NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 389
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
7 hónapja
Cunha is pontosan olyan akik miatt ott tart a csapat ahol. Csinál pár látványos cselt, gólt kifizetjük a nagy pénzeket aztán pislog mindenki, hogy hát igen amikor konzisztensen kellene magas szinten játszani, úgy, hogy figyelik minden lépésed hirtelen besül a nagyképű kis sztárocskád és indul minden elölről. Ha tényleg elhozzuk márpedig minden jel arra utal, akkor akár ki is jelenthetjük, hogy a tulajdonosváltással se lettünk centivel előrébb és folytatódik a kirakatklub építés.Én Cunhat. Oshimen pont az az ember lenne, aki az elmúlt 10 évben jött és bomlasztott.az a baj, hogy öt én inkább Bruno mellé és a csatárok mögé tudom elképzelni, nem pedig elöl éknek. Azért meg most drága lenne a 75M, mikor ezernyi sebböl vérzünk.
Szüksége van a csapatnak olyan játékosokra, akik már a pl-ben bizonyítottak, mert totál más kávéház, mint a többi bajnokság. Emellé a brazil nem akkora kretén, mint Oshimen.
dugo93
No de mind1. Ma egy dolgot kérek születésnapi ajándéknak, hogy végre magasba emelhessünk egy európai trófeát! 😊
Toto21
Este pedig, ha sikerülne véletlenül nyerni Amorim a saját sírját ásná meg vele egyébként. Ez a keret fejben, tudásban mindenben alkalmatlan nemhogy a bajnokok ligájára, de még a PL-re is, ahogy láttuk és ezen egy nyár nem segít. 1-2 embert kivéve minden másodpercét megérdemelnék a megaláztatásnak ami a vereség után jönne.
Szerkesztette: dr0725
7 hónapja
az a baj, hogy öt én inkább Bruno mellé és a csatárok mögé tudom elképzelni, nem pedig elöl éknek. Azért meg most drága lenne a 75M, mikor ezernyi sebböl vérzünk.Én Cunhat. Oshimen pont az az ember lenne, aki az elmúlt 10 évben jött és bomlasztott.csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.OFFNem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
Elvleg 75M EUR-ért jön Cunha a United-be. Hát... Ő nekem nem csatár. Inkább adtunk volna 80-100M Oshimen-ért...
ON
Toto21
Sixo
De most csinálhatunk egy szavazást is. Ti kit választanátok?
- Cunha 75M
- Oshimen 80M
😀
Toto21
Szüksége van a csapatnak olyan játékosokra, akik már a pl-ben bizonyítottak, mert totál más kávéház, mint a többi bajnokság. Emellé a brazil nem akkora kretén, mint Oshimen.
dugo93
No de mind1. Ma egy dolgot kérek születésnapi ajándéknak, hogy végre magasba emelhessünk egy európai trófeát! 😊
7 hónapja
Abban a vilagban? Szerintem tisztelet a kivetelnek, de az annyira nem divat. Megjegyzem, amugy sem. Na de mindegy, ez itt mar nagyon off.Ha a srác felhuzza a gumit akkor a csajnak olyan sok beleszólása nincsen. Just sayinBah, ertem, mert a sztarvilagban nem altalanos jelenseg, hogy aranyasok felcsinaltatjak magukat a jobb elet remenyeben, az amerikai sztarsportolok elete nem errol szol sok esetben, a milliardosok elete nem errol szol.Az remélem megvan, hogy az nem úgy történik, hogy a csaj Dominik nélkül teherbe esik, mert magához akarja láncolni. Ez az ő döntésük.Mint ahogy minden bizonnyal az sem veletlen, hogy gyerekkoruk ota baratok (mondjuk ez is egy vicces szo, aminek valoszinuleg a fele sem igaz, VALODI baratok azert szerintem nem voltak, max haverok vagy ismertek egymast, csak ez a baratsag annyira csodasan hangzik), ennek ellenere sosem voltak egyutt, most meg, ahogy Szobo karrierje igazan beindult es Gecsekkel szakitottak, eleg gyorsan ossze is jottek a csajjal. Az meg csak a plusz, hogy alig voltak egyutt, de terhes lett a holgyemeny (mert egy ilyen no minden bizonnyal nem torodik a vedekezessel, vagy alapbol egy csaj tok artatlanul, ket-harom honap utan mar gyereket akar tiszta szivebol). Hat, valljuk be, azert kicsit sok az egybeeses, ami alapjan tevedhetunk persze, de inkabb valoszinusiti, hogy aranyaso a csaj.Nem az én felvetésem volt, de abban igazad van, hogy nem minden ilyen kapcsolat aranyásás, viszont az ilyen pár hónap után esküvő és baba inkább hajlik arra, hogy a csaj be akarja biztosítani magát egy életre (nyilván mákja van, hogy nem 70-es pocakos milliárdos az ember), mint pl. Harry Kane párja, aki gyerekkora óta mellette van.Mármint önmagában jackpotnak, de ez a leegyszerűsítés, hogyha a párod gazdag, akkor aranyásó vagy szerintem rém primitív.Ezt hívják aranyásó jackpotnak 😀Még egy aranyásó baba.....(Aki sajnos nem tehet semmiről)......Dominik férfi szemmel is elég jó partinak tűnik, miért olyan biztos, hogy a lány csak a pénzéért van vele?
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Jughead
Matthew99
Jughead
Matthew99
Stez
Hogy mennyire okos egy friss kapcsolatban a gyerek? Szerintem nem az, de láttuk már ennek az ellenkezőjét is, majd kiderül, hogy náluk hogy fog elsülni.
Jughead
Azert ne tegyuk a naivat, talan nem mindenki szamito ribanc, aki a penzert csinalja, de rengetegen igen. Az meg, hogy a masiknak van beleszolasa... Az sok esetben a csajtol fugg, hogy epp mekkora geci. Mivel a fogamzasgatlas sem tuti biztos megoldas, igy egy no barmikor ravaghatja, hogy bocs, hat szedtem gyogyszert, aztan megis teherbe estem. Senki sem fog nekiallni kinyomozni, hogy igazat mondott e.
Hogy a csaj direkt tett e barmit vagy sem, engem igazabol nem erdekel, jelentosege szvsz nincs is, Szob elott sem nelkulozott, instaceleb volt a felsobb korokbol, Szobbal meg nyilvan rosszul nem jart, de hogy mekkora a szerelem, az majd kiderul a kovetkezo evekben.
Stez
csebi
7 hónapja
Semmi gond, van latexmentes óvszer is 😊Hát mondhatja azt, hogy latexallergiája van...Ha a srác felhuzza a gumit akkor a csajnak olyan sok beleszólása nincsen. Just sayinBah, ertem, mert a sztarvilagban nem altalanos jelenseg, hogy aranyasok felcsinaltatjak magukat a jobb elet remenyeben, az amerikai sztarsportolok elete nem errol szol sok esetben, a milliardosok elete nem errol szol.Az remélem megvan, hogy az nem úgy történik, hogy a csaj Dominik nélkül teherbe esik, mert magához akarja láncolni. Ez az ő döntésük.Mint ahogy minden bizonnyal az sem veletlen, hogy gyerekkoruk ota baratok (mondjuk ez is egy vicces szo, aminek valoszinuleg a fele sem igaz, VALODI baratok azert szerintem nem voltak, max haverok vagy ismertek egymast, csak ez a baratsag annyira csodasan hangzik), ennek ellenere sosem voltak egyutt, most meg, ahogy Szobo karrierje igazan beindult es Gecsekkel szakitottak, eleg gyorsan ossze is jottek a csajjal. Az meg csak a plusz, hogy alig voltak egyutt, de terhes lett a holgyemeny (mert egy ilyen no minden bizonnyal nem torodik a vedekezessel, vagy alapbol egy csaj tok artatlanul, ket-harom honap utan mar gyereket akar tiszta szivebol). Hat, valljuk be, azert kicsit sok az egybeeses, ami alapjan tevedhetunk persze, de inkabb valoszinusiti, hogy aranyaso a csaj.Nem az én felvetésem volt, de abban igazad van, hogy nem minden ilyen kapcsolat aranyásás, viszont az ilyen pár hónap után esküvő és baba inkább hajlik arra, hogy a csaj be akarja biztosítani magát egy életre (nyilván mákja van, hogy nem 70-es pocakos milliárdos az ember), mint pl. Harry Kane párja, aki gyerekkora óta mellette van.Mármint önmagában jackpotnak, de ez a leegyszerűsítés, hogyha a párod gazdag, akkor aranyásó vagy szerintem rém primitív.Ezt hívják aranyásó jackpotnak 😀Még egy aranyásó baba.....(Aki sajnos nem tehet semmiről)......Dominik férfi szemmel is elég jó partinak tűnik, miért olyan biztos, hogy a lány csak a pénzéért van vele?
Jughead
Matthew99
Jughead
Matthew99
Stez
Hogy mennyire okos egy friss kapcsolatban a gyerek? Szerintem nem az, de láttuk már ennek az ellenkezőjét is, majd kiderül, hogy náluk hogy fog elsülni.
Jughead
Azert ne tegyuk a naivat, talan nem mindenki szamito ribanc, aki a penzert csinalja, de rengetegen igen. Az meg, hogy a masiknak van beleszolasa... Az sok esetben a csajtol fugg, hogy epp mekkora geci. Mivel a fogamzasgatlas sem tuti biztos megoldas, igy egy no barmikor ravaghatja, hogy bocs, hat szedtem gyogyszert, aztan megis teherbe estem. Senki sem fog nekiallni kinyomozni, hogy igazat mondott e.
Hogy a csaj direkt tett e barmit vagy sem, engem igazabol nem erdekel, jelentosege szvsz nincs is, Szob elott sem nelkulozott, instaceleb volt a felsobb korokbol, Szobbal meg nyilvan rosszul nem jart, de hogy mekkora a szerelem, az majd kiderul a kovetkezo evekben.
Stez
csebi
slowmotion
Btw ugye tudjuk, hogy a nők két dologért képesek bármit megtenni: hogy legyen gyerekük, és hogy ne legyen gyerekük.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
Én Cunhat. Oshimen pont az az ember lenne, aki az elmúlt 10 évben jött és bomlasztott.csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.OFFNem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
Elvleg 75M EUR-ért jön Cunha a United-be. Hát... Ő nekem nem csatár. Inkább adtunk volna 80-100M Oshimen-ért...
ON
Toto21
Sixo
- Cunha 75M
- Oshimen 80M
😀
Toto21
7 hónapja
Hát mondhatja azt, hogy latexallergiája van...Ha a srác felhuzza a gumit akkor a csajnak olyan sok beleszólása nincsen. Just sayinBah, ertem, mert a sztarvilagban nem altalanos jelenseg, hogy aranyasok felcsinaltatjak magukat a jobb elet remenyeben, az amerikai sztarsportolok elete nem errol szol sok esetben, a milliardosok elete nem errol szol.Az remélem megvan, hogy az nem úgy történik, hogy a csaj Dominik nélkül teherbe esik, mert magához akarja láncolni. Ez az ő döntésük.Mint ahogy minden bizonnyal az sem veletlen, hogy gyerekkoruk ota baratok (mondjuk ez is egy vicces szo, aminek valoszinuleg a fele sem igaz, VALODI baratok azert szerintem nem voltak, max haverok vagy ismertek egymast, csak ez a baratsag annyira csodasan hangzik), ennek ellenere sosem voltak egyutt, most meg, ahogy Szobo karrierje igazan beindult es Gecsekkel szakitottak, eleg gyorsan ossze is jottek a csajjal. Az meg csak a plusz, hogy alig voltak egyutt, de terhes lett a holgyemeny (mert egy ilyen no minden bizonnyal nem torodik a vedekezessel, vagy alapbol egy csaj tok artatlanul, ket-harom honap utan mar gyereket akar tiszta szivebol). Hat, valljuk be, azert kicsit sok az egybeeses, ami alapjan tevedhetunk persze, de inkabb valoszinusiti, hogy aranyaso a csaj.Nem az én felvetésem volt, de abban igazad van, hogy nem minden ilyen kapcsolat aranyásás, viszont az ilyen pár hónap után esküvő és baba inkább hajlik arra, hogy a csaj be akarja biztosítani magát egy életre (nyilván mákja van, hogy nem 70-es pocakos milliárdos az ember), mint pl. Harry Kane párja, aki gyerekkora óta mellette van.Mármint önmagában jackpotnak, de ez a leegyszerűsítés, hogyha a párod gazdag, akkor aranyásó vagy szerintem rém primitív.Ezt hívják aranyásó jackpotnak 😀Még egy aranyásó baba.....(Aki sajnos nem tehet semmiről)......Dominik férfi szemmel is elég jó partinak tűnik, miért olyan biztos, hogy a lány csak a pénzéért van vele?
Jughead
Matthew99
Jughead
Matthew99
Stez
Jughead
Stez
csebi
7 hónapja
Ha a srác felhuzza a gumit akkor a csajnak olyan sok beleszólása nincsen. Just sayinhogy ne lenne, csak elég kreativitás kell hozzá. 😀
csebi
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ha a srác felhuzza a gumit akkor a csajnak olyan sok beleszólása nincsen. Just sayinBah, ertem, mert a sztarvilagban nem altalanos jelenseg, hogy aranyasok felcsinaltatjak magukat a jobb elet remenyeben, az amerikai sztarsportolok elete nem errol szol sok esetben, a milliardosok elete nem errol szol.Az remélem megvan, hogy az nem úgy történik, hogy a csaj Dominik nélkül teherbe esik, mert magához akarja láncolni. Ez az ő döntésük.Mint ahogy minden bizonnyal az sem veletlen, hogy gyerekkoruk ota baratok (mondjuk ez is egy vicces szo, aminek valoszinuleg a fele sem igaz, VALODI baratok azert szerintem nem voltak, max haverok vagy ismertek egymast, csak ez a baratsag annyira csodasan hangzik), ennek ellenere sosem voltak egyutt, most meg, ahogy Szobo karrierje igazan beindult es Gecsekkel szakitottak, eleg gyorsan ossze is jottek a csajjal. Az meg csak a plusz, hogy alig voltak egyutt, de terhes lett a holgyemeny (mert egy ilyen no minden bizonnyal nem torodik a vedekezessel, vagy alapbol egy csaj tok artatlanul, ket-harom honap utan mar gyereket akar tiszta szivebol). Hat, valljuk be, azert kicsit sok az egybeeses, ami alapjan tevedhetunk persze, de inkabb valoszinusiti, hogy aranyaso a csaj.Nem az én felvetésem volt, de abban igazad van, hogy nem minden ilyen kapcsolat aranyásás, viszont az ilyen pár hónap után esküvő és baba inkább hajlik arra, hogy a csaj be akarja biztosítani magát egy életre (nyilván mákja van, hogy nem 70-es pocakos milliárdos az ember), mint pl. Harry Kane párja, aki gyerekkora óta mellette van.Mármint önmagában jackpotnak, de ez a leegyszerűsítés, hogyha a párod gazdag, akkor aranyásó vagy szerintem rém primitív.Ezt hívják aranyásó jackpotnak 😀Még egy aranyásó baba.....(Aki sajnos nem tehet semmiről)......Dominik férfi szemmel is elég jó partinak tűnik, miért olyan biztos, hogy a lány csak a pénzéért van vele?
Jughead
Matthew99
Jughead
Matthew99
Stez
Jughead
Stez
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 hónapja
Bah, ertem, mert a sztarvilagban nem altalanos jelenseg, hogy aranyasok felcsinaltatjak magukat a jobb elet remenyeben, az amerikai sztarsportolok elete nem errol szol sok esetben, a milliardosok elete nem errol szol.Az remélem megvan, hogy az nem úgy történik, hogy a csaj Dominik nélkül teherbe esik, mert magához akarja láncolni. Ez az ő döntésük.Mint ahogy minden bizonnyal az sem veletlen, hogy gyerekkoruk ota baratok (mondjuk ez is egy vicces szo, aminek valoszinuleg a fele sem igaz, VALODI baratok azert szerintem nem voltak, max haverok vagy ismertek egymast, csak ez a baratsag annyira csodasan hangzik), ennek ellenere sosem voltak egyutt, most meg, ahogy Szobo karrierje igazan beindult es Gecsekkel szakitottak, eleg gyorsan ossze is jottek a csajjal. Az meg csak a plusz, hogy alig voltak egyutt, de terhes lett a holgyemeny (mert egy ilyen no minden bizonnyal nem torodik a vedekezessel, vagy alapbol egy csaj tok artatlanul, ket-harom honap utan mar gyereket akar tiszta szivebol). Hat, valljuk be, azert kicsit sok az egybeeses, ami alapjan tevedhetunk persze, de inkabb valoszinusiti, hogy aranyaso a csaj.Nem az én felvetésem volt, de abban igazad van, hogy nem minden ilyen kapcsolat aranyásás, viszont az ilyen pár hónap után esküvő és baba inkább hajlik arra, hogy a csaj be akarja biztosítani magát egy életre (nyilván mákja van, hogy nem 70-es pocakos milliárdos az ember), mint pl. Harry Kane párja, aki gyerekkora óta mellette van.Mármint önmagában jackpotnak, de ez a leegyszerűsítés, hogyha a párod gazdag, akkor aranyásó vagy szerintem rém primitív.Ezt hívják aranyásó jackpotnak 😀Még egy aranyásó baba.....(Aki sajnos nem tehet semmiről)......Dominik férfi szemmel is elég jó partinak tűnik, miért olyan biztos, hogy a lány csak a pénzéért van vele?
Jughead
Matthew99
Jughead
Matthew99
Stez
Jughead
Szerkesztette: Stez
7 hónapja
www.csakfoci.hu/magyar-foci/exkluziv-kemeny-levelet-kapott-tobb-nb-i-es-klub-ez-meg-a-fradinak-is-nagyon-fajhat-milliardos-bukas-a-tetMindenhol ezek a szankciók!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 hónapja
De Bruyne 🤦
7 hónapja
Az a kifejezés erre a Marmoush gólra, hogy bebaszta, nem eléggé kifejező.
Poloska vagyok.
7 hónapja
Akkor Szobi itt szerezte a leggyorsabb találatot😁😁😁Már az eljegyzésnél isPocakból ítélve 3-4 hónapos lehet a csajSzal amikor a lagzi volt akkor már bruttósítva lehetett?
JC6 (Mr. Miele)
Nemes samu09
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Már az eljegyzésnél isPocakból ítélve 3-4 hónapos lehet a csajSzal amikor a lagzi volt akkor már bruttósítva lehetett?
JC6 (Mr. Miele)
7 hónapja
Pocakból ítélve 3-4 hónapos lehet a csajSzal amikor a lagzi volt akkor már bruttósítva lehetett?
JC6 (Mr. Miele)
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Pocakból ítélve 3-4 hónapos lehet a csaj
7 hónapja
a mu-nak? mint liverpool szurkoló?csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.OFFNem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
ON
Toto21
Sixo
- Cunha 75M
- Oshimen 80M
😀
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 hónapja
csak azok akik előtte is gyengék voltak és mi meg kifizettünk értük túl sok pénzt. Oshimen-el nem lenne ilyen gond.OFFNem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
ON
Toto21
Sixo
- Cunha 75M
- Oshimen 80M
😀
7 hónapja
Hu srácok kemény, hogy egy fél oldalon keresztűl téma, hogy egy focistának terhes lett a felesége és, hogy miért is ő a felesége. Bulvár topic nincs? Én nagyívből szarok ki kefél össze, házasodik meg. Ha aranyásó ha nem nagyon nem tud érdekelni. Játszon jól, az megvan azon túl tőlem a kapafogú angol fiúkat is hajkurászhatja, nekem teljesen mindegy.De attol hogy teged nem erdekel mas meg lehetne megosztana gondolatait a temaban. Megis csak a magyar foci megvaltojarol, a csodagyerekrol, Dr. Orban Viktor Mihaly utan a magyarok legnagyobb sztarjarol van szo.
alatriste
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
OFFNem égett már be elég Serie A-ből érkező játékos a Unitedben?
ON
Toto21
7 hónapja
OFFElvleg 75M EUR-ért jön Cunha a United-be. Hát... Ő nekem nem csatár. Inkább adtunk volna 80-100M Oshimen-ért...
ON
7 hónapja
Hu srácok kemény, hogy egy fél oldalon keresztűl téma, hogy egy focistának terhes lett a felesége és, hogy miért is ő a felesége. Bulvár topic nincs? Én nagyívből szarok ki kefél össze, házasodik meg. Ha aranyásó ha nem nagyon nem tud érdekelni. Játszon jól, az megvan azon túl tőlem a kapafogú angol fiúkat is hajkurászhatja, nekem teljesen mindegy.Régen minden jobb volt. (Amikor rajtunk, szurkolókon kívül nem foglalkozott senki a Liverpool játékosaival. Pláne azok magánéletével.)
alatriste
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Hu srácok kemény, hogy egy fél oldalon keresztűl téma, hogy egy focistának terhes lett a felesége és, hogy miért is ő a felesége. Bulvár topic nincs? Én nagyívből szarok ki kefél össze, házasodik meg. Ha aranyásó ha nem nagyon nem tud érdekelni. Játszon jól, az megvan azon túl tőlem a kapafogú angol fiúkat is hajkurászhatja, nekem teljesen mindegy.woah woah woah, mégis mi lesz a következő? Azt mondja, hogy a család az család?
alatriste
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Hu srácok kemény, hogy egy fél oldalon keresztűl téma, hogy egy focistának terhes lett a felesége és, hogy miért is ő a felesége. Bulvár topic nincs? Én nagyívből szarok ki kefél össze, házasodik meg. Ha aranyásó ha nem nagyon nem tud érdekelni. Játszon jól, az megvan azon túl tőlem a kapafogú angol fiúkat is hajkurászhatja, nekem teljesen mindegy.

Liverpool Fc
7 hónapja
Jc informátoraitól tudom, hogy neki már nem áll fel 😕Biztos hogy magához akarta láncolni, de melyik nő ne akarná? Jelenleg Mo legértékesebb férfijáról van szó, minden téren.Hogy jön ide Orbán Viktor?!?!?!
Közel nem egy celeb csaj, egyetemet végzett, még dolgozott is, ha megnézed a családi hátterét nem véletlen hogy kapcsolatba került Szoboszlai családdal, vállalkozó apuka aki szerit a sportot, és lentről indult. Ha csak a CV-t nézzük, ez egy jó deal Dominiknak.
Nomac
dugo93