Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 786 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 hónapja
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 444
Valaki mondja már el, hogy ezt a Premier League kiesés ellen vívott osztályozó mérkőzést miért kellett Bilbaoban játszani? 😊
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Még a tegnapi meccshez:
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
Már bocs, kényszerített valaki, hogy nézd? Ha mazochista vagy, akkor legyél proper mazochista, de ne pózerkedj 😛
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
Még a tegnapi meccshez:
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.

7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Még a tegnapi meccshez:
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 830 — Whoops, looks like something went wrong.
En adom a Spurs-kupat, mondjuk szegeny Kane azert sirhat a parnajaban, hogy elment, egy idenyre ra jott egy El-trofea, ami azert egy Bundesliganal ertekesebb. 😀

De annak ellenere, hogy a jelenlegi Tottenham kevesbe szeretheto csapat, az elmult evekben amugy sokszor egy szeretheto, jo keret volt ez, ami luzerkedett folyton. Mar akkor erdemeltek volna valamit, ez kijart mar nekik.

7 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 905 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣
gabokocka
Mókamiki és népizenekara hozza a szokásos formáját...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlan mindenre arra amit ő akar játszatni és mivel nincs pénz így sok javulás nem várható.

Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Goldbridget több, mint 100ezren nézik a meccs után 😮

7 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ja és a Tottenham így BL résztvevő jövőre. 😀
7 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
Jó hónap ez a május, Harry Kane is megnyerte első trófeáját és a Spurs is 17 év után nyert egyet.

7 hónapja
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
Az a durva hogy előre játékban Bruno,Diallo pároson kívül mindenki szar….
Berrada előtt rohadt nagy feladat lesz, de épkézláb csatár jöjjön mert ha ezeket kell nézni a kövi években is tényleg eret vágok

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na akkor jövőre ideje lesz hogy a Montreal Canadiens is megnyerje a Stanleyt 😎😎😎
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 413
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
manuszka86
ne gyengülj el. Zirkzee is egy kalap szar... Annyi, de annyi pénzt dobtunk ki olyanokra, akik egy középcsapatban kicsit is jobbak voltak a szarnál. Ilyen rossz sport igazgatót még életemben nem láttam.
7 hónapja
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.

7 hónapja
rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.

Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Meg Trashford🙂
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott
manuszka86
Rashford azután menjen, hogy Höjlund és Zirkzee már távozott. Greenwood-ot akarom vissza!
7 hónapja

Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Meg Trashford🙂
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Igazad van Bogdán kiegyenlítetten szr meccs volt 🥴
7 hónapja
Igen Gundi nekem is a Juve Milan BL jutott eszembe, most legalább a jó csapat nyert 😛
dande2
Gundi? HBI kommentált ma.
iktriad
Akkor bocs vmièrt rosszul figyeltem a játèkra !!! concentráltam 🤣😀

Hát ez az mi sem tudjuk elhinni
7 hónapja
Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.
steelwolf
A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.

Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer

Toto21
Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehet
davemayer
Garnacho is egy nagy semmi. Nem rendelkezik semmi ésszel. Adjuk el, hátha kapunk érte pénzt.

Felőlem kiállhatunk jövőre így is:

Bayindir - Yoro, Maguire, Lisandro - Mazra, Collyer, Mainoo, Dorgu - Bruno, Diallo - Rashford. A padot töltsük fel ifikkel azt kész
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
utoljára ennyire szar csapat európai kupadöntőben talán a Rangers volt 2008-ban
7 hónapja
Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.
steelwolf
A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.

Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer

Toto21
Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehet

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja

zacknorb
Tudták hogy elég. Írtam is a meccs előtt hogy annyira szar a united h ha a spurs lövi az elsőt könnyen vége is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
7 hónapja
ozibozi New York Giants 20 212
Nem is nagyon tudják hirtelen a szurkerek, hogy miként kellene ünnepelni végső győzelmet✌️