NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 430
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
rúgjunk ki mindenkit kb. Komolyan itt ki kell söpörni mindenkit szinte.Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
Kivancsi leszek hogy tisztitjak meg ezt a unitedet...
davemayer
Mehet Onana, Shaw, Lindelöf, Dalot, Casemiro, Mount, Ugarte, Garnacho, Antony, Höjlund, Zirkzee, Eriksen. Ezek többet ne húzzák magukra a klub mezét.
7 hónapja
Na az tényleg egy okádék meccs volt...Nem tudom, hogy láttam e már szarabb meccset (valószínű igen), de pont leszarom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾🏆🏆🏆2000-es évek juve-milan bl döntője magasan a no1
Klaci79
davemayer
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Legalább heti 1 meccs,rövid pad elég ki lehet baszni mindenkit kb😃Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
7 hónapja
Benzin + ZippoHypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 hónapja
Nem tudom, hogy láttam e már szarabb meccset (valószínű igen), de pont leszarom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾🏆🏆🏆2000-es évek juve-milan bl döntője magasan a no1
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Az ezen nem segít. Taposóakna talán.Hypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 hónapja
Hypo?Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
davemayer
Draft

7 hónapja
Zirkzee, Höjlund, Ugarte, Mount, Antony pénzén, mi embereket hozhattunk volna... Kösz ETH, tönkretetted a klubbotOnana 60M-ját ne hagyd ki
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Igen Gundi nekem is a Juve Milan BL jutott eszembe, most legalább a jó csapat nyert 😛Gundi? HBI kommentált ma.
dande2
7 hónapja
Még lófasz és estifényShaw majdnem duplázott 😮A ManU-nak csak a Shawhaj jut ma is.
slowmotion
iktriad
Draft

7 hónapja
Nem tudom, hogy láttam e már szarabb meccset (valószínű igen), de pont leszarom!!! 👏🏻👏🏻👏🏻🍾🍾🏆🏆🏆
7 hónapja
acsengegeri
36
Mindenki mondjon le! Beszántani a stadiont. Lefőtt végleg, köszönöm a lehetőséget!
7 hónapja
Mikor máskor amikor a legkevésbé èrdemeltük meg. 🤷🤦Ajánljuk Kanennek szeretettel!!!!Grat!
🥳🥳🥳🥳🥳🥳
dande2
eskü örülök a Spursnek 😀Szintén zenész.
Löfli
7 hónapja
Ilyen 💩 játékkal a Roma is lehetne itt.A mostani roma lefocizta volna mindket csapatot.
steelwolf
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
7 hónapja
Ekkora fos meccset....nem csoda a PL helyezésük....
Draft

7 hónapja
Igen Gundi nekem is a Juve Milan BL jutott eszembe, most legalább a jó csapat nyert 😛
7 hónapja
Zirkzee, Höjlund, Ugarte, Mount, Antony pénzén, mi embereket hozhattunk volna... Kösz ETH, tönkretetted a klubbotLegalább lassan nincsen olyan negatív rekord amit megdönthetnénk😂😂
Toto21
7 hónapja
Lehet volt vlm helyi Guttmann átok rajtuk, ami idén járt le.Ezt el sem hiszem…Kane is nyert valamit. Véletlen lenne?
Évek óra a legszarabb Spurs és végre kupát nyer😆
JC6 (Mr. Miele)
iktriad
7 hónapja
Olyan színvonalas volt a meccs, hogy akár egy osztályozónak is beillett volna | a League One-ba |
7 hónapja
eskü örülök a Spursnek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
7 hónapja
Mikor máskor amikor a legkevésbé èrdemeltük meg. 🤷🤦Ajánljuk Kanennek szeretettel!!!!🥳🥳🥳🥳🥳🥳
7 hónapja
Zirkzee, Höjlund, Ugarte, Mount, Antony pénzén, mi embereket hozhattunk volna... Kösz ETH, tönkretetted a klubbot
7 hónapja
Ezt el sem hiszem…Kane is nyert valamit. Véletlen lenne?
Évek óra a legszarabb Spurs és végre kupát nyer😆
JC6 (Mr. Miele)