Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Látom otthon vagy a témában. Ezt pont a Liverpoolnál sütöd el, ahol egy 100 milliós csatár ül a padon már 2. éve.Nem tudom neki mi a fontos, de nekem az, hogy semmi paráznivalót nem látok abban, ha egy top PL csapathoz érkezik még egy (2-3-4 akárhány) plusz játékos.Biztos vagyok benne, hogy egy 24 éves játékosnak, ami most ért a primeja elejére legfontosabb szempont az, hogy nyugis legyen minden és nagyon sokkal kevesebbet játsszon.Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
Ha jön a német aki tud 3 ppszton is játszani lehet h 10el levesebb kezdo meccse lesz Szobobak, csak 30-40... Huha. Kell 15-17 fős erős keret és még igazából keveset is mondtam de az edzők nem azerwtnek 20+ nagyon jó palit tartani/nem is nagyon lehet még, de pár év múlva eljutunk oda mert tényleg 100 meccses lesz egy elfocista szezonja minden válogatott meccsel ia együtt. Lesz 8-9 játékos 5 poszta (3kp, bal szél, csatár). Fog jutni perc mindenkinek
alatriste
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Nem is értem, hogy ilyen, hogy juthatott eszedbe.
Sixo
Aki jó és egészséges az bőven játékban marad, egy normális klubnál nem üldögélnek jó formában, primeban lévő 70 milliós játékosok a padon.
Nem is értem ilyen hogy juthat eszedbe.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondj már nekem egy 24 éves ambiciózus játékost akinek az a fontos, hogy nyugis legyen minden. Ha arra vágyott volna, akkor nem ezt a karrier utat választja és nem megy a Liverpoolhoz.
7 hónapja
Nem tudom neki mi a fontos, de nekem az, hogy semmi paráznivalót nem látok abban, ha egy top PL csapathoz érkezik még egy (2-3-4 akárhány) plusz játékos.Biztos vagyok benne, hogy egy 24 éves játékosnak, ami most ért a primeja elejére legfontosabb szempont az, hogy nyugis legyen minden és nagyon sokkal kevesebbet játsszon.Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
Ha jön a német aki tud 3 ppszton is játszani lehet h 10el levesebb kezdo meccse lesz Szobobak, csak 30-40... Huha. Kell 15-17 fős erős keret és még igazából keveset is mondtam de az edzők nem azerwtnek 20+ nagyon jó palit tartani/nem is nagyon lehet még, de pár év múlva eljutunk oda mert tényleg 100 meccses lesz egy elfocista szezonja minden válogatott meccsel ia együtt. Lesz 8-9 játékos 5 poszta (3kp, bal szél, csatár). Fog jutni perc mindenkinek
alatriste
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
Sixo
Aki jó és egészséges az bőven játékban marad, egy normális klubnál nem üldögélnek jó formában, primeban lévő 70 milliós játékosok a padon.
Nem is értem ilyen hogy juthat eszedbe.
7 hónapja
Szép ez a Napoli bajnoki cím idén is
7 hónapja
Biztos vagyok benne, hogy egy 24 éves játékosnak, ami most ért a primeja elejére legfontosabb szempont az, hogy nyugis legyen minden és nagyon sokkal kevesebbet játsszon.Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
7 hónapja
Mindig van sérülés is, el is adhatják, nem kell Szobo miatt parázni. És ha apa lesz neki is nyugisabb a kevesebb meccs, és stabilan lehet jobb is emiatt. És meg csak le se szerződtették Wirtzet.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
7 hónapja
Fordítottak egy interjúját NSO n, az eredeti cikk is meg van benne nevezve, de azt már meg nem mondom hol van.Ezt hol mondta? Am nem ertem ez igazolast, nem Szob miatt hazabeszelve de ezen a poszton vannak meg leginkabb. Poolnal 150 millioert nem szokas jatekost venni, foleg hogy vannak boven lyukak.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
JéBé

7 hónapja
Ez sztem csak akkor valosithato meg ha Diazt elengedik, amit szinten sajnalnek. Mondjuk nem annyira mint amennyire azt hogy Salaht meg nem engedtek el.Ez már inkább szólna a Salah utáni korszaknak, akkor ő lenne a framchise player.Ezt hol mondta? Am nem ertem ez igazolast, nem Szob miatt hazabeszelve de ezen a poszton vannak meg leginkabb. Poolnal 150 millioert nem szokas jatekost venni, foleg hogy vannak boven lyukak.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
JéBé
zacknorb
7 hónapja
Ez már inkább szólna a Salah utáni korszaknak, akkor ő lenne a framchise player.Ezt hol mondta? Am nem ertem ez igazolast, nem Szob miatt hazabeszelve de ezen a poszton vannak meg leginkabb. Poolnal 150 millioert nem szokas jatekost venni, foleg hogy vannak boven lyukak.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
JéBé
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ezt hol mondta? Am nem ertem ez igazolast, nem Szob miatt hazabeszelve de ezen a poszton vannak meg leginkabb. Poolnal 150 millioert nem szokas jatekost venni, foleg hogy vannak boven lyukak.Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
kapitnono
7 hónapja
Volt. Ha poén akart lenni akkor nem jött össze.Közben a Fehérvár ismét Videoton lesz😅😁volt mar ilyen nevu csapat a masodosztalyban?
zacknorb
csebi
7 hónapja
Közben a Fehérvár ismét Videoton lesz😅😁Miért a vicceskedés? Ez szerintem kurva jó hír. Mintha a klub tehetett volna erről hogy elvették. Végre visszaadják ami járt.
zacknorb
7 hónapja
84 -ben—mikor Ardiles a Falklandi háború után 2 évvel nyert UEFA kupát—Akkor még Hornby is szívta a fogát, hogy a fater mi a toszért Arsenal meccsre vitte ki, és miért nem Chelsea vagy Tottenham meccsre, mert így az ergya Arsenallal fonódott össze az élete.
Volt hasonló hacacáré✌️
Igaz előtte volt pár FA győzelem is, azt többre értékelték.
ozibozi
Asszem visszatekintve talán jól járt, legalábbis a Tottenhammel szemben mindenképpen.
7 hónapja
Adogatnak hátul a védők, a Cagliari egész pályán kimegy letámadni, erre Rrahmani a saját szögletzászlótól előre kúrja a labdát a kezdő körbe, ott Lukaku átveszi és egy védővel a hátán begyalogol a Cagliari kapujába.
7 hónapja
Mire leírom, hogy ez a Conte bolond, teljesen visszaállt és már a 45. perctől húzza az időt 1 gólos vezetésnél, megszerzi a 2. gólt a Napoli.
7 hónapja
Mindkét meccsen egyszerre gól
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem 10 el lesz szerintem kevesebb, max kupa meg ligakupa fog neki jutni szerintem. Ha marad Mac Allister, akkor ő Gravenbech meg Wirtz lesz a fix kezdő. Plusz ugye Slot is lenyilatkozta hogy ezen a poszton nehéz lesz a kezdőbe kerülnie Szoboszlainak ami azért elég beszédes.Ornstein meg FR is lehozta, hogy Pool nagyon közel van Wirtz megszerzéséhez. Akkor Szobinak ennyi volt a kezdő, ha csak Mac Allister nem megy a Reálba.60-70es meccses szezonokban miért csak gálakezdokben gondolkodunk?
Sixo
alatriste
Szerkesztette: kapitnono

7 hónapja
Pepe Reina ezzel Zidane-i magasságokba került
Poloska vagyok.
7 hónapja
Reinat utolsó meccsén kipirosozzák
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kit érdekel a Scudetto, miközben Böde Dani éppen a magyar aranycipőt biztosítja be!?