Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Sean Dyche a Nottingham Forestnél. Régen tetszett ennyire vezetőedzői kinevezés.gyön a Dycheball a Forestnél, mennyire fasza
Mikey
8 hónapja
Sean Dyche a Nottingham Forestnél. Régen tetszett ennyire vezetőedzői kinevezés.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
DJ Szatmárit nem szabad lehagyniGroove House - Hajnal, feat Jucus 100 évet várnék rádA zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
Kampman
Sixo
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 hónapja
Groove House - Hajnal, feat Jucus 100 évet várnék rádA zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
Kampman
8 hónapja
telex.hu/sport/2025/10/22/la-liga-elmarad-barca-villarreal-miamiMondjuk érdekes, hogy nem ír a cikk a lemondás College Football Playoff összefüggéséről.
Szerkesztette: Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Tiszta college.Bazzeg, mennyi gól volt ma?43
zacknorb
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 hónapja
Tebasz faszú meghátrált. Nem lesz Miamiban meccs. Cserébe majd jól leszopat mindenkit mert szembe mentek vele
8 hónapja
Bazzeg, mennyi gól volt ma?43
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 hónapja
Bazzeg, mennyi gól volt ma?
Poloska vagyok.
8 hónapja
Kimentem 1-1-nél egy cigire, amikor visszajöttem, éppen sikerült elcsípnem a 3. PSG-gólt.1-4... Azt hiszem, meccset váltok. Melyiket érdemes nézni?
nagylaza, főpohárnok
8 hónapja
Kimentem 1-1-nél egy cigire, amikor visszajöttem, éppen sikerült elcsípnem a 3. PSG-gólt.
8 hónapja
PSG meccsen minden is megtörtént már
Poloska vagyok.
8 hónapja
Egyébként ez a Pedro Fernandez ügyes gyereknek tűnik, így 17 évesen.
8 hónapja
A zenei ízlésem 2006-ban, a sportbeli naprakészségem pedig 2019-ben ragadt.Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
davemayer
8 hónapja
Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.Pocchettinot is kirúgták
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 hónapja
Most tudtam meg, hogy Donnarumma már a Citynél van.
8 hónapja
hát ráesett a kapusra ahelyett hogy gólt akart volna rúgni.Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀a piros az valóban vicces, de ez há' hogy volt műesés?
Heisman nádor
Klasszis csatármunka volt Rashfordtól.
Kenny
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Neked elhiszem ha így volt, bőven van benne tapasztalatod hogy csinálják a spanyol bírok a reálnál 😉😂
Heisman nádor
Klaci79
nem tudom mi köze van ehhez a Madridnak, de Vini is hasonló kamu esetekre harcolt ki pirosakat, meg lehet nyugodni 😊Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Sok volt a Real meccs mostanában?
Heisman nádor
remontada
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Azèrt tartogassunk vmit hètvègère is 😏
8 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Sok volt a Real meccs mostanában?
Heisman nádor
8 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀Neked elhiszem ha így volt, bőven van benne tapasztalatod hogy csinálják a spanyol bírok a reálnál 😉😂
Heisman nádor
8 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀a piros az valóban vicces, de ez há' hogy volt műesés?
Heisman nádor
Klasszis csatármunka volt Rashfordtól.
8 hónapja
Biztos ami biztos 2-1-nél meg kellett volna tolni a Barcát ilyen pirossal és műesés 11-essel 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Inkabb Brussel Warpigs illeneAmúgy már hallgatnak ránk Brüsszelben is.Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste
remontada
Eddig a kosárlabda csapatukat Brussels Devils-nek hívták, de Orbán Viktor közbenjárása miatt már csak Brussels Baskets a nevük.
Willie Parker
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
8 hónapja
Amúgy már hallgatnak ránk Brüsszelben is.Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste
remontada
Eddig a kosárlabda csapatukat Brussels Devils-nek hívták, de Orbán Viktor közbenjárása miatt már csak Brussels Baskets a nevük.
8 hónapja
Pedig most akartam Brü... niKérem ebbe a topicba ne politizáljunk, megvan annak is a maga helyehat en beszarok ha tenyleg Kluivert lesz az ujpest edzoje😃Karácsonyra már nem lesz itt úgyse
Kenny
remontada
alatriste