Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Szóval akkor a Wirtz pénzből lényegében jön Diaz meg Woldemade … hat franc sem tudja. Balszelre amúgy nem volt jobb opció de egy picivel többe került mint kellett volna.
Woldemade meg nem tudom hova jön játszani? Tudomásom szerint a Kanet nem adjuk el (még).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
jó ez a Vasas nawarr_b tuti eret vág
petey
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
mi az a 5 kis csik a csapatok nevei alatt meccs kozben az eredmenyeknel?olvass trollfocit 😊
nb1
YoungZeeZee
7 hónapja
mi az a 5 kis csik a csapatok nevei alatt meccs kozben az eredmenyeknel?cserelehetőségek száma
nb1
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
YoungZeeZee
9 505
mi az a 5 kis csik a csapatok nevei alatt meccs kozben az eredmenyeknel?nb1
7 hónapja
elvileg Guéhivel közel a megegyezésRomano🔴Nem értem mi szükségük rá. Akkor már inkább vegyenek rekord áron egy értelmes védőt aki nem a kórház válogatottat erősíti majd.
Liverpool are prepared to go big for Alexander Isak after Luis Diaz sale done.
Isak, keen on the move and not even in talks with Saudi clubs. Only Liverpool.
Up to Newcastle now, with #LFC waiting but ready to enter strong with record proposal.
ozibozi
FLZOLI
1 hetes info
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
Romano🔴Nem értem mi szükségük rá. Akkor már inkább vegyenek rekord áron egy értelmes védőt aki nem a kórház válogatottat erősíti majd.
Liverpool are prepared to go big for Alexander Isak after Luis Diaz sale done.
Up to Newcastle now, with #LFC waiting but ready to enter strong with record proposal.
ozibozi
7 hónapja
Romano🔴Liverpool are prepared to go big for Alexander Isak after Luis Diaz sale done.
7 hónapja
újpest vezeti a tabellát a felcsút a második 😀hol lehet nagyobb a buli, a mol toronyban vagy a felcsúti kiskertben? 😀
7 hónapja
MB2 első hely, most kell lefújni! 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Soha nem láttam semmilyen sportban unszimpatikusabb játékost mint ez a bohóc Kellynői Vinicius
sajtospingvin
7 hónapja
sajtospingvin
119
Soha nem láttam semmilyen sportban unszimpatikusabb játékost mint ez a bohóc Kelly
Szerkesztette: sajtospingvin
7 hónapja
Kibaszott nagy szégyen!
7 hónapja
istenem ezek a női büntetők. kb. mint egy Bozsik programos gyerekmeccsen.
7 hónapja
Nem veletlenul ez a szuperliga, egy fordulo utan lesz maximum ket harompontos csapat, ket nullapontos es nyolc egypontos. 🤣
7 hónapja
Sztojka se egy kisarcú gyerek, de ezerszer jobb opció abba a szerepkörbe, mint Rab. Hihetetlen hogy egy Erős féle edzőnek ez nem ment át eddig és a meccsbe került.Mert nincs ballábas, aki volt azt elküldték.
Olyan ez, mint Rossi Svájc elleni agymenése a taktikai elképzelésében azon a meccsen.
Az meg hogy képesek vagyunk jobb lábas balhátvéddel nekimenni a meccsnek..
Remélem többet nem hibázik ilyeneket, mert ezt ő szarta el sajnos.
topin
Mókamiki FC 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
7 hónapja
A csapatnál a szpíker biztosan gyengébb 😊
7 hónapja
Sztojka se egy kisarcú gyerek, de ezerszer jobb opció abba a szerepkörbe, mint Rab. Hihetetlen hogy egy Erős féle edzőnek ez nem ment át eddig és a meccsbe került.Olyan ez, mint Rossi Svájc elleni agymenése a taktikai elképzelésében azon a meccsen.
Az meg hogy képesek vagyunk jobb lábas balhátvéddel nekimenni a meccsnek..
Remélem többet nem hibázik ilyeneket, mert ezt ő szarta el sajnos.
7 hónapja
Bazzeg, minek randizzak a Vasastol megkapom a full élménytReménykedés majd iszonyat elképesztően elképzelhetetlenül vad pofára esés
Poloska vagyok.
7 hónapja
LOL, baszkiRab Benedek lol, egészen ellenszenvesen focizik szegény gyerek..Jó az Boldizsárnak is de ja
topin
sajtospingvin
Erősnek ez nagy mellényúlása volt, hogy ebbe a szerepkörben gondolkozik vele. Súlytalan, öncélú, lassítja a játékot itt.
7 hónapja
Mikor dózerólják le a búsba ezeknek a stadionját?Kb az összes magyar csapatra igaz megállapítás.
sajtospingvin
7 hónapja
sajtospingvin
119
Rab Benedek lol, egészen ellenszenvesen focizik szegény gyerek..Jó az Boldizsárnak is de ja
topin
7 hónapja
Rab Benedek lol, egészen ellenszenvesen focizik szegény gyerek..