Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
lenyegeben. remeljuk az osszes klub az OTP-nel bankol 😊Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
Kenny
szaba
7 hónapja
Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
Kenny
7 hónapja
Nem faszsag, csak nincs normalisan kidolgozva. De maga a szabaly egyaltalan nem az.ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kampman
Stez
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.
A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.
Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
Kenny
Csak hat ez egy olyan dolog, hogy ha egy hobbifocista iranyit fentrol, aki a Fifa-szintjen kepes a focival kapcsolatos gondolatait atadni, akkor abbol feluletes dolog kerekedik, ami lufi erzest kelt.
7 hónapja
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kampman
7 hónapja
Fiatalszabály jó dolog, csak egy 10 évet késett el. Ami miatt szívás lesz, amit most a kommentátor is mondott, egy Tóth Alex külföldi lehetőségeket fog visszamondani, mert itt olyan pénzt kap, és inkább hátráltatni fogja a fiatalok fejlődését.
7 hónapja
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.
7 hónapja
ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
Stez
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.
A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.
Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
7 hónapja
Van ebben igazság sok.Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
Stez
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény, legalábbis ami ott automatikus kellett, volna hogy legyen (meccs vége, Honvéd továbbjut), nem történt meg.
Szerkesztette: Kampman
7 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"csanyi te allat bazd meg az anyadat
Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.
Kampman
5 perc alatt osszekiabaltak a sracok egy tizest.
tuti direkt toltak el az elejen az osszes ilyet.
ugyse fog az uzsoras egy stadiont se bezaratni, plane nem a Fradiet akinel hazai palyan annyian vannak, mint 2 forduloig osszesenca tobbi palyan.
Szerkesztette: Kenny
7 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.
7 hónapja
Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
😀
Kampman
7 hónapja
Szabo Szili a nagy nyertese ennek.Öt magyar a Fradiban 😀Hajrá kvóta magyarok!
Nomac
Ettől lesz jó a magyar foci…
Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂
Sinisa
Csanyi Ur megkapja ami jar neki 😊
7 hónapja
Na jöhet az Örökrangadó!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Az Arsenal hivatalosan is Gyökeres változáson esett át
Poloska vagyok.
7 hónapja
Öt magyar a Fradiban 😀Hajrá kvóta magyarok!
Nomac
Ettől lesz jó a magyar foci…
Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Öt magyar a Fradiban 😀
7 hónapja
Hogy a Fradi fele vannak muszáj megnyeretni őket meccset abban biztos vagyok, őket muszáj tolni. A többinél nem látom értelmét.Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
Kampman
7 hónapja
Ez kétségtelenül egy örök dilemma.Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
7 hónapja
Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
Toto21
7 hónapja
Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztatóEgyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Kampman
7 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.kedvenc eredményem ebből a körből a TransferWise elleni 26-0-s győzelem a kimondhatatlan nevű ellenféltől
Micsoda csapás!
Willie Parker

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.Micsoda csapás!