Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
közben a németeknél egész jó kis osztályozó megy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Közben a Fehérvár ismét Videoton lesz😅😁
Poloska vagyok.
7 hónapja
Bárkánál ez a sok hosszabbítás úgy zajlikvajon h a liga engedi is regisztrálni ezeket? 😀
7 hónapja
www.nytimes.com/athletic/6235469/2025/05/22/luka-modric-real-madrid-leaves/
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem bánnám, erről a klubról le kell szedni a mocskot, ha ehhez az kell hogy elértéktelenedjen ám legyen.Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlanAzért ez egy nagy ötlet. Jövőre akkor tényleg kiesnénk.mindenrearra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.
Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád
davemayer
dugo93
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Igen, kb pont erről beszélt Roy Keane.Nem akarok rosszindulatu lenni, de szubjektiv velemenyem, hogy Fernandes egy tulertekelt jatekos zsenialis szamokkal, akivel az a baj, hogy ha korulotte minden jo, akkor egy alom lesz egy edzonek, ha viszont korulotte minden szar, akkor meg egy atok.De, ez a keret egy túlárazott alsóházi csapat szintjén van. Amiből egy extra edzői teljesítménnyel és egy begyakorolt fix játékkal kijohet egy véletlen extra (lásd Forest vagy Bournemouth) de amúgy ki is lehet esni.a keret túlárazott, de sokkal több tehetség van benne mint ami kijön
Fernandesre nem szabad építeni, már a portugáloknál se jött ez be, pedig a keret ott elég bivaly.
De én el tudom engedni ezt a vitát az MU helyzetéről, évek óta itt megy a foltozas és hotfix, amikor alapjaiban szétrohadt az egész klub.
FLZOLI
a fő probléma hogy 0 koherencia van az egészben
nem csak az edzővel, hanem a játékosok egymással se működnek
Fernandesre szerintem se lehet építeni, de elfogadom hogy szeretik
és igen, fel kéne robbantani az egészet, csak úgy nehéz ha a fizetések miatt senkit nem tudsz eladni
Negritis, a vajda
Teljesen ketarcu, de annak minden probemajaval, ha neki nem tetszik valami, megallas nelkul hisztizik es rinyal, mindig minden szar, mutogat a tarsaira, a palyan meg ha problemaja van, megallas nelkul veszekszik mindenkivel, tarssal, nem tarssal, biroval, barkivel. Rengetegszer meg a testbeszede azt sugallja, szarik amugy mindenre es mindenkire. Nekem az a bajom, hogy ez a fajta rinyalas egy csapatkapitanytol, amit o nyom, latszolag nem motivalo, hanem inkabb demoralizalo es egy rossz uzenetet hordoz magaban. Mint ahogy az allando szineszkedese is egy olyan uzenetet hordoz magaban, hogy sosem hajlando a jatekkal foglalkozni, inkabb perlekedik.
De rengetegszer nezek MU-meccset is, es csak az tunik fel, hogy hisztizik, vitatkozik es mutogat a tarsainak a jatek kozben, ami szinten nekem egy olyan dolog, ami sok, aminek egy vezertol nem igy, nem ebben a formaban kellene erkeznie. Lehet, hogy ez a tipikus portugal hiszti, es valojaban csaloka, mert nala igy jatszodik le, hogy szivet-lelket kiteszi es kuzd, de a testbeszedeibol nekem gyakran nem ez jon le, inkabb az, hogy „itt mindenki fasz rajtam kivul”.
Szamomra egy true leader es captain az peldaul Van Dijk, akinek megszolalnia sem kell, mar a kiallasaval azt mondatja a tarsakkal, hogy bameg, ha ez a pali kuzd, akkor en is fel fogom szantani a palyat. Es en az MU helyeben siman eladnam ot is, ha jon valami hulye es kifizet 70+ milliot erte, amugy is, de igy 30 evesen mar foleg.
Stez
www.youtube.com/watch?v=u8OhTyltsps
7 hónapja
Nem akarok rosszindulatu lenni, de szubjektiv velemenyem, hogy Fernandes egy tulertekelt jatekos zsenialis szamokkal, akivel az a baj, hogy ha korulotte minden jo, akkor egy alom lesz egy edzonek, ha viszont korulotte minden szar, akkor meg egy atok.De, ez a keret egy túlárazott alsóházi csapat szintjén van. Amiből egy extra edzői teljesítménnyel és egy begyakorolt fix játékkal kijohet egy véletlen extra (lásd Forest vagy Bournemouth) de amúgy ki is lehet esni.a keret túlárazott, de sokkal több tehetség van benne mint ami kijön
Fernandesre nem szabad építeni, már a portugáloknál se jött ez be, pedig a keret ott elég bivaly.
De én el tudom engedni ezt a vitát az MU helyzetéről, évek óta itt megy a foltozas és hotfix, amikor alapjaiban szétrohadt az egész klub.
FLZOLI
és igen, fel kéne robbantani az egészet, csak úgy nehéz ha a fizetések miatt senkit nem tudsz eladni
Negritis, a vajda
Teljesen ketarcu, de annak minden probemajaval, ha neki nem tetszik valami, megallas nelkul hisztizik es rinyal, mindig minden szar, mutogat a tarsaira, a palyan meg ha problemaja van, megallas nelkul veszekszik mindenkivel, tarssal, nem tarssal, biroval, barkivel. Rengetegszer meg a testbeszede azt sugallja, szarik amugy mindenre es mindenkire. Nekem az a bajom, hogy ez a fajta rinyalas egy csapatkapitanytol, amit o nyom, latszolag nem motivalo, hanem inkabb demoralizalo es egy rossz uzenetet hordoz magaban. Mint ahogy az allando szineszkedese is egy olyan uzenetet hordoz magaban, hogy sosem hajlando a jatekkal foglalkozni, inkabb perlekedik.
De rengetegszer nezek MU-meccset is, es csak az tunik fel, hogy hisztizik, vitatkozik es mutogat a tarsainak a jatek kozben, ami szinten nekem egy olyan dolog, ami sok, aminek egy vezertol nem igy, nem ebben a formaban kellene erkeznie. Lehet, hogy ez a tipikus portugal hiszti, es valojaban csaloka, mert nala igy jatszodik le, hogy szivet-lelket kiteszi es kuzd, de a testbeszedeibol nekem gyakran nem ez jon le, inkabb az, hogy „itt mindenki fasz rajtam kivul”.
Szamomra egy true leader es captain az peldaul Van Dijk, akinek megszolalnia sem kell, mar a kiallasaval azt mondatja a tarsakkal, hogy bameg, ha ez a pali kuzd, akkor en is fel fogom szantani a palyat. Es en az MU helyeben siman eladnam ot is, ha jon valami hulye es kifizet 70+ milliot erte, amugy is, de igy 30 evesen mar foleg.
7 hónapja
nb1.hu/hir/jegymizeria-az-nb-i-ben-es-az-nb-ii-ben-a-jogi-paragrafusok-es-meguszas-fontosabbak-lettek-a-szurkoloknal/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
De, ez a keret egy túlárazott alsóházi csapat szintjén van. Amiből egy extra edzői teljesítménnyel és egy begyakorolt fix játékkal kijohet egy véletlen extra (lásd Forest vagy Bournemouth) de amúgy ki is lehet esni.a keret túlárazott, de sokkal több tehetség van benne mint ami kijön
FLZOLI
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
De, ez a keret egy túlárazott alsóházi csapat szintjén van. Amiből egy extra edzői teljesítménnyel és egy begyakorolt fix játékkal kijohet egy véletlen extra (lásd Forest vagy Bournemouth) de amúgy ki is lehet esni.Stez optimistábban látod ezt a csapatot mint a saját szurkolói az tuti 😊Igen, lehet, hogy optimistan latom, es nem is egy Antonyra celzok itt, hogy amugy mennyire ja jatekos, mert a pali egy okadek focista. 😀
Az biztos, hogy szervezetileg ezt a klubot gatyába kell rázni ez alap anélkül nem lesz változás. Azért ebben a keretben 5-7 játékosnál nincs több akit jó szájízzel megtartanál és lehet sokat is mondok. Persze mondhatjuk pl.: ott van Antony esete spanyolban jól tolja, de PL-ben úgyanúgy megeszik reggelire, annyit nyertünk vele hogy legalább magasabb áron el lehet adni. Lehet jobb játékosok mint amit angliában mutatnak és lehet a bajnokság nem fekszik nekik, és máshol jobban fog nekik menni de akkor is ezekből bizniszekből ki kell szállnia a klubnak még ha bukó akkor is. Manchesterben milyen csatárok voltak a múltban nem kell neveket sorolni, most meg ezt a böszme Hojlundot kell nézni, gólok nélkül nem lehet meccset nyerni mert ha éppen úgy pattan a labda mint tegnap akkor is kikapsz, mint ahogy tavasszal is többször. Szerintem PL top 10 alja keret ez, semmivel nem több és inkább a végéhez közel.
manuszka86
En az olyan jatekosokra celzok, akikben szerintem boven tobb van egy megfelelo kornyezetben, mint Zirkzee, Hojlund, De Ligt, Ugarte, Mainoo, egy egeszseges Mount, Diallo, Dorgu, Yoro, Martinez vagy Mazraoui, es ez mar boven egy olyan sor, amivel el lehet indulni, foleg, mert ott van egy Fernandes is, aki meg az alulteljesitok kozott sem teljesit alul, ez majdnem egy fullos kezdo, akik kozul persze sokan serultek, meg alulteljesitenek, de amugy egyatalan nem olyan szarok, mint Manchesterben az latszik.
Nyilvan kellene jo negy-ot minosegi igazolas, sztarcsatar tokre adna magat, meg egy normalis CM kozepre, jobbhatved, kozephatved meg kapus is, de en amondo vagyok, hogy egyebkent a megfelelo supporttal Zirkzee vagy Hojlund is 15-17 golos csatarok tudnanak lenni. A Manchesternel komoly bajok vannak a gollovessel, de rengetegszer, mikor lattam oket, nem a helyzetek sorat puskaztak el, hanem alapbol helyzetbe is alig kerultek. Maga a jatekszervezes bibis, impotens, oda Fernandes egyedul boven keves. Az meg onmagaban semmit sem er, hogy az MU a szelekre speedstereket igazol, akik amugy semmi tobbre nem kepesek, csak gyorsan futni, meg minden negyedik cselukbol egy jo, amikor ott van kozepen Fernandes, igy kore kellene rakni meg egy-ket kreativabb jatekost, hogy azon a teruleten legyen kepes tamadast epiteni az MU. Ez hibadzik evek ota. Nem az a baj, hogy Zirkzee vagy Hojlund kihagy a meccsenkenti egy helyzetebol egyet, hanem az, hogy csak egyszer kerul helyzetbe. Meg a legjobb tamadoknak sincs szerintem 20-25 szazaleknal jobb helyzetkihasznalasuk, nyilvan neki sem lesz. Haaland is ugy lovoget 25-30 golokat, hogy mellette sorra szurja el a ziccereket. De ehhez labda is kell.
Meg lehet nezni a Cityt, ami evek ota ugy lovogeti az ezer golt, hogy egyebkent a generacioja talan legjobb iranyitoja mellett (KDB) folyamatosan ott volt Bernardo Silva, Foden, Alvarez, Gundogan, Mahrez, meg amikor epp jozan, Grealish is, szamos olyan jatekos, aki kepes szethuzni a palyat, iranyitani, jatekintelligens es technikailag meg is tud valositani olyan passzokat, amit sokan nem, plusz ha kell, a befejezesekben is ott tud lenni pluszkent. Az ilyen jatekosbol sosem eleg, tobb kell, ezt Guardiola remek erzekkel tanulta meg Barcelonaban Messi, Iniesta es Xavi mellett.
Az MU-nal szerintem itt hibadzik nagyon a tamadojatek, hogy vagy Fernandes vagy senki, neki viszont nem enged teruletet az ellenfel, aztan ennyi, meg is van olve a manchesteri offenziva. Nyilvan a vedelmet is rendbe kene rakni, Onana sem megoldas, Maguire sem, Dalot sem, etc, de a golokhoz nem az kell, hogy minden nelkul odacsapsz egy Haalandot, aztan szevasz parej, ha nem losz 20+ golt, eladunk, hanem Haaland moge kell a megfelelo support, aminek tobb iranybol kellene jonnie, nem csak egybol.
En ezert is gondolom, hogy az MU alapvetoen nincs olyan nagyon messze egy jo csapattol, a keret maga nem szar, csak ez a tovabbi ket-harom-negy meghatarozo jatekos kellene, akik be tudnak lenditeni egy-egy csapatreszt, Fernandes mellett peldaul legalabb egy vagy ket kreativ kozeppalyas meg tamado, es a jelenlegi csatarok is fenyevekkel lennenek jobbak, mint voltak eddig.
Stez
7 hónapja
Hát igen, de 10 éve hallgatjuk, hogy elküldünk mindenkit. A valóság az, hogy a nagyja nem kell senkinek.el kell passzolni, minden semmirekellött. Pozitívan már úgyse jövünk ki belöle sajnos. Minden EUR kellenni fog, ahhoz, hogy 5-10 hely valamelyikén végezzünk a PL-ben.Amúgy a Fernandes, Cunha, Diallo trió elől működhetMeg kellene egy góllátó csatár hozzá😃
FLZOLI
De pl a palaceból Whartont simán hoznám erre a középpályára.
manuszka86
Toto21
7 hónapja
Stez optimistábban látod ezt a csapatot mint a saját szurkolói az tuti 😊Igen, lehet, hogy optimistan latom, es nem is egy Antonyra celzok itt, hogy amugy mennyire ja jatekos, mert a pali egy okadek focista. 😀
Az biztos, hogy szervezetileg ezt a klubot gatyába kell rázni ez alap anélkül nem lesz változás. Azért ebben a keretben 5-7 játékosnál nincs több akit jó szájízzel megtartanál és lehet sokat is mondok. Persze mondhatjuk pl.: ott van Antony esete spanyolban jól tolja, de PL-ben úgyanúgy megeszik reggelire, annyit nyertünk vele hogy legalább magasabb áron el lehet adni. Lehet jobb játékosok mint amit angliában mutatnak és lehet a bajnokság nem fekszik nekik, és máshol jobban fog nekik menni de akkor is ezekből bizniszekből ki kell szállnia a klubnak még ha bukó akkor is. Manchesterben milyen csatárok voltak a múltban nem kell neveket sorolni, most meg ezt a böszme Hojlundot kell nézni, gólok nélkül nem lehet meccset nyerni mert ha éppen úgy pattan a labda mint tegnap akkor is kikapsz, mint ahogy tavasszal is többször. Szerintem PL top 10 alja keret ez, semmivel nem több és inkább a végéhez közel.
manuszka86
En az olyan jatekosokra celzok, akikben szerintem boven tobb van egy megfelelo kornyezetben, mint Zirkzee, Hojlund, De Ligt, Ugarte, Mainoo, egy egeszseges Mount, Diallo, Dorgu, Yoro, Martinez vagy Mazraoui, es ez mar boven egy olyan sor, amivel el lehet indulni, foleg, mert ott van egy Fernandes is, aki meg az alulteljesitok kozott sem teljesit alul, ez majdnem egy fullos kezdo, akik kozul persze sokan serultek, meg alulteljesitenek, de amugy egyatalan nem olyan szarok, mint Manchesterben az latszik.
Nyilvan kellene jo negy-ot minosegi igazolas, sztarcsatar tokre adna magat, meg egy normalis CM kozepre, jobbhatved, kozephatved meg kapus is, de en amondo vagyok, hogy egyebkent a megfelelo supporttal Zirkzee vagy Hojlund is 15-17 golos csatarok tudnanak lenni. A Manchesternel komoly bajok vannak a gollovessel, de rengetegszer, mikor lattam oket, nem a helyzetek sorat puskaztak el, hanem alapbol helyzetbe is alig kerultek. Maga a jatekszervezes bibis, impotens, oda Fernandes egyedul boven keves. Az meg onmagaban semmit sem er, hogy az MU a szelekre speedstereket igazol, akik amugy semmi tobbre nem kepesek, csak gyorsan futni, meg minden negyedik cselukbol egy jo, amikor ott van kozepen Fernandes, igy kore kellene rakni meg egy-ket kreativabb jatekost, hogy azon a teruleten legyen kepes tamadast epiteni az MU. Ez hibadzik evek ota. Nem az a baj, hogy Zirkzee vagy Hojlund kihagy a meccsenkenti egy helyzetebol egyet, hanem az, hogy csak egyszer kerul helyzetbe. Meg a legjobb tamadoknak sincs szerintem 20-25 szazaleknal jobb helyzetkihasznalasuk, nyilvan neki sem lesz. Haaland is ugy lovoget 25-30 golokat, hogy mellette sorra szurja el a ziccereket. De ehhez labda is kell.
Meg lehet nezni a Cityt, ami evek ota ugy lovogeti az ezer golt, hogy egyebkent a generacioja talan legjobb iranyitoja mellett (KDB) folyamatosan ott volt Bernardo Silva, Foden, Alvarez, Gundogan, Mahrez, meg amikor epp jozan, Grealish is, szamos olyan jatekos, aki kepes szethuzni a palyat, iranyitani, jatekintelligens es technikailag meg is tud valositani olyan passzokat, amit sokan nem, plusz ha kell, a befejezesekben is ott tud lenni pluszkent. Az ilyen jatekosbol sosem eleg, tobb kell, ezt Guardiola remek erzekkel tanulta meg Barcelonaban Messi, Iniesta es Xavi mellett.
Az MU-nal szerintem itt hibadzik nagyon a tamadojatek, hogy vagy Fernandes vagy senki, neki viszont nem enged teruletet az ellenfel, aztan ennyi, meg is van olve a manchesteri offenziva. Nyilvan a vedelmet is rendbe kene rakni, Onana sem megoldas, Maguire sem, Dalot sem, etc, de a golokhoz nem az kell, hogy minden nelkul odacsapsz egy Haalandot, aztan szevasz parej, ha nem losz 20+ golt, eladunk, hanem Haaland moge kell a megfelelo support, aminek tobb iranybol kellene jonnie, nem csak egybol.
En ezert is gondolom, hogy az MU alapvetoen nincs olyan nagyon messze egy jo csapattol, a keret maga nem szar, csak ez a tovabbi ket-harom-negy meghatarozo jatekos kellene, akik be tudnak lenditeni egy-egy csapatreszt, Fernandes mellett peldaul legalabb egy vagy ket kreativ kozeppalyas meg tamado, es a jelenlegi csatarok is fenyevekkel lennenek jobbak, mint voltak eddig.
Szerkesztette: Stez
7 hónapja
Valaki mondja már el, hogy ezt a Premier League kiesés ellen vívott osztályozó mérkőzést miért kellett Bilbaoban játszani? 😊hogy ne lehessen ráfogni arra, hogy megfújják a hazai pályát, a Vemlbiben meg már snassz lett volna
Reggio1914
7 hónapja
Szerintem Ange, mióta a Spursnél van, kb. először közelített meg meccset úgy, hogy akkor az első perctől kezdve betolja a buszt. Neki a filozófiája pont ennek az ellentetje, nem véletlen kaptak annyi gólt idén.Még a tegnapi meccshez:Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
Stez
Egy kupadöntőben most ettől eltekintett, én elnézem neki, főleg, hogy a keret összes kreatív, támadó kp-ja sérült (Madders, Kulu, Bergvall), és csak favágók maradtak középre. Illetve az is egyértelmű, hogy a MU kontrázni tud csak kb, felállt védelem ellen semmit se tudnak, így célszerű volt.
Nézhetetlen meccs volt, de a Spursnek ez már nagyon kijárt, abszolút megérdemlik. Anget megtartanám, legalább Januárig, hogy egy esetleges egészséges kerettel mit tud. Ha a kezdő védősor egészséges, teljesen más ez a csapat. A padra viszont temérdek igazolás kell.
7 hónapja
Stez optimistábban látod ezt a csapatot mint a saját szurkolói az tuti 😊Az biztos, hogy szervezetileg ezt a klubot gatyába kell rázni ez alap anélkül nem lesz változás. Azért ebben a keretben 5-7 játékosnál nincs több akit jó szájízzel megtartanál és lehet sokat is mondok. Persze mondhatjuk pl.: ott van Antony esete spanyolban jól tolja, de PL-ben úgyanúgy megeszik reggelire, annyit nyertünk vele hogy legalább magasabb áron el lehet adni. Lehet jobb játékosok mint amit angliában mutatnak és lehet a bajnokság nem fekszik nekik, és máshol jobban fog nekik menni de akkor is ezekből bizniszekből ki kell szállnia a klubnak még ha bukó akkor is. Manchesterben milyen csatárok voltak a múltban nem kell neveket sorolni, most meg ezt a böszme Hojlundot kell nézni, gólok nélkül nem lehet meccset nyerni mert ha éppen úgy pattan a labda mint tegnap akkor is kikapsz, mint ahogy tavasszal is többször. Szerintem PL top 10 alja keret ez, semmivel nem több és inkább a végéhez közel.
7 hónapja
Aston Villa, Newcastle és Brighton is jobb kerettel bír. De most még azt se mondanám, hogy jövöre a felsöházban végezne a csapat. Nem tudunk gólt szerezni és kapott gól nélkül lehozni a meccseket.Szerintem meg nem szar, csak annyira toxic az egesz klub, hogy a jo jatekoskat is magaval rantja a melybe. Mert ezeknek a jatekosoknak jo resze mashol bizonyitotta mar egyszer, netan tobbszor is, hogy tud focizni, a klubjaban meg nem tud. Az edzoket zabaljak, egyikkel sem tudnak, ergo nem az edzok a problemak, de ugy gondolom, elsosorban nem is a jatekosok felejtettek el focizni.Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.Ez a MU keret évek óta bizonyítja,hogy nagyon szar,egyértelműen nem tudunk gólt lőni,nincs értelmes csatára a csapatnak,zéró gól van ebben a csatár csatársorban kb. Látszik is mennyi gólt szereztünk idén, és mellé ETH kidobott 700 millát az ablakon egy zsák szarért.
Stez
Idehozta Onanát is pl akit nézhetünk minden héten mikor kapja a potyákat,amikor ott volt a Dean Henderson. Takarítás kell ide anélkül tök mindegy ki ül a padon,fizikálisan tegnap is megették ezt a csapatot mint mindig.
manuszka86
Nem tudom elkepzelni, milyen lehet egy diszfunkcionalis klubnal jatszani, mennyire erezheto a feszultseg meg a rossz menetek egy jatekos szamara, de azt gondolom, az lehet, mert a jatekosok jo resze korabban huzamosabb ideig jobban jatszott, van, aki elment es azota mashol jatszik jol, meg a valogatottakban is sokan jol jatszanak es nem csak a tarsak miatt. De mivel sorra buknak itt meg az edzok az elmult tizenpar evben, Ferguson ota, nem is gondolom, hogy ok lennenek a ludasok.
Igen, ez az MU-keret nem acelos annyira, hogy bajnoki cimert kuzdjon, de PL-szinten szerintem top5-os a Liverpool, a City, az Arsenal es a Chelsea mogott.
Stez
7 hónapja
Szerintem meg nem szar, csak annyira toxic az egesz klub, hogy a jo jatekoskat is magaval rantja a melybe. Mert ezeknek a jatekosoknak jo resze mashol bizonyitotta mar egyszer, netan tobbszor is, hogy tud focizni, a klubjaban meg nem tud. Az edzoket zabaljak, egyikkel sem tudnak, ergo nem az edzok a problemak, de ugy gondolom, elsosorban nem is a jatekosok felejtettek el focizni.Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.Ez a MU keret évek óta bizonyítja,hogy nagyon szar,egyértelműen nem tudunk gólt lőni,nincs értelmes csatára a csapatnak,zéró gól van ebben a csatár csatársorban kb. Látszik is mennyi gólt szereztünk idén, és mellé ETH kidobott 700 millát az ablakon egy zsák szarért.
Stez
Idehozta Onanát is pl akit nézhetünk minden héten mikor kapja a potyákat,amikor ott volt a Dean Henderson. Takarítás kell ide anélkül tök mindegy ki ül a padon,fizikálisan tegnap is megették ezt a csapatot mint mindig.
manuszka86
Nem tudom elkepzelni, milyen lehet egy diszfunkcionalis klubnal jatszani, mennyire erezheto a feszultseg meg a rossz menetek egy jatekos szamara, de azt gondolom, az lehet, mert a jatekosok jo resze korabban huzamosabb ideig jobban jatszott, van, aki elment es azota mashol jatszik jol, meg a valogatottakban is sokan jol jatszanak es nem csak a tarsak miatt. De mivel sorra buknak itt meg az edzok az elmult tizenpar evben, Ferguson ota, nem is gondolom, hogy ok lennenek a ludasok.
Igen, ez az MU-keret nem acelos annyira, hogy bajnoki cimert kuzdjon, de PL-szinten szerintem top5-os a Liverpool, a City, az Arsenal es a Chelsea mogott.
Szerkesztette: Stez
7 hónapja
el kell passzolni, minden semmirekellött. Pozitívan már úgyse jövünk ki belöle sajnos. Minden EUR kellenni fog, ahhoz, hogy 5-10 hely valamelyikén végezzünk a PL-ben.Amúgy a Fernandes, Cunha, Diallo trió elől működhetMeg kellene egy góllátó csatár hozzá😃
FLZOLI
manuszka86
7 hónapja
Amúgy a Fernandes, Cunha, Diallo trió elől működhetMeg kellene egy góllátó csatár hozzá😃
FLZOLI
7 hónapja
Ja és mivel csóróság van a csapatnál, itt olyan kurva nagy pénzlapátolásokat nem kell várni. Idén valami 100 Milla körül kell csengetni ETH elvaszott igazolásaira is🙂
7 hónapja
Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.Ez a MU keret évek óta bizonyítja,hogy nagyon szar,egyértelműen nem tudunk gólt lőni,nincs értelmes csatára a csapatnak,zéró gól van ebben a csatár csatársorban kb. Látszik is mennyi gólt szereztünk idén, és mellé ETH kidobott 700 millát az ablakon egy zsák szarért.
Stez
7 hónapja
mégis csak egy EL döntő volt 😊Még a tegnapi meccshez:Már bocs, kényszerített valaki, hogy nézd? Ha mazochista vagy, akkor legyél proper mazochista, de ne pózerkedj 😛
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
slowmotion
7 hónapja
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlanIgazából egy ilyen csapat mivel tesz hozzá a PL-hez mint mondjuk a Brentford vagy a Fulham? Semmivel, bőven kiesési gondokkal fognak küzdeni jövőre, mert az Ineos nem fog végtelen pénzt beletolni a csapatba.mindenrearra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.
Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád
davemayer
Amúgy a Fernandes, Cunha, Diallo trió elől működhet
7 hónapja
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlanAzért ez egy nagy ötlet. Jövőre akkor tényleg kiesnénk.mindenrearra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.
davemayer