Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Stop what you’re doing and watch Rio and Bale’s goal reaction 🤣 pic.twitter.com/454gwvSiKe
— Football on TNT Sports (@footballontnt) May 21, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Valaki mondja már el, hogy ezt a Premier League kiesés ellen vívott osztályozó mérkőzést miért kellett Bilbaoban játszani? 😊
7 hónapja
Még a tegnapi meccshez:Már bocs, kényszerített valaki, hogy nézd? Ha mazochista vagy, akkor legyél proper mazochista, de ne pózerkedj 😛
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
7 hónapja
Még a tegnapi meccshez:Oke, de az MU mit csinalt? Merthogy a Spurs talalt egy golt, majd vsszaallt egy teljes felidore vedekezni es buszozni, de az MU nagyjabol epkezlab tamadast nem vezetett vagy alakitott ki helyzetet. Igazabol Mourinho-fele celfoci volt ez a javabol, undorito, de hatasos.
annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
egyébként a többi csapat szégyene, hogy ez a kettő bejutott a döntőbe, nem is értem mit csinálhattak a többiek 😊
NB2
7 hónapja
Még a tegnapi meccshez:annyira undorítóan nem csinált semmit a Spurs, hogy drukkoltam, hogy egyenlítsen ki a MU, persze ezzel csak egy gond volt, hogy nézhettem volna tovább ezt a szart 😊
7 hónapja
En adom a Spurs-kupat, mondjuk szegeny Kane azert sirhat a parnajaban, hogy elment, egy idenyre ra jott egy El-trofea, ami azert egy Bundesliganal ertekesebb. 😀De annak ellenere, hogy a jelenlegi Tottenham kevesbe szeretheto csapat, az elmult evekben amugy sokszor egy szeretheto, jo keret volt ez, ami luzerkedett folyton. Mar akkor erdemeltek volna valamit, ez kijart mar nekik.
7 hónapja
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣Mókamiki és népizenekara hozza a szokásos formáját...
gabokocka

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Vasasnál mit összebénázik a vezetőség a jegyekkel, van egy meccsük a szezonban amire több mint ezer néző lenne kiváncsi és meglepődnek rajta 🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 hónapja
Őszintén ha Amorim elszámol magában ezzel a fél évvel le kellene mondania. Ez a keret totál alkalmatlan Mondjon le mert kirúgni nem fogják, jöjjön Carrick, hozzanak pár feltörekvő játékost és egészítsük ki az ifikkel aztán hajrá. Inkább mint nézni ezt a foshalmazt, akkor inkább olyanok játszanak akik megdöglenek a mezért. Ha csapatot akar építeni jövőre kellene 1 kapus, 1 masszív középhátvéd, 1 védekező kp (amennyiben Ugarte és Casemiro is out 2), mindkét szélre szárnyvédő (egy kezdő kaliber minimum), és újra egy csatár. Sok sikert hozzá... ja és ten Hag a kurva anyád
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ja és a Tottenham így BL résztvevő jövőre. 😀
7 hónapja
Jó hónap ez a május, Harry Kane is megnyerte első trófeáját és a Spurs is 17 év után nyert egyet.
7 hónapja
Az a durva hogy előre játékban Bruno,Diallo pároson kívül mindenki szar….Berrada előtt rohadt nagy feladat lesz, de épkézláb csatár jöjjön mert ha ezeket kell nézni a kövi években is tényleg eret vágok
7 hónapja
Na akkor jövőre ideje lesz hogy a Montreal Canadiens is megnyerje a Stanleyt 😎😎😎
7 hónapja
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭ne gyengülj el. Zirkzee is egy kalap szar... Annyi, de annyi pénzt dobtunk ki olyanokra, akik egy középcsapatban kicsit is jobbak voltak a szarnál. Ilyen rossz sport igazgatót még életemben nem láttam.
Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
manuszka86
7 hónapja
Ehh Greenwood bakker micsoda játékos lehetne nálunk😭Zirkzee-ben látok fantáziát a többiekben kajak nullát.
7 hónapja
Rashford azután menjen, hogy Höjlund és Zirkzee már távozott. Greenwood-ot akarom vissza!rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Meg Trashford🙂
Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott
manuszka86
7 hónapja
rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Meg Trashford🙂
Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
Toto21
Ugarte nem olyan rossz,csak mellé marhára kellene játékos aki fel tudja venni a labdát és előre tudja juttatni,mert az nem normális ha Bruno játszik ott
7 hónapja
Igazad van Bogdán kiegyenlítetten szr meccs volt 🥴
7 hónapja
Akkor bocs vmièrt rosszul figyeltem a játèkra !!! concentráltam 🤣😀Igen Gundi nekem is a Juve Milan BL jutott eszembe, most legalább a jó csapat nyert 😛Gundi? HBI kommentált ma.
dande2
iktriad
Hát ez az mi sem tudjuk elhinni
7 hónapja
Garnacho is egy nagy semmi. Nem rendelkezik semmi ésszel. Adjuk el, hátha kapunk érte pénzt.Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehetrúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer
Toto21
davemayer
Felőlem kiállhatunk jövőre így is:
Bayindir - Yoro, Maguire, Lisandro - Mazra, Collyer, Mainoo, Dorgu - Bruno, Diallo - Rashford. A padot töltsük fel ifikkel azt kész
7 hónapja
utoljára ennyire szar csapat európai kupadöntőben talán a Rangers volt 2008-ban
7 hónapja
Én Garnachot és Ugartet megtartanám, a többi mehetrúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Tudták hogy elég. Írtam is a meccs előtt hogy annyira szar a united h ha a spurs lövi az elsőt könnyen vége is
zacknorb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Nem is nagyon tudják hirtelen a szurkerek, hogy miként kellene ünnepelni végső győzelmet✌️