Soccer

41 feliratkozó

7 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.
Kampman
mar latom magam elott a telexes, 444-es hulladek cikkeket.
Kenny
Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?
szaba
lenyegeben. remeljuk az osszes klub az OTP-nel bankol 😊

7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 12 242
A Ferencváros Anti-LMBTQ zászlócska is fog érni egy szolidabb hatszámjegyű összeget gondolom.
Kampman
Kenny
Egyébként ezek az MLSZ büntetések nem annyit jelentenek, mint mikor én a farzsebemből átrakom a pénzt az elülsőbe?
7 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 589 — Whoops, looks like something went wrong.
A "szarházi MLSZ"-ért adható szektorbezárás?
😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
Kampman
Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...
Stez
Van ebben igazság sok.
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.

A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.

Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.
Kenny
Nem faszsag, csak nincs normalisan kidolgozva. De maga a szabaly egyaltalan nem az.

Csak hat ez egy olyan dolog, hogy ha egy hobbifocista iranyit fentrol, aki a Fifa-szintjen kepes a focival kapcsolatos gondolatait atadni, akkor abbol feluletes dolog kerekedik, ami lufi erzest kelt.

7 hónapja
Kampman

7 hónapja
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Fiatalszabály jó dolog, csak egy 10 évet késett el. Ami miatt szívás lesz, amit most a kommentátor is mondott, egy Tóth Alex külföldi lehetőségeket fog visszamondani, mert itt olyan pénzt kap, és inkább hátráltatni fogja a fiatalok fejlődését.
7 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649

7 hónapja
😀
Kevés rigmus van, amiben az összes egymást egyébként utáló ultracsoport egyetért.
Kampman
Mas kerdes, hogy a fiatalszabaly tovabbra is egy jo kezdmenyezes, de persze a szurkoloktol mit akarunk, akik kint anyaznak meccseken, jobbara nem az eszesebbek, tisztelet a kivetelnek. Ok azok, akik anyazzak az MLSZ-t, ami a valogatott cirkuszok miatt pont az ilyen csoportok miatt fizetik a szazmilliokat, mert nekik hiaba konyorog az egesz orszag, nekik akkor le kell nggerezniuk, meg meg kell dobalniuk az angolt meg a nemetet, ha az szogletet rug, mikozben a Fifa meg az Uefa is nagyitoval figyel minket, amiket meg elore is jeleznek a penzbunteteseiknel...
Stez
Van ebben igazság sok.
A fiatalszabályban is hajlandó vagyok elismerni a jó szándékot, bár amilyen jelenleg az utánpótlásképzés, ez kb. csak arra jó, hogy a folyamatosan kitermelt selejtet beerőltessék a pályára.

A szurkolók viselkedése is visszás, de azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy igenis van negatív diszkrimináció és kettős mérce ellenünk.
A magyar drukkerek románellenes rigmusaira jött a zártszektor, a románok hasonló dolgaira nem, legfeljebb ejnyebejnye pénzbüntetés..
Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény.
Szoboszlait is dobálták a szofisztikált német drukkerek Lipcsében, semmi következmény.

Ez nem teszi jóvá a felesleges niggerezést meg a "Krisztiáno homoszexuál"-t, de szerintem a magyar ultrák nincsenek ott az európai leggázabb csoportosulások között, még a top 10-ben sem.
Kampman
ez a fiatalszabaly ebben a formaban egy faszsag. Csanyi mar dacbol se fogja elengedni, pedig el kene.

7 hónapja
😀
Kampman
Stez
Van ebben igazság sok.

Craiovában a románok még a bírót is megdobálhatták a Honvéd ellen, semmi következmény, legalábbis ami ott automatikus kellett, volna hogy legyen (meccs vége, Honvéd továbbjut), nem történt meg.

Szerkesztette: Kampman

7 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"

Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.
Kampman
csanyi te allat bazd meg az anyadat

5 perc alatt osszekiabaltak a sracok egy tizest.
tuti direkt toltak el az elejen az osszes ilyet.

ugyse fog az uzsoras egy stadiont se bezaratni, plane nem a Fradiet akinel hazai palyan annyian vannak, mint 2 forduloig osszesenca tobbi palyan.

Szerkesztette: Kenny

7 hónapja
Ott repült is szerintem egy vaskos csekk az "újpesti cigányokra"

Csányira mi szépet mondtak?
Nem lehetett tisztán hallani.

7 hónapja
Stez SMU Mustangs 47 589 — Whoops, looks like something went wrong.
😀
Kampman

7 hónapja
Öt magyar a Fradiban 😀
Nomac
Hajrá kvóta magyarok!
Ettől lesz jó a magyar foci…

Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂
Sinisa
Szabo Szili a nagy nyertese ennek.

Csanyi Ur megkapja ami jar neki 😊

7 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Na jöhet az Örökrangadó!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Zéró toleranciát hirdetünk az MLSZ-szel szemben 😊

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 714 — Kinek mit intézett a kormánya
Az Arsenal hivatalosan is Gyökeres változáson esett át

Poloska vagyok.
7 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Öt magyar a Fradiban 😀
Nomac
Hajrá kvóta magyarok!
Ettől lesz jó a magyar foci…

Még szerencse, hogy a szakértők szerint a 7000 perc sima ügy, mert ott van Tóth Ali. 🙈😂

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
7 hónapja
Nomac New England Patriots 4 270 — balazs.t85@gmail.com
Öt magyar a Fradiban 😀
7 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 542 — I like the Texans, I like who we are
Bundameccsnek eddig olyan közepesen szórakoztató
Kampman
Egyebkent igen eleg bunda meccs erzesem van nekem is
Toto21
Nem az m4 adja? Vagy nem tudom mit néztek. Simán ennyi a színvonal sajnos.
Nemes samu09
Ez kétségtelenül egy örök dilemma.
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.
Kampman
Hogy a Fradi fele vannak muszáj megnyeretni őket meccset abban biztos vagyok, őket muszáj tolni. A többinél nem látom értelmét.
7 hónapja
Kampman
Toto21
Nemes samu09
Ez kétségtelenül egy örök dilemma.
Bunda vagy csak ennyire bénák?
A magyar soccerben mindkettőt el tudom hinni.

7 hónapja
Nemes samu09 Houston Texans 4 542 — I like the Texans, I like who we are
Kampman
Toto21
7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 937
Kampman
7 hónapja

7 hónapja
Toto21 Chicago Bears 7 937
Lol ez mi volt a ZTE kapusatol?😂

Szerkesztette: Toto21
7 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 461 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.
Micsoda csapás!
Willie Parker
kedvenc eredményem ebből a körből a TransferWise elleni 26-0-s győzelem a kimondhatatlan nevű ellenféltől

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
Az észt kupából egyszerre pottyant ki az EstHam United, az Eston Villa és a Maardu Aliens.
Micsoda csapás!