mikey
7 hónapja
csak annyi hogy nem diego hanem diogo jota 😊amúgy sztem ő is megy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Az a baj, hogy sokan faék egyszerűséggel gondolkoznak. Jön Wirtz akkor Szobo pad és lesz egy 800 percces idénye.Kurvara nem gondolnak bele, hogy egy csapat "álom 11-je egy szezonban 4-6 meccsre HA tényleg összeáll. Egyszerűen nem így gobdolkoznak az életben ahogy ezek. Nem 11 játékos van aki kezdő és kész.
Nunez megy, ez 90%kb. Akkor klasszikus 9es egyedül Jota marad.
Domi játszott ott is már. De ha nem ő akkor amikor Diego sérült lesz (mert sajnos lesz) megy majd be Diaz mint idén és vagy Gakpo mint tavaly párszor. Akkor ott vagyunk hogy aki épp nem 9es az az egyetlen opcio balszelre. Oda ia ki tud menni Domi vagy ha oda épp Wirtz menne ki akkor lehet újra 10es Domi.
Ha elől minden fiszi fasza?
Hát Klopp alatt azért játszott 6ost is Szobo. Gravenbech kibir még egy évet 4-5000 perccel? Lehet de ha nem nem hiszem hogy Endo lenne a prime kezdő inkább Domi. Mi van ha Salah épp jövőre dől ki 2honapra? Idén is játszott kint Domi jobb szélén is amikor épp véletlen le jött az Egyiptomi.
Wirtz fr playernek jön. Salahban 1-1 év van még, az utána lévő években Wirtz lesz a kihagyhatatlan elem HA jön. Főleg 10esként de alkalmasint bal szélsőként vagy hamis9esként. Mindegy is,10es lesz kb majd mindig.
Azonban bárki esik épp ki a rotacio miatt a top11ből, vagy dől ki akar hetekre jön Domi mert remek filler, mindehova tud egy 7es szinret hozni. Ha meg nem? Hát akkor azért mert nem elég jó - de lesz elég jó és lesz játékperce is. Nem 4000 feltétlen de ha kidolt bárki a Grav-Mac-Wirtz sorból hamar akár még az is. Kibszott soknrugalmassagot ad h van egy Domi. Macca jobb 6/8as nála? Igen. De Macca nem is tud balszelsot és hamis9est játszani. Domi igen. Lehet hogy 12.ember lesz de kb 4-5nek is az első számú helyettese vagy domino elv alapján mindegy is ki esik ki ő jön majd be a tologatasok után.
Szerintem ez nem baj.
Én már várom hogy jöjjön a német, remélem nem lesz pofáraesés és aztán tényleg a következő De Bruyne lesz belőle csak az Anfielden.

Liverpool Fc
7 hónapja
www.teamtalk.com/liverpool/alexis-mac-allister-luka-modric-replacement-real-madrid-liverpoolMi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Mikey
7 hónapja
Mi ez, hogy „ha marad Mac Allister“? Miről tudtok már megint, amiről én, a csapatot napi szinten követő szurkoló nem tudok?Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
7 hónapja
Gera kb 2 meccset tudott nyerni a Kecskeméttel. Nem unja az edzősködést? Valami pad úgyis jut neki mindig, felkészül a Vasas vagy ott már volt? 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Szob ide vagy oda, ha van eselyed egy olyan jatekosra, mint Wirtz, nem mondhatod azt, hogy bocs, de inkabb nem, amikor fix top jatekosod nincs a tizes posztra, mert van ketto, akik hajlamosak eltunni, meg ha nagy is bennuk a potencial es van Szobo, akiben a potencialnal tobb van, mert mar kijott, de o is boven az a jatekos, aki remek par het utan eltunik egy honapra es a nevet sem hallod.Ezt hol mondta? Am nem ertem ez igazolast, nem Szob miatt hazabeszelve de ezen a poszton vannak meg leginkabb. Poolnal 150 millioert nem szokas jatekost venni, foleg hogy vannak boven lyukak.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
JéBé
Ha Slotnak a tizes pozicio az o rendszerebe kiemelten fontos, es olyan jatekost akar, aki tamadasban is pluszt hoz, akkor neki boven lehet szuksege Wirtzre, de akar masra. O nem egy Fifa edzo, aki annyit nez, hogy CAM-bol hany jatekos van a posztra es kik, hanem azt, hogy tizeskent milyen pontos feladatai vannak valakinek, es ezek kozul mit valosit meg az illeto.
Slot nyilatkozatabol az erezheto, hogy nem elegedett maradektalanul ezen a poszton a jelenlegi helyzettel. De ahogy Wirtz, ugy Szob is bevetheto harom poszton, ugyhogy Slot tud forgatni, akar a balszelen is, Diaz helyett, mivel Szob Lipcseben LW volt rengetegszer. Ha Slot akarcsak kozepes szinten forgatja a ket hatosat, a tizest es Diazt is a szelen, siman lehet 2000+ perce Szobonak, ami meg win win lenne, mert o sem lenne hulla, masok sem es lenne palyan eleget is, tobb erovel meg minden bizonnyal tobb jo meccse is lenne, nem szezononkent tiz.
De en akkor is meg tudom erteni ezt. Ha egy ilyen jatekos azt mondja, szivesen jonne ide, nem legyinthetsz ra. Wirtz egy asz. Mint ahogy egy Musialat is kb egybol elvinne barki Munchenbol, ha nyitott lenne ra a srac, ritkan vannak ilyen lehetosegek, hogy ilyen jatekosokat szerezzen egy Liverpool, amig ott van egy Madrid vagy Barcelona, esetleg City, Bayern. A penz miatt, meg egyebkent is.
7 hónapja
H 3.55 D 3.45 V 1.93Várda-Barcika oddsok, beszédes...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Mondjuk a jó forma nem felel meg a kitételnek.Látom otthon vagy a témában. Ezt pont a Liverpoolnál sütöd el, ahol egy 100 milliós csatár ül a padon már 2. éve.Nem tudom neki mi a fontos, de nekem az, hogy semmi paráznivalót nem látok abban, ha egy top PL csapathoz érkezik még egy (2-3-4 akárhány) plusz játékos.Biztos vagyok benne, hogy egy 24 éves játékosnak, ami most ért a primeja elejére legfontosabb szempont az, hogy nyugis legyen minden és nagyon sokkal kevesebbet játsszon.Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Nem is értem, hogy ilyen, hogy juthatott eszedbe.
Sixo
Aki jó és egészséges az bőven játékban marad, egy normális klubnál nem üldögélnek jó formában, primeban lévő 70 milliós játékosok a padon.
Nem is értem ilyen hogy juthat eszedbe.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondj már nekem egy 24 éves ambiciózus játékost akinek az a fontos, hogy nyugis legyen minden. Ha arra vágyott volna, akkor nem ezt a karrier utat választja és nem megy a Liverpoolhoz.
Sixo
De amúgy igen, minden topligába kijutott magyar elmondja hogy itt játszani akar mindenki minél többet és fejlődni, ergo edzésen is max intenzitás van a kezdőbe kerülésért.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Pedig egy 24 éves ambíciózus játékosnak is fontos a lelki béke.Látom otthon vagy a témában. Ezt pont a Liverpoolnál sütöd el, ahol egy 100 milliós csatár ül a padon már 2. éve.Nem tudom neki mi a fontos, de nekem az, hogy semmi paráznivalót nem látok abban, ha egy top PL csapathoz érkezik még egy (2-3-4 akárhány) plusz játékos.Biztos vagyok benne, hogy egy 24 éves játékosnak, ami most ért a primeja elejére legfontosabb szempont az, hogy nyugis legyen minden és nagyon sokkal kevesebbet játsszon.Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Nem is értem, hogy ilyen, hogy juthatott eszedbe.
Sixo
Aki jó és egészséges az bőven játékban marad, egy normális klubnál nem üldögélnek jó formában, primeban lévő 70 milliós játékosok a padon.
Nem is értem ilyen hogy juthat eszedbe.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondj már nekem egy 24 éves ambiciózus játékost akinek az a fontos, hogy nyugis legyen minden. Ha arra vágyott volna, akkor nem ezt a karrier utat választja és nem megy a Liverpoolhoz.
Sixo
Neked is. Ezért felesleges párázni Szobo miatt.