Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
szerintem semmi nem történt 😊
7 hónapja
Szoboszlaitól ez most butaság volt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Ok ez jogos de előtte az írek meg kettőt megúsztak
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
Erre kapjuk mi a sárgát...nem is lenne ezzel baj, mert jogos volt. Csak megint a következetesség...
bcsarli, Udvari Főkóstoló
7 hónapja
Erre kapjuk mi a sárgát...
7 hónapja
Nézzenek oda, egyből sárga.
7 hónapja
Egymás után 2 kötény...ezeket megalázzuk, aztán csodálkoznak, hogy szarrá rúgnak minket...Az egy dolog, de rettenetesen utálom ezt a játékvezetői felfogást, mikor az első félidőben az istenért sem akar semmire sárgát adni...
shagi0206

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
7 hónapja
otthonhagyta ez a kibaszott nemet a lapjait?Sztem ma Sallai nem tud sárgát kiharcolni …
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
7 hónapja
ez melyik Manning Eli vagy Peyton? 😊
7 hónapja
Hajdúbé jinxelget...
7 hónapja
Egymás után 2 kötény...ezeket megalázzuk, aztán csodálkoznak, hogy szarrá rúgnak minket...
7 hónapja
micsoda fasszopok ezek az irek.simán ütköztek....
Kenny
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Most ha innen leikszelünk elmehetünk a fenébe ezt be kell húzni mint huzat!
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
7 hónapja
Azért ez a nemet elég érdekesen enged el párharcokat
7 hónapja
Kicsit sok a fejrúgás, pedig ez nem is taekwondodo
Poloska vagyok.
7 hónapja
Az kemény, jól orrba rúgták Sallait.Azt a csávót kicsit még heccelni kellene, tuti kiállíttatná magát.
Sixo
7 hónapja
megtapossa, megrugja, ket kezzel loki es megrugja. Mit kell csinalnia ennek a voros otosnek egy sargaert vajon?
7 hónapja
Ez biztos nem esett jól
7 hónapja
Jut eszembe, van a kamrában még egy Guinness IPA, kicsit meghűtöm, aztán elintézem pár perc alatt, hátha ezzel is megvuduzom az íreket.
7 hónapja
mit tenne a nemzetközi sajtóban egy hasonló szabadrúgás gól (vagy egyszerű távoli akciógól) Domitól? 😊nem vagyok meg mindig nyugodt mert a vedelmunk is golveszelyes😃Kell még 2-3 apró, megnyugtató gól 😊
Kenny
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Mert azt tudjuk, hogy a magyar vélemény még úgyis megosztott lenne, ha 6-ot lőne a portugáloknak.